CUGETARI DIN GROAPA CU RAHAT IN CARE SE SCALDA ROMANIA DE 20 DE ANI–VOTEAZA REVOLUTIA..!


REVOLUTIA SPIRITUALA A POPORULUI ROMAN
CE NE ADUCE NOUA ROMANILOR INTEGRAREA IN UNIUNEA EUROPEANA.?
Doar cateva aspecte :

# România nu va avea putere de decizie reală în cadrul UE ci va primi doar portofolii de umplutură, cum este cel de „Traduceri şi multilingvism”.
# Legislatia UE va avea întâietate în faţa legislaţiei româneşti, adică nici o decizie majoră nu va mai putea fi luată fără aprobarea structurilor birocratice de la Bruxelles şi Strassbourg.
# Aderarea va aduce creşterea preţurilor şi şomajului.
# În agricultură, vor fi impuse standarde imposibil de atins pentru ţărani, iar produsele autohtone naturale şi competitive vor fi sabotate de marile concerne alimentare sub pretexte de „siguranţă alimentară”, mergându-se până la interzicerea producţiei care depăşeşte „cotele maximale alocate de UE”. Ţăranii vor fi nevoiţi să-şi vândă pământul şi vor deveni „proletari agricoli” pentru noii latifundiari.
# România va fi golită de specialişti şi invadată de imigranţi din Asia şi Africa.
# Va fi impusă dictatura minorităţilor, iar valorile naţionale vor fi considerate generatoare de ură şi vor fi distruse. Se va rescrie istoria României, astfel încât românii să fie incriminaţi pentru suferinţe pe care le-ar fi cauzat altora de-a lungul veacurilor şi pentru care vor trebui plătite despăgubiri. În loc de mândrie naţională şi patriotism, şcolile vor inocula copiilor simţământul vinovăţiei şi ruşinii faţă de faptele strămoşilor lor.
# Presa, radioul, televiziunea şi internetul vor fi cenzurate, convorbirile telefonice şi corespondenţa monitorizate şi opiniile contrare vor fi interzise, pretextându-se cu lupta antiteroristă


CUGETARE LINISTITA…:

Oameni buni, chiar nu este evident ce este in jurul nostru? Avem ghinionul sa traim intr-o tara in care nu mai exista scari de valori, in care alesii nu dau doi bani pe cei care i-au ales, in care infractiunea de orice fel este ridicata la rang de virtute, infractori notorii aparind pe sticla si lafaindu-se in lumina reflectoarelor pe post de vedete, in care stirile se grupeaza in mod suspect pe teme (probabil) sugerate. O tara in care guvernantii au propria lor agenda si nu au nici o legatura cu interesul national, ba chiar fac totul IMPOTRIVA interesului national, isi asuma decizii covirsitoare fara sa intrbe daca poporul este de acord cu ele … Chiar, nici in ziua de astazi nu am reusit sa inteleg – desi am sunat la diverse institutii guvernamentale in ultimii trei ani – cind si in ce context a fost luata decizia de a pune Romania in cursa de intrare in UE. Ma rog, cursa s-a terminat, am intrat (chiar daca pentru asta Europa a mutat linia de sosire cu cca. 3 ani lumina catre noi), nu contest ca acesta nu ar fi fost cursul normal pe care trebuia sa-l urmam (oare?), dar totusi : cine a intrebat poporul roman, INAINTE de a incepe marsul fortat, plin de sacrificii necesare, spre UE, DACA ESTE DE ACORD? Politici gresite, conjucturale, fara logica si lipsite de cel mai elementar bun simt, se sparg in capul contribuabililor, vatafii din administratii continua sa se poarte tupeist – incercati sa le atrageti atentia ca sunt platiti si din banii dvs. – politistii-militieni pazesc cu gratie bordelurile de pe Matasari, avocatii fac – la propriu – legea, parlamentarii cu dosare penale de ultima speta sunt protejati de justitie prin vot parlamentar, codurile de legi se schimba in functie de mai mari sau mai mici interese economice ale guvernantilor, se platesc taxe care dispar in gaura neagra a bugetului national, se exorta forta de munca in timp ce munca autohtona este hiper-impozitata, se scot absolventi de liceu cu bac pe banda rulanta si licentiati de facultate in acelasi ritm – probabil ca peste citiva ani, studiile minime in Romania vor fi, de factor, facultate+licenta … Si strazi cu gropi, asistente care mutileaza copii in maternitati fara ca Parchetul sa se auto-sesizeze … Sincer, raul este asa de adinc patruns in Romania, incit doar o intoarcere la momentul ’89 si o reparare a greselii de atunci ar mai putea indrepta ceva. Adica, parafrazind o zicala celebra de atunci : ” ultima solutie – o ADEVARATA revolutie!” …

PARERE DE RAU..?

Ce s-a intamplat dragi romani..???Suntem in plina criza,se apropie iarna si o sa va fie frig in propriile locuinte facute cadou de NEA` NICU.???Va este foame ? Va uitati cu jale prin rafturi si galantare salivand …,si tristi va uitati in portofel ca e gol si nu va ajung banii de mancare, pt plata curentului electric ,pt gazul metan si alte cheltuieli..?Nu va ajung banii pt medicamente si muriti de frig si foame prin spitale.??Pai…de ce nu-l impuscati pe Ceausescu.??Aaaaaa dar stati ca pe asta parca l-am mai impuscat o data cu vre-o 20 de ani in urma in ideea ca o sa suprimam acel nivel de trai…si am ramas cu o Romanie cu economie buna , si datorii ZERO …dar acum..unde-i Romania.?? Sa ghicsc ..la austrieci..la cehi…la indieni….la americani.. la germani ..la greci..la englezi…in fine am mai ramas ceva oare de valoare ce a ramas ne vandut.??mai avem ceva inca cu profit.?nici o problema vom falimenta si vom vinde…e prea gras comisionul si atractiv…Ceausescu a murit ca fost mic si prapadit..unde-s doi (mii) puterea creste si poporul nu sporeste .Si de fapt de ce se plang romanii.?? pentru ca-s prosti.?Daa….asta e..nu au creier..pt ca unde-i unu nu-i putere …haha de ani buni cantam asta dar se vede inteligenta romanului…le e prea greu sa inteleaga ,ca puterea de a decide ceva consta in superioritate numerica…raportul popor -guvernanti e prea mare si avem toate sansele din lume sa schimbam felul de cum vrem sa traim…suntem furati de catre angajatii nostri pt ca acesti politicieni ,sunt numiti in functii de catre popor sa ne reprezinte interesele noastre ale poporului…cu posibilitate de concediere in orice moment ..dar poporul accepta ca acestia sa-si reprezinte propriile interese transformand angajatorul (poporul) , in sclavul angajatului(adica al politicianului)….asta da prostie….oare sa fie coincidenta imnul romaniei..??se pare ca nu…suntem asa de multe secole….Daca nu iesim in strada sa-i judecam pe acesti banditi…de ce va mai plangeti.?
.Justitia este corupta ,josnica si murdara,si presedintele stie asta dar nu are curajul si nici nu poate sa o pedepseasca si sa o traga la raspundere(datorita politelor ). ADEVRATUL TRIBUNAL SUPREM suntem noi poporul ,daca vrem sa fim un tribunal supreme.Insa poporul roman e prea docil si las ca sa-si mai doreasca ceva.Hei ,romane…..traiesti in mizerie.?De ce te complaci asa.?……hm,atunci asta meriti. Sprijinul cel mai puternic pe care il au politicienii corupti este tocmai NEPASAREA SI NEIMPLICAREA POPORULUI ROMAN .

RUSINE POPORULUI ROMAN….!!

DISPRET:

1994 Silviu Brucan spunea ca romanii nu se vor destepta nici peste 20 de ani..si avea dreaptate,masonul si jigodia, chiar a afirmat cu delicatete ca poporul romani e unul din cele mai proaste popoare din lume(stia el de ce) o sa aveti ce ati semnat ..popor de dobitoci…! Stati ca niste paraziti fara sa va pese de viitorul copiilor vostri ,popor iresponsabil, de tembeli, inculti, creduli, naivi, mincinosi, profitori, lasi, fara demnitate …popor care isi voteaza soarta pentru o punga de peste, de ulei sau de zahar, popor de curve…popor nesimtit…


…….SI MAI MULT DISPRET :

ROMANILOR:…muriti in RAHAT ca asta meritati, osanditilor, sclavi penali, va place asa, orice ati spune sunteti un popor de gunoaie, fara ratiune, fara demnitate, un popor betiv, futtut, pervers, lingau, needucat.Oricat o sa va cacatti pe voi ca jignesc un popor intreg sunte-ti toti o apa si-un pamant.Pana o sa dovediti contrariu, o sa mai dureze 200 de ani, detine-ti o gena de sclavi pursange. Sunte-ti, un popor manipulat de niste martalogi care va haleste pe fata, razand si sfidandu-va prostia imensa care acum va doare la propriu.Muriti cu zile prin spitale, face-ti foame ca dupa razboi, nu aveti cu ce sa va intretineti, apa, gaz, caldura, curent electric, educatie e varza, super corupta si incompetenta.Se fabrica ingineri pe banda rulanta, toti dobitocii Isi cumpara diplome pe o mana de euroi si ajung sa te omoare pe masa de operatie, ajung in functii de conducere provacand dezastre economice,vianzarea si dizovarea acestei tari, toti magistratii, procurorii, avocatii etc fac parte din diferite clanuri de interlopi sau sunt foarte apropiati cu acestia.Se vede educatia voastra dupa audientele ce le faceti la tv, de manelisti gretosi, tot felul de curve care au devenit vedete peste noapte si aproape toate au diplome la drept .Nu aveti un punct de vedere propriu, indivizii nu au gandire proprie.In Romania indivizii gandesc in turma … nu au personalitate si imita personalitatile altora sau a unor vedete, actori, idoli etc..intr-un cuvant 70% din vina o au televiziunile de cacat care sunt in Romania si nulitatile de programe pe care acestea le difuzeata cu un grad de educatie ZERO si fomiste dupa bani si profituri fabuloase pe termen scurt.DU-VA DRAKU DE IDIOTI …ce tot va plangeti daca nimeni nu vrea sa faca nimic.???Iesiti in strada si spanzurati toti politicienii corupti care au vandut tara si ne-au furat de ne-au adus in pragul disperarii .IN STRADA DOBITOCILOR..

INVATAMANT ROMANESC:

Nu vreau sa generalizez, dar 90% din profesori in goana lor dupa bani, au nenorocit Romania din 90 pana azi .Sistemul de invatamant cat si programele scolare sunt o adevarata harababura. O gramada de academicieni si docenti au aparut peste noapte editand tot felul de manuale scolare cu grade diferite de dificultate pentru aceeasi categorie de elevi, iar  scolile profeseaza pe aceasta gama larga de manuale , acestea diferand de la o scoala la alta, chestiune foarte grava.Toti copii trebuie sa invete de pe aceleasi manuale.Citeam mai jos cum cineva isi aducea aminte despre profesorii cinstiti si integri din copilarie , spre deosebire de astazi, profesori fara scrupule si lacomi genereaza in Romania , generatii intregi de tineri incopetenti cu diplome la comanda pe o mana de euro,cu examene platite sau trecute pe favoruri sexuale, facultati de tot rahatul trecute ca rata pe balta.Intr-un cuvant invatamantul romanesc este un mare generator de incompetenti autentici, pot garanta ca orice persoana cu liceu terminat inainte de 89, poate chiar 93 este mult superioara atat teoretic cat si practic, pe aceeasi tema fata de tinerii ingineri creati dupa greutatea buzunarului si influentele parintilor…Astia sunt profesorii din Romania, contribuiti cu buna stiinta la genocidul care ia amploare in aceasta tara  de dupa 89.De asta esti ucis pe masa de operatie pentu un apendice, de asta ti se taie maxilarul pentru o extractie de masea, de asta nu mai sunt nici un fel de specialisti in tara asta, de asta mai tot felul de avocati, procurori, judecatori etc fac parte din mari calanuri interlope sau sunt foarte apropiati de acestia…Mai toate curvistinele care se perinda prin televiziuni ajung vedete si aproape toate daca le intrebi au diplome de drept sau 3-4 facultati de care nu au habar cu ce se mananca, tinerii care chiar au studiat si merita pe deplin un post nu incap de odraslele incompetente ale celor cu pile etc. Asa ca nu va mai plangeti profesori patati ce sunteti , pacat ca printe voi mai sunt cativa , foarte putini, care merita tratati cu respectul cuvenit…

SABOTAJ:

Starea jalnica in care se afla acum Romania se datoreaza in cea mai mare parte tuturor  politicienilor corupti (adica toate partidele), datorita faptului ca au facut cele mai faruduloase privatizari (cu contracte secrete), au falimentat tot ce producea in tara asta, doar ca sa le poate inscrie in lista de privatizare …presati de cei carora le-au platit comisioanele pentru aceste privatizari , teleportand in acest mod forta te munca in sectorul privat..sector instabil dealtfel ..si disponibilizind un alt numar de locuri de munca…curios lucru cum imediat dupa privatizare,o intreprindere de exemplu mergrea in profit…cand era a tarii… nu…deci prin asta te autoanvinovatesti ca esti un guvern prost…un patron a gasit solultia care nu a putut fi gasita de un guvern…Este imposibil ca un guvern cinstit ,corect si competent sa vanda resursele tarii…resursele noastre a tuturor…bunul tuturor romanilor..fara se intrebe poporul asupa bun-u-lui sau..mai au curajul politicienii tradatori si hoti sa apara la tv..dupa genocidul produs in tara asta timp de 20 ani.??
Da va sfideaza pe fata,datorita nepasarii voastre..

O REALITATE :


ROMANIA este afectata de cresterea euro,datorita IMPORTURILOR…daca romanii vor sa traiasca bine trebuie sa inteleaga ,ca este vitala cresterea productiilor proprii din agricultura in speial cat si in restul domeniilor.Atata timp cat in Romania se va asigura necesarul de hrana din productia proprie,si vom inceta sa mai fim PIATA DE DESFACERE A EUROPENILOR, cu produsele lor frumos ambalate dar ingrozitor de toxice,vom trai si noi mai bine..Pana atunci ramanem scalvii europenilor… asta ne-a adus integrarea europeana…toate PACHETELE DE LEGI daruite de UE pentru a indeplini conditiile de aderare la UE ,nu prevedeau altceva decat distrugerea a tot ce mai era productiv in tara asta…ATATA TIMP CAT AI PRODUCTIE PROPRIE, NU DEPINZI DE NIMENI…IAR UE NU VREA CA TU SA FII INDEPENDENT SI PROSPER…AR FI IN DEZAVANTAJUL LOR…( ATATA TIMP CAT AM HAMBARUL PLIN NU MA INTERESEAZA CAT SE FACE EURO….EI SA MANINCE HARTII DE VALOARE .IAR EU CARNITA ,LAPTIC,OUA ,PAIINE,FRUCTE SI LEGUME DIN PROPRIA GOSPODARIE MAI MICI MAI GUSTOASE , MAI CURATE SI MAI NATURALE….)ASTA TREBUIE SA INVETE ROMANUL…DAR SUNTEM VANDUTI DE CATRE MAI MARII NOSTRI…EI STIU ASTA DAR E MAI ”GREU” BANUL…COMISIONUL PE CARE IL PRIMESC PENTRU ADOPTAREA DE LEGI IN DEFAVOAREA NATIUNII….GENOCID E PUTIN SPUS…VETI VEDEA IN ANII URMATORI CE VA FI…NICI NU VA IMAGINATI…VOM FI SCLAVI MODERNI..AI BANCILOR , AI UE, SI AL VIITORULUI GUVERN MONDIAL) IN ADEVARATUL SENS AL CUVANTULUI..

POVESTE DESPRE CRIZA?

Eu si criza….care criza.?Acum e criza..?Mananc paine goala si beau apa de 5 zile.Nu simt nimic…de 36 de ani nu am simtit nimic..eu niciodata nu am avut bani.Am muncit oriunde ,in Romania un muncitor scoate real, de 10 ori mai mult decat este platit…asta e salariul unui muncitor de valoare in Romania (6000 leu) ,isi bat joc de tine acesti patroni platesc oamenii in bataie de joc iar ei se fac milionari peste noapte.. .Tin minte ca de cand muncesc de la 18 ani .mereu am avut un salariul mizer,care evectiv nu aveai ce sa faci cu el..dupa ce m-am casatorit mai rau..atunci cand luam salariu in aceeasi zi plateam tot ce aveam de platit..(facturi, apa, gaz ,curent )si era gata salariul..ramaneam sa zic din salariul de 5 mil doar cu 1,5 mil lei ,bani pe care ii dramuiam doar pentru mancarea copilului(eu si cu sotia nu mai existam…nu ne mai intrebam daca mai mancam sau nu…lasam la voia Domnului).Ma duceam la piata si luam la en-gros 1 sac de cartofi 1 de ceapa de 10 kg,si pe acolo pt copil sa pot sa-i fac in fiecare zi sa-mi ajunga pana la celalalt salariu .etc pana terminam banii.Dar tot nu ajungea.. uneori mancam mamaliga cu muraturi , alteori 2-3 zile chiar nimic,daca era vreamea fructelor faceam compot si mancam cu paine,chiar daca erau crude,tin minte intr-un an se terminase tot pe la jumatatea lunii si am facut o capcana sa prind porumbei salbatici..am prins 4 sau 5 tin minte.Asa este modul meu de viata in Romania…CRIZA VOASTRA e modul meu firesc de a-mi trai zilele…intr-un fel ma bucur de aceasta criza, sa treaca toti romanii macar 1 luna prin ce am trait eu si inca traiesc de o viata intreaga…Imi amintesc de fiecare data cand mergeam sa cumpar ceva .unii cumparau de 10 ori mai multa mancare pt caini decat cumparam eu mancare la copil …eu cumparam de 1 mil iar altii luau de 10 mil mancare pt cainii sau pisici …imi doresc din inima sa treaca si acei oameni prin ce am trecut si mii ca mine din Romania..mai ales pensionari…da asta doresc ca toata Romania sa fie inghitita de mama tuturor crizelor posibile…poate numai asa ..romanii acestei tari se vor trezi vreodata…guvernele de dupa 89 nu au fost interesate niciodata de nivelul de trai al populatiei si sa verifice puterea de cumparare reala a produselor de pe piata, cu preturile exorbitante ale ticalosilor de comercianti cu salariile mizerabile si infecte pe care ce-i mai multi romani le au…Imi doresc aceasta criza ..pt ca va semana multa durere…cineva spunea ca prostia nu doare..dar de data asta va durea..si inca foarte tare..pt ca datorita prostiei poporului roman suntem in criza…aceasta criza artificiala…manipulata …Romania nu trebuia distrusa…in Romania trebuiau sa ramana fostele CAP-uri,trebuiau sa ramana toate fabricile .si puse pe picioare pt ca intentionat nu s-a vrut ca ele sa aiba profit pt a le putea vinde Europei.Obiectivul UE a fost si inca mai este ca Romania sa nu fie capabila de autonomie financiara…interesul a fost sa se distruga tot ce produce Romania..in momentul cand nu mai produci nimic..atunci trebuie sa cumperi,iar daca trebuie sa cumperi atunci depinzi ce cel de la care cumperi…iar in curand cel mai valoros produs din lume va fi hrana…fara de care nu poti trai…si esti oblicat sa cumperi…numai daca ti se va vinde…si nu ti se va vinde decat daca esti ”cuminte”…Uitati-va peste tot in lume in toate tarile aceiasi mari producatori in fiecare tara…nimic in lume nu se mai produce in afara de aceleasi fetze care controleaza piata.cativa oameni controleaza lumea si piata produselor…dar mai important ..ce-i care controleaza hrana vor fi stapanii…Omenirea ete oarba,unii sunt ignoranti,altii se dau destepti,unii rad in fata de teoriile conspiratiei etc.Dar nu peste mult timp omenirea va da nas in nas cu adevarul…care este mai negru decat DRACU si pe care toti il ignora .Sperati la o iesire din CRIZA..??/ Nici pe departe nu o sa mai aveti parte de vechiul trai…adevaratul cosmar al nostru inca nu a inceput..el va incepe cam peste 11 luni si se va accentua cativa ani buni pana la schimbarea politica si economica mondiala…adica pina la SCLAVIA ABSOLUTA.Haideti sa ne gandim…imediat dupa CEAUSESCU…erau mii de ferme …exportam porci,gaini .oua.etc..daca se mergea tot pe aceeasi directie intr-o democratie de bun simt Romania ar fi avut acum suficienta hrana din productia interna.carne,lactale,cereale etc….credeti-ma…atata timp cat hambarele Romaniei ar fi dat pe dilaturi ..si alimentele pe piata erau la preturi omenesti …nu ma durea nici in cot de cat a mai crescut $ sau E ..sa manance europenii hartii si hrana lor otravita dar frumos impachetata cuaspect comercial..pt ca de fapt ei asta vand…doar aspect comercial..ce-i bun gasesti doar la ei…sunte-ti nebuni..mergeti adesea in supermarcheturi…ati fost si in supermarcheturi din alte tari…gasiti aceleasi produse…foarte rar..diferenta e de la cer la pamand calitativ..eu unul nu am gasit nici un produs pe care l-am cauta in marcheturile romanesti si care le consumam zilnic in Italia sau Franta sau Spania…caci am fost f putin si pe acolo…ma impins foamea…Deci cum spuneam nu mai contam pe E sau $ daca acesti guvernanti super incompetenti si tradatori nu ar fi vandut tara la propriu .Vina este a tuturor romanilor pt ca i-am lasat sa faca ce vor din aceasta tara ,sa-si bata joc se sufletele si vietile noastre iar pt asta trebuie sa platim..pt ca am fost individualisti Sa vina criza cea mare si sa pedepseasca prostimea..pt nesimtirea si nepasarea de care dau dovada..Cum v-am mai spus eu sunt in criza de-o viata….: BINE ATI INTRAT IN OGRADA MEA…..SIMTITI-VA CA ACASA..

156 comentarii

 1. Catalin Nadabaica iasi vot : DA Numai o revolutie adevarata va schimba ceva in tara asta

  • dragilor, mare dreptate aveti. insa inca odata spun. daca iesim in strada, ei vor avea motive in plus sa treaca la un stat politienesc. haosul care se va creea, va produce cateva portite pentru guvernanti sa impuna o dictatura. nu uitati, degeaba iesim noi in strada, daca armata nu este de partea noastra. daca iesim in strada o sa se gaseasca portite, sa apara cate un „salvator” al romaniei, gen iliescu. invatati din istorie, in egipt, s-a iesit in strada organizat, au castigat, insa au realizat ca nu ei detin controlul, ci altii le-au luat locul celor vechi. a se vedea mineriada, unde s-a incercat detronarea acelui autointitulat la putere si anume iliescu. daca va exista o revolutie, cu siguranta va fi coordonata de cine trebuie, si bineinteles va ajunge la putere cine trebuie. nu. nu asa. noi trebuie sa ii lovim unde-i doare mai rau, la buzunare….. greva fiscala, sa o tinem asa o luna de zile, ca sa invete cine ii sustine financiar. daca nu inteleg mai facem o luna, si tot asa, pana cand se ajunge la un consens. nu alergati cu capul inainte, niciodata o revolutie nu a fost din initiati-va poporului. nu uitati asta. desi pare ultima solutie, nu intotdeauna revolutionarii vor castiga, uitati-va acuma la acei revolutionari din 89 cu ce s-au ales. nu fiti naivi. asta vor ei, sa iesim in strada, acele legi idioate date, au fost date cu un scop. insa ma bucur ca poporul roman nu a percutat. noi acum suntem un ghimpe in ochiul lor. peste tot in lume, exista cate o revolta. in liban de intampla un razboi modern, in care tara nu este invadata de armate straine, ci de poporul insusi. ei doar mai arunca cate o bomba din avion, si le da armament si mancare. daca ii intreaba cineva de ce s-au implicat in acest razboi, au argumente clare ca ei nu sunt in razboi, ci rebelii. este ca intr-un joc de sah, trebuie sa fi calm, sa gandesti cu cel putin 2 mutari inaintea lor, si sa ii lasi pe ei sa faca prima greseala. au incercat in mai multe randuri sa ne scoata in strada, si nu au reusit, eu zic sa va ganditi la repercusiunile unei astfel de revolte. va inteleg ca sunteti la capatul rabdarii, insa daca actionam acuma nu facem decat sa agravam situatia. o sa vina si timpul unei revolutii, insa acuma este momentul sa le deomnstram lor si lumii intregi ca suntem mai destepti decat atat. viva la revolucion!!!!

   • perfect adevarat,si greva fiscala cum se face¿ avem nevoie de un lider care sa fie si geniu

  • Mai exosta constiinta si simt omenesc al realitatii?

  • incearca sa absolvi, pe bune , primele 4 clase primare.Se scrie „sunteti” nu „sunte-ti” , se scrie ” detineti” nu ‘detine-ti’, etc.

   • Cred ca ai gresit persoana caruia sa i te adresezi. Alea sunt postari ale vizitatorilor, adunate si postate ca un colaj de idei, dominate de suferinta si dispret. Cum le-au scris e problema lor, daca au facut greseli putin imi pasa. Eu ii tratez ca si cum ar fi egali cu mine si cu oricine.Poate exista mai multa valoare, mai multa omenie si mai multa cinste intr-un om care nu stapaneste bine gramatica limbii romane, decat un personaj cu 2-3 facultati, care are un caracter josnic, fara scrupule, perfid si de ce nu chiar malefic. NU stiu cine esti, ce sunt parintii tai, dar tare sunt curios sa stiu daca parintii tai, bunicii ori alte rude sunt „asi” in limba si gramatica limbii romane. Daca nu sunt bine pregatiti inseamna ca ii respecti mai putin?
    Incearca sa treci peste chestiilea astea de fatada si sa poti descoperi in om adevarata lui valoare.Pe Dumnezeu nu Il intereseaza gramatica. El are limba Lui.

 2. Vot :DA -Sa ne unim sa facem „curatenie ” ! Suntem satuli de mizeriile lor! La puscarie cu
  „gunoaiele” societatii!!!

 3. DA ADI SIGHISOARA ESTE SINGURA SOLUTIE

 4. da! da! da!

 5. da o revolutie nu o lovitura de stat vrem ca toti care si-au batut joc de noi in frunte cu Iliescu ion sa fie omarati prin chin vrem REVOLUTIE intrati oameni buni in hora ca nu se mai poate Va Multumesc Ady Oradea (Bihor)

 6. d2b saboteaza natiunea romana, nici macar nu imi publica mesajele
  bravo la cine a inceput asta

 7. am uitat sa va dau linkul – http://www.dupa2beri.co.uk

 8. DA SUNT SI EU DE ACORD SA INCEPEM NU IMI ESTE FRICA DE NIMIC…SUN FOARTE ANTRENAT SI MAIS SUNT INCA 4 BAIETI CARE PUTEM INGENUNCHIA UN ORAS……ASA CA SA INCEPEM ADEVARATA REVOLUTIE………NU STATI CA SUNTETI ALTFEL CRIMINALI CA SI IEI…EU ORICUM VOI INCEPE CU VOI SAU FARA VOI DAR RISCUL MEU VA FI MAI MARE DAR VOI DA O LECTIE…….TREBUIE SA NE UNIM

 9. Numai asa vom da jos mizeria care o traim si monstrii care ne conduc…si nu de alta dar nu avem pe cine vota care sa nu isi bata joc de munca noastra,eu am 23 ani si as muri intr-o revolutie pentru va Romania peste ani sa fie o tara demna si puternica,nu as putea sa imi cresc copii intr-o asemenea societate unde cei care invata si se straduiesc si zbat intre ziduri inchise sa ajunga sa plateasca niste taxe impozite si sa nu vada nimic bun in ochii lor facandu-se,vreau o revolutie pentru ca cei care ne conduc nu au invatat ca atunci cand iti bati joc de popor …tinerii se vor rascula pentru dreptate ca si in 89…fratele meu a murit atunci pentru libertatea mea pentru bunastarea Romaniei si acum imi doresc sa mor daca este nevoie pentru a da joc tigania si pe toti cei care ne conduc care il pupau pe Ceausescu in dos sau parvenitii mai tineri care au si ei un loc de dormit in parlament care au mancat ceapa pe camp si acum au case peste case din banii poporului adevarata vorba ( nu cumva tu mi-ai furat o masina o vila o sansa sa mai ies la lumina?) asa este.REVOLUTIE PENTRU O SCHIMBARE….ISTORIA O SCRIEM AZI NOI TINERII

 10. O revolutie se face, nu se voteaza !!!

  Totusi stiind ca altcum nu se poate iesi din marasm votez ideea

 11. Asa e ,dl.Plesea,dar in felul acesta vedem cine mai are macar curajul sa scrie !!
  Cand va veni timpul sa iesim in strada ,va afla toata lumea si atunci suntem convinsi ca vor fi multi(chiar si din aia rai se vor „piti” ,si se vor da drept manifestanti)
  Ideea este ca vrem sa cerem doua lucruri foarte importante:
  1. Schimbarea constituiei !
  2. Pedepsirea celor vinovati….dar de catre popor!!

  Vrem sa hotaram impreuna ce avem de facut!!!! De asta am trecut la acest vot….e un fel de lista de semnaturi…pe net!!!!

 12. Si inca ceva….mai este foarte putin…va vom anunta …dar deocamdata nu vrem sa fim impiedicati !!! Asa ca intrati zilele astea pe blog…si veti stii exact …

 13. da OAMENI BUNI….SINGURA SOLUTIE….INCA O REVOLUTIE….DAR O REVOLUTIE NU CE A FACUT….ILIESCU….SI-A FACUT JOKUL LUI….SA ADUCEM IN PIATA REVOLUTIEI TOTI NESIMTITII,,,,,,TOTI IMBOGATITII,,,,TOTI CEI CARORA NU LE MAI AJUNG BANII NOSTRI MUNCITI…..SA II JUDECAM NOI….POPORUL CACI NOI AM SUFERIT SI PE VREMEA COMUNISMULUI…DECI SI NOI AVEM DREPTUL LA VIATA….NU SA FIM INFOMETATI…..PE BANII NOSTRI…..ACESTEA NU SUNT SALARII……ISI BAT JOK DE NOI….SA II PUNEM SA TRAIASCA EI CU 800RON….CE ZICETI?,,,,,,CREDETI CA SE VA PUTEA FACE CVA??????

 14. Eu va las doar doua lunkuri pe youtube…..clipurile imi apartin!

 15. categoric…..DA . SUBSCRIU

 16. Prieteni.

  este mult prea greu…si nu frica este cea care ne tine ci spalarea creierului uman(la nivel mondial)….mai multe nu spun …pentru mine a fost de ajuns sa vad asta :
  http://www.zeitgeistmovie.com sau variantele traduse…

  Crezi ce vrei sau nu crede!
  Este un film interzis(?!) …cred ca asta ar trebui sa dea de gandit…Dar oare mai putem gandi??

 17. daaa numai o revolutie mai poate schimba ceva in tara asta plina de hoti …

 18. http://salvatiromania.wordpress.com

  Toti ce-i care s-au saturat de mizeriile din aceasta tara ,de sfidarea acestor nenorociti de politicieni trebuie sa ne unim…uniti si in numar cat mai mare vom putea sa schimbam ceva in tara asta ,sa-i judecam pe toti cei din politica care sunt corupti si sa schimbam constitutia tarii oadata pt todeauna intr-o constitutie bazata pe ratiune ,bun simt si corectitudine .evitand nisele legilor la doua capete..!
  DA PT O ADEVARATA REVOLUTIEEE

 19. Actiune civica pentru salvarea Romaniei:NATIONALIZAREA
  Cum merg partidele si membri lor si lipesc afise electorale sa arate ce buni si cumsecade suntei, asa sa mergem si noi sa facem afise pe care sa scriem NATIONALIZARE si sa le lipim pe afisele lor electorale, ori pur si simplu sa scriem cu ce avem fiecare pe afisele lor electorale :NATIONALIZARE.
  Asta este solutia acum sa cerem nationalizarea resurselor naturale ale romaniei, energia este a romaniei sin ua unor straini care au finantat LOVITURA DE STAT din 1989 pentru a putea veni in Romania la furat, ori a unor mafioti si teroristi romani si straini (OMAR HAYSAM, TAHER si alti)care ne-au impuscat pe la spate in 1989 si acum sunt renumiti oameni de afaceri, baroni ori patroni.
  In 1989 nu mai aveam datorii externe si nu eram in aceste jocuri financiare masonice, sataniste si evreiesti aveam serviciu, salariu,familie, casa si indentitate.
  Acestia au distrus industria si economia romaniei si au scos Romania la vanzare prin renumita arma masonica satanista si evreiasca: PRIVATIZAREA, RESTRUCTURAREA SI DIPONIBILIZAREA, iar cetatenii romaniei au ajuns sclavi, fara salariu, casa, familie si indentitate.
  Sa mergem cu toti la vot si sa votam impotriva PDSR-PSD si a criminalului si teroristului ION ILIESCU sis a scriem pe buletinul de vot NATIONALIZARE
  Hotii si banditii sa dea bani inapoi statului fiindca sunt ai statului si poporului roman.

 20. Vizitati BLOG SILVIU PRIGOANA si aveti ocazia sa vedeti doua filme in care sunt prezentati ASASINII FIINTEI UMANE.

 21. in stradaaa la judecata cu hitii…!

 22. Sunt de acord cu un PUCI ARMAT si cu preluarea puterii de catre oameni care gandesc si simt in spiritul legionar. Sunt de acord cu nationalizarea intreprindelor mari (fabrici, uzine…..cam tot ce tine de productia vitala si de siguranta statului). Sunt de acord cu incurajarea intreprinderilor private mici si mijlocii, precum si a reinvierii mestesugurilor traditionale. Sunt de acord cu expulzarea tuturor celor care nu pun interesul majoritatii deasupra interesului personal. SUNT DE ACORD CU RECUCERIREA INTREGII TARI ROMANESTI (pe cale armata daca e nevoie) !!! Astfel macar avem o sansa ca numele nostru sa fie cunoscut si nu vom mai fi bataia de joc a tuturor. Orice putere straina se va gandi de 2 ori inainte de a incerca vreo meschinarie la adresa Romaniei. Propun de asemenea un program de masuri pentru sprijinirea unui STAT AL AROMANILOR in Balcani. Astfel vom avea un aliat de nadejde in orice situatie si se va forma un cap de pod pentru o eventuala viitoare curatire a Balcanilor de sarbi, bosniaci, muntenegreni, macedonei si bulgari (popoare care NU AU CE CAUTA IN ACEST COLT DE LUME). Poate va suna prea nationalist…..poate prea extremist….prea antidemocratic. Asta este parerea mea. Poate unii ma vor judeca dupa numele meu. Dar nationalitatea mea este romaneasca. Nationalitatea si limba se iau dupa mama.

 23. Da doresc o revolutie adevarata,nu mi-e frica de moarte.In 1989 aveam 14ani,speram in mai bine.Eram 4 copiii si ce a urmat tata a ramas somer in 1991, eu faceam ‘politica’eram impotiva regimului Iliescu stiind despre cine era vorba,colegii radeau de mine ,pt ca ei cu parinti lor erau cu Ilici si vedeti si voi acum unde s-a ajuns.
  Am ajuns rau ,au furat tara hotii astia.In anii de dupa revolutie primeam telefoane de amenintare sa nu mai mergem in Piata Revolutiei ca ne dau foc la masina ,casa,etc.Toata familia mergeam zilnic la Universitate si cantam imnurile „golanilor” pana la mineriadele Domnului Iliescu care ar trebui sa plateasca pt asa zisa revolutie,oare cine a ordonat sa se traga la revolutie?,cine a adus mineri in Bucuresti?
  Daca nu v-a fi pedepsit aici pe pamant cu siguranta v-a plati pe lumea celalta cu varf si indesat.In iad v-a ajunge ca orice criminal ,iar acolo va fi ” Plansul si scrasnirea dintilor”.
  Deci spun DA pentru o REVOLUTIE adevarata !
  Care sper sa fie cat de curand.

 24. DA CU SIGURANTA, AR TREBUI SA IESIM PE STRADA CA SA FIM SI NOI ASCULTATI,
  DAR PRIMUL PAS AR TREBUI FACUT ASFEL:STABILITA O DATA IN CARE SA AIBA LOC „REVOLUTIA”,DAR INAINTE AR TREBUI SA NE UNIM NOI PE ORASELE MARI: ORADEA ,CLUJ ,IASI ETC.
  CE ZICETI?
  BENI ORADEA

 25. da, aveti votul meu!!!!!!!!!!!
  Katarina Oradea

 26. dar se va intampla cum s- a intamplat si anul trecut cu euro 4 cand s -a spus ca taxa pe diesel va scadea,dar a fost invers ….dupa ce,bineinteles s- au adus numai dieseluri
  asa va fi si acum!!!!!!!!!
  e o prostie……………prosteste lumea din nou!!!!!!!

 27. Da,doar o revolutie schimba ceva,sunt pentru.

 28. Bla,bla bla,…….ce revolutie? Cu cine,cu un popor de lasi sau pupincuristi,sau cu un neam de tradatori ? Fratilor, voi nu priviti in jurul vostru? Asi fi cel mai fericit om sa retraiesc clipele din Dec.1989, dar nu mai cred in solidaritatea romanului.

  • Desi nu cred ca vei citi acest comentar ,iti dau perfecta dreptate .
   Lasitatea romanului am trait-o personal cind am facut armata la Bacau in 81 ( la 6 luni ca absolvent de facultate ) .
   Pe scurt : Eram la munca cimpului pe o ploaie urita rau .
   Nea colonelu ` a spus ca cine nu are chef sa lucreze , sa iasa la marginea tarlalei . Eu „”desteptu ” i-am intrebat la ureche pe toti daca vor sa iasa si toti pe rind mi-au spus ca vor iesi dar nu ei primii. Am spus Ok ! Ies eu primul si pe urma sa va vad .
   Au fost de acord ……. Am iesit si ghiciti citi au avut curajul si citi au iesit ? ,,,,,, Nici unul din 5 plutoane . I-am amenintat , si le-am spus ca am sa fac BULAU , dar pe urma am sa le trag o mardeala pe care nu au sa o uite toata viata .,,, Nu le-am mai tras Mardeala pentru ca am avut acolo ( la Bulau ) timp sa-mi dau seama ca suntem un popor de lasi care nu merita nici macar batuti .
   Dar ceva am cistigat totusi din aceasta experienta ,,, M-am hotarit sa parasesc Romania cu ori ce pret .,,, Si am reusit ,,,,In 84 eram deja in Vest .
   Concluzie: In tot raul este si un bine .

 29. FRATILOR CIND IESIM IN STRADA CA M-AM SAT5URAT DE ATITA VORBARIE

 30. da! sunt pt o revolutie impotriva politicienilor hoti si ipocriti care se hranesc din ignoranta poporului roman!

 31. numai asa putem sa facem ordine in tara asta plina de rahati,care neau inrobit mai ceva ca pe timpul lui ceausescu

 32. hotilor!!!!

 33. au trecut 19 ani din ziua in care o adolescenta fiind am iesit alaturi de timisoreni cerand o viata mai buna am infruntat gloantele frica de moarte am vazut moartea sub ochii mei insa dorinta de libertate m-au facut sa trec peste toate si m-am bucurat cu adevarat cantand DESTEAPTATE ROMANE credeam cu tarie in ziua de maine nu am alergat dupa onoruri si carnete caci privirile celor care au cazut in acele zile in jurul meu m-au impiedicat dar astazi strig cu disperare PENTRU CINE SI PENTRU CE AM FACUT NOI ASTA

 34. http://taxa-auto.forumer.ro/taxa-auto-f1/oficial-pentru-forumisti-data-si-ora-desfasurarii-meetingului-t72.htm ……………. Hai sa iesim in strada. DETALII PE SITE

 35. http://taxa-auto.forumer.ro/taxa-auto-f1/oficial-pentru-forumisti-data-si-ora-desfasurarii-meetingului-t72.htm ………………… hai sa iesim in strada .DEtali pe site

 36. ATENTIE, PROTEST IMPOTRIVA TAXEI DE PRIMA INMATRICULARE (si nu numai!!!)
  Incepand din data de duminica 7.12. 2008, ora 14.00 cine va vrea sa participe va veni in fata Palatului Parlamentului CU MASINA (indifferent daca este sau nu vizata de taxa). Vom putea protesta astfel impotriva taxei pe de o parte si vom mai taia din nasul liberalilor in legatura cu pretentiile la guvernarea viitoare. ACUM E MOMENTUL SA SARBATORIM IN FELUL NOSTRU 19 ANI DE LA REVOLUTIE PRINTR-O NOUA REVOLUTIE!!!
  Cei care nu au fost la vot isi vor putea spala astfel “pacatele”si aceasta actiune va avea si o miza mai importanta, aceea ca vom da de inteles ca s-a terminat cu toleranta fata de inrobirea noastra constanta si refuzarea de catre politicieni a locului pe care l-am putea avea si noi ca romani in lumea civilizata!
  Deci protestul va incepe duminica la 14.00 si in zilele viitoare ne vom intalni constant, in functie de timpul disponibil, (apoi pe 13 DECEMBRIE orele 10-13 , punctul in care ne adunam va fi PIATA VICTORIEI – BULERVARDUL KISSELEFF, pentru ca acolo se vor mai aduna si cei de pe forumul „taxa-auto.forumer.ro”, cinste lor, dar daca vorbesc doar despre o ora si o data fixe pot intampina dificultati de mobilizare si chiar bete-n roate din partea lui OPRESCU)apoi iar IN FIECARE ZI pana pe 22 decembrie, atunci cand vor veni cat mai multi participanti, si ne vom deplasa prin Bucuresti cu masinile (trecand si prin Piata Revolutiei). Dar incepem de duminica si continuam in fiecare zi, altfel vom risca o lipsa de mobilizare specific romaneasca. Zilele de pana atunci vor fi ca o repetitie in care se vor aduna incet incet din ce in ce mai multi participanti, astfel ca in 21-22 decembrie vor putea veni foarte multi si din tara. Daca vom proceda asa sigur vom avea de castigat!!!
  CITESTE (apoi copy-paste) SI DA neaparat MAI DEPARTE pe cat mai multe mailuri si forumuri, (daca esti comod si nu vii deloc macar atat vei putea face, nu-i asa?)
  P.S. Pentru alte orase textul de mai sus este valabil (mai putin locatia, care ar fi bines a fie central orasului sau o piata binecunoscuta). Pana pe data de 13 (si 15) este timp sa va intalniti acolo, zi de zi tot mai multi, si asa va puteti organiza pentru 13 in capitala, si intre timp media locala va pregati terenul!
  Nu renuntati!!!

 37. da binenteles, Traian, Resita !

 38. Ionel.Oradea.DA

 39. sunt si eu cu voi! revolutie sa fie!

 40. Cred ca numai „noi” avem dreptul sa decidem ce e mai bine pentru noi. Si cum „noi” suntem formati din vreo 22 de milioane de oameni ar trebui sa ne impunem in fata celor care cica fac lucrurile numai pentru noi si in interesul nostrul. Raspunsul este DA

 41. vreau sa ii damm de la guvernare isi bar joc de noi zi de zi trebuie sa se termine odata astea TRAIASCA REVOLUTIA

 42. cine vrea revolutie sa nu cumpere produse cu euri … sa cumpere de la tarani produse…..

 43. acum ori niciodata anarhistilor adunati-va

 44. da sa facem ceva si sa nu mai dormim in papuci

 45. DA. SUNT DE ACORD CU REVOLUTIA. TREBUIE FACUTA SCHIMBAREA IN ROMANIA. HULIGANII DE LA CONDUCERE PUR SI SIMPLU ISI BAT JOC DE NOI. AFARA DIN TARA CU HOTII. HAIDETI PE 13 DECEMBRIE LA BUCURESTI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 46. Liviu,Pitesti,DA
  Trebuie schimbata Romania.

 47. http://www.youtube.com/watch?v=SDfL0tl_g_0 viziona-ty si da-ty mai departe …merci

 48. HAI FRATILOR IN STRADA SA DAM JOS PE NEMERNICI ASTEA ISI BAT JOC DE NOI CUM VROR EI

 49. DAAAAAAAAAAAAAAA ! SUNT DE ACORD !!! SA II PEDEPSIM LA FEL CA PE CEAUSISTI (D-ZEU SA-I ODIHNEASCA), PE CEI PRECUM: NASTASE, MITREA, TARICEANU, COMPLICII DE LA ROMPETROL,FNI, BANCOREX, CARITTAS….SI MULTI ALTII DE CARE SE STIE SI NU SE STIE CA AU FURAT … ETC….!!!

 50. l-as intreba pe tariceanu aum ar trai el cu 600 lei pe luna ?? din care 300 lei rate la banca pt o masina neinmatriculata ? pt care tre sa platesc 4000 euro dak vreau sa o vad cyu numere ?? cum domnule? numai la noi e posibil asa ceva !! Jos Tariceanu… moarte coruptiei !!

 51. bogdan,caransebes,da….sa incepem revolutia

 52. fratilor sa stiti k suceava e alaturi de voi…….toti vom merge la bucuresti…acum ori niciodata trebuie sa dam jos acest guvern jegos si imputit..REVOLUTIEEEEEEEEEE

 53. blocam tot ce se poate in bucuresti….nu tinem cont de nimic…trecem si prin foc si tot o sa rezolvam problema……IESITI FRATLOR CU TOTII IN STRADA

 54. bacau , 30 ani sunt pentru o noua revolutie, ca iar au venit la putere hotii si ne ducem cat mai jos
  cuvintele sunt de prisos trebuie fapte nu vorbe

 55. jos cu taxele si impozite, nu poti inmatricula masina dar impozit trebuie platit chiar de o tii in fata blocului ca pe o cutie de gunoi, DA sa ne unim impotriva lor

 56. totul trebuie planuit ,credeti ca ei sunt fraieri ,romanul este fraier vb si nu face nimic ,sa le dam peste bot fratilor ,desteaptate romane ,c-ai ramas fara paine

 57. Da sigur , Braila este de acord cu o revolutie

 58. REVOLUTIA!!!!Nu ne dau de ales!Daca ar gandi cu capul ar mai iesi ceva,dar cum nu au asa ceva trebuie sa ne facem singuri dreptate!

 59. ite ce spunea Stolo de taxa auto

  http://www.urbaniulian.ro/2008/03/18/stolojan-taxa-auto-este-ilegala-si-aberanta/

 60. da cunt de acord cu o revolutie adevarata

 61. Jos TAXA, Jos Tariceanu! REVOLUTIE!!!!!!!!!!!!!!!!!
  C. Alexandru
  Oradea
  DA !!!!

 62. MAI BAIETI, ce usor vorbiti, ce usoara e revolutia in fata monitorului ! Chiar sunteti pregatiti mental pt. asa ceva? Ma indoiesc ! Nu va spun ca nu apucati nici macar sa stranutati in pragul usii si sumteti „haliti”. Singura sansa e sa aveti „ok” de la „dinamo”, sa doreasca si „organele” dar, in aceasta situatie, nu o sa fiti decat „masa de manevra”, „fraierii din fata”, si „tot ei pentru ei” vor iesii din „spuma”. Asa ca…mai ganditi !
  Nu va mai spun ca, dupa postarile de aici, vom fi „monitorizati”, adica urmariti . Siturile de aceasta natura sunt facute sa existe „JUSTIFICAREA MUNCII” la „BAIETII CU OCHII ALBASTRI”. POT ARATA acum, aici, cati POTENTIALI TERORISTI sunt, si ca acestia TREBUIE URMARITI. Si uite asa, voi iesiti sau nu in strada, iar ei „fac munca”,sunt platiti cat nu ganditi si, bine mersi, vor iesi la pensie sanatosi, voinici si cu bani de bani in pensie! Astia sunt PAPUSARII din spatele parlamentului, parlamentarii nu sunt decat MARIONETELE LOR. Cum misca unul in front…cum „GATA”!!! D O S A R E L U`

 63. http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/832199/Alocatiile-si-banii-bugetarilor-s-au-blocat-pe-teava/
  Oare cat trebuie sa mai asteptam,sa ne primim banii?
  Oare cat ii mai suportam?
  Tara de cretini…….

 64. Oras:Iasi
  Da,o revolutie este singura noastra sansa!

 65. Alex dinca Calarasi oricand sunt gata pentru o revolutie dak vreti sa ii ingenunchiem pe toti ne trebuiesc arme toti bogatasi care ne-au furat pana acum trebuiesc impuscati.in 89 au murit o gramada de civili si un singur om de la conducere….ar trebuii foarte mult gandita.e greu cu politia in calarasi jumatate din populatie lucreaza in politie si la stat numai jandarmi politisti si dastia.aveti vro ideie bagati id-ul meu in lista am sa va ajut cu cea mai mare placere alex_Dinca2003

 66. nici nu stim exact cu cine ne luptam….decat ce vedem pe la televizor credeti voi ca nu sunt persoane influente care nu apar la tv.cam greu de facut ceva mai ales pe internet…de astazi telefoanele si emai-urile sunt inregistrate… nu mai putem vorbii liber nici la telefon nici pe internet.dak cineva ne-ar finanta sa ne strangem in fiecare oras sa ne organizam ar fi ceva….am fi mai ai draq decat Alcaida…suntem romani ce p…. noastra

 67. cum se umple tot orasu cand castiga steaua sau dinamo….si sunt doar fanii unei echipe dar mite o revolutie cu toti Romanii

 68. CEREM DIN NOU SA FIE INTRODUSA PEDEAPSA CU MOARTEA, iar daca nu vor, sa actionam toti uniti sa-i rasturnam si sa le oferim sansa sa fie ei primii pedepsiti pentru ce au facut cu poporul roman intreg si in ce situatie a dus ei Romania de la 22 decembrie pana acum in 2009.
  Ne-a ajuns cutitul la os si mult nu mai au pana isi va primi pedeapsa mult cautata de ei cu lamanarea.
  Sper sa se mai gaseasca barbati curajosi, demni, patrioti, printre cei cu functii militare inalte, in politie, securitate, jadarmerie din Romania (cei de care aceste lepre si-au batut joc de ei, de inteligenta si compatibilitatea lor, a valorii lor, a familiilor, rudelor, cunostintelor si semenilor lor, a Poporului lor Roman), si sa-i puna la zid cum i-au pus ei pe ceausesti, pentru scenariile si tradarea creata, ca sa distruga ei atat Romania dar si sa ingenucheze pentru sute de ani Poporul roman. Rasturanaţi si daţai la o parte pe acesti civili incompetenti, hoti, tradatori de tara , de neam si popor milenar pe acest pamant romanesc.
  Aratile ca sunte-ti multi romani bravi si nu admite-ti ca cineva sa-si bata joc de demnitatea voastra, a Poporului si Tarii voastre, a sufletului si capacitastii voastre intelectuale si de compatibilitate profesionala.
  În voi mai avem încredere. Stim ca existati. De aceea va rugam aveti curaj, uniti-va, stabilti ce este de facut urgent si rasturnati aceasta hidra, aceasta satana ucigasa a Poporului Roman, acesti banditi care au dat Lovitura de stat in 1989 si care ne-au condus în structurile Statului Roman, si ne-au dus in pragul disperarii, al unui trai insuportabil, la minima existentei pt majoritatea si a distrugerii a tot ce a avut Romania mai bun.
  Ne-a ajuns cutitul la os.
  Pe ei, …… nu le mai dati nici o clipa de ragaz, nici o sansa, fiti demni romani, Jos cu banditii, cu criminalii Poporului Roman, cu cei care au jefuit Tara, cu cei care au pus-o sluga la straini si ne-au vadut si distrus Tot ce Romania a avut mai bun, construit pe sudoarea romanilor in aproape 50 de ani.
  INAINTE BAIETI !!!!! INAINTE……………. VA URMAM….., RASTURNATI HOTII DE LA PUTERE, JUDECATAII PE TOTI PT CE NE-AU FACUT NOUA POPORULUI ROMÂN SI ROMNIEI, CA NICIODATA NIMIENI SA NU MAI AIVA CURAJUL SA FACA EXPERIENTE PE NOI, CUM AU FACUT EI CU ROMANIA SI POPORUL ROMAN DE LA 1989 PANA IN 2009.
  INAINTE BAIETI !!!!!….. INLATURATI HIDRA CRIMINALA A ACESTUI POPOR, MULT OSANDIT SI UMILIT.

  MULTUMIM!

  POPORUL ROMAN,

 69. DA, numai iesind in strada putem sa mai schimbam ceva, ne-au furat tara, demnitatea, oare ce mai urmeaza??? sa ne vanda si pe noi?! Asa cum au organizat marea adunare nationala pentru a-l da jos pe Ceausescu putem si noi sa ne organizam. De exemplu la urmatoarele alegeri prezidentiale, nu putem fi opriti de autoritati… doar vom fi acolo pentru a-l aclama pe invingator.

 70. Nu revolutie ca-i „specialitatea” lor ..:) si iar murim tot noi ca prostii .. Trebuie lucrat mai inteligent.
  Puterea in stat se poate cuceri si altfel.. desi cere mai mult timp si efort.
  1. Nesupunerea civica la orice „lege” aiurita si protestul public ..
  2. E musai un pardit nationalist adevarat caci Vadim a dat chix (a fost „lucrat” cu femei in pat ..pe rol de consultanti de imagine, plus coada evreilor mai inainte ), iar Becali cu toti banii lui nu stie ce-i de facut.
  3. Asigurarea de fonduri financiare puse deoparte de ochii lor.
  4. Refacerea pas cu pas, firma cu firma, a unei economii de stat si privata cu capital RO.
  Asa ca sunt destule alte lucruri de facut si putin timp. O revolutie ii sperie pt doi ani, mai mor citiva, dupa care sleahta-i la loc cocotata in functii mari. Nu tine sa jucam pe mina lor …

 71. Eu tot ce astept sunt oameni cu bani ce ne vor finanta sa fim un fel de alquida pentru romania numai ca nu vom ataca cladirile cu civili ci toti parveniti de la putere

 72. E greu eu in loc de revolutie prefer oameni cu bani sa ne finanteze sa fim un fel de alcaida si in loc de cladiri cu civili sa ii rezolvam pe parveniti de la putere si asa oameni sa ne finanteze se pot gasi doar in afara tzarii pentru ca cei din tzara au facut bani tot din smecheriile lor cu fonduri si alte cacaturi ajutati tot de legile date peste noapte in folosul lor

 73. O revolutie nu va mai fi posibila. Deja omenirea este mancata de interesul celor care au reusit sa puna mana pe resursele naturale ale terrei. 1% din populatia lumii detine 40% din resursele naturale. Cine sa sprijine prostimea? Cine sa dea dreptate si sa sprijine romanul de rand? Este necesara o schimbare la nivel mondial.

 74. Stimate Liviu – cum adica eu sabotez natiunea romaneasca ? lol am fost acuzat de multe lucrurii dar niciodata ca sabotez romanismul lol
  ______________________

  Comment de liviu on 16/10/2008 10:20 pm
  d2b saboteaza natiunea romana, nici macar nu imi publica mesajele
  bravo la cine a inceput asta

  Comment de liviu on 16/10/2008 10:21 pm
  am uitat sa va dau linkul – http://www.dupa2beri.co.uk

 75. vad ca mai sunt oameni nemultumiti de ce se intampla in tara. trebuie sa va anunt ca noi avem in construstie o miscare legionara similara cu miscarea Capitanului Zelea Codreanu. inca se lucreaza la structura. cei interesati sunt invitati sa trimita CV-ul cu fotografie la : legio_gemina@yahoo.com

 76. Da.

 77. Eu unu sunt de acord.As muri pentru ca tara noastra sa o duca mai bine.Jos Corptia ..Jos Spaga..Jos Furaciunile..Jos cu Parlamentari Nostri..care ne fura din buzunare in feicare zi..cu noi taxe.

 78. Am aproape 60 de ani si asa cum am „iesit” in ’89,apoi in Piata Universitatii in ’90,cu mare bucurie m-as uni domniilor voastre. Teama-mi este,insa,ca nu prea se mai „misca” nimeni in Tara Romaneasca,unii din comoditate,altii din lasitate,altii din diverse alte motive…Vedeti AICI: http://mdn.md/index.php?viewer-article&articleid=4646 si DATI MAI DEPARTE ! Nu doresc sa va descurajez,dar este bine sa STIM ! Dumnezeu sa va/ne ajute!

 79. Pe site-ul de mai sus cauta (stanga),articolul: „Scrisoare de la un politician norvegian” cca…Scuze,am incercat sa intru eu si…era alta…chestiune,nu articolul pe care doream sa vi-l SEMNALEZ ! Cu Dumnezeu inainte !

 80. SO VAD SI PE ASTA CIND ROMANUL SE RIDICA…SI DACA DA….BAZATI PE NOI………………………O TRUPA DE SOLDATI ADEVARATI……………….DAR VAD CA RAMINEM LA STAGIUL DE VORBE SI CINE ARE CURAJ SA IESE AICI SE VEDE ADEVARATUL ROMAN………..HAIDETI…HAIDETI….HAIDETI….SA INCEPEM

 81. Normal ca sunt de acord cu revolutia. Dar una sireata, in care sa-i omoram unul cate unul, pe ascuns, fara sa facem mare tam-tam. Eu zic ca doar asa bagam frica in ei si ii domolim. Daca nu, mai omoram.

 82. In curand toate siteurile declarate conspirationiste care aduc ofensa integritatii nationale si mondiale sau vor semana „scandal” vor fi interzise de un imens aparat in genul Securitatii care va controla tot ceea ce inseamna comunicatii pt. ca in momentul de fata, Elita e foarte deranjata de raspandirea adevarului via internet si lucreaza zi si noapte pt. controlul absolut. Cum vor face asta? prin producerea unui eveniment sangeros imens care-si va avea „radacinile” pe internet. Ofcourse, un site proaspat aparut care va fi elementul instigator. Cel mai probabil va fi un site conspirationist in capu’ caruia se va pune „nelegiuirea”. Astfel, marea masa a oamenilor vor cere abolirea teoriei conspiratiei si implantarea cipului.
  End of Story.

 83. si eu sunt de acord!

 84. DA ! AVem o tara plina de directii , fiscale, agricole, scolare etc. …DAR DIRECTIA ROMANIEI, care este?

  Multi vor o revolutie, o schiimbare, dar cam la fel de multi sunt cei ce stau doar si bomabesc ca ce buna ar fi o noua revolutie, iar cand noi vom iesi in strada, ei se vor uita la tv..
  Oricum mamaliga sta sa explodeze, UE este in prag de destramare, iar noi ROMANII am facut pe dracu-n patru sa intram in aceasta UE. , iar acum le mancam produsele fara nici un fel de gust . AM DEVENIT PIATA LOR DE DESFACERE.

  Cu consdieratie http://www.MARSEALL.BLOGSPOT.COM.

 85. Of of of… o revolutie nu se face pe net oameni buni si poate nu va vine sa credeti, insa ea trebuie planuita. Ce pui in loc dupe ce cad cei de acum? Nea gigi de la 2 ca a zbierat mai tare si mai frumos? Pentru o revolutie e nevoie de un program politic, de o alternativa, de oameni cu inteligenta sprijiniti de multime.

 86. Milioane de voturi si de la mine. Sa fiu ciuruit de gloante in mijlocul lumii si nu voi avea nici o retinere, teama daca voi stii ca lupt pentru o cauza nobila. As face-o oricand, as iesi la razboi cu un polonic in fata unui tanc, nu mi-e frica de nimic, doar de Dumnezeu. Fara frica inainte, doar cu jertfa se mai poate face ceva cu tarisoara noastra. Insa nu aude nimeni o asemenea strigare… MARE PACAT!!!

 87. DA pentru REVOLUTIE!
  Trebuie sa ne organizam si sa incepem ample manifestari in strada.
  Eu nu mai suport bataia de joc, din Romania, venita din partea politicienilor.
  Voi mai puteti?

  JOS PARLAMENTUL! JOS GUVERNUL! JOS BASESCU!

 88. DA PENTRU SCHIMBAREA RAHATULUI ASTA DE ORGANIZARFE FACUTA DE EI PENTRU EI SI IMPOTRIVA NOATRA AI CELOR CARE DE FAPT REPREZENTAM ACEATSA TARA, ACEST POPOR. PRESEDINTELE ACTUAL, UN CRIMINAL AL POPORULUI, MARIONETA SA -PITICOTUL EMILUS pe care-l batea taica-su cu cureaua de la ceas & PUPINCURISTII DIN GUVERN ar trebui linsati.
  ATENTIE MARE: La conducere sunt doua partide plecate din aceeasi radacina FSN si sigur merg pe aceasi laba si doctrina. Au multi adepti fraieri care-i sustin dar paradoxal e ca cei mai muti din acesti adept o duc prost .
  Trebuie procedat inteligent. La momentul 1989 a fost alta situatie. Revolutia aceea a avut initiatori ce voiau inlaturarea lui Ceausescu nu neapart a regimului comunist. Ca au picat amandoua e alta poveste

 89. erou intr-o tara de…hoti,invidiosi,egoisti,inculti…sa zicem ca iesim in strada,facem revolutie…mor cateva sute de oameni…sau mai multi…ceea ce se si doreste(exterminare)..si mai departe?ce va fi?sa zicem ca ii dam jos pe cei ce ne conduc dar ei sant condusi la randul lor de altii…putem fi o tara independenta?putem sa o luam de la capat in halul in care santem acum?UE va sta doar sa priveasca in caz de revolutie?ma gandesc si eu la solutii…

 90. si de unde luam arme?

 91. o bomba in parlament ar fi cea mai sigura solutie….

 92. „creeaza haosul iar apoi ofera calea de restabilire a ordinii.ORDINEA TA FIRESTE!”
  DACA DORESTI CA CINEVA SA FACA CEVA FA-L SA CREADA CA IDEEA-I APARTINE

 93. CINE RENUNTA SA MAI GANDEASCA SI SA-SI ASUME RESPONSABILITATI,RENUNTA PRACTIC LA VIATA SA

 94. ZAH JULIEN ESTI DE LA SRI?SAU GARDA?

 95. Acestia controleaza totul. Deja este timpul lor. Daca vreti sa fiti liberi nu va marcati cu codul de bare sau cip. Dictatura mondiala bate la usa. Nu deschideti usa.

 96. o romanie a romanilor e doar un mit .. sa vandut tot ce sa putut in romania au profitat toti parlamentari de pe urma romaniei.. te mai intrebi de ce suntem slab economic pai din ce sa scoatem bani totul e vandut o sa muncim pentru alti ca sclavii .. moldova e pierduta acusi pierdem si o parte din ardeal cu autonomia ungurilor ..bulgari au cerut o parte din costantza ca cica e a lor , delta va fi distrusa din cauza canalului care vor sa il construiasca ucraina ( bastroie) acum rosia vede maine ce dracu se mai intampla la ce sa ne mai asteptam coduri de bare in frunte pai ce am ajuns chiar asa de rasul lumii ? au facut si imprumut la fni sa au de unde sa asi bage in buzunar ca fapt divers ca au bagat di acei bani in campania electorala …e de plans fratzilor sincer cateva milioane de romani muncesc prin strainatete ca sclavii femeile se prostituiaza copii sunt vandutzi .. oare o sa fie cineva sa le schimbe pe toate ? poate dumnezeu cu 2012

 97. poate data viitoare cand zicetzi revolutzie fixatzi o intalnire macar pentru un miting nu doar vorbe ca la asta suntem buni …faptele conteaza ..va pup pe totzi 😉

 98. problema adevarata nu sunt politicienii nostrii…pt ca ei sunt numai niste marionete..problema o reprezinta multimiliardarii care se autointituleaza elita..si care vro sa scape de 80% din populatia globului..prin diverse mijloace …de la otraviri in masa a populatiei prin apa pe care o bem..mancarea pe care o consumam..(credeti ca toate substantele cancerigene din acestea ajung intamplator acolo ?? ) ..si pana la sterilizarea fortata a populatilor lumii…..ne baga mercur in vaccinuri ..ne baga iod in sare( si mai au si tupeul sa zica ca e pt binele nostru) se baga la nivel mondial flor in apa( e mai mult decat toxic pt organism….daka va uitati la ingredientele din pasta de dinti..e si flor..si scrie clar ca ingerarea este egala cu otravirea..) ..sfatul meu cautati toate kestile astea pe net..dati un serch pe google ..sa vedeti cu okii vostrii…si vedeti documentarele de pe you tube …endgame…the obama deception…zeitgeist….si multe altele…e momentul sa facem ceva ..pt binele nostru si a copiilor nostrii…..

 99. Partidele politice ce au condus Romania dupa 1989 sunt structuri ale crimei organizate care au avut un singur scop jefuirea patrimoniului national si a bugetelor nationale anuale.
  Un tribunal al poporului trebuie sa judece partidele ce au condus Romania dupa 1989 pentru crime impotriva umanitatii

 100. Da trebuie lucrat cu cap.Nu ma interesaza alte tzari.Adevarata putere sintem noi Romanii.Nu trebuie scapat din vedere ca sobolanii astia cu pretentii de politicieni au luat in calcul posibilitatea de a fugi de furia ucigasa a poporului ,prin tunelurile secrete pe care voia sa le foloseasca Ceaushelu.Ar fi bine ca Armata sa fie de la inceput de partea populatiei.A…sa revin la kestia cu tunelele:KIAR EI AU ZIS INTR-O EDTIE A STIRILOR DE LA TVR1 ACUM CEVA ANI…CA: ”NE-AM PUTEA FOLOSI SI NOI DE ELE CINDVA”,,,Asa ca…Luati in calcul si asta.Trebuie luati ca din oala.Sper intr-o victorie pt noi viitorii FOSTI amariti,si un…CARNAGIU pentru pielicelele lor. Fiicele si nevestele lor scoase la produs in tzarile straine.Eu cred ca cineva din umbra ne da o mana de ajutor.Asadar :LA CURATENIE CU TOATA NADEJDEA SI CU JUCARII TAIOASE.

 101. Sa mai iasa si altii in stradaca eu am fost in 89 dar mi-a ramas un gust amar dupa ce am vazut cum cei in varsta stateau la coada sa-l voteze pe Iliescu .

 102. nationalizarea averilor care nu pot fi justificate
  curatarea televiziunilor de femeile usoare care se dezbraca pe toate posturile
  scoaterea din puscarii a celor nevinovati
  trimiterea in puscarie a politicienilor mincinosi si hoti
  dar va spun ,problema adevarata sint bogatii care nu se mai satura si vor sa traiasca doar ei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 103. SA CURGA SANGE DE BARONI PRIN SANTZURI,GROHAITUL LOR JALNIC MA VA FACE FERICIT!!!! GROHAITUL SECURISTILOR LA FEL!!! HA,HA,HA IN CURAND NU O SA AVETI UNDE SA VA MAI ASCUNDE-TI PARAZITILOR DIABOLICI!!!! O SA VA TAIEM CA PE PORCII DE IGNAT SI NU NE ESTE FRICA DE HOARDELE DE MERCENARI PLATITI DE GROFI SI ANUME POLITIA SI ARMATA!!! ACESTE DOUA INSTITUTII PARAZITE SI PENALE SUNT PLINE DE ANALFABETI IMBECILI ORICUM!!! HA HA,SI VESTEA PROASTA ESTE CA SE VA INTAMPLA PESTE TOT IN LUME DE DATA ASTA SI NU MAI AVETI UNDE FUGI,HA HA IAR BANII FURATI NU O SA VA MAI FIE DE FOLOS PT CA VA FI RAZBOI CIVIL IN TOATA LUMEA SI SISTEMUL MONETAR ABOLIT!!! PERSONAL AM SA UCID MULTI DINTRE VOI,CUNOSC MULTI SECURISTO-POLITISTI ,EU O SA-I CASAPESC PE AI MEI IAR RESTUL O SA FITI UCISI DE ALTII CARE VA CUNOSC SI TOT ASA… FRATIA NOASTRA O SA FIE A TUTUROR OAMENILOR DE PE PLANETA IAR PARAZITII PLANETEI FOR FI UCISI IN CURAND!!! AVERTISMENT PUPINCURISTILOR DIN POLITIE SI ARMATYA,VETI FI UCISI INTR-UN FINAL IN PROPORTIE DE 100%,INCERCATI SA VA DATI DEMISIILE SI SA VA CASTIGATI EXISTENTA PRODUCAND CEVA UTIL!!!

 104. Se pare ca au trecut cam 2 ani de cand se tot posteaza aceste indemnuri inflacarate… Inca nu am auzit in timpul asta sa fi fost vreo Revolutie in Romania…
  In urma cu 20 de ani, aveam copil de 7 luni, si nu am ezitat sa las copilul in grija mamei mele, si sa urc in primul camion cu revolutionari ce fluturau drapelul gaurit. Nici faptul ca eram femeie si nu barbat, nu m-a impiedicat.
  Am citit toate aceste comentarii, si imagini pe care timpul nu a reusit sa le estompeze mi-au revenit in ochii mintii. Sangele meu a inceput sa alerge la fel de nebun ca acum 20 de ani. Nimic nu mi-ar putea sta in cale sa mai ies o data in strada. Insa, se pare ca ultimul strop de curaj pe care stramosii ni l-au sapat in ADN, s-a scurs cu acea revolutie regizata de acum 20 de ani.
  Pacat…
  Am primit mostenirea curajului de la parintii nostri care au trecut prin razboi, care ne-au incurajat in actiunile noastre. Am purtat in noi samanta curajului stramosesc ca s-o predam copiilor nostri, caci pt copiii nostri am iesit in strada.
  Timpul se va scurge nemilos in continuare, iar noi, generatia curajului revolutionar `89, deja cu capuri albite, ne vom scurge incet – incet si noi…
  Si in urma noastra, nimeni nu-si va mai aminti lectia de curaj. Se va pierde undeva in negura unei amintiri scapate de manipularea cip-ului, si nici macar la lectiile de istorie nu va mai fi mentionat.
  Creatorul Suprem sa aiba mila de copiii Romaniei.

 105. Bonjour,
  Je vous conseille de lire un site qui parle de mutuelle

 106. REVOLUTIA NOASTRA SI TOATE REVOLUTIILE, CADEREA COMUNISMULUI IN URSS , APARTIN LOJEI MASONICE, ILUMINATILOR, ZIDARILOR, IUDEILOR, ACESTIA SAU UNIT, MASONERIA A FOST FURATA CU MULT TIMP IN URMA , TOTUL A LUATO IN ALTA DIRECTIE, SANT MILIOANE DE MASONI CE NU STIU NIMIC, SAU MAI VAD PE NET DECLARATI SI UNI SE RAZGANDESC SI VOR SA FUGA DAR NU AU CUM,, DECLARATI MULTE SANT FACUTE TOT DE MASONI CE SIAU TRADAT IDEALU SI AU MARTURISIT, DAR RETINETI SI FAPTUL CA TOT MASONI DUPA CE SAU SP ATATEA ADEVARURI DE EI, SAU GANDIT SA SPUNA CHIAR EI UNELE LUCRURII PT A TERORIZA SI A ARATA CA SANT DE NEATINS, SI ASTFEL TESTEAZA REACTIILE OMENIRII, SI LOR LE E TEAMA DE MULTIMEA OMENIRI, DEACEEA VOR INFOMETA , CREA DEZASTRE „naturale” ,haos, VREMEA SCHIMBATA IMPINGAND CURENTI POLARI PT ADISTRUGE RECOLTE, SCUMPIREA ENERGIEI ETC TAXE, DUPA CE REDUC POPULATIALE E MAI USOR, DAR VOR CANOI OAMENI SALE CEREM CIPUL IN SCHIMBUL UNEI BUCATI DE PAINE, NU NOI AM FACUT REVOLUTIA, AM FOST DOAR VICTIME SI SPECTATORI! DOAR RUGACIUNILE VA VOR SALVA, ACEASTA A FOST HRANA CELOR SFINTI RIDICATI LA CERURIII

 107. Пристращаться К Сперме. Однако Помните, Что Хороший Глоток Спермы,.

  знакомства в челябинске 454000, знакомства итальянец приглашение в италию, секс знакомства г климовск, смс знакомства в казани, онлайн знакомства с богатыми мужчинами, знакомство с девушкой мариуполь, брачные сайты знакомств с иностранцами, онлайн знакомства для секса москва, клубы знакомств в волгограде, онлайн чат знакомств общение qip, знакомство донецкая область мужчины, сайт знакомств km, агентство знакомств купидон, знакомства для сек без смс, секс знакомства г самара,

 108. Avea dreptate Hitler in ‘Mein Kampf”

 109. FRATILOR, CUM RAMANE CU ACEA REVOLTA????

 110. trebuie sa inceapa o revoltie din toate satele incepand cu valea lupului ca daca nu am sa murim de foame ytre ghilimele trebuie sa spanjuram toti coruptii din romania guvernul si din jurul lui trebuie impuscati la zid ca sai vada lumea ca la noi lumea este oarba ma numesc bolivianu cu capu daca incepe ceva serios in romania vin si va sprijin cu tot ajutorul cu sescu si regimentul meu vam pupat de foame basescu si boc ……..

 111. Ceausescu a fost mai patriot decit mafia actuala politica romaneasca

 112. You are a very intelligent individual!

 113. Bai cretinilor idiotilor nu mai stati in plmea pe net sa scrieti pe net haideti dracului in bucuresti sa ii omoram ca pe niste animale nu stati cu mainile in san si wa scarpinati in cur gata cu democratia cu comunismul sa ne inventam singuri statul sa punem oameni sa ne luam ce-i al nostru cu forta sa linsam tot ce ne sta in cale !! astea nea mai ramas nu mai stati faceti si woi un mmeting cu arme si chematima astept e-mail! voi datimi arma si eu vii linsez pe toti .

 114. I’ll immediately grab your rss as I can’t find your email subscription link or e-newsletter service. Do you’ve any? Kindly let me know in order that I could subscribe. Thanks.

 115. Spot on with this write-up, I really think this web site needs far more consideration. I’ll most likely be once more to learn far more, thanks for that info.

 116. This was actually a fascinating matter, I’m very fortunate to have the ability to come to your blog and I’ll bookmark this page so that I could come back another time.

 117. Hm, I’m just comfortable with this nevertheless not thoroughly confident, hence i am gonna research a bit more.

 118. DA, un mare DA. Va veni momentul mult asteptat, curand, foarte curand. Voi fi unul din cei care striga din toata inima, Romania este a ROMANILOR, jos cu toate nedreptatile si tirania „capitalista” bagata pe gat de „democratiile” externe.

 119. I love salwatiromania.wordpress.com , bookmarked for future reference

  buy legal steroids

 120. It’s best to participate in a contest for the most effective blogs on the web. I’ll recommend this web site!

 121. Thank you for the good writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to far added agreeable from you! By the way, how could we communicate?

 122. I’ve been surfing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. Personally, if all web owners and bloggers made good content as you did, the internet will be much more useful than ever before.

 123. I just added this weblog to my rss reader, excellent stuff. Can’t get enough!

 124. I’m not that much of a internet reader to be honest but your sites really nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark your website to come back later. All the best

 125. I appreciate your wp web template, wherever would you get a hold of it from?

 126. Do you have a spam problem on this website; I also am a blogger, and I was wanting to know your situation; we have created some nice practices and we are looking to exchange strategies with others, please shoot me an email if interested.

 127. ai dreptate
  sa face m ceva!!!!!!!!!!!!!!!!

 128. Spot on with this write-up, I truly think this website needs much more consideration. I’ll probably be again to read much more, thanks for that info.

 129. An attention-grabbing discussion is value comment. I think that you must write more on this topic, it won’t be a taboo topic however generally individuals are not sufficient to talk on such topics. To the next. Cheers

 130. Hey! I just wish to give an enormous thumbs up for the good information you will have right here on this post. I shall be coming back to your weblog for more soon.

 131. I used to be very pleased to find this net-site.I needed to thanks in your time for this excellent learn!! I definitely enjoying each little bit of it and I have you bookmarked to take a look at new stuff you blog post.

 132. You should participate in a contest for the most effective blogs on the web. I’ll suggest this web site!

 133. Good post. I study something more difficult on completely different blogs everyday. It is going to all the time be stimulating to learn content from other writers and apply just a little something from their store. I’d choose to use some with the content material on my blog whether or not you don’t mind. Natually I’ll give you a hyperlink on your internet blog. Thanks for sharing.

 134. You made some first rate factors there. I regarded on the web for the difficulty and found most people will associate with along with your website.

 135. I’m impressed, I have to say. Actually not often do I encounter a weblog that’s both educative and entertaining, and let me inform you, you might have hit the nail on the head. Your concept is outstanding; the difficulty is something that not enough individuals are talking intelligently about. I am very happy that I stumbled throughout this in my search for something regarding this.

 136. There is noticeably a bundle to find out about this. I assume you made certain good points in features also.

 137. An attention-grabbing dialogue is value comment. I think that it is best to write extra on this topic, it won’t be a taboo topic however typically individuals are not enough to talk on such topics. To the next. Cheers

 138. Oh my goodness! an amazing article dude. Thank you Nonetheless I am experiencing problem with ur rss . Don’t know why Unable to subscribe to it. Is there anyone getting similar rss drawback? Anyone who is aware of kindly respond. Thnkx

 139. After study a couple of of the blog posts in your web site now, and I truly like your approach of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and shall be checking again soon. Pls try my web page as effectively and let me know what you think.

 140. This is the fitting weblog for anyone who wants to seek out out about this topic. You realize a lot its almost onerous to argue with you (not that I truly would need…HaHa). You undoubtedly put a brand new spin on a topic thats been written about for years. Great stuff, simply great!

 141. This really answered my downside, thanks!

 142. I discovered your blog site on google and examine just a few of your early posts. Proceed to keep up the excellent operate. I simply additional up your RSS feed to my MSN News Reader. Looking for ahead to reading more from you afterward!…

 143. Super job on the write-up. Many thanks for sharing it with us, you need to have gone through many work to complete it so well.

 144. Hey there just wanted to give you a quick heads up and let you know a few of the pictures aren’t loading properly. I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different internet browsers and both show the same outcome.

 145. Desi problemele pe care le expui sunt adevarate, desi argumentele sunt puternice si sustin ideea, totusi cuvintele folosite sunt exagerate in sens negativ. Cuvintele acestea reprezinta jigniri, nu pot zidi ci numai darama si dezbina cum ni se intampla de mai multe mii de ani. Cand pentru a explica cuiva ceva incepi prin a spune ca-i prost, acela nu-ti va urmari argumentele, ci va raspunde instinctiv: ” ba tu esti prost”! Vorbesti cu aparenta ura despre ceea ce se intampla, dar modul de exprimare va creea o stare de dezbinare dorita de dusmanii neamului nostru! De partea cui esti? Daca esti de partea neamului romanesc, si eu tind sa cred ca da, atunci in mod categoric trebuie sa iti schimbi discursul pastrand ideea si argumentele.

  • @Rntnpx, asta e si ideea, nu mai am speranta ca romanii vor face ceva constructiv, in sensul asta, deci nu-mi ramane decat sa-i ranesc sa-i supar, chiar daca instinctiv o sa-mi spuna ca eu sunt prost, insa dupa perioada impulsiva se va gandi totusi la aceasta „disputa” si astfel poate il obligi sa gandeasca si sa mediteze si din alt unghi, vis-a vis de ceea ce a trait, simtit, perceput pana atunci in prostia lui.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s