GRIPA PORCINA : UN SUBIECT CARE IMPLICA MULTE SUSPICIUNI LA NIVELE GUVERNAMENTALE


Ministrul Sanatatii din Norvegiea declara:

Pe data de 21 aprilie 2009 ,alerta la Pentagon..articol :

Alertă la Pentagon după ce trei fiole cu viruşi periculoşi au dispărut de la un institut militar de cercetare biologică din Statele Unite.

pentagon2

Pentagonul a declanşat o anchetă la institutul de la Fort Detrick din statul american Maryland. Cele trei fiole faceau parte dintr-un lot de câteva mii pe care le studia un cercetător, care a ieşit la pensie.

Dispariţia a fost constatată după ce colegii săi au făcut un inventar al fiolelor. Potrivit anchetatorilor, fiolele conţineau mostre de encefalită cabalină, un virus ce afectează caii, dar care se poate transmite şi la oameni prin intermediul ţânţarilor.

Simptomele sunt similare gripei, iar rata de mortalitate este de 1%. În prezent există un vaccin eficient împotriva maladiei. Ultima epidemie de encefalită cabalină din Statele Unite a avut loc în 1971.


NOTA:

In primul rand asta doveteste ticalosia americanilor ca de ani buni acestia dezvolta si produc tot felul de virusi avand ca baza crearea de arme biologice,ebola,gripa aviara, sida si aparitia ”peste noapte” a tot felul de epidemii si mutatii la diferiti virusi …in nici un caz nu cred ca, cercetatorii de la pentagon se oboseau sa faca ceva benefic pentru omenire (care si asa cred ei omenirea este in numar prea mare pentru Terra,cam 6 miliarde suntem in plus).Probabil ca asta era virusul care la-au ”capturat” de la Sadam ,din armele biologice care nu s-au gasit niciodata…probabil Sadam avea laboratorul in incinta pentagonului….oricum toata lumea de pe Tera e mai mult decat proasta …permite americanilor ca faca ce vor in lume…si sa nu mai zic de pupincuristii Statelor Unite…(aceasta nota a fost cenzurata pe realitatea tv – televiziune corupta ,supusa masoneriei si celor care tanjesc dupa crearea unui nou Guvernul Mondial)

La doar 3 zile dupa ce acest incident a fost dat publicitatii ,cu toate ca nu stim data exacta cand au disparut aceste 3 fiole, in data de 25 aprilie 2009 apare stirea :

alerta2

Alertă în Mexic după izbucnirea unei epidemii de gripă porcină

Alertă în Mexic, după ce autorităţile sanitare au semnalat izbucnirea unei epidemii de gripă porcină. Virusul, care a suferit o mutaţie şi s-a transmis de la porc la om, este bănuit că a făcut cel puţin 60 de morţi şi a contaminat peste 900 de oameni. Organizaţia Mondială a sănătăţii se arată ”’extrem de îngrijorată”’ faţă de situaţia din Mexic care tinde să se extindă şi către Statele Unite.
Autorităţile sanitare au confirmat deja câteva zeci de decese cauzate de virusul gripei porcine, restul se află sub investigaţii. La fel, toate persoanele infectate se află sub supraveghere medicală. O amplă campanie de vaccinare a fost demarată. Pentru că această boală infecţioasă este extrem de contagioasă, populaţia a fost sfătuită să evite locurile aglomerate. De altfel toate evenimentele publice au fost anulate, la fel şi cursurile instituţiilor de învăţământ. Cele mai multe cazuri de gripă porcină au fost semnalate în regiunea capitalei Ciudad de Mexico.

“Avem de-a face cu un nou virus care constă într-o epidemie respiratorie, aflată sub control. Simptomele sunt apariţia bruscă a febrei peste 39 de grade. Dureri de cap puternice. Dureri musculare şi la nivelul articulaţiilor. Iritaţii ale ochilor şi ale mucoasei nazale”, a precizat Jose Angel Cordova .

Au fost semnalate câteva cazuri de îmbolnăvări şi în Statele Unite în Texas şi California. Organizaţia Mondială a Sănătăţii s-a declarat îngrijorată de această situaţie.

“Mai avem multe informaţii de clarificat în ceea ce priveşte transmisibilitatea virusului şi numărul exact al celor care au fost infectaţi”, a declarat Gregory Hartl.

Primele semne ale acestei epidemii au apărut în Mexic în urmă cu aproximativ o lună.

Au suferit mutatii..ce coincidenta…cam multe mutatii sufera unii virusi in ultimii 20 de ani…corelat cu cele 2 sute de mii de de ani in coace

Pe 3 aprilie 2009 apare in Romania acest articol scris pe data de 4 aprilie 2007 :
cimitir-mica-111
Ce ni se pregateste ? Autoritatile cer administratorilor cimitirelor sa se pregateasca pentru abilitatea de a acoperi ” un numar mare de morti ca urmare a unui virus”

Administratia Cimitirelor din statul american New York, a transmis tuturor cimitirelor din stat, formulare pentru colectarea unor raspunsuri privind abilitatea lor de a se putea ocupa de acoperirea unui volum foarte mare de morti care ar rezulta in urma unui virus pandemic sau a unui dezastru.

The State of New York Division of Cemeteries has sent out „Mass Fatality forms” to cemeteries in that state to collect data about their ability to deal with the high volume of casualties that would occur if their were a flu pandemic or other disaster. The form letter that this office received was dated April 4, 2007 so clearly preparation for such disasters has been ongoing for some time.

Along with other data, cemeterians were asked in this survey:

„Should a prolonged mass fatality disaster or pandemic flu occur in your community would your cemetery be able to provide temporary or permanent internment space for a significant number of disaster or flu deaths in additional to your current burial services?”

Cemetery owners were also asked to detail the business structure and capacity of their facilities, including proximity to roads, train lines and airfields. The Division of Cemeteries requested data to calculate the number of acres that could be made available „at 950 graves per acre.”

It is clear that emergency and disaster forces are being mobilized at the state and federal level. There is no data to predict what disasters could come– forces of nature, false-flag attacks, biological attacks/ flu outbreaks, quarantines etc. However, a pattern of data including news items, reports, photos and tips have all pointed to an incremental gearing up for a cataclysmic situation that includes mass casualties.

Whether it is half a million plastic coffin liners videotaped at a truck depot, or massive expansion at dozens of cemeteries across the country or FEMA and Homeland Security agents preparing for an avian bird flu outbreak, it is clear that government agencies are expecting something to happen and their agencies are expanding in accordance.

As this site reported yesterday, a number of incidents have demonstrated a federal preoccupation with a mass casualty incident– and it started before 9/11 ever happened.

The state of Colorado issued an executive order in 2000 asserting its authority to bury victims in mass graves and/or cremate bodies under emergency situations.

Jim Erickson of The Rocky Mountain News reported February 8, 2003 that:

The state of Colorado could seize antibiotics, cremate disease-ridden corpses
and, under extreme circumstances, dig mass graves under executive orders
drafted for use in the event of a bioterrorism attack.

D.H. Williams reported in February on an Indiana county municipal official who received detailed requests from FEMA and the Department of Homeland Security in regards to locations for mass graves, preparations for regional refugees, preparations for economic collapse and budget cuts under a GM collapse, as well as the locations of major installations, emergency assets and more.

The official, speaking in this recording, says that he became concerned about the intentions of the FEMA and DHS officials after repeated meetings where scenarios were discussed that included a bird flu outbreak as well as fires, floods and earthquakes.

The authorities that be have warned in their white papers that United States could face rioting; financial collapse seems very possible; and now it is clear that preparations include widespread death and emergency conditions. What do they see coming?

2-155x199

3-154x200
4-154x200
5-155x200
11-166x200

Apoi ca intr-un facut ,28 aprilie 2009 ,sfidand parca prostia umana ,in Elvetia :

Tren de călători evacuat în Elveţia, după spargerea unui container cu virusi ai gripei porcine

elvetia-tren

Un tren de călători a fost oprit şi evacuat luni seară în Elveţia, după ce un container cu eşantioane ale virusului gripei porcine inofensive pentru om, s-a spart, a anunţat poliţia locală.

Cele opt flacoane cu eşantioane ale virusului erau transportate într-un container special dintr-un triplu strat de plastic şi carton, a explicat pentru AFP Jean-Christophe Sauterel, purtătorul de cuvânt al poliţiei din cantonul Vaud. „Gheaţa carbonică plasată într-un container pentru a asigura conservarea virusului s-a topit, antrenând o creştere a presiunii care a aruncat în aer capacul containerului şi flacoanele”, a precizat el.

Trenul a fost blocat la intrarea în gara Lausanne. Cei 60 de pasageri care se aflau în vagonul respectiv au fost izolaţi timp de o oră, până când autorităţile s-au asigurat că virusul era inofensiv pentru om. Convoiul a fost apoi evacuat, a adăugat purtătorul de cuvânt al poliţiei, subliniind că nu a existat „niciun pericol” pentru pasageri şi nici pentru populaţia locală.

Eşantioanele de virus animal, care nu poate contamina oamenii, erau destinate unui centru de cercetare al profesorului Laurent Kaiser, care lucrează la dezvoltarea unui test de diagosticare a gripei umane de origine porcină, a precizat oficialul citat.

INTREBARE: A intrebat cineva care era scopul acelui container cu fiole care contin acest virus .De ce este transportat un material periculos in mijloace de transport in comun punand in pericol calatorii .??Daca nu se urmareste poate chiar contaminarea intentionata a populatiei.??Care apoi ulterior sa fie supusa acestui vaccin? Sau poate astea sunt diverse tertipuri ale unor grupuri care au interesul de a imprasia in lume
acest virus ..:

vaccin


România ar putea avea un vaccin împotriva gripei porcine în opt luni

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a început procesul de pregătire a vaccinului împotriva gripei porcine, vaccin ce va putea fi disponibil în România în aproximativ opt luni, a declarat coordonatorul OMS pentru România, doctor Victor Olsavszky

„Se lucrează la producerea vaccinului, dar durează minimum între patru şi şase luni până îl vom avea. Apoi ar mai dura în jur de două luni până ar fi importat şi în România”, a explicat doctorul Olsavsky. Coordonatorul OMS pentru România a mai precizat că Institutul Cantacuzino nu va produce, deocamdată, un vaccin împotriva acestui tip de virus cu tulpină porcină.

Anterior, grupul farmaceutic elveţian Novartis anunţase că a fost contactat de OMS pentru a dezvolta un vaccin împotriva virusului gripei porcine. „Suntem în contact cu OMS pentru dezvoltarea unui vaccin” împotriva virusului gripei porcine de tip A/H1N1, a spus purtătorul de cuvânt al grupului, adăugând totuşi că nu a fost luată deocamdată nicio decizie pentru lansarea dezvoltării sau a producerii unui astfel de medicament.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a decis luni să ridice nivelul de alertă cu o treaptă, la 4 din 6, corespunzător unei „creşteri semnificative” a riscului producerii unei pandemii, apreciind însă că nu a fost atins stadiul de pandemie şi acest lucru poate fi evitat.
AFACERE DESCHISACOMPANIILOR FARMACEUTICE:

Companiile farmaceutice au început să lucreze la un vaccin împotriva gripei porcine
laborator
Companiile farmaceutice au iniţiat acţiunile pregătitoare dezvoltării unui vaccin împotriva noului virus al gripei porcine, care a provocat moartea a circa 150 de persoane în Mexic şi ameninţă să se transforme într-o pandemie.

Grupul elveţian Novartis AG anunţase astăzi că a primit codul genetic al noii tulpini, ceea ce îi permite să înceapă lucrul la vaccin. Grupul mai anunţase că speră să primească eşantioane ale virusului în laboratoarele sale „în viitorul apropiat”.

Totuşi, cel mai probabil vor trece între cinci şi şase luni înainte ca un vaccin să fie disponibil pe piaţă, potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS).

Centrele de Control şi Prevenire a Bolilor din Statele Unite (CDC) au prelevat deja un eşantion al virusului H1N1 care provoacă boala, au produs o tulpină slăbită pentru un vaccin şi o dezvoltă, ceea ce marchează primul stadiu al procesului de producţie a unui vaccin.

Eşantioanele, care pot fi distribuite companiilor, trebuie cultivate în ouă de găină speciale, într-un sistem de incubare despre care experţii sunt de acord că este depăşit. Însă eventuale noi tehnologii, bazate pe culturi de celule, nu vor fi dezvoltate decât peste câţiva ani.

Cel puţin 20 de companii, pe lângă Novartis, produc vaccinuri antigripale, inclusiv Sanofi-Aventis, GlaxoSmithKline, BaxterInternational, CSL din Australia şi producătorul de spray nazal MedImmune, în prezent deţinut de AstraZeneca.

Aşa-numitul virus al gripei porcine este o variantă a virusului gripal uman H1N1, dar potrivit testelor, componentele H1N1 ale vaccinului împotriva gripei sezoniere nu protejează împotriva noului virus.

Una dintre principalele probleme cu care se confruntă companiile va fi să producă vaccinul în cantităţi suficiente, din rezerve limitate de substanţă activă sau antigen. Companiile şi autorităţile sanitare vor trebui să decidă şi în ce măsură să se renunţe la producţia de vaccinuri împotriva gripei sezoniere în favoarea noului vaccin, un proces de elichilibru ce s-ar putea dovedi dificil.

O opţiune pentru a produce vaccinul în cantitate mare este să se folosească un adjuvant pentru a intensifica răspunsul imunitar al organismului şi a reduce cantitatea de antigen necesară pentru fiecare doză. Glaxo, de exemplu, dezvoltase un vaccin împotriva virusului gripei aviare H5N1 folosind un adjuvant special care permite folosirea unei doze extrem de mici de substanţă activă.

Care la randul sau acest” vaccin ” ridica foarte multe intrebari despre eficienta lui si poate chiar scopul real al injectarii populatiei la scara larga .??

PACALEALA SI MANIPULAREA GLOBALA DE CATRE ORGANIZATIA MONDIALA A SANATATII:
Termenul de gripă porcină pentru epidemia din Mexic e inadecvat, virusul nu este prezent la animale
.Daca analizam declaratiile oficiale ale Oficiul Internaţional pentru Epizootii (OIE): Expresia “gripă porcină” prin care se desemnează epidemia izbucnită în Mexic nu este potrivit, în măsura în care virusul care a provocat-o nu a fost detectat la animale, a explicat Oficiul Internaţional pentru Epizootii (OIE).
mexic1

“Până în prezent virusul nu a fost izolat la animale. Prin urmare, nu este justificat să numim această boală ‘gripă porcină’ “, spune OIE într-un comunicat. Termenul de “gripă porcină” este folosit de vineri de Organizaţia Mondială a Sănătăţii(supusa grupului Bilderberg) (OMS) pentru a desemna boala care în Mexic pare să fi provocat deja 103 decese. Directorul general al OIE, Bernard Vallat, a declarat că poartă discuţii cu OMS pe acest subiect.

“În trecut, mai multe epidemii de gripă de origine animală au fost numite în funcţie de originea lor geografică, de pildă gripa spaniolă (1918 -1919) sau gripa asiatică (1957-1958), de aceea ar fi logic să numim această boală ‘gripa nord-americană’ “, susţine OIE, o organizaţie interguvernamentală ce reuneşte 174 de ţări şi al cărei sediu este la Paris.

“Nu există nicio dovadă a transmiterii virusului prin alimentaţie”, subliniază OIE, care consideră nepotrivite restricţiile comerciale impuse de anumite ţări, precum China. “În prezent, numai rezultate care stabilesc o circulaţie la porci a acestui virus în zonele unde există cazuri urmane ar justifica măsurile comerciale impuse importurilor de porci din aceste ţări”, se spune în comunicat.

Totuşi, nu este vorba despre “un virus clasic al gripei umane, denumită şi gripă sezonieră, care provoacă anul milioane de cazuri de îmbolnăvire în întreaga lume, ci de un virus care are caracteristici porcine, aviare şi umane”, atrage atenţia OIE. “Dacă acest virus îmbolnăveşte animale, circulaţia sa ar putea fi mult mai amplă şi ar duce la o deteriorare a sănătăţii publice la nivel mondial”, avertizează OIE.

update 4/07/2009 :

Criminalii au mai scos ceva pe ”piata”:

A fost descoperita o noua tulpina a virusului HIV. Oamenii de stiinta francezi declara ca au detectat o noua tulpina a virusului HIV. Cercetatorii afirma ca au reusit sa izoleze o alta tulpina a virusului, diferita de cea care s-a transmis de la cimpanzei. Descoperirea a fost facuta de medicii francezi care ingrijeau o pacienta originara din Camerun. Savantii afirma ca pacienta prezenta o forma a virusului derivata din asa numitul Simian Immunodeficiency Virus (SIV) de care sufera primatele. Cercetatorii care au publicat un articol in revista americana Nature Medicine sustin ca virusul HIV poate suferi mutatii iar transmiterea acestuia poate depasi granitele speciilor.

Intradevar populatia Terrei este prea numeroasa…va ”daruim ”de toate si uite-asa rezolvam problema .

13 comentarii

 1. ARESTATI GUNOAIELE CARE AU FACUT SI IMPRASTIAT VIRUSUL!

 2. asta aduce a teoria conspiratiei, cu cia care a daramat gemenii, americanii care au filmat imaginile de pe luna in laborator de fapt, roza crucenii care conduc lumea din umbra si extraterestrii invizibili.. mai las’o ca macane.

  si ca sa ai un raspuns referitor la nemernicia americana: care arme biologice, domnule, crezi ca’s prosti sa nu inteleaga ca isi taie singuri craca daca dau drumul pe piata la asa ceva? normal ca cercetarile sunt militarizate, doar n-o sa-i lase pe toti imbecilii sa ajunga la informatii, d’ne fereste.. au un potential ridicat de cercetari in domeniu, iar cercetarile pe toate nenorocirile de virusi si bacterii sunt necesare ptr a intelege mecanismele biochimice si genetice de transmisie si adaptare. fara cercetarile astea ne vom trezi intr-o zi ca vreun ‘strain’ o ia razana si ne prinde cu chilotii in vine. pentagonul se ocupa printre altele si cu studii legate de teraformare (unde virusii si bacteriile sunt principalii pioni), tehnologii de combatere a outbreak’urilor mortale, contracarare a atentatelor teroriste cu bombe biologice. ce au filolele cu gripa porcina, crezi ca ‘who’ sau alte organisme n’ar fi remarcat adevarul? nu sunt proamerican din cauza arogantei lor ciortanesti care nu realizeaza ca majoritatea oamenilor lor de varf au provenienta internationala, dar a nu intelege ca sunt singurii care la o adica au resursele sa se ocupe de probleme, e la fel de ignorant ca si prostia europeana care n-a inteles pericolul lui hitler si dupa aia au cersit jertfa americana si banii americani ptr reconstructie.

  stii ce face CDC’ul ptr a pastra outbreakurile in fasa? e singurul organism care monitorizeaza si elimina in fasa orice potential outbreak. de data asta n-au fost prea pe faza, dar sunt singurii care contrbuie cu personal calificat si miltar in eliminarea de outbreakuri letale gen ebola, in fiecare an au specialisti care monitorizeaza in mexic si asia ‘strainurile’ de influenza. percep aberatiile astea ca pe un ‘hotul care striga hotii’, ptr ca e o dovada de spalare pe creier neantelegerea unor lucruri elementare de cercetare.

 3. Postarea ta, Jane d’Arc taica, e un simptom clar al spalarii pe creier Xtrem de eficiente, condusa prin toate canalele mass-media. Daca Nea Nicu n-a reusit crearea omului „de tip nou”, uite ca Noii Stapini au reusit… Trist, dar adevarat. 😦

 4. […] GRIPA PORCINA : UN SUBIECT CARE IMPLICA MULTE SUSPICIUNI LA NIVELE GUVERNAMENTALE […]

 5. […] GRIPA PORCINA : UN SUBIECT CARE IMPLICA MULTE SUSPICIUNI LA NIVELE GUVERNAMENTALE […]

 6. Pacat ca multa lume nu intelege realitatile in care traim.
  Pana nici parintii mei , care dau m-ai degraba crezare televizorului, iar internetul fiind dupa ei plin de minciuni.
  Ma bucur ca m-ai este lume cu gand curat aici pe net. Sa speram ca nu vor putea cenzura informatiile de pe net.

 7. M-ai nou o prietena dea mea vrea sa isi vaccineze copilul de doar 1 an , acum cand va ajunge in tara, ea fiind in Italia.
  Multi toma necredinciosul ca si Jane d’Arc de m-ai sus, au vazut la televizor ca se vaccineaza lumea, si de sarbatori vrea sa isi vaccineze, ea si copilul.

 8. Sa ne demostreze, cei care comanda vaccinarea, ca totul ar fi ok, preluand initiativa in fata poporului si sa-i vaccinam noi nu ai lor, eventual de la distanta, cu Arcu’

 9. NU VA V A C C I N A T I !!! NU TREBUIE SA NE TEMEM DE GRIPA PORCINA CI DE V A C C I N A R E – NU VA VACCINATI!!! VACCINUL CONTINE TULPINA VIITOAREI GRIPE. SE DORESTE SCADEREA DRASTICA A POPULATIEI, CULMEA CU ACORDUL O.M.S. sau cum doriti W.H.O. (World Health Organization).

 10. Mersi de toate aceste informatii. In general eram de mult timp convins care-i treaba cu pandemiile astea false. Mai nou, avem noroc, caci Consiliul Europei a confirmat ca aceasta pandemie e falsa, si au inceput anchetele: http://www.ziua.ro/news.php?data=2010-01-13&id=48930.
  Insa legat de acel video, cel care l-a pus pe YouTube cu acel titlu a facut un mare rau, pentru ca desi mesajul din el e plauzibil pt multi, va fi decredibilizat atunci cand se va afla ca acea femeie nu a fost niciodata ministru, ci doar un sef medical. Nicaieri pe internet in limba engleza nu scrie ca ar fi fost ministru, si chiar videoclipul original de pe YouTube (cel fara traducere) nu are titlul cu ministru. Ala din Romania a umflat intentionat titlul ca sa-i creasca numarul de vizionari, fara sa se gandeasca la consecinte. De asemenea exista o mica eroare de traducere, femeia zice de reducerea populatiei „by five billions”, cu b, nu cu m (millions), care inseamna „cu 5 miliarde”, nu cu 5 milioane. Din pacate internetul romanesc e plin de titlul asta mincinos. Zic din pacate, pentru ca oamenii care nu-si pot permite sa creada in conspiratii, au apa la moara din cauza asta, adica daca titlul e umflat, ce sa mai zicem de continut : http://en.wikipedia.org/wiki/Rauni-Leena_Luukanen-Kilde

 11. Asta e o vrajeala de al lor ca sa faca experiente pe oameni! asa zisa gipa porcina sau ce pula mea o fi,nu e adevarata!!! Asa se fac adevaratele teste pe oameni! SE ARUNCA O VRAJEALA CA DE LA UN LABORATOR CHIPURILE SA FURAT SAU LIPSESC (TOCMAI ACOLO UNDE E PAZA SRICTA!!)SAU SA SPART FIOLE CU VIRUSI (DE PARCA VEZI TU DOAMNE A FOST UN ”ACCIDENT„ DE PARCA NU ERAU DESTUL DE PROTEJATE)SI GATAAAA!!!
  DUPA AIA ”DESCOPERA„ EI CA SA FOLOSIT VIRUSU(EVENTUL A SCAPAT) SI CA TREBUI SA FIM VACCINATI CONTRA VIRUSULUI CARE A”SCAPAT„DELA LABORATOR! DAR ADEVARU E CA TOCMAI ACELE FIOLE CARE SUN CHIPURILE „CONTRA VIRUSULUI” TOCMAI ELE SUNT FIOLELE CU VIRUS!! HABAR NU AVETI VOI CE ESTE IN FIOLA!! EI ZIC CA TE APARA DE VIRUS,TU BOU CARE NU CUNOSTI NICI CELE MAI ELEMENTARE LUCRURI DESPRE ELEMENTELE CHIMICE CU DENUMIRILE LOR CARE SE AFLA IN FIOLE SA NU MAI ZIC CA NICI MACAR CE ESTE IN FIOLE CU ADEVARAT NU STII,SI CREZI CA E VACCINU MINUNE!!
  BAI MUISTILOR NU NE MAI VINDETI GOGOSI CA NU MAI AVEM 2-3 ANI SA NE PACALITI!!! NOUA ORDINE MONDIALA ISI CONTINU DRUMUL IN CAZ CA NU ATI OBSERVAT PRIN TOATE MIJLOACELE!! EXISTA TEORIA CONSPIRATIEI!! NUMAI CINE NU ARE OCHI SA VADA ANUMITE LUCRURI DIN ANUMITE PUNCTE DE VEDERE NU-SI DA SEAMA DE CATASTROFA IN CARE NE INDREPTAM!!! ANUMITE FORTE OCULTE DORESTE SA NE ACAPAREZE!! CINE TE AUDE STI CE ZICE?!??
  – LASA-L DOMNE,E NEBUN!!

 12. […] GRIPA PORCINA : UN SUBIECT CARE IMPLICA MULTE SUSPICIUNI LA NIVELE GUVERNAMENTALE […]

 13. Great beat ! I wish to apprentice while you amend your site, how can i subscribe for a blog site?.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s