ADEVARURI DIN TRECUT SI DIN PREZENT CARE NE-AU SI NE DISTRUGIn 1989 Romania a fost in atentia organizatiilor sioniste criminale si teroriste internationale Comisia Trilaterala si Grupul Bilderberg conduse de Donald Rumsfeld, George Shultz, Richard Holbrocke…

13 comentarii

 1. Gunoaie sioniste pline de viermi ! Nimic,a bsolut nimic nu trebuie sa mai ramana din lepadaturile astea !

 2. NU STIAM AMANUNTELE PREZENTATE AICI DAR LE INTUIAM IN MOMENTUL numitei „REVOLUTII” . EU AM LOCUIT PE STR. CAMPINEANU IN 1989 SI DIN CE AM VAZUT AM INTUIT CEEA CE DUMNEAVOASTRA PREZENTATI AICI. ULTERIOR AM FOST CONVINS DUPA CE AM CITIT O CARTE : ORGANIZATIILE SECRETE SI PUTEREA LOR IN SECOLUL XX. IN 1990 .DUPA NICI 3 ANI AM DESCOPERIT CA CEEA CE ERA SCRIS ACOLO SE ADEVERISE IN ROMANIA. DIN TARA FARA DATORII AJUNSESEM LA MILIARDE DE $ DE DAT ACELOR PUTERI STRAINE. ESTE CHIAR ENERVANT CUM POATE FI CONDUS ASA USOR UN POPOR INTREG SPRE CEVA RAU PENTRU EI. SPER CA ILIESCU SI TOTI CEI CARE AU PARTICIPAT ATUNCI LA DISTRUGEREA TARII SA FIE PEDEPSIT CAND INCA SUNT IN VIATZA.

 3. Slabe sperante . Sistemul din care a facut parte Iliescu, Basescu s-a intarit , si-a facut plinul , fortele oculte externe ii accepta iar de platit va plati poporul roman cu varf si indesat , bucuros ca si-a ales cei mai buni din toti tradatorii de tara sa aduca Romania la sapa de lemn.Comparati cu ce a fost Kachinski in Polonia si cum a sfirsit la ordinul ocultei. http://www.youtube. com/watch? v=Li99Hz4Q9iI&feature=player_ embedded

  • Dar Constantinescu, Isărescu ș.a. unde sunt? Păi tot acolo, lângă Iliescu, Măgureanu, Stănculescu și banda care s-a cocoțat la putere după 1989.

 4. Numai trei randuri mai sunt? Restul ?

 5. […] ADEVARURI DIN TRECUT SI DIN PREZENT CARE NE-AU SI NE DISTRUG […]

 6. Da conducerea statului din 199o si pana in 2004 au facut din Romania ce vedem acum
  Nu sant cu PDL-ul nici nu am fost nici nu o sa fiu,dar acum acestia se lupta sa rezolve ce au stricat altii
  Uitativa la inbogatitii di PSD
  De unde au asa averi mari cand inainte de revolutie traiau dintr-un salar de la STAT,acum au vile,paduri si terenuri,iar cei care au avut nu pot sa le ia Parintii mei au avut o gramada de padure,iar cand m-am dus sa le revendic mi s-a spu asa
  ACUM VII CAND S_A DAT TOT?

 7. You are a very bright person!

 8. Trebuie sa ne organizam neaparat sau ne-o vom fura.Astept o organizatie serioasa unde sa ma inscriu si care sa inceapa prin a …………… tiganii infractori, apoi sa trecem la politicieni si in final la evrei.

 9. cea mai buna organizatie este cresterea potentialului individual de agresiune psi , de asta se teme guvernul mondial- nu-i sperie nici o organizatie pt ca o controleaza si o distruge sau o stoarce de energie ca pe societatea civila din romania.Pentru iudele din varful structurii individul este pericolul cel mai mare daca acesta realizeaza ce potential urias zace in el in stare latenta. De ce credeti ca Stefan cel Mare a mers la sihastrul Daniil si nu la calugarii Putnei? de aceea!!Ramaiana spune ” in om zac toate puterile imaginabile din univers si omul are datoria de a le descoperi si stapani prin gand si verb”

  • da asa este! de aceea ne scormonesc mintea nu ca sa afle cum ii injuram ci ca sa ne rada potentialul ce putem sa-l cultivam! Deasta se tem cumlit pentru ca avem in noi, in fiecare individ forte nebanuite care pot spre exemplu sa blocheze fisiunea nucleara- atunci adio puteri nucleare!

 10. am incercat sa vadfilmuletele postate/la toate i-mi da
  deci ….au fost sterse de catre…..cenzura !!!!
  ha ha ha se tem de ce reactii ar putea da !


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s