INCREDIBIL



INCREDIBIL PNL LAUDA PRTIDUL PD-L


latru

12 comentarii

  1. Agricultorii din comuna Lunguleţu, judeţul Dâmboviţa, îşi distrug cu utilajele recolta de varză, disperaţi de lipsa cumpărătorilor şi de preţul mult prea scăzut. Ţăranii spun că primesc zece bani pentru un kilogram de varză, bani care nu le acoperă nici măcar cheltuielile.
    Video (1) Foto (1)
    Vezi Galerie Articol
    Vezi Galerie Articol

    „Nu mai rentează, dacă era cel puţin un preţ satisfăcător. Sunt cheltuieli, un kilogram de soluţie pentru stropit varza costă două-trei milioane, deci un tratament la un hectar de varză te costă în jur de cinci milioane”, a declarat un localnic.

    Oamenii spun că nu ştiu ce să mai facă. Pentru cultivarea unui hectar de varză au investit aproximativ 4.000 de lei şi nu scot niciun profit. Mai mult, sunt în pierdere după ce achită cheltuielile cu muncitorii şi motorina.

    „Producătorii se plâng fiindcă au investit în cultura de varză. Au investit ei şi în prima cultură, de cartofi şi au ieşit în pierdere, şi în a doua cultură, de varză, au ieşit în pierdere, a fost un an foarte greu”, a spus primarul din Lunguleţu, Ion Vlad.

    „Este vina guvernanţilor noştri pentru ceea ce se întâmplă, de exemplu la cartofi, au importat din afară, au adus prea mulţi, iar pe ale noastre nu le cumpără nimeni”, a adăugat unul din agricultori.

    Lipsa pieţelor de desfacere şi preţul mic de vânzare sunt cauzele falimentului, încet, dar, sigur, al legumicultorilor de la Lunguleţu.

  2. Eu vad in poza aia ca undeva jos scrie ca accepta si tigari. Pai de asta sa-mi fie mila? de unul care vrea tigari?? Mancare nu cerea, cere tigari. Nu spun ca Romania e ok in situatia in care e, dar hai sa fim obiectivi. Eu si toti cunoscutii mei cautam mereu sa cumparam de la tarani ce ne trebuie. Si daca se intampla sa ma duc vreodata la vreun hipermarket sa iau cartofi de import, o fac pentru ca acolo nu ma mai deranjeaza sa vad ca nu mi se da „buna ziua” in piata, ca mi se vorbeste in 2 peri, ca mi se adreseaza la per tu si ca tipa la vecinu „ioneleeeeeeee adaa ba o punga pentru fatuca asta”…In rest incurajez productia romana cat pot. Am mai multe obiecte de lemn si paie in bucatarie decat as folosi intr-o viata, pe care le cumpar doar de dragul de a incuraja taranul care sta sa le faca. Dar as aprecia sa ma respecte, macar pentru faptul ca din banii pe care i-i dau isi ia mancare in ziua aia. Lipsa de cultura si bun simt e cea mai mare problema a romanilor

  3. ATENTIE, PROTEST IMPOTRIVA TAXEI DE PRIMA INMATRICULARE (si nu numai!!!)
    Incepand din data de duminica 7.12. 2008, ora 14.00 cine va vrea sa participe va veni in fata Palatului Parlamentului CU MASINA (indifferent daca este sau nu vizata de taxa). Vom putea protesta astfel impotriva taxei pe de o parte si vom mai taia din nasul liberalilor in legatura cu pretentiile la guvernarea viitoare. ACUM E MOMENTUL SA SARBATORIM IN FELUL NOSTRU 19 ANI DE LA REVOLUTIE PRINTR-O NOUA REVOLUTIE!!!
    Cei care nu au fost la vot isi vor putea spala astfel “pacatele”si aceasta actiune va avea si o miza mai importanta, aceea ca vom da de inteles ca s-a terminat cu toleranta fata de inrobirea noastra constanta si refuzarea de catre politicieni a locului pe care l-am putea avea si noi ca romani in lumea civilizata!
    Deci protestul va incepe duminica la 14.00 si in zilele viitoare ne vom intalni constant, in functie de timpul disponibil, (apoi pe 13 DECEMBRIE orele 10-13 , punctul in care ne adunam va fi PIATA VICTORIEI – BULERVARDUL KISSELEFF, pentru ca acolo se vor mai aduna si cei de pe forumul „taxa-auto.forumer.ro”, cinste lor, dar daca vorbesc doar despre o ora si o data fixe pot intampina dificultati de mobilizare si chiar bete-n roate din partea lui OPRESCU)apoi iar IN FIECARE ZI pana pe 22 decembrie, atunci cand vor veni cat mai multi participanti, si ne vom deplasa prin Bucuresti cu masinile (trecand si prin Piata Revolutiei). Dar incepem de duminica si continuam in fiecare zi, altfel vom risca o lipsa de mobilizare specific romaneasca. Zilele de pana atunci vor fi ca o repetitie in care se vor aduna incet incet din ce in ce mai multi participanti, astfel ca in 21-22 decembrie vor putea veni foarte multi si din tara. Daca vom proceda asa sigur vom avea de castigat!!!
    CITESTE (apoi copy-paste) SI DA neaparat MAI DEPARTE pe cat mai multe mailuri si forumuri, (daca esti comod si nu vii deloc macar atat vei putea face, nu-i asa?)
    P.S. Pentru alte orase textul de mai sus este valabil (mai putin locatia, care ar fi bines a fie central orasului sau o piata binecunoscuta). Pana pe data de 13 (si 15) este timp sa va intalniti acolo, zi de zi tot mai multi, si asa va puteti organiza pentru 13 in capitala, si intre timp media locala va pregati terenul!
    Nu renuntati!!!

  4. CEREM DIN NOU SA FIE INTRODUSA PEDEAPSA CU MOARTEA, iar daca nu vor, sa actionam toti uniti sa-i rasturnam si sa le oferim sansa sa fie ei primii pedepsiti pentru ce au facut cu poporul roman intreg si in ce situatie a dus ei Romania de la 22 decembrie pana acum in 2009.
    Ne-a ajuns cutitul la os si mult nu mai au pana isi va primi pedeapsa mult cautata de ei cu lamanarea.
    Sper sa se mai gaseasca barbati curajosi, demni, patrioti, printre cei cu functii militare inalte, in politie, securitate, jadarmerie din Romania (cei de care aceste lepre si-au batut joc de ei, de inteligenta si compatibilitatea lor, a valorii lor, a familiilor, rudelor, cunostintelor si semenilor lor, a Poporului lor Roman), si sa-i puna la zid cum i-au pus ei pe ceausesti, pentru scenariile si tradarea creata, ca sa distruga ei atat Romania dar si sa ingenucheze pentru sute de ani Poporul roman. Rasturanaţi si daţai la o parte pe acesti civili incompetenti, hoti, tradatori de tara , de neam si popor milenar pe acest pamant romanesc.
    Aratile ca sunte-ti multi romani bravi si nu admite-ti ca cineva sa-si bata joc de demnitatea voastra, a Poporului si Tarii voastre, a sufletului si capacitastii voastre intelectuale si de compatibilitate profesionala.
    În voi mai avem încredere. Stim ca existati. De aceea va rugam aveti curaj, uniti-va, stabilti ce este de facut urgent si rasturnati aceasta hidra, aceasta satana ucigasa a Poporului Roman, acesti banditi care au dat Lovitura de stat in 1989 si care ne-au condus în structurile Statului Roman, si ne-au dus in pragul disperarii, al unui trai insuportabil, la minima existentei pt majoritatea si a distrugerii a tot ce a avut Romania mai bun.
    Ne-a ajuns cutitul la os.
    Pe ei, …… nu le mai dati nici o clipa de ragaz, nici o sansa, fiti demni romani, Jos cu banditii, cu criminalii Poporului Roman, cu cei care au jefuit Tara, cu cei care au pus-o sluga la straini si ne-au vadut si distrus Tot ce Romania a avut mai bun, construit pe sudoarea romanilor in aproape 50 de ani.
    INAINTE BAIETI !!!!! INAINTE……………. VA URMAM….., RASTURNATI HOTII DE LA PUTERE, JUDECATAII PE TOTI PT CE NE-AU FACUT NOUA POPORULUI ROMÂN SI ROMNIEI, CA NICIODATA NIMIENI SA NU MAI AIVA CURAJUL SA FACA EXPERIENTE PE NOI, CUM AU FACUT EI CU ROMANIA SI POPORUL ROMAN DE LA 1989 PANA IN 2009.
    INAINTE BAIETI !!!!!….. INLATURATI HIDRA CRIMINALA A ACESTUI POPOR, MULT OSANDIT SI UMILIT.

    MULTUMIM!

    POPORUL ROMAN,

  5. Asta e problema ca cere tigari?! Problema e ca n-are bani si trebuie sa o intelegem. Are un viciu si trebuie inteleasa nu pusa la zid dupa ce ca este cum este. Atentie si la sentimentele celorlalti.

  6. Mereu vor exista oameni incapabili să-şi depăşească condiţia. Îmi vine în minte cazul inundaţiilor, când tăranii se plângeau că nu au case, dar nu faceau nimic să ajute jandarmii sau să-şi construiască casele… mai era si baba aceea care primind materiale de construcţie de la Băsescu alege să-l jignească. Unii oameni nu merită oboseala.

  7. in sfirsit , un site care ma unge pe suflet ,ca de minciuni m-am saturat!

  8. MA BUCUR CA EXISTA SI ALTFEL DE ROMANI. DE ASAZISI REVOLUTIONARI SUNT SATUL. CRED CA ACUM AR TREBUI SA SE FACA CU ADEVARAT O REVOLUTIE, UNA REALA. IAR INCEPUTUL EI TREBUIE SA FIE CU CONDAMNAREA NENOROCITILOR CARE AU GUVERNAT PANA ACUM. ADEVARATI TRADATORI.

  9. Adevarat ce spune-ti, daca nu noi atunci cine?
    Pana acuma au facut-o americanii, cat are sa mai reziste filul acesta?
    Tre’ facut ceva … dar eu am doar 18 ani, am nevoie de o varsta mai inaintata si de un grad in societate.Fara, nu pot face mare lucru !

  10. Concise and written well, thank you for the post

  11. You are a very capable individual!

  12. Can I simply say what a aid to search out somebody who actually is aware of what theyre speaking about on the internet. You definitely know methods to carry a problem to light and make it important. Extra folks need to read this and understand this aspect of the story. I cant imagine youre not more fashionable since you definitely have the gift.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un comentariu