Nicolae Ceausescu vs 20 de ani de hotie'' democratica''


Romania in plina dezvoltare,ATUNCI:


Daca nu facea Ceausescu Casa Poporului ,politicienii de azi isi tineau adunarile in piatza

Canalul Dunare-Marea Neagra :

Barajul Vidraru :

Romania a avut armata,asa cum era ea ,dar am avut :

ROMANIA AZI-DUPA 20 DE ANI DE LA LOVITURA DE STAT

Romania jefuita ,distrusa,vanduta ,dispretuita :

 

 


 

 

10 comentarii

 1. am semnal prost si nu mi se incarca pozele dar nu e de nerealizat ce reprez.ca stim cu toti (aia care vrem sa stim)eu mai nadajduiesc doar ca romania sa fie salvata de tigani ,ca mult bine lea facut ceausescu chiar daca lea luat aurul .cind am plecat acum 20 de ani ca leam zis ca vor plinge la mormintul lui ceausescu ca noi revolutia am facuto pt.rege(nu ca aveam iubire eterna pt.el da scrie ca tara cesi va prigoni ,alunga regele -blestemata de 70 de ori cite 7)neau fugarit cu pietre. acu nu stiu exact pentru care mai mult pt.rege sau ceausescu.=))

 2. […] Nicolae Ceausescu vs 20 de ani de hotie” democratica” […]

 3. S-a infiintat Comitetul de Reorganizare al PCR. Poate ar fi cazul sa ne alaturam lor cu totii, cei care vrem o schimbare nu doar din vorbe.. NU spun ca va fi bine, bine nu poate fi intr-o tara vanduta dar macar va fi ALTCEVA.. o alta cale . Oricum, multumesc pentru articol.

 4. Şi iar va fi robie ca pe vremea lui?

 5. da arghrescule, va fi iar robie pentru cei ce vor sa traiasca pe spatele altora. Probleme ceva? Esti cu musca pe coif?

 6. Legat de circumcizie….. sunt multe lucruri neadevarate scrise pe film. Nu neg faptul ca in anumite tari erau sau inca mai sunt circumcise si fetitele… de ex Egipt. Ar fi trebuit sa se faca totusi o documentare buna inainte sa fie postat acel text despre asa zisele EFECTE ale circumciziei. Cine citeste si nu este in cunostinta de cauza va lua de buna acea informatie. CIRCUMCIS NU este egal TERORIST, NU este egal cu PENIS MAI MIC, NU este egal cu INSATISFACTIE SEXUALA…..nu este egal cu etc etc…. Nu mai intru in detalii deoarece este in discutie Romania si nu obiceiurile CELOR DIN VEST….

 7. Reforma comunismului

  În memoria miilor de oameni ai muncii căzuţi în „revoluţia de eliberare din robia şi exploatarea nomenclaturii” aici se va expune o critică dură şi corectă la adresa celor ce au deţinut puterea în comunism. Mulţi dintre aceştia au acţionat în comunism relativ bine (în interes social general), dar fără convingere şi din frica de marele conducător. Aceasta se datorează şi faptului că iniţial bolşevicii au avut intenţii bune (în interesul social general), dar au fost asasini înăscţi, iar pe măsură ce au fost înlăturaţi biologic de la putere urmaşii lor au deviat intenţiile lor bune (în interes general) în interese meschine personale (de putere, de orgoliu şi de trai bun personal).

  • CORECŢII TERMINOLOGIOCE: Deoarece au apărut în comunism noi situaţii inedite (unele erau deja şi anterior existente, dar nu au fost explicate) trebuiesc creaţi şi precizaţi noi termeni prin care să se evite confuziile şi înţelegerile greşite din vorbire.
  – Astfel trebuie să folosim termenul de „nomenclaturişti” în locul „activului de partid, securitate, miliţie, conducători de organizaţii obşteşti (sindicat, UTC, pioneri etc.)”, deoarece termenul de „comunişti” se confundă cu „comunişti cinstiţi” care au fost membrii de rând ai PCR. Acest termen a fost creat de comuniştii sârbi. Ei sunt cei care au sesizat primii acest fenomen.
  – Pentru oamenii a căror dorinţă este subjugarea şi traiul din munca altora trebuie să folosim termenul popular (foarte adecvat) de „şmecheri”. Între aceştia intră nu numai nomenclaturiştii, ci şi pături sociale care au fost constrânse de sărăcie, deci care nu au avut mijloace de muncă şi acces la instrucţie şi educaţie (zişi hoţi ordinari). Deci nomenclaturiştii sunt o specie de şmecheri. Exploatatorii sunt acea specie de şmecheri care au reuşit în vre un fel să exploateze şi să subjuge.

  Iată structura „etică ştiinţifică” a ţării

  Populaţia = „oameni cinstiţi” + „şmecheri”. Şmecherii încearcă să subjuge şi să exploateze oamenii cinstiţi.
  Comunişti = comunişti cinstiţi + nomenclaturişti. Nomenclaturiştii sunt o specie de şmecheri care măgulind prostia lui Stalin, Ceauşescu şi altor genii s-au prefăcut mai comunişti ca ei.
  Furând revoluţia clasei muncitoare de eliberare din robia şi exploatarea nomenclaturii şi furând bunurile întregului popor nomenclaturiştii s-au transformat în „Hoţomanii” care subjugă acum ţara.

  – Pentru fiii foştilor nomenclaturişti care deţin acum puterea economică şi politică trebuie folosit termenul pe care îl auzim aproape zilnic strigat de sindicalişti. Acesta este „hoţii de la revoluţie” sau pe scurt „hoţii ! ”.Deoarece însă (în afară de aceşti hoţi stilaţi) există şi hoţi ordinari dintre oamenii săraci (şi cu care ei se pot confunda) va trebui folosit diminutivul creat de „tovarăşul Năstase” (vorba lui Iliescu) şi anume ; termenul de „hoţomani”.

  • LIPSA PARTIDULUI oamenilor muncii a făcut posibilă distrugerea economiei prin furt, cumpărarea masmediei, distrugerea justiţiei de către N–, aprecierea şmecheriilor, ridiculizarea muncii, bazarea şcolii pe obscurantism, dezmăţul drogurilor, căderea poporului muncitor în actuala criză profundă etc.
  Lipsa unui partid care să organizeze oamenii cinstiţi este un fenomen general internaţional, iar România este doar unul din cazurile lui particulare.

  • Este absolut obligatoriu SĂ ÎNVĂŢĂM din lecţia numită „REVOLUŢIA de eliberare a oamenilor muncii de sub exploatarea nomenclaturiştilor”. Dacă însă noi vom continua linia PCR ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, atunci vom distruge şi această ultimă şansă dată de implozia aşa zisului comunism marxist-leninist. Această implozie a fost obţinută la noi (iar şi iar) cu sângele poporul muncitor. Continuarea liniei PCR poate fi o sursă de electorat, dar nu pe înşelarea electoratului (şi în genere nu pe înşelăciune) trebuie clădit partidul poporului muncitor şi cinstit, ci pe adevărul ştiinţific.

  • CRITICA MARXISM-LENINISMULUI: Acesta a fost (şi s-a dovedit experimental) o filozofie speculativă cu mari erori ştiinţifice. Stalinism-leninismul deja s-a autodemascat prin crimele lui. Iată care sunt aceste greşeli posibil intenţionate:

  • COMUNISMUL MARXIST-LENINIST ARE CLASE. Comunismul nu este o societate fără clase cum demagogic pretind ei. În comunism există doar două clase:
  (I) Clasa dominantă privilegiată a comuniştilor care au acaparat puterea absolută (totalitară) în stat (clasa nomenclaturii). Aceasta are diverse pături: Activul de partid. organelor de urmărire şi represiune, coloana a cincea de sovietici veniţi (sau trimişi) etc. În clasa nomenclaturismului ceauşist intrau şi fasciştii legionari. Apartenenţa la clasa dominantă nomenclaturistă se transmite prin o tainică moştenire. A se vedea dinastia Kim din Coreea de nord, Nicu Ceauşescu sau Elena Băsescu (idolul drogaţilor) de astăzi etc.
  (II) Clasa dominată a oamenilor muncii. Această a doua clasă este exploatată de cei din nomenclatură, ţinită în cruntă robie (frustrată de drepturi şi libertăţi, reprimată şi oprimată). Şi ea are pături: oameni din industrie de la oraşe, din agricultură de la sate, intelectuali, duşmani ai poporului duşi la canal, informatori, profitori, linguşitori, hoţi ordinari etc.
  Trecerea de la clasa dominată la clasa dominantă este interzisă prin dosarul de cadre şi de securitate în care sunt cercetate cele mai îndepărtate rude sau strămăşi, cunoştinţele, vecinii, prietenii etc.
  Ceea ce a făcut Marx, Engels, Lenin, Stalin, Ceauşescu nu a fost comunism, ci un altfel de sistem de exploatare, dar foarte abil mascat ca fiind al oamenilor muncii. Puteţi spune orice, dar oamenii au observat faptele nomenclaturii, nu vorbele meşterite. Amintesc lozinca lui Lenin după victoria contra Albilor: „Acum trebuie să învăţăm să fim noi stăpâni”. Ei au redevenit asemeni satrapilor asiatici ţarişti. Ei (ca şi la noi) s-au mutat în palatele şi conacurile boiereşti, au ridicat pretenţia de elite (rebotezate „cei mai buni fii ai poporului sau personalităţile istoriei sau geniile omenirii” etc.), s-au scăldat şi ei (vorba lui Eminescu) în lene, lux, desfrău etc. Furau din avutul socialist sub pretenţia că este meritul şi dreptul lor. I-am văzut cu ochii mei şi i-am criticat, dar mi-am atras numai ura, denigrarea şi persecuţia lor. Iată acum fiii securiştilor, miliţienilor şi activului de partid (atenţie: „nu alţii”) continuă politica de jaf a bunului obştesc a taţilor lor. Doar Băsescu a avut curajul să-i deranjeze şi ei îl supun acum distrugerii.
  Trebuie mare atenţie: Dacă se va reorganiza PCR, atunci fosta clasă nomenclaturistă (ei sau fiii lor) v-a căuta se recucerească tot prin demagogie, măgulirea proştilor, intimidare şi violenţă posturile de conducere pierdute şi restabili mascata lor exploatare a oamenilor muncii.

  • DOGMATISMUL MARXIST-LENINIST. Dogmele sunt teorii care interzic criticarea lor şi gândirea personală a oamenilor, deoarece s-ar descoperi adevărul ascuns de demagogia lor. Dogmele sunt caracteristice lumii arabe (şi evreii sunt tot arabi, dar nemahomedani). Este important să ne întrebăm cum de a putut dogma evreului Marx captura puterea clasei muncitoare? Aceasta este necesar pentru a putea preîntâmpina repetarea fenomenului. Răspunsul este cert: Marxism-leninismul este sau o eroare sau o farsă foarte bine gândită.
  Ideologia clasei muncitoare trebuie deci regândită profund critic (nu numai revizuită pe ici pe colo). Dacă nu o vom face noi acum, o vor face muncitorii cândva vărsând alt tribut de sânge (în plus faţă de cel vărsat de Iliescu la revoluţie) şi care va înroşi şi mai tare steagul clasei muncitoare, dar tot se va face, deoarece aşa o cere legea progresului şi este şi foarte vizibilă catastrofa. Nenorocirea este că Marx (şi gaşca) a avut grijă să transforme planurile lui în dogme imuabile, intangibile etc., veşnice ca dogmele obscurantiştilor. Era şi este pericol de moarte să critici pe Marx, Engels, Lenin, Stalin, Mao, Ceauşescu (vezi Pârvulescu) etc. Este ca şi cum unii îl critică pe Mahomed sau Isus şi sunt ucişi.

  • SERVITUŢIILE proprietăţii întregului popor (publică, de stat sau cooperatistă). Proprietatea socialistă are două mari servituţii:
  [1] Ea este uşor de furat. [2] Ea nu se poate autodezvolta creator.
  •• PROPRIETATEA SOCIALISTĂ ESTE VULNERABILĂ LA FURT. Poate mai credem că prin repetarea lozincii: „Apărarea proprietăţii socialiste” sau prin pedepse draconice putem opri elanul hoţilor Întrebaţi-i pe P–, V–, Ba–, N– etc. (mari hoţomani şi foşti mari nomenclaturişti). Ei spun pretutindeni că statul este prost gestionar, că statul este obligat să-şi păzească bunurile şi nu hoţii să nu le atace etc. Jefuirea proprietăţii socialiste se poate evita numai prin convingere „etică ştiinţifică” a oamenilor. Spunem „etică ştiinţifică” deoarece „numai ştiinţa spune adevărul”, dar există numeroase înşelătorii numite intenţionat (pentru a crea confuzii şi perdele de fum) tot etici (sau morale).
  Înainte de a fi coruptă de la etica ştiinţifică de către nomenclaturişti clasa muncitoare gândea altfel. Ex: Oamenii cinstiţi aduceau de acasă materiale şi reparau gardul şcolii, reparau drumul comunal, curăţau izlazul comunal, săpau fântâni din care iau şi acum apă toţi. Aceştia (şi nu hoţomanii delapidari cu acte şi legi) nu furau noaptea bunul comun din CAP, arborii din perdelele de protecţie şi păduri etc. Această comportare etică ştiinţifică a oamenilor muncii a fost distrusă de nomenclatură (spuneţi adevărul, de către nomenclatură şi nu de către alţii), iar acum hoţomanii lor de fii continuă distrugerea. Putem totuşi conchide că întradevăr bunul obştesc este greu de păzit şi sunt mulţi hoţi care îl atacă. Unii sunt hoţomani cu aşa zisă şcoală. Ei fură cu acte. Alţii şmecheri fură pe furiş.
  •• SUGRUMAREA CREATIVITĂŢII OAMENILOR MUNCII. Pentru a crea un produs nou sau a înlătura o deficienţă de concepţie sau producţie a unui produs vechi este nevoie de un om care să observe deficienţa produsului vechi sau nişa de piaţă pentru un produs nou. Multora (în special ingineri) nu le pasă şi nu se obosesc să înveţe sau să gândească aşa ceva. Ei vor bani mulţi pentru o muncă oricât de puţină, iar în timpul liber fac planuri de furat. În plus pentru talentul la furt ei se cred deştepţi, iar pe cei ce se interesează de „nou” îi declară fie tâmpiţi (vezi Băsescu, fost mare nomeclaturist, pătura represivă), fie oameni cu idei (deci idioţi) etc. Vântu (un hoţoman tot fost mare nomenclaturist) declara public: „Noi nu suntem proşti ca voi. Noi nu avem nevoie să producem ceva. Noi căştigăm banii altfel”. Şi ne-a demonstrat practic cum. Aceştia (prin măgulirea prostiei nomenclaturii) ajunseseră să deţină puterea de decizie. Un astfel de inovator trebuie deci să se ducă cu jalba la un astfel de şef pentru a i se da resurse materiale. Desigur că nu i se dădeau. Doar dacă trecea ideia pe numele şefului. El îi lua aastfel prestigiul şi banii (a se vedea polimerii savantei de renume mondial). În caz contrar el va fi marginalizat, insultat etc., deoarece şeful vede cinstea, hărnicia şi inteligenţa inovatorului şi se teme de el ca să nu îi ia scaunul.
  Aşa se explică că în nomenclaturism „noul” nu se crează. Ceea ce se face este prin patent cumpărat din lumea liberă (vezi 30 de ani de Dacia) sau furat prin spionaj tehnic. Furtul este punctul lor forte (vezi diamantele sintetice). A existat (în perioada de comunism naiv) o încercare de mişcare a inovatorilor, dar a fost sugrumată repede de adevăraţii nomenclaturişti maturi.
  Este adevărat că unii creatori pot produce aberaţii (vezi veşnicul perpetum mobile) şi deci pot crea pagube, dar aceştia sunt excepţia, nu regula.
  Metoda „Insitutelor de cercetare” este greşită şi devenise sinegure pentru fiii nomenclaturii (a se vedea Valentin Ceauşescu Apostol etc.). Greşala constă în aceia că o idee apare în creierul unui singur om şi acela este de regulă cel care munceşte efectiv în acea specialitate. Creatorii nu pot fi fiii de bani gata ai nomenclatirii exploatatoare. De altfel aceştia nici nu împărtăşesc idealurile muncitorilor, ci ale paraziţilor sociali. Se vede că institutele de cercetare nu au dat nici un rezultat, ele doar consumă resurse şi imită şi copiază apusul.

  • COMUNISMUL MARXIST-LENINIST ESTE ANTI-ETIC. Se pot deduce logic reguli care pot ordona fapte umane în mai mult sau mai puţin bune (respectiv rele) pentru societate. Aceasta este ştiinţa comportamentului etic (respectiv antietic) uman. Bolşevicii (Macarenco, Şişkin etc.) au scris o astfel de etică comunistă, dar ea este etică pentru clasa nomenclaturistă. Ea este neargumentată ştiinţific, deci una se subînţelege pentru nomenclaturişti şi alta ne ordonă nouă. Nomenclatura îşi bate joc de oamenii muncii care respectă etica comunistă, deoarece (cred ei) oamenii muncii nu sunt capabili a înţelege caracterul dual al eticii nomenclaturiste. Este relevantă reacţia lor la o critică de etică: „Ce mă, faci cu mine învăţământ politic?”

  • COMUNISMUL MARXIST-LENINIST ESTE POLIŢIENESC. Este clar de ce clasa nomenclaturistă a creat un uriaş stat poliţienesc criminal, o militarizare a industriei şi ţării, o înarmarea perpetuă etc. Ea este îngrozită de răzbunarea oamenilor muncii după eventuala lor lămurire. Ei se tem că (după ce oamenii muncii vor descoperi în ce genială farsă de exploatare au căzut) îşi vor pierde privilegiile şi averile dobândite.
  Nomenclatura se antrena permanent cu arme. Ei se antrenau pentru a putea fi (la o eventuală revoluţie a clasei muncitoare) cât mai brutali şi violenţi: N– şi gaşca lor ucid şi astăzi din plăcere (nu de nevoie) animalele sălbatice. Hoţomanii lor fii continuă antrenamentul de a ucide practicate de Ceauşescu (geniul Carpaţilor). Îi vedem acum cum aceşti setoşi de sânge conduc ei România şi nu ne place, dar ei au fost oamenii de bază din sistemul nomenclaturist şi tot aşa făceau (şi ei ca toţi ceilalţi) şi înainte când se pretindeau elitele clasei muncitoare.

  • CULTUL PERSONALITĂŢILOR, al NAŢIUNILOR şi al LIMBII era practicat de nomenclatură.
  •• Cultul persoanei: Cunoaştem cultul lui Lenin, Stalin, Mao, Ceauşescu etc. Existenţa defecţiuni psihologice umane ca orgoliu, egoismul, dorinţa de stăpânire etc. fac necesară înlocuirea numelor oamenilor cu numele funcţiile lor, iar numele proprii nu trebuiesc pronunţate. În plus; oricare merit este în realitate un merit colectiv şi nu individual. Doctrina nPCR trebuie să fie ŞTIINŢA, nu creaţia oribilă a celor cu nume ca Marx, Lenin etc.
  •• Cultul naţiunii: Acelaşi fenomen se petrece şi la scară naţională. Nomenclatura transferă orgoliul lor personal în orgoliu etniei lor, naţiunii lor, în egoism naţional, în dorinţă naţională de stăpânire a altor naţii etc. Acesta este naţionalismul. Avem exemplul marelui popor rus (marele frate de la răsărit). Comunismul nu este al unei naţiuni (al marelui frate rus, chinez, sud-american etc.). Comunismul este al tuturor oamenilor muncii cinstiţi din întreaga lume.
  •• Cultul lingvistic: Până la Ceauşescu era obligatoriu cultul limbii imperiului ţarist rus. Înainte fusese cultul limbii fostului imperiu francez. Acum este cultul limbii fostului imperiu englez. Nimeni nu vorbeşte de limba esperanto (modernizată în IDO) şi promovată de Tito.
  Poporul muncitor trebuie să creeze limba ştiinţifică. Până la crearea limbii ştiinţifice, limba oficială ar putea fi limba proiectată Ido (care este varianta mai modernizată a limbii Esperanto). Limba Esperanto a fost promovată de Tito din necesitatea rezolvării multilingvismului jugoslav.

  • CRITICA statului şi programului nPCR
  Statutul trebuie să definească partidul oamenilor muncii ca partidul ştiinţific al oamenilor cinstiţi, etici, care trăiesc din munca lor şi nu din munca altora. Statutul nu trebuie să definească partidul oamenilor muncii prin personalităţi ca Marx şi Lenin (Marxism-Leninism, Maoism).
  Iată exemple criticabile din statutul nPCR:
  Articolul 8: El este total criticabil.
  Texul „Are ca doctrină marxismul, adică socialismul ştiinţific, învăţătura lui Marx şi Engels îmbogăţită în mod creator de V.I.Lenin şi de alţi militanţi ai mişcării muncitoreşti, socialiste şi comuniste româneşti şi internaţionale. Îşi construieşte întreaga activitate, pe permanenta analiză critică a fenomenelor sociale cu care se confruntă societatea românească, în special, şi umană, în general, având la bază teoria materialismul dialectic şi istoric.” Aceasta trebuie scos din statut cum a fost scos Stalin.
  Articolul 9 ar trebui reformulat astfel: nPCR îşi asumă doar continuitatea experienţei care s-a dovedit ştiinţifică, etică şi progresistă a mişcării muncitoreşti şi elimină pe cea înşelătorească.
  Deasemeni articolul 10 ar trebui scris: Partidul se opune elitismului prin interzicerea cultului, prin interzicerea documentelor şi doctrinelor bazate pe numele unora, chiar şi numai prin specificarea numelui lor. Documentele trebuiesc anonimizate, declarate în nume colectiv (organizaţii, colective etc.) şi nu măgulirii unor membri ai partidului.
  Articolul 20, alinatul c) este ambiguu şi poate fi folosit împotriva criticilor şefilor. Expresia „Nu a adus prejudicii …” permite ca critica la adresa şefilor să fie interpretată ca prejudiciu adus partidului şi poporului muncitor.
  La fel şi articolul 32, alinatul g) exprimă: „secretul de partid” (= oamenii cinstiţi nu au secrete, şmecherii şi hoţomanii au secrete). Alimiatul f) exprimă: Să nu aducă daune (= este ambiguu). Ex: Ceauşescu a putut interpreta că critica lui Pârvulescu a adus daune partidului.
  Articolul 46 exprimă: „membrii de drept ai organelor de conducere”. Se face deci discriminare între gaşca care a acaparat conducerea şi restul. În articolul 51 se precizează care sunt aceşti geniali conducători. Se deschide astfel calea cultului „organelor de conducere”. Hotărârile CC nu sunt deci democratice. Art. 54 Dă putere CC de stabilire a criteriilor de a fi ales. Se opreşte astfel pătrunderea oamenilor din clasa dominată în clasa nomenclaturistă.
  Aceste concepţii din statut aveau scopul ca în epoca stalinistă (prin 1949) să instaleze definitiv la putere dictatura coloanei a cincea sovietice (deci a lui Stalin). Acum ele sunt perimate şi din acest punct de vedere.

  • GRATUITATEA este o înşelăciune populistă care încurajează fripturismul, lenea, şmecherala etc. Gratuit înseamnă că altul munceşte pentru tine, iar locuinţe gratuite se dădeau numai la oraşe. Lucrul dat gratuit (din munca altora) nici nu este preţuit, este neglijat, distrus etc. Gratuitul se dă preferenţial fie rudelor, prietenilor sau prin mită. Este o sursă de corupere şi o dovadă de putere discreţiomală a nomenclaturiştilor. Principiul clasei muncitoare „fiecare să trăiască din nunca lui” impune desfiinţarea gratuităţii. Se poate vinde în rate, se pot da împrumuturi, dar nu gratuităţi.

  • MOŞTENIREA proprietăţii private de către fiii de „papă bani de-a gata de la tata” este una din cele mai spinoase probleme. Moştenirea este antietică, deoarece nu a fost obţinută prin meritele moştenitorului, ci meritele sunt ale moştenitului. Această problemă nu se poate rezolva decât atunci când conştiinţa etică a poporului muncitor va ajunge la stadiul ca averea moştenitului să fie donată colaboratorilor, continuatorilor acelui moştenit şi care au idei de creativitate şi nu luată nemeritat de rude.

  • REFORMA PARTIDULUI OAMENILOR MUNCII: Ce trebuie făcut? Trebuie explicat oamenilor cinstiţi ce să facă ei pentru a readuce ţările lor pe drumul cel bun. Acestea ar fi:

  • CRITICA DE JOS ÎN SUS: Trebuiesc demascate cu curaj în congrese dezastruoasele erori ale lui Marx, Engels, Lenin, Stalin, Mao, Ceauşescu etc. Critica de la cel mai de jos nivel în sus (până la nivelul suprem) este arma de autoapărare a oamenilor cinstiţi. Ea le-a fost furată de exploatatorii nomenclaturişti şi acum trebuie să le fie urgent redată muncitorilor.

  • NECESITATEA UNEI DEMOCRAŢII AUTENTICE. Poporul muncitor trebuie deci să conducă ţara şi nu o clică de noi tipuri de exploatatori (geniali conducători). Pentru ca cei mulţi să conducă o ţară este o singură soluţie „democraţia autentică” şi nu trucată ca în nomenclaturism sau ca acum. Trucarea democraţiei le permite şmecherilor hoţomani subjugarea poporului prin fraude electorale, demagogie, înşelăciune etc.

  • CAPTURAREA PUTERII ÎN NOMENCLATURISM DE CĂTRE EXPLOATATORI: Trebuie explicat în congrese, public şi sincer cum şmecherii care vor să trăiască din munca altora au capturat puterea oamenilor muncii şi au deturnat comunismul. Voiculescu (om de bază a sistemului nomenclaturist, pătura represivă) spune: „Partidul Conservator al meu este partidul clasei care vă dă de lucru (deci ei, nomenclatura), iar clasa voastră este clasa care munceşte (deci noi) şi execută ordinile noastre”. Trebuie explicat oamenilor muncii cum se pot ei feri pe cale autentic democratică de aceşti hoţomani şmecheri.

  • CONVINGEREA „ETICĂ ŞTIINŢIFICĂ” a tuturor cetăţenilor este singura metodă eficientă şi durabilă de construcţie a comunismului. Atât şi numai atât. Aceasta nu necesită neapărat cucerirea puterii politice (dar ar ajuta mult). Ea poate începe imediat (chiar de a doua zi) prin munca de lămurire de la om la om. Oamenii cinstiţi vor adera imediat la partid şi puterea noastră va creşte exponenţial. Oameni cinstiţi mai există încă mulţi, dar sunt bulversaţi de propaganda şmecherilor hoţomani care au înşelat poporul speriat la revoluţie şi i-au furat provizoriu puterea. Ideia că toţi oamenii sunt şmecheri şi hoţi mai este încă o minciună. Deasemeni ideia că oamenii cinstiţi nu sunt necesari nimănui este deasemeni o minciună sau o iluzie a hoţomanilor, deoarece hoţomanii demonstrează ei înşişi contrariul prin aceia că nu angajează romi de frica furtului (deci le este frică pentru că romii nu ar fi oameni cinstiţi).
  Trebuie explicată oamenilor muncii cinstiţi etica ştiinţifică (nu etica de clasă a nomenclaturii). Etica ştiinţifică (nu dogma creată de Marx) este soluţia oricărei societăţi. Dacă vom avea astfel de oameni cinstiţi, atunci problemele de dezvoltare materială şi le vor rezolva ei înşişi în mod perfect. Pentru aceasta statutul trebuie să prevadă:
  [a] Exemplul personal al membrilor de partid.
  [b] Munca de convingere de la om la om, din casă în casă.
  [c] Cursuri de etică ştiinţifică în învăţământul public de la preşcolari la doctoranzi. Pentru aceasta nPCR trebuie să obţină în mod permanent ministerele educaţiei şi culturii.
  [d] Oamenii de artă comunişti trebuie să creeze opere educative etic ştiinţific.
  [e] Sunt de dorit activităţi educativ-ştiinţifice de amatori la căminele culturale.

  • UN STAT; DOUĂ SISTEME: Trebuie prevăzută libertatea de experimentare a creaţiei economice. Dacă un om nu poate convinge cu cuvinte pe producători de eficienţa unei idei a sa, atunci el trebuie să aibă posibilitatea de a o experimenta pe piaţă. Dacă ideia sa nu aduce profit, atunci paguba trebuie suportată de experimentator. Aceasta este necesar pentru a prevenii excrocheriile şmecherilor şi hoţomanilor.
  Soluţia este unică: Proprietatea privată capitalistă coexistentă cu cea socialistă, dar o proprietate capitalistă obţinută prin inteligenţă, învăţătură şi muncă şi nu prin furt. Chinezii au rezolvat problema. Comunismul nu trebuie să îşi propună distrugerea proprietăţii private, deoarece ea este sursa de progres, de creaţie.
  Spre exemplu: Fără inteligenţa americanului Bill Gates (devenit în câteva decenii din un sărac un capitalist multimiliardar) am fi avut şi acum prăpăditele de HC91 şi Cobra (patent englez Spectrum Z80). Capitalismul dă libertate creatorilor şi naşte genii ca Bill Gates, iar nomenclaturismul dă moarte creatorilor şi naşte moştrii ca Stalin, Ceauşescu sau hoţomani ca cei pe care-i avem acum la putere (Năstase, Tăriceanu, Baltazar, Patriciu etc.). Proprietatea obţinută prin furt trebuie abil naţionalizată, deoarece ei au ascuns deja capitalul furat în Elveţia. Ei trebuiesc judecaţi şi condamnaţi. Dacă fug din ţară trebuiesc urmăriţi cu interpolul şi extrădaţi. Dacă restituie capitalul furat, atunci trebuie să primeasă o reducere a pedepsei.

  • Gestiunarea ÎNTREPRINDERILOR de STAT, a intituţiilor de stat şi a celor în nume colectiv. Hoţomanii pentru a fura o întreprindere socialiată invocă lipsa ei de profit (în care tot ei au adus-o în mod deliberat). În cazul acestor întreprinderi de stat sau cooperatiste trebuie ca nPCR să preia gestionarea lor. Trebuiesc două ministere ale economiei: Cel al economiei socialiste condus de nPCR şi cel al economiei capitaliste. În sectorul socialist vor fi angajaţi numai membri nPCR. Aceştia nu vor fura, vor munci în mod stahanovist, vor ridica nivelul calitativ al producţiei, nu vor face greve etc. Aşa s-a încercat şi în comunismul naiv, dar etica nomenclaturistă era duplicitară. Etica nomenclaturistă se aplica numai clasei muncitorilor, iar nomenclatura fura, creia posturi pentru amante şi rude, dădea ordine intenţionat aberante pentru a nu se realiza profit şi a obţine subvenţionare de la buget pe care apoi să le fure ei, eliminau oamenii cinstiţi care observau şi criticau ticăloşiile lor etc.
  Alte probleme ale gestionării proprietăţii socialiste nu pot fi expuse în amănunt aici, deoarece sunt prea multe.

  • PROBLEMA ROMILOR: Această pătură socială a fost ultima care a fost eliberată din sclavie (acum 150 de ani, acum trei generaţii). Eliberarea lor nu s-a putut face decât prin răscumpărarea lor de la boieri (deci cu bani publici). Ei au fost aruncaţi de boieri pur şi simplu în drum, fără nici un mijloc de subsistenţă. În acelaşi fel au fost eliberaţi strămoşii noştri ai tuturor (a se vedea libertinii Romei), dar (deoarece a avut loc cu multe secole în urmă) noi ne-am putut relativ reorganiza sărăcia. Marea majoritate a romilor nu a avut însă acest timp. Ei au căutat mijloace de supravieţuire ca furtul individual, tâlhăria în bande organizate, prostituţia, cerşitul, şmechereala şi fraiereala, unele meşteşuguri care nu necesitau mari investiţi ca lăutăria, tinichigeria, prelucrarea din lemn de mici ustensile gospodăreşti etc. Mulţi alţi nevoiaşi le-au imitat soluţia. Mulţi urmaşi ai boierilor (care dispuneau de averi şi bani) s-au folosit de ei pentru a se îmbogăţi şi mai mult. Nomenclatura a crezut că se poat folosi de ei şi i-au plasat în poliţie şi securitate unde se cerea duritate şi violenţă. Ei au ridicat apoi şi rudele lor în aceste funcţii. Cauşescu a oprit parţial pătrunderea romilor în nomenclatură din naţionalism legionar. Aşa au intrat romii în nomeclatură.
  După revoluţia populară de eliberare de sub jugul exploatatorilor nomenclaturişti aceşti romi au revenit la practicile lor trdiţionale. Ei au jefuit mult bunul obştesc (şi distrus în mod absurd, pentru un fier de valorificat la remat). Romii erau înalt calificaţi în infracţiuni şi ulterior s-au perfecţionat în penitenciare. Ei cooperază cu poliţia prin intermediul romilor din sistem. Romii primesc informaţii, sunt protejaţi, eliberaţi de romii din justiţie etc.
  Soluţia educaţiei etice ştiinţifice este refuzată de romi, deoarece o consideră o fraiereală a foştilor lor stăpâni. Este o problemă care se poate soluţiona numai odată cu educarea etică ştiinţifică a întregului popor (inclusiv a hoţomanilor de fii ai nomenclaturiştilor).

  • Numele partidului ar fi trebuit ca încă de la început să fi fost: PARIDUL ŞTIINŢIFIC al MUNCITORILOR sau în limba proiectată Ido „PCL = Partiso Cienca de Laboristoj” sau articulat „la Partiso Cienca de Laboristoj”. Vicisitudinile istorice au impus însă numele actual de PCR. El poate rămâne aşa, pentru a nu bulversa oamenii cinstiţi.

  Doresc ca aceste critici să fie citite la primul congres. Doresc ca să colaborez la dezbaterea lor cu toţi tovarăşii care vor binele oamenilor muncii şi vindecarea societăţii.
  Eu pot fi găsit uşor la adresa:

  arghirescu_alexandru@yahoo.com

 8. I carry on listening to the rumor lecture about getting free online grant applications so I have been looking around for the best site to get one. Could you tell me please, where could i acquire some?

 9. Nice post. I learn one thing tougher on completely different blogs everyday. It will all the time be stimulating to learn content from different writers and observe a little bit something from their store. I’d desire to make use of some with the content on my weblog whether or not you don’t mind. Natually I’ll give you a link on your web blog. Thanks for sharing.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s