MAFIA PARLAMENTARA


Salvati Romania de Mafia Parlamentara!

destinatar: POPORUL ROMAN

Guvernul roman este responsabil pentru gestionarea corecta a fondurilor europene si pentru continuarea luptei anticoruptie.
Dar Guvernul Roman impreuna cu Parlamentul Roman si cu alte institutii ale statului si-au pregatit terenul. Nu pentru lupta impotriva coruptiei (ar lupta impotriva lor), nu pentru gestionarea corecta a fondurilor europene! Nu pentru respectarea angajamentelor luate cu UE, nici a capitolelor negociate cu UE cu ocazia aderarii Romaniei la UE. Nu pentru respectarea legislatiei comunitare, dar mai ales nu pentru respectarea “poporului roman”. Cum? Simplu! Cei care ne conduc destinele nu au nici o raspundere fata de cei pe care ii conduc! Adica fata de poporul roman!

ART. 72 din Constitutia Romaniei: “Deputatii si senatorii nu pot fi trasi la raspundere juridica pentru voturile sau opiniile politice exprimate in exercitare mandatului.” Deci nu au nici o responsabilitate fata de poporul roman!!!

Parlamentul a aprobat modificarea Codului Penal si a Codului de Procedura Penala: parlamentarii si alti reprezentanti ai statului care gestioneaza fonduri europene, pot fura 10.000.000 de euro legal conform acestor modificari, iar banii sunt recuperati din bani publici, adica plateste poporul roman… in timp ce salariul minim pe economie este de 500 RON brut, adica 100 de euro in mana!!!

ART. 44 (8),(9) din Constitutia Romaniei salveaza averile ilicite! Avem in Romania mii de miliardari in euro!!! Iar 80% din populatie traieste la limita subzistentei!!! Nu au ce manca!!!

Conditii din capitolul “Justitie si Afaceri Interne” negociat de Uniunea Europeana cu Romania:
1) (pct.4): Accelerarea considerabila a luptei impotriva coruptiei si in particular a coruptiei la nivel inalt… prin asigurarea aplicarii stricte a legislatiei anticoruptie si a independentei efective a PNA, respectiv DNA.
Modificari facute codului penal si codului de procedura penala:
– una dintre modificările care în mod clar îi vizează şi avantajează pe marii infractori se referă la modificarea conţinutului expresiei “consecinţe deosebit de grave”. Astfel, o pagubă materială mai mare de 200.000 de lei (echivalentul a 60.000 de euro) necesară pentru a provoca astfel de consecinţe a fost umflată de parlamentari la o pagubă materială mai mare de …30.000.000 de lei (echivalentul a 10 milioane de euro). Deci poti fura 10.000.000 de euro, nu se intampla nimic… Persoana care i-a “furat” ramane cu ei, iar banii vor fi recuperati din fonduri publice, conform legii 69 pct. c!
2) Legea 69/2007 – Lege privind modificarea lit. b) si c) ale art. 10 din Legea nr. 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie
Decret 239/2007 – Decret pentru promulgarea Legii privind modificarea lit. b) si c) ale art. 10 din Legea nr. 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie
Prin modificarea legii 78/2000 inculpatii din aproximativ 100 de dosare penale trimisi in judecata pentru “delapidari bancare” au fost achitati, deoarece parlamentul a dezincriminat aceste infractiuni. Vezi Monitorul Oficial nr 215/2007. Printre “benficiari” este si dna judecatoare Maria Huza care a “delapidat” 200.000.000 $. Suma totala se ridica la aproximativ 3-4 miliarde de euro (4.000.000.000 euro). Banii vor fi rambursati din bani publici! Adica plateste poporul roman!
3) Articolul 44 din Constitutia Romaniei pct 8,9 “salveaza” pe cei care au dobandit averi si nu le pot justifica!
4) (pct.3): Dezvoltarea si implementarea unui plan de actiune actualizat si a unei strategii de reforma a sistemului judiciar, inclusiv principalele masuri pentru implementarea legii de organizare a sistemului juridiciar, a legii cu privire la statutului magistratilor si a legii cu privire la Consiliul Superior al Magistraturii care au intrat in vigoare la 30 septembrie 2004 LEGEA 303 / 2004
Exista unele texte de lege care au caracter ambiguu, cu un mare grad de generalitate, susceptibile de a fi interpretate, care pot constitui sursa unor abuzuri din partea celor chemati sa le aplice.
O exprimare la fel de echivoca este sic ea referitoare la raspunderea judecatorilor care “raspund disciplinar in caz de exercitarea funcţiei cu rea-credinţă sau gravă neglijenţă” Legea nr. 303/2004 nu defineste cele doua notiuni, astfel incat sanctionarea disciplinara a unor judecatori este practic imposibila, fiind lasata la liberul arbitru al membrilor CSM.
Art. 4 : (2) Judecătorii nu pot refuza să judece pe motiv că legea nu prevede, este neclară sau incompletă. !!!!!!!!!!
LEGEA Nr.47/1992[*] privind organizarea şi funcţionarea Curţii Constituţionale
ART .6. (2) Judecătorii Curţii Constituţionale nu pot fi traşi la răspundere juridică pentru opiniile şi voturile exprimate la adoptarea,soluţiilor.
!!!!
Incepand cu 1995 Romania si-a depus candidatura pentru aderare la Uniunea Europeana,astefel sistemul de protectia copilului a devenit un subiect important in contextul aderarii Romaniei datorita faptului ca respectarea drepturilor copilului este unul din criterile politice pentru integrare europeana.
Conventia ONU cu privire la Drepturile Copilului face partea din capitolul de negociere referitor la JUSTITIE si AFACERI INTERNE ,care in momentul de fata este inchis provizoriu .
Incepand cu 1 ianuarie 2005,Romania a implementat noua legislatiedin domeniul protectiei copilului si adoptiei,care din pacate NU ESTE IN CONFORMITATE CU CONVENTIA ONU,CU PRIVIRE LA DREPTURILE COPILULUISI CU CONVENTIA EUROPEANA A DREPTURILOR OMULUI.
Exista unele texte de lege care au caracter ambiguu, cu un mare grad de generalitate, susceptibile de a fi interpretate, care pot constitui sursa unor abuzuri din partea celor chemati sa le aplice.
Unul din exemplele cele mai mai importante este acela al Legii nr. 272/2004 privind pritectia copilului care, in art. 56 alin. 1 lit b), stabileste: De masurile de protectie speciala, instituite de prezenta lege, beneficiaza ) copilul care, in vederea protejarii intereselor sale, nu poate fi lasat in grija parintilor din motive neimputabile acestora;
Sintagma “motive neimputabile” lasa loc unor interpretari arbitrare.
Din pacate “LEGEA 272/2004 PRIVIND PROTECTIA SI PROMOVAREA DREPTURILOR COPILULUI ESTE IN CONTRADICTIE criiterilor de la Copenhaga, dar si cu Tratatele si Conventiile pe care Romania le-a semnat sau la care a aderat in ceea ce priveste PROTECTIA COPILULUI. DE CE ACEL COPIL AFLAT IN DIFICULTATE SA FIE LUAT DE LANGA PARINTII SAI (CONF.LEGII 272/2004 ART.56 lit.b) SI DAT IN PLASAMENT LA o persoana fizica, sau la un asistent maternal, sau la un serviciu de tip rezidential??? CONTRAR TUTUROR NORMELOR SI TRATATELOR INTERNATIONALE SI EUROPENE PE CARE ROMANIA LE-A SEMNAT SAU LA CARE A ADERAT..!!! CONTRAR CONVENTIEI ONU DIN 20 NOEMBRIE 1989.!!! CITEZ:
– Art.9 pct 1.: CITEZ:”STATELE PARTI VOR VEGHEA CA NICI UN COPIL SA NU FIE SEPARAT DE PARINTII SAI IMPOTRIVA VOINTEI ACESTORA…”
– IN MOD NORMAL STATUL DE DREPT ESTE STATUL DOMNIEI LEGILOR. DAR IN ROMANIA SITUATIA ESTE INVERSA DEOARECE LEGEA NU REPREZINTA EXPRESIA FIDELA A VOINTEI POPORULUI SI NU CORESPUNDE INTERESELOR TUTUROR SI ALE FIECARUIA, ASTFEL LEGEA A DEVENIT OPRESIVA PENTRU UNII, ADICA PENTRU POPOR (MAJORITATEA ABSOLUTA) SI A CREAT PRIVILEGII PENTRU ALTII, ADICA PENTRU CLASA POLITICA !!!
INCALCANDU-SE ASTFEL CELE MAI ELEMENTARE DREPTURI ALE OMULUI!
– Nu exista un raport juridic intre cei alesi si POPOR !!!
– NU EXISTA SEPARAREA PUTERILOR IN STAT !!
– POLITICUL A ACAPARAT TOATA PUTEREA…!!! NU ESTE CONTROLAT.. A ACAPARAT TOATA MASS-MEDIA..SCRISA SI VORBITA !!
Exemplele ar putea continua, însă nu doresc să abuzez de răbdarea Excelenţei Voastre. Doresc numai să subliniez în încheiere faptul că asemenea vicii legislative favorizează corupţia şi funcţionarea defectuoasă a administraţiei publice din România (frecvent evidenţiate de presă), iar eliminarea lor ar facilita procesul de integrare a ţării mele în marea familie europeană, fără racile care pot influenţa negativ întreaga Uniune.

16 comentarii

  1. CEREM DIN NOU SA FIE INTRODUSA PEDEAPSA CU MOARTEA, iar daca nu vor, sa actionam toti uniti sa-i rasturnam si sa le oferim sansa sa fie ei primii pedepsiti pentru ce au facut cu poporul roman intreg si in ce situatie a dus ei Romania de la 22 decembrie pana acum in 2009.
    Ne-a ajuns cutitul la os si mult nu mai au pana isi va primi pedeapsa mult cautata de ei cu lamanarea.
    Sper sa se mai gaseasca barbati curajosi, demni, patrioti, printre cei cu functii militare inalte, in politie, securitate, jadarmerie din Romania (cei de care aceste lepre si-au batut joc de ei, de inteligenta si compatibilitatea lor, a valorii lor, a familiilor, rudelor, cunostintelor si semenilor lor, a Poporului lor Roman), si sa-i puna la zid cum i-au pus ei pe ceausesti, pentru scenariile si tradarea creata, ca sa distruga ei atat Romania dar si sa ingenucheze pentru sute de ani Poporul roman. Rasturanaţi si daţai la o parte pe acesti civili incompetenti, hoti, tradatori de tara , de neam si popor milenar pe acest pamant romanesc.
    Aratile ca sunte-ti multi romani bravi si nu admite-ti ca cineva sa-si bata joc de demnitatea voastra, a Poporului si Tarii voastre, a sufletului si capacitastii voastre intelectuale si de compatibilitate profesionala.
    În voi mai avem încredere. Stim ca existati. De aceea va rugam aveti curaj, uniti-va, stabilti ce este de facut urgent si rasturnati aceasta hidra, aceasta satana ucigasa a Poporului Roman, acesti banditi care au dat Lovitura de stat in 1989 si care ne-au condus în structurile Statului Roman, si ne-au dus in pragul disperarii, al unui trai insuportabil, la minima existentei pt majoritatea si a distrugerii a tot ce a avut Romania mai bun.
    Ne-a ajuns cutitul la os.
    Pe ei, …… nu le mai dati nici o clipa de ragaz, nici o sansa, fiti demni romani, Jos cu banditii, cu criminalii Poporului Roman, cu cei care au jefuit Tara, cu cei care au pus-o sluga la straini si ne-au vadut si distrus Tot ce Romania a avut mai bun, construit pe sudoarea romanilor in aproape 50 de ani.
    INAINTE BAIETI !!!!! INAINTE……………. VA URMAM….., RASTURNATI HOTII DE LA PUTERE, JUDECATAII PE TOTI PT CE NE-AU FACUT NOUA POPORULUI ROMÂN SI ROMNIEI, CA NICIODATA NIMIENI SA NU MAI AIVA CURAJUL SA FACA EXPERIENTE PE NOI, CUM AU FACUT EI CU ROMANIA SI POPORUL ROMAN DE LA 1989 PANA IN 2009.
    INAINTE BAIETI !!!!!….. INLATURATI HIDRA CRIMINALA A ACESTUI POPOR, MULT OSANDIT SI UMILIT.

    MULTUMIM!

    POPORUL ROMAN,

  2. Articol obiectiv care reflecta realitatea. Nu esti nici primul si nici ultimul care constati aceste aberatii, aceste legi care scot faptele de coruptie din categoria infractiunilor etc. Dar, nu ne ramane decat sa scriem, sa conversam pe acest subiect si cam atat.

  3. Au fost odata niste tineri……naivi !

    Era prin anii 90-91.Imediat dupa revolutie.ARMATA trecuse peste un examen usor sifonata (nu trebuie sa uitam mortii revolutiei) promavand testul de incredere al populatiei fiind dupa biserica in topul increderii . Se infiripa o tanara democratie, nu departe de democratia originala prezisa si din pacate confirmata peste timp.Se faureau niste vise . Isi incepeau cariera militara(cat de naivi au putut fi !) o parte din tinerii acelor vremuri . Veneau sa imbratiseze aceasta cariera increzatori si dornici sa puna umarul la reconstructia armatei. Au facut sacrificii , au suferit privatiuni, le-au fost ingradite drepturi si libertati civile, au platit cu viata sau schilodirea pe viata . Dar au mers mai departe . Suntem MILITARI ! si-au zis .Am depus un juramant, avem o datorie fata de tara , de societate, de noi insine. Nu vom precupeti niciun efort…………Si brusc…….s-au trezit. S-au trezit in fata REALITATII . Realitatea acestor vremuri. Realitatea acestui sistem ignorant si nerecunoscator .S-au trezit in fata unei nedreptati de nedescris, a unei hotii imense . Li s-au furat cei mai frumosi ani , li s-au sters cu buretele toata munca si sacrificiile facute.Au fost aruncati in afara sistemului de parca nici n-ar fi existat.S-au vazut in fata legii 384, complet buimaciti , neintelegand sub niciun chip gresala ce-au facut-o , vina ce-o purtau fata de un sistem caruia i-au fost loiali , fata de o societate ce le intorcea spatele vinovati ca n-au oprit timpul indraznind sa implineasca 40 de ani.
    In toata lumea ( civilizata ) exista o evolutie , un progres in ceea ce priveste cariera. Progresul acestor oameni a fost DEGRADAREA, UMILIREA.Degradarea militara este o sanctiune, domnilor , nu o recompensa !Asta a fost recunostinta unui sistem arogant, retrograd , clientelar , orientat catre un anumit segment si neglijand, ignorand chiar, baza acestui sistem. Deja sub umbrela N.A.T.O, la care au acces si cu ajutorul acestor amarati, au gandit si gandesc ca pot face orice , ca li se cuvine orice nemaiavand nevoie de experienta si loialitatea, demonstrata, a unor oameni care le-au fost alaturi in cele mai grele momente. N.A.T.O , domnilor , stie ce faceti unor militari ?La cum va comportati, ca un virus , ca un cal troian , infectati o alianta cladita greu si cu sacrificii si riscati sa primiti din partea acestora ceea ce la un moment dat ati oferit militarilor vostri . Spatele .E o exprimare dulce pe langa ceea ce ati fi meritat .
    Ai crede ca e o poveste pe care o citesti seara la culcare, dupa care inchizi cartea si te culci . Dar nu este asa . Este povestea de viata a unor naivi care-si incep viata la 40 de ani , care nu-si pot privi copiii in ochi intrebati despre dreptate , echitate , recunostiinta . Nu le pot spune , la varsta lor, adevarul.Dar nici nu mint . Le spun ca aceste termene sunt , exista , doar ca , pentru anumiti oameni …….si-au pierdut sensul .

    Un militar dezamagit.

  4. =Democratia este dictatura haosului= asa ca trebuie sa facem inca o revolutie

  5. Sunt de acord cu continutul articolului si cu comentariile facute Aveti dreptate, dar dreptatea fara putere de actiune nu produce efecte. Securistii si nomenclaturisii au pus
    mana pe putere si implicit pe economia tarii,pentru ca au avut armament,informatii, au
    colaborat intre ei si mai colaboreaza si astazi, pe cand noi, cei nemultumiti de starea de
    fapt a tarii, om fi multi dar suntem singuri, dezorganizati si nu detinem puterea in mod
    oficial. Cat despre ajutorul lui Dumnezeu, uitati-va la ce fel de oameni le da bunastare!

  6. Ajutorul lui Dumnezeu nu se rezuma la bunastare. „Nu va strangeti comori pe pamant ci in ceruri!”. Doamne ajuta!

  7. Nu i-as spanzura, dar as vrea sa simta si ei ce simt cei care nu au case, nu au ce manca, sunt prigoniti si ucisi in tara lor. Sa mai spun ceva de drepturile omului cand in Africa si in alte zone nu exista nici macar cele la viata? Si cand te gandesti ca toate acestea sunt facute doar pentru bani, de unii care nici macar nu sunt nemuritori!

  8. „Cei ce ridica sabia de sabie vor pieri!” nu violenta este o solutie, cred eu, ar trebui sa fim cu totii mai buni, sa fim cu totii mai exemple, sa fim cu adevarat uniti in hotarari, sa fim cu adevarat curajosi, sa fim crestini si sa nu uitam nici o clipa pentru ce s-a jertfit Hristos pe cruce si cum a invins El pacatul. sa incepem cu totii sa fim exemple, fara ura si vrajba, fara violenta, cu incredere in Dumnezeu si cu mandria de a fi roman.

    • @Mihaela ,prefer sa mor cu demnitate strapuns de sabie ,dacat sa traiesc in mizerie,batjocorit ,umilit si chinuit ca un sclav.Mai devreme sau mai tarziu si cei mai instariti (de acum) vor trai momentele care le traiesc acum 3-4 mil de oropsiti…si vreau sa te aud atunci cand o sa-ti vezi copilul vanat de foame ce parere o sa ai despre sabie…

  9. DEPINDE PE CE PRINCIPII NE CLADIM EXISTENTA SI CE ESTE IMPORTANT PENTRU NOI. PAREREA MEA DESPRE ACUTALUL SISTEM ESTE ACEEASI CU A DUMNEAVOASTRA INSA NU CRED CA SCHIMBAM CEVA APELAND LA FORTA, POATE LE DAM PRILEJUL UNORA SAU ALTORA IN TIMP CE NO NE LUPTAM SA AJUNGA SI EI ACOLO SUS DE UNDE SA NE BATJOCOREASCA LA RANDUL LOR(CA SI IN SCENARIUL REVOLUTIEI DIN 89). SE POATE SI LA NOI IN TARA SA EXISTE OAMENI ADEVARATI, SE POATE SA EXISTE SI DREPTATE, SE POATE SA AVEM SI O TARA MAI BUNA, DAR CA SA FIE MAI BUNI CEI DIN JURUL NOSTRU TREBUIE SA INCEPEM CU NOI.TREBUIE SA AVEM O STRATEGIE INTELEAPTA SI EFICIENTA. FORTA NU E STE O SOLUTIE NICI ATUNCI CAND MORI DE FOAME, NE ADUCE DOAR AMINTE CA TRAIM MAI MULT TRUPESTE SI CA TOTUL TRECE PRIN STOMAC. AM TRAIT IN VIAT AMOMENTE DIFICILE SU SUNT CONVINSA CA O SA MAI TRAIESC , SA MA AJUTE INSA DUMNEZEU SA NU DECAD DIN POSTURA DE OMINDIFERENT CARE AR FI MOTIVELE ACESTE DECADERI. SCOPUL NU SCUZA MIJLOACELE NICIODATA. INAINTE SA PURCEDEM LA LUPTA CU SABIA….EU ZIC SA NE RUGAM, PENTRU NOI, PENTRU CEI CARE NU POT SAU NU CRED SI PENTRU CEI CARE NU STIU.SA NE LUMINEZE DUMNEZEU SI SA NE TINA MINTEA TREAZA!

  10. trebuie desfiintata inamoviblilitatea si introdusa legea lustratiei

  11. infintati o organizatie……………………SI DISTRUGETI CAPUSA…………RAPITI 2,3 ,ZECE ROTOFEI DE LA COTROCENI (ceva asemanator cu cazul Elodiei) sincer m-as ocupa personal de asta dar sunt prea departe si inca nu am luciditatea si intelepciunea sa reusesc INCA………….poate pe viitor

  12. Acesti impostori paraziti capuse ce sug singele poporului de 20 de ani trebuie pusi la munca silnica ! sa munceasca la cele mai grele munci ptru asi cistiga piinea cea de toate zilele in puscariile din R omania in folosul statului Roman pe care l-au saracit si au adus in faliment ! De asemenea confiscate toate averile facute ilicit !

  13. Cine sunt prădătorii ţării:
    1.Ion Ilici Iliescu
    2.Petre Roman
    3.Dumitriu dela Privatizări
    4.Fostul Ministru al industriei care a vândut Petromul.
    5.Dinu Patriciu
    6.Evreii care au fost in structurile de conducere ale Ţării.

  14. Atunci cand Sfanta Treime, reprezinta pentru 20 de milioane de romani, PRODUCETI, CUMPARATI, CONSUMATI, adica exact acelasi model din vechiul capitalism, sanse sa schimbi ceva cu oamenii prin oameni, in aceasta tara, vor fi la Sfantul Asteapta.

  15. I am constantly looking online for posts that can aid me. Thank you!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un comentariu