TELEFONUL MOBIL,O UNEALTA A EXTERMINARII NOASTRE?


ADEVARAT SAU FALS?ASTEPTAM REZULTATUL EXPIERENTELOR VOASTRE ,la rubrica pentru comentarii..

6 comentarii

  1. ma prietene, daca vrei sa ai credibilitate cu alte subiecte, nu mai posta tot felul de tampenii. deja asta e dus la extrem ..e deja paranoia clara si pura. sunt daunatoare mobilele, nu zice nimeni ca nu, dar nici chiar sa faci popcorn. e clar ca toate videourile astea sunt fake. adica fals, pentru cei care nu stiu. pfuai…..ce oameni? ma gandesc ca nu chiar crezi !!

  2. Doamne Radule, nu pot sa cred ca esti atat de naiv,pe deasupra si sarcastic!Te dai de gol cu nivelul tau de cunostinte.E chiar atat de greu sa repeti si tu experimentul?Sa stii ca e foarte grav,convige-te si spune si altora.Sunt multe articole emise de medici si cercetatori care afirma pericolul generat de telefoanele mobile.Sunt de 100 de ori mai puternice decat cuptoarele cu microunde.Nu mai fi atat de rau!

  3. Cine nu crede,sa priveasca aici: http://www.youtube.com/watch?v=YEWGHhuTa7w

  4. Ma are dreptate omu unda care provine de la celulare si alte noi aparate iti strica aura, creieru etc. Daca nu credeti treaba voastra. Da totusi nu va intrebati de ce sint asa de ieftine si de accesibile? Si credeti ca televizorul care va spala creieru si alea is bune. Voi stiti ca la evrei in casa nu este televizor. De ce? Pentru ca is mai precauti ca noi.

  5. vezi ca a aparut cartea Lect. Dr. Ing. Andrei Dragulinescu “Idolii fara fir – Efectele telefoniei fara fir si poluarea electromagnetica”

  6. Keep working ,impressive job!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s