REALITATEA.NET


logo-realitatea-net2

PRESA…PROSTITUATA ”CU DIPLOMA,LICENTA MASTERAT,DOCTOTAT ETC”

“Presa are funcţia de a dezlănţui şi de a înflăcăra pasiunile unui popor; marea masă nu are nici cea mai mică idee cui îi serveşte presa într-adevăr. Printre ziare există şi unele care ne vor ataca. Pe acestea tot noi le fondăm,(ne destainuie Elita lumii) iar punctele în care ne atacă, tot noi le alegem. Nici o ştire nu va ajunge în public fără permisiunea noastră. Acest lucru este posibil deoarece toate ştirile din lume se centralizează la câteva agenţii de ştiri, iar aceste agenţii sunt controlate de noi. Ziarele noastre vor fi de toate nuanţele politice: aristocratice, socialiste, republicane, chiar anarhiste, bineînţeles atât timp cât există constituţie.” din Protocoalele înţelepţilor Sionului

Omul obişnuit nu are acces direct la evenimentele vieţii sociale, politice şi economice, cu alte cuvinte la ceea ce se petrece în societatea în care trăieşte. În cel mai bun caz, o persoană care nu îşi petrece zece ore pe zi la locul de muncă, alte opt ore dormind şi restul în vreun local de distracţii, poate avea şansa de a asista personal la unul sau două evenimente importante din oraşul său. Totul se opreşte însă aici. Pentru a se informa despre ce se petrece în jurul lui, omul modern are la dispoziţie o unică sursă: mass-media. La început au fost doar ziarele, apoi a apărut radioul, în ultimii treizeci de ani li s-au alăturat televizorul şi internetul, dând oamenilor iluzia unei bogăţii informaţionale şi a diversităţii de opinie.

„Majoritatea oamenilor sunt preocupaţi în mod obsesiv de necazurile lor personale, într-o societate terorizată de o violenţă explozivă, alimentată de mass-media şi sprijinită de o legislaţie incorectă. Ei nu au timp şi interes pentru viaţa politică şi, ceea ce este cel mai tragic, au fost şi sunt permanent condiţionaţi de francmasoni să creadă tot ce scrie în ziare” afirmă istoricul american Ralph Epperson.

“Ziarele mint. Ziariştii americani sunt practic nişte prostituaţi în meseria lor, fiind plătiţi extrem de bine; ei nu îşi riscă aproape niciodată viitorul financiar pentru echitate socială, dreptate şi adevăr, ci ascultă slugarnic de poruncile celor care ţin hăţurile. Iar cei care ţin hăţurile sunt cei care fac parte din conducerea internaţională a băncilor, care au decis crearea Fondului Monetar Internaţional şi a Naţiunilor Unite, şi care împing lucrurile spre un guvern mondial, ce va pune capăt libertăţilor individuale. În momentul în care acest coşmar se va împlini, omenirea va intra în cea mai neagră epocă din care, dacă va fi în stare să iasă, o va face cu sacrificii omeneşti şi materiale imense. Trăim apogeul unei conspiraţii francmasonice diavoleşti, care a început cu secole în urmă” scrie acelaşi Ralph Epperson în cartea sa: “Noua Ordine Mondială”.

În 1953, în timpul unui banchet de la New York Press Club lui John Swinton, decanul ziariştilor din America, i s-a cerut să ţină un toast în cinstea presei independente. Iată răspunsul lui: “Nu există în istoria Americii o presă independentă. O ştiţi şi voi şi o ştiu şi eu. Nici unul dintre voi nu îndrăzneşte să îşi exprime cinstit părerile în ziarul la care scrie. Sunt plătit tocmai pentru a nu-mi exprima opiniile cinstite în ziarul pentru care scriu. Voi, ceilalţi, sunteţi plătiţi ca să faceţi la fel, şi oricare dintre voi ar face nebunia de a-şi scrie părerile în mod cinstit ar fi imediat expediat pe stradă, căutând de lucru. Dacă mi-aş permite o părere cinstită într-unul din numerele ziarului meu, slujba mea ar dispărea în 24 de ore. Treaba jurnalistului este să distrugă adevărul, să mintă sfruntat, să pervertească, să denigreze, să lingă cizmele lui Mamon, să îşi vândă ţara şi neamul pentru pâinea cea de toate zilele. O ştiţi şi voi şi o ştiu şi eu, şi atunci de ce să închinăm pentru presa independentă? Suntem uneltele supuse şi slugile bogătaşilor din culise. Suntem Hopa-Mitică, ei trag sforile şi noi dansăm. Talentele, posibilităţile şi vieţile noastre aparţin altor oameni. Suntem doar nişte prostituaţi intelectuali.”

Nu este singura afirmaţie de acest gen, există multe altele.

„Suntem recunoscători Washington Post, New York Times, Time Magazine şi altor mari publicaţii ai căror directori au asistat la reuniunile noastre şi şi-au respectat promisiunile de a păstra discreţia timp de 40 de ani. Ne-ar fi fost imposibil să ne dezvoltăm planul mondial, dacă am fi fost expuşi public pe parcursul derulării misiunii noastre. Dar acum lumea este mai sofisticată şi mai pregătită să accepte un guvern mondial. Suveranitatea supra-naţională a unei elite intelectuale şi bancare mondiale este în mod sigur preferabilă autodeterminării naţionale practicate în secolele trecute”
(David Rockefeller, preşedinte şi fondator al gupului Bilderberg şi Comisiei trilaterale, preşedinte CRE – Consiliul Relaţiilor Externe (în engleză Council on Foreign Relations – CFR). Extras din discursul ţinut în cadrul întâlnirii Grupului Bilderberg la Baden Baden în 1991.)

“Măiestria noastră şi marea noastră misiune va fi deci aceasta: să împiedicăm ca din numeroasele vorbe rostite să fie auzite tocmai cele despre ţelurile noastre tainice. Căci dacă mulţi ar auzi vocea adevărului împotriva puterii noastre, atunci toată apărarea noastră s-ar dovedi inutilă şi ne-ar paşte pericolul ca toate popoarele să îşi scuture de pe ele jugul nostru. Fiţi vigilenţi, fraţi ai noştri, şi acţionaţi peste tot, ameţiţi-i pe duşmani, aiuriţi-le gândurile, astupaţi-le urechile şi orbiţi-le ochii, ca nicicând să nu vină ziua în care imperiul nostru mondial să se prăbuşească, căci noi l-am ridicat spre mărire şi el trebuie să se înalţe spre victorii viitoare, şi în sfârşit spre răzbunare împotriva popoarelor subjugate de pe întreg Pământul.”
(“Dear Telegraf”, Viena, noiembrie 1920, articol semnat cu pseudonimul Arthur Trebisch)

“Marea forţă a ordinului nostru constă în caracterul său tainic; de aceea faceţi astfel încât să nu apară nicicând în public sub numele său adevărat, ci întotdeauna mascat de un alt nume, şi să sugereze cu totul alte îndeletniciri decât cele reale… Ca pas următor, cred că forma unei societăţi de cărturari ar putea fi un instrument adecvat scopurilor noastre… Prin introducerea unor societăţi de lectură şi a unor biblioteci, precum şi prin preluarea controlului asupra acestora, vom putea modela după bunul nostru plac opinia publică, şi anume implantând în cercurile respective ideile (principiile noastre) şi lăsându-le să îşi exercite influenţa la care oamenii vor fi receptivi…”
(Adam Weishsupt, fondatorul grupării francmasonice “Iluminaţii din Bavaria”)

“Pentru a fi stăpâni pe opinia publică trebuie să o aducem într-o stare de zăpăceală. Noi vom folosi presa ca să prezinte oamenilor ştiri diverse, încât ei să se piardă în labirintul acestor informaţii. Oamenii vor ajunge la concluzia că este mai bine să nu aibă nici o părere…”
(Protocoalele maeştrilor francmasoni)

“Întrucât noi suntem stăpânii presei şi noi avem puterea de decizie asupra succesului ei, nouă ne revine sarcina de extremă importanţă de a veghea ca acei oameni pe care noi îi considerăm periculoşi să nu poată răzbate în acele puncte de unde să poată vorbi maselor prin cuvinte răsunătoare sau prin literă tipărită. Astfel, trebuie să instaurăm o muţenie absolută şi o grijă permanentă de îndată ce se profilează un om periculos în rândul duşmanilor noştri.”
(“Der Telegraf”, Viena , noiembrie 1920, articol semnat cu pseudonimul Arthur Trebisch)

“Treaba noastră este nu să îi dăm publicului ceea ce el doreşte, ci ceea ce noi hotărâm ca el să primească.”
(Richard Salant, fost preşedinte al CBS)

“Ziarele sunt pline în zilele noastre de ştiri despre creşterea explozivă a numărului de divorţuri, despre maltratarea crescândă a copiilor de către unii părinţi, despre numărul tot mai mare de violuri, despre creşterea continuă a numărului celor care citesc materiale pornografice, despre creşterea continuă a tâlhăriei, despre cereri care solicită să se instituie un guvern mondial, despre insistenţa tot mai mare de a se urmări să se dărâme graniţele naţionale, despre tot mai multe biserici creştine închise pentru că nu vor să se supună cenzurii guvernului. Dar oare de unde vin toate acestea? De ce toate moştenirile trecutului, graniţele naţionale, dreptul de a avea o religie liber aleasă, dreptul la avere personală şi alte drepturi sunt acerb atacate? Oare există persoane şi organizaţii secrete care doresc să schimbe ordinea de bază a lucrurilor?”
(Ralph Epperson, “The New World Order” – Noua ordine Mondială)

ROLUL PRESEI:

* Concentrează interesul publicului asupra evenimentelor sportive, relaţiilor sexuale mai mult sau mai puţin perverse, senzaţionalului şi faptului divers, astfel încât acesta să nu observe acţiunile guvernului;

* Împarte publicul în grupări ostile, exacerbând controverse minore (deviza francmasonilor este „Dezbină şi stăpâneşte”);

* Vorbeşte în cuvinte mari şi umflate despre democraţie;

* Arată risipa care se face în guvern (orchestrată anume) pentru a discredita guvernul şi a produce teama de inflaţie şi creşterea preţurilor;

* Încurajează greve şi răzmeriţe, încurajează dezordinea şi criminalitatea, dar şi atitudinea îngăduitoare faţă de criminalitatea guvernului.”

logo-realitatea-net2

Sefii de programe de la RTV sunt varza…sunt pusi acolo dupa pile si care o ” suge ” mai bine….asta e ..si care pupa in fund pe sef mai patimas si dragalas…in rest d.p.d.v al profesionalismului vede o tara intreaga ce adunatura de prosti se perinda prin studiouri…atat invitati cat si angajatii institutiei…

24 februarie 2009

GALA 10 PENTRU ROMANIA O MANIPULARE PERFIDA A” REALITATII” TV ..PROSTITI POPORUL CU TELEVIZORUL..

ECHIPA REALITATII : – AM DAT DOVADA IN CONTINUARE CA PUTEM FI CURVE AUTENTICE

07-05-2009

REALITATEA TV a ajuns o unealta josnica si nenorocita a celor care platesc mai mult .nu va pasa de popor sustineti in continuare hotii tarii ,mai ales atunci cand va simtiti amenintati de catre acestia..sunte-ti niste curve imputite… cenzurati opinia poporului si postati doar ce doriti voi pt a mentine maninipularea , am mai zis si va repet : veti plati toti care lucrati la trustul lui Vintu unul din HOTII nemernici ai acesteai tari . Eu daca asi fi jurnalist nu mi-asi vinde sufletul sa lucrez pt o astfel de JAVRA indiferent cu cat m-ar plati…dar se vede de departe ca sunte-ti condusi de BANI.. De banii murdari ai lui Vintu SUNTE-TI NISTE GUNOAIE ALE SOCETATII,ULTIMILE SCURSURI FARA DEMNITATE IN VOI .O sa aveti timp sa regretati poate asta, la batranete dar va fi prea tarziu ve-ti crapa naibii intr-o zi si DUMNEZEU va va judeca si ve-ti vedea cat de desarte au fost toate..


12-06-2009

Oamenii sunt batuti in cap….ma rog…ce-i mai multi..vedem zilnic la tv reclama celor 4 miliarde de dolari pe care ii ”castiga’‘ Romania din proiectul Rosia Montana (reclama care tinteste pacaleala oamenilor la cea mai mare excrocherie si tarharie a Romaniei de la pierderea tezaurului si pana in prezent),oferiti generos de firma de exploatare.Totusi, nimeni nu comenteaza cate sute de miliarde de $
, castiga aceasta firma jefuind tara si oferind acesteia doar o infima parte…iar mogulii presei fac din aceasta ca fiind ceva firesc ,o afacere fireasca,doar pt ca sunt platiti mai gras pentru a face aceasta campanie de manipulare si schimbarea unghiului de perceptie al cetateanului de rand asupra unei astfel de mega excrocherii,necontand ca Romania este vanduta pe fata aproape in totalitate,atata timp cat ei au un anume castig….: La dracu cu Romania . Asa va puteti da seama ce inseamna presa si televiziunea.Daca nu au un castig sunt chipurile pentru popor..daca apare castigul…nu mai conteaza poporul nici cat o ceapa degerata…

ACEST ARTICOL NU A PUTUT FI POSTAT PE SITE-UL REALITATEA TV ,DATORITA CENZUREI MINUTIOASE SI POLITICII MALEFICE IN DETRIMENTUL CETATENILOR ROMANIEI ,CARE SE PRACTICA IN ACEASTA INSTITUTIE

16 comentarii

  1. REALITATEA TV a ajuns o unealta josnica si nenorocita a celor care platesc mai mult .nu va pasa de popor sustineti in continuare hotii tarii ,mai ales atunci cand va simtiti amenintati de catre acestia..sunte-ti niste curve imputite… cenzurati opinia poporului si postati doar ce doriti voi pt a mentine maninipularea , am mai zis si va repet : veti plati toti care lucrati la trustul lui Vintu unul din HOTII nemernici ai acesteai tari . Eu daca asi fi jurnalist nu mi-asi vinde sufletul sa lucrez pt o astfel de JAVRA indiferent cu cat m-ar plati…dar se vede de departe ca sunte-ti condusi de BANI.. De banii murdari ai lui Vintu SUNTE-TI NISTE GUNOAIE ALE SOCETATII,ULTIMILE SCURSURI FARA DEMNITATE IN VOI .O sa aveti timp sa regretati poate asta, la batranete dar va fi prea tarziu ve-ti crapa naibii intr-o zi si DUMNEZEU va va judeca si ve-ti vedea cat de desarte au fost toate..

  2. ATENTIE, PROTEST IMPOTRIVA TAXEI DE PRIMA INMATRICULARE (si nu numai!!!)
    Incepand din data de duminica 7.12. 2008, ora 14.00 cine va vrea sa participe va veni in fata Palatului Parlamentului CU MASINA (indifferent daca este sau nu vizata de taxa). Vom putea protesta astfel impotriva taxei pe de o parte si vom mai taia din nasul liberalilor in legatura cu pretentiile la guvernarea viitoare. ACUM E MOMENTUL SA SARBATORIM IN FELUL NOSTRU 19 ANI DE LA REVOLUTIE PRINTR-O NOUA REVOLUTIE!!!
    Cei care nu au fost la vot isi vor putea spala astfel “pacatele”si aceasta actiune va avea si o miza mai importanta, aceea ca vom da de inteles ca s-a terminat cu toleranta fata de inrobirea noastra constanta si refuzarea de catre politicieni a locului pe care l-am putea avea si noi ca romani in lumea civilizata!
    Deci protestul va incepe duminica la 14.00 si in zilele viitoare ne vom intalni constant, in functie de timpul disponibil, (apoi pe 13 DECEMBRIE orele 10-13 , punctul in care ne adunam va fi PIATA VICTORIEI – BULERVARDUL KISSELEFF, pentru ca acolo se vor mai aduna si cei de pe forumul „taxa-auto.forumer.ro”, cinste lor, dar daca vorbesc doar despre o ora si o data fixe pot intampina dificultati de mobilizare si chiar bete-n roate din partea lui OPRESCU)apoi iar IN FIECARE ZI pana pe 22 decembrie, atunci cand vor veni cat mai multi participanti, si ne vom deplasa prin Bucuresti cu masinile (trecand si prin Piata Revolutiei). Dar incepem de duminica si continuam in fiecare zi, altfel vom risca o lipsa de mobilizare specific romaneasca. Zilele de pana atunci vor fi ca o repetitie in care se vor aduna incet incet din ce in ce mai multi participanti, astfel ca in 21-22 decembrie vor putea veni foarte multi si din tara. Daca vom proceda asa sigur vom avea de castigat!!!
    CITESTE (apoi copy-paste) SI DA neaparat MAI DEPARTE pe cat mai multe mailuri si forumuri, (daca esti comod si nu vii deloc macar atat vei putea face, nu-i asa?)
    P.S. Pentru alte orase textul de mai sus este valabil (mai putin locatia, care ar fi bines a fie central orasului sau o piata binecunoscuta). Pana pe data de 13 (si 15) este timp sa va intalniti acolo, zi de zi tot mai multi, si asa va puteti organiza pentru 13 in capitala, si intre timp media locala va pregati terenul!
    Nu renuntati!!!

  3. nu e constitutional legal sa dai o lege peste noapte si sa o aplic in 10 zile…pai suntem pe vreamea lui Lapusneanu,jos cu taxa asta ..nenorocitul ala de cine de Tariceanu treb omorat….nu se poate….in cel mai rau caza sa lase sa inmatriculeze saracii oameni masinile deaj aduse in tara…ce ..are nevoie sa acopere gaurile de la buget facute de campania electorala…sa nu justifice el criza pe beza taxei…ca America si Europa e in recesiune si au taxe mai mari…mincinos ordinar…celmai nenorocit premier avut de Romania vreaodata

  4. HOTIIIIIIIIII!!!!! M-AM SATURAT DE EI SI FETELE LOR

  5. HAI SA LE DAM PESTE BOT CU TAXA LOR CU TOT UNDE SE MAI INTAMPLA ASA CEVA DECAT LA NOI

  6. desi te apreciam pt comentariile de pe siteul realitatea, tin sa-ti spunca mai dezamagit f tare pt limbajul dewosebit de vulgar, care dovedeste o carenta accentuata de educatie si cultura. poate, daca incerci sa revii la un limbaj normal si civilizat, pt ca avem nevoie de oameni civilizati ca sa facem ceva pt tara, mai stam de vorba, pt ca esti bine informat.

  7. Hmm… cu Realitatea TV nu am nicio problema… am o problema in schimb cu majoritatea jurnalistilor din Romania (printre care si cei de la realitatea) care… sincer… parca practica meseria asta intr-o pauza de masa la Faur. Jurnalism in Romania nu mai exista decat cu foarte mici exceptii, ceea ce vedem este circul dedicat maselor de romani naivi.

  8. am dat de blogul tau pe realitatea la o stire. ceea ce faci tu este ok. parerile trebuie impartite iar fiecare are aptitudinea de a discerna. tu cred ca esti acel „intrus” sa inteleg. 🙂

    numai bine

  9. a…si limbajul vulgar. cu asta nu cred ca rezolvi ceva. toti suntem suparati, ofensati si asa mai departe. e opinia mea, desigur. si eu am o fire destul de energica si ma supar extraordinar de repede. dar trebuie sa dam dovada de tact si de intelepciune.

  10. Oamenii sunt batuti in cap….ma rog…ce-i mai multi..vedem zilnic la tv reclama celor 4 miliarde de dolari pe care ii ”castiga’‘ Romania din proiectul Rosia Montana (reclama care tinteste pacaleala oamenilor la cea mai mare excrocherie si tarharie a Romaniei de la pierderea tezaurului si pana in prezent),oferiti generos de firma de exploatare.Totusi, nimeni nu comenteaza cate sute de miliarde de $
    , castiga aceasta firma jefuind tara si oferind acesteia doar o infima parte…iar mogulii presei fac din aceasta ca fiind ceva firesc ,o afacere fireasca,doar pt ca sunt platiti mai gras pentru a face aceasta campanie de manipulare si schimbarea unghiului de perceptie al cetateanului de rand asupra unei astfel de mega excrocherii,necontand ca Romania este vanduta pe fata aproape in totalitate,atata timp cat ei au un anume castig….: La dracu cu Romania . Asa va puteti da seama ce inseamna presa si televiziunea.Daca nu au un castig sunt chipurile pentru popor..daca apare castigul…nu mai conteaza poporul nici cat o ceapa degerata…

    ACEST ARTICOL NU A PUTUT FI POSTAT PE SITE-UL REALITATEA TV ,DATORITA CENZUREI MINUTIOASE SI POLITICII MALEFICE IN DETRIMENTUL CETATENILOR ROMANIEI ,CARE SE PRACTICA IN ACEASTA INSTITUTIE

  11. Putini stiu realitatea din spatele cortinei, si multi cred ca doar ceea ce se spune la televizor sau ziare, sunt lucruri m-ai mult decat adevarate. Eu am inteles singur ca nu e asa, era clar ca trebuie sa fie niste interese puse la cale de nimeni altii decat de cei care vor sa conduca lumea.

  12. The good is the beautiful.
    Quotation of Plato

  13. Wow! Thank you! I constantly wanted to write on my site something like that. Can I implement a part of your post to my website?

  14. Your house is valueble for me. Thanks!…

  15. Well, that is certainly good, but think about the other choices we have here? Do you mind crafting another article about these too? Many thanks!

  16. […] Spectacolul Ştirilor e sinistru! Şi dacă un premier prins pe picior greşit la un meci de baschet (când românii îi mor pe şoselele din alte ţări) suprareacţionează la criticile din media şi declară doliu naţional, tragedia nu mai are limite. Dar chiar aşa, există o ierarhie a tragediilor, în funcţie de care se stabileşte ce e naţional şi ce e local? Îmi amintesc că la Petrila în 2008 au murit 12 mineri într-un accident de mină. Şi s-a decretat doar doliu local. Da, bine, accidentele astea de mină au loc anual, sau din doi în doi ani. Minerii nu sunt turişti. Noroc că s-au mai închis din mine. În fond, ce e rău în a decreta un doliu naţional? Noi românii suntem atât de dezbinaţi ca naţiune încât orice eveniment ce ne poate uni, fie el şi tragic, măcar ne mai aminteşte că suntem totuşi o naţiune. Sefii de programe de la RTV sunt varza…sunt pusi acolo dupa pile si care o ” suge ” mai bine….asta e ..si care pupa in fund pe sef mai patimas si dragalas…in rest d.p.d.v al profesionalismului vede o tara intreaga ce adunatura de prosti se perinda prin studiouri…atat invitati cat si angajatii institutiei…  https://salwatiromania.wordpress.com/realitatea-tv/ […]


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un comentariu