”FARAONII” BILDERBERG


Ministul sanatatii din Norvegia declara:

Un scurt popas in culisele celui mai ocult club din lume risipeste orice fel de indoiala fata de soarta pe care o va avea intreaga omenire in viitorul apropiat. Artizanii Noii Ordini Mondiale ar fi insasi membrii temutului Club Bilderberg. Diversi analisti politici avanseaza tot mai des ideea conform careia aceasta organizatie domina lumea si controleaza vietile a miliarde de oameni. Ei sunt singurii pradatori actuali ai speciei Homo sapiens…

“ Este intotdeauna mai usor sa pacalesti o lume intreaga decat un singur om ” -Generalul chinez Liu Feng, anul 342 i.e.n.

Grupul Bilderberg este considerat de majoritatea expertilor in politici oculte, drept cel mai inalt for de conducere al ”Marilor Preoti ai Capitalismului”. In acest club exclusivist pana la absolut, nu ar avea acces oricine, chiar daca persoana in cauza este foarte influenta sau potenta in plan financiar sau politic. In fiecare an, un misterios “Comitet de Conducere” emite cate o lista de invitati pe care figureaza maximum 130 de nume. Invitatii? Numele lor este tinut in mare secret. Din putinele informatii care au “scapat” presei de-a lungul timpului, reiese ca pe lista celor 130 de persoane se regasesc bancheri internationali, baroni ai trusturilor de presa, ministrii guvernamentali din diverse tari, prim-ministrii, capete regale si lideri politici.

Clubul Bilderberg nu este singura institutie secreta din subordinea Illuminatilor, dar prin raza de actiune si dimensiunile obiectivelor sale, este cea mai ambitioasa si extinsa alianta secreta din intreaga lume. A reusit de minune sa-si tina in umbra adevaratele planuri timp de multi ani, printr-un ansamblu de principii stimulat de mass-media tributara, utilizand eficient dezinformarea, secretizarea maxima si propaganda. Astfel, omenirea a perceput confuz ceea ce i se intampla cu adevarat, complacandu-se astfel in pasivitate sociala. Opinia publica mondiala a fost ametita magistral datorita aplicarii perceptelor haosului ideatic si a dezordinii regizate cu scop precis.

bg23

Cum a inceput totul
“ Cea mai mare pedeapsa pentru cei neinteresati de politica este aceea ca vor fi inevitabil condusi de cei foarte interesati de politica ”
–Arnold J.Toynbee, istoric englez

Elita politica a lumii se intalneste anual, aproape ca intr-un ritual al carui sens scapa celor multi, in cele mai luxoase hoteluri si resedinte private din Europa,iar o data la 4 ani, undeva in Statele Unite sau Canada. De la aceste intalniri anuale si-a tras numele probabil cea mai puternica organizatie “vizibila” implicata in conducerea intregului mapamond plitic. Prima conferinta a grupului s-a desfasurat in noaptea de 29 spre 30 mai 1954, in cadrul Hotelului Bilderberg din Oosterbeek, undeva in apropierea localitatii olandeze Arhnem. Conferinta a fost initiata de cateva figure politice importante, printre care si Joseph Retinger, ideologul si strategul proaspetei organizatii, care era ingrijorat la acea data de recrudescenta sentimentelor anti-americane in Europa. Conform celor mai multi istorici si autori, Printul Bernhard de Olanda ar fi cel care a fondat oficial Grupul de la Bilderberg.

Originea Printului Bernhard era cel putin interesanta daca este sa dam crezare propriilor afirmatii in care acesta pretindea ca avea o ascendenta directa nu doar in randul imparatior Romei, ci si in stirpea biblicului rege David. Scriitorul canadian Daniel Estulin afirma in lucrarea sa despre Clubul Bilderberg, ca organizarea acestui for elitist ar fi fost sprijinita direct de catre C.I.A., de unele societati secrete cu tenta mondialista si de Consiliul Afacerilor Externe (C.F.R.).Organizatia este condusa de un for superior alcatuit din 39 de membri (24 americani si 25 europeni) impartiti in trei comisii speciale, a cate 13 membri fiecare. Comitetul de conducere are sediul in Elvetia si stabileste persoanele care vor participa la intrunirile anuale ale clubului.

Motivele pentru care autori si politicieni precum Cristina Martin, Jan van Helsing sau Daniel Estulin definesc Grupul Bildreberd drept “Guvernul Mondial Nevazut” sunt strans legate de cele trei mari teluri formulate de Printul Bernhard in anul 1954. Primul are in vedere crearea unui Guvern Mondial la inceputul mileniului trei. Al doilea tel vizeaza globalizarea economica mondiala. Iar ultimul are in vedere crearea unei forte armate globale care sa reduca rapid la tacere orice forma de opozitie identificata oriunde pe planeta.

Cercurile puterii
“Ce urmareste cineva care are putere? Mai multa putere?”
– Matrix<img

Acelasi comitet special de conducere stabileste de asemenea ce fel de politici si planuri vor fi discutate in cadrul intrunirilor. La aceste consfatuiri secrete nu participa decat membrii care au dovedit loialitate totala si neconditionata intereselor oculte ale Caselor Rockefeller-Rotschild. Istoria recenta “neoficiala” a demonstrat ca orice plan al Grupului Bilderberg adoptat in decursul intalnirilor anuale a fost pus in practica in maximum doi ani. In ultimii ani, printre invitatii la intalnirea anuala s-au numarat conducatorii unor trusturi si companii multinationale precum IBM, Xerox, Royal Dutch Shell, Nokia si Daimler, dupa cum afirma agentia de presa PR Newswire for Journalists. In afara fondatorilor oficiali, reprezentati de Printul Bernhard si Joseph Retinger, adevaratii stapani care au finantat Clubul Bilderberg au fost multi-miliardarii David Rockefeller alaturi de membrii familiei Rotschild.

bg31
Eminentele cenusii care au tinut si inca tin fraiele politicii Grupului, sunt nimeni altii decat Henry Kissinger si Zbigniew Brzezinski, considerati de majoritatea analistilor politici internationali drept adevaratii stapani ai Americii in ultimii 50 de ani. Autori precum Jan van Helsing considera, spre exemplu, ca Zbigniew Brzezeinski este “nasul” tuturor presedintilor americani, niciunul dintre acestia nefiind instalat la Casa Alba, daca nu prezenta girul lui Brzezinski. Alaturi de acestia, o functie deosebit de importanta in structura de conducere a intregii lumi a detinut-o figura temutului Bernard Baruch. Acesta a fost un personaj cu realizari aproape incredibile chiar si pentru lumea in care traim. Pana la data oficiala a mortii sale, 20 iunie 1965, Bernard Baruch a fost “neoficial” recunoscut in cercurile puterii oculte drept cel mai puternic om de pe planeta.

De origine germana, Baruch a fost un finantist, speculant, om de stat, si consilierul secret al presedintilor Woodrow Wilson si Franklin D, Roosevelt. In timpul celor doua Razboaie Mondiale care au macinat omenirea in secolul trecut, Bernard Baruch a fost sfatuitorul presedintilor americani. Datorita sfaturilor sale (unii autori le denumesc ordine…), Statele Unite s-au angrenat in cele doua conflagratii mondiale.
In lumea finantistilor americani a fost poreclit “Lupul Singuratic de pe Wall Street” deoarece era complet independent de piata financiara, si totusi nimeni nu-si putea explica cu exactitate sursa averii sale incomensurabile. El este artizanul “Razboiului Rece” desfasurat intre cele doua superputeri mondiale. De fapt insasi termenul de Razboi Rece-i apartine cu exclusivitate, fiind folosit in premiera de Bernard Baruch in cadrul unei conferinte din data de 16 aprilie 1947.

Dupa multi ani de taraganari si refuzuri, “creierul” oficial al Clubului Bilderberg, multimiliardarul David Rockefeller, si-a publicat in anul 1999 un volum autobiografic in care recunoaste voalat ca face parte din Clubul Bilderberg si din Comisia Trilaterala. Cea mai puternica arma a Grupului, asa numita Comisie Trilaterala, este o forma superioara de conducere inter-statala pe langa care O.N.U. si N.A.T.O. par niste simple O.N.G.-uri care militeaza pentru protectia frunzelor moarte din parcuri… Comisia Trilaterala, dupa cum sugereaza si denumirea sa, este un for superior de conducere care concentreaza in el intreaga putere politica, militara, economica si administrativa a Europei Occidentale, Statelor Unite ale Americii si Japoniei.

Exista totusi unele caracteristici comune ale asa-zisilor “bilderbergeri”: – Cu totii fac parte din cele mai bogate familii ale lumii, au studiat in aceleasi universitati in scopul formarii unei optici identice referitoare la lumea inconjuratoare, marea lor majoritate sunt membri in organizatia cu caracter ermetic-conspirativ Skull and Bones. Multi dintre ei sunt proprietarii celor mai complexe si prospere afaceri din intreaga lume, altii isi exercita influenta cu ajutorul functiilor de conducere in cadrul celor mai influente guverne de pe glob.

bg41

Guvernul Mondial suntem noi… Ca ne descurcam mai bine!
“Fie ca vreti, fie ca nu, vom avea un guvern mondial. Singura chestiune este daca va fi acceptat sau impus” – James P. Wartburg, bancher american si consilier financiar al Presedintelui Franklin D. Roosevelt


“In timp ce negau furios faptul ca guverneaza lumea in secret”, declara jurnalistul britanic Jon Ronson, “Membrii Grupului Bilderberg pe care i-am intervievat au recunoscut ca deseori marile scandaluri, conflicte sau probleme internationale au fost influentate de intrunirile lor”
. Un astfel de exemplu evident a fost legat de Razboiul din insulele Malvine dintre Marea Britanie si Argentina. Atunci, cererea initiala a guvernului britanic in care acesta solicita O.N.U. aplicarea de sanctiuni internationale Argentinei a fost respinsa. Enervat, Dawid Owen, pe atunci Ministrul de Externe al Marii Britanii, s-a ridicat si a tinut un discurs electrizant la una dintre intrunirile Grupului Bilderberg. Urmarea? In cel mai scurt timp, Comunitatea Internationala a votat in majoritate impunerea sanctiunilor economice Argentinei. Clubul Bildeberg pare a urma cu strictete maxima Illuminatilor de acum 300 de ani : “Totul pentru popor, dar fara popor”.

bg51

Pastrand totusi proportiile, sistemul social prin care se autodefinesc membrii Clubului Bilderberg, pare a fi un fel de versiune updatata a piramidei sociale din Evul Mediu european, structurata in trei trepte ierarhice. Astfel, in varf gasim Initiatii, cei care au primit o parte din secretele Illuminatilor, urmati de membrii de rang secund care implementeaza si conduc principiile si ordinele in cadrul guvernelor tarilor vasale. Pe ultima treapta s-ar regasi restul lumii, adica mai mult sau mai putin de 7 miliarde de locuitori.
Dupa parerea lui Jan Udo Holey, aceaste ordine de comanda ar replica intocmai simbolul piramidei deasupra caruia se afla ochiul atotvazator al Illuminatilor, desen prezent pe bancnota americana de un dolar. Ce se vor face oare bilderbergerii atunci cand se va trece succesiv de la dolar la amero si de la amero la Phoenix, temuta moneda unica pe plan mondial? Vor avea oare vreo criza de simboluri pierdute, sau se vor raporta la monezile din aur a caror valoare pare ca rezista in timp, din Antichitate pana in prezent

Conspiratie, mistificare, exagerare?
“Intr-o epoca de minciuna universala, sa spui adevarul este deja un act revolutionar”
– George Orwell, scriitor britanic

Cu o astfel de carte de vizita scoasa in evidenta de lucrarile si cercetarile specialistilor in stiinta conspiratiei si ocultism politic, este evident ca Grupul Bilderberg nu a scapat acuzatiilor venite din cele mai variate directii. Cu atat mai mult cu cat secretismul si refuzul de a declara subiectul discutiilor sale anuale a dus la adevarate acuzatii de complot in scopul dominarii intregii lumi. Cei mai vehementi critici sunt grupati in Societatea John Birch si beneficiaza de ajutorul oferit de jurnalistul canadian Daniel Estulin, scriitorul britanic David Icke, autorul american Jim Tucker si realizatorul de emisiuni radio, Alex Jones. Acesta din urma avertizeaza ca Grupul Bilderberg intentioneaza ca in urmatorii ani sa dizolve treptat suveranitatea Statelor Unite, Canadei si Marii Britanii pentru a crea o structura supra-nationala, denumita Uniunea Nord-Americana, similara cumva Uniunii Europene.

bg11

45 comentarii

 1. Foarte interesant articolul. Sper sa nu te superi daca-l iau si eu si dau link la tine ca autor! Astept o confirmare.

  • posteaza unde doresti…interesul e sa afle cat mai multa lume //pai putin intereseaza autorul ..aici nu e bataie pe audienta…sau pe drepturi de autor..

 2. multumesc pt raspuns. a venit mai tarziu si intre timp am cautat alta sursa. cam seamana cu ce ai scris aici, peste tot pe unde era postat (forma identica), unii recunosteau ca l-ar fi primit prin..email. inseamna ca se mediatizeaza chestiunea, ceea ce nu e rau.

  te-am luat in blogroll pt ca imi plac subiectele. sigur voi mai veni sa citesc si sa comentez. eu nu umblu dupa audienta, eu vreau sa schimb ceva in mentalitatea celor care inca mai au creier si pot gandi nemanipulati. subiectele abordate de mine sunt in general despre justitie (ca aici ma pricep).

 3. Clubul Bilderberg este o invitaţie-neoficială anuală , o conferinţă de aproximativ 130 de invitaţi , dintre care majoritatea sunt persoane de influenţă în ceea ce priveşte domeniul politic , afaceri şi bancar.

  Prima conferinţă Bilderberg a avut loc la Hotel de Bilderberg , lângă Arnhem, în Olanda , de la 29 mai la 31 mai 1954 .

 4. – Bernard Baruch nu era de origine germana, la fel cu Adrian Minune e de origine romana.
  – Foarte bine ales termenul de „FARAON”. „FARAON” este expresia suprema a egoismului uman. Iesirea lui ISRAEL din ROBIA lui FARAON reprezinta iesirea umanitatii din robia egoismului.

  • Originea Printului Bernhard era cel putin interesanta daca este sa dam crezare propriilor afirmatii in care acesta pretindea ca avea o ascendenta directa nu doar in randul imparatior Romei, ci si in stirpea biblicului rege David….Nu uita domnul doar pretinde…cand de fapt el e de origine germana in toata regula..

 5. M a incantat sa citesc. Bravo!

 6. Multumim pentru munca depusa.Site-ul este interesant si destul de bine documentat!S-ar parea ca numarul celor care vrea sa schimbe ceva este in continua crestere.Lumea nu este multumita cand este controlata si manipulata si ar vrea sa schimbe puterea……cu alta putere………dar tot putere!

 7. Nu va facetii nici un vaccin de azi inainte,nici macar cel antigripal…..toate pina si cel mai nevinovat are in compozitie compusi care creaza in timp dezordine in sistemul natural de aparare al organizmului.La nivelul reproducerii celulare creaza erori de sistem si in timp depide de la organizm la organizm vor aparea bolii de la simple raceli si alergii la bolii grave si decese surpriza!.Nimic pe care scrie vaccin si care se inoculeaza prin seringi sa nu acceptati de la nici un doctor sau asistenta din cadrul sistemului medical de oriunde,ca e din Romania sau orice tara,nu va lasati pacaliti de sitemul actual medical care este falsificat si mai ales la noi in tara mai mult va omoara cu zile decit sa va insanatoseaca.

 8. Revin,toate minciunile de la televizor cu gripa aviara,porcina,cancerul de col la fetite….etc, vai de parintii care au lasat fetitele sa fie vacinate de niste asistente medicale ignorante cu doi neuroni arsi,pt. ca vor devenii pina la 18 ani 85% sterile si incapabile de reproducere umana pe cale naturala.Va sfatuiesc sa nu mai pierde-ti timp pretios din viata dvs.la televizor deoarece multa lume nu stie dar…….fiecare film si mai ales reportajele de la stiri sunt manipulate in modul cel mai pervers si inteligent cu putinta prin semnale subliminale care ajung direct in subconstient…..desigur ele nu sunt pozitive,ci 100%NEGATIVE,si cind nu te astepti te trezesti ca faci lucruri rele pt.tine si cei din jur,dar mai ales fata de cei dragi si pe care spui ca-i iubesti.Esti mai inpulsiv,cheltuiesti mai mult pe bere,tigari,amante,…etc.Omul modern a ajun un SCLAV ROBOTIZAT PREPROGRAMAT,ne-au dat TV.PC.MF(mobil fone)….etc…DE CE?…va intrebati vreodata de ce?.VA aduceti aminte de filmul MATRIX,ei bine este pura realitate…acel cablu cu mufa care intra in ceafa lui NEO..este de fapt mufa de la televizorul vostru de acasa sau pc ….sau cit timp stati cu ochii beliti in ele mai ales tineretul in telefoanele mobile..e de ris cit de programati suntem azi ca niste robotei vii.
  INTERNETUL ESTE SINGURUL CARE MAI MERITA TIMPUL VOSTRU PRETIOS…..dar atentie ca nu va mai dura mult acest belsug al comunicarii,va venii in max 3 ani momentul sa spuna ei stop.Si cine nu se cipeaza nu va mai avea servici,acces la comunicatii,proprietate de orice fel,(casa,masina…etc).si cei ce vor refuza vor pierde tot….ce au MATERIAL,cititi biblia,FERICITI CEI SARACI CU DUHUL.
  Sa nu regretati nimic din ce veti lasa in urma material pt ca este doar un balast al materiei si cei care nu se vor cipa vor fi singurii oameni liberi si care vor fi salvatii.Cei care vor accepta cipul de frica pierderilor materiale din momentul cind cipul va ajunge in corpul vostru acesta va emite niste unde controlate prin sateliti si care vor face sa nu mai fiti stapini pe mintea si corpul vostru,SCLAVIA ELECTRONICA A OMENIRI ESTE APROAPE.Dar voi dormiti pe voi pt ca veti accepta 93%din populatia Romaniei sa va cipati ca oile fara minte,pt.ca nu veti mai putea avea acces la nimic material fara cip.SI SMECHERIA LOR ESTE SIMPLA ….ne-au invatat cu masini,telefoane mobile,tigari,vin,berica,restaurante,dicoteci,TV cu 65 de programe,telenovele pt.doamne si domnisoare….transport in comun,metrou,MALLURI,plimbari in vacante in strainatate….cine i-si permite,pardon!.Ei bine daca nu va cipati ADIO toate aceste minunatii care crede-ti voi va fac mai fericiti.Am vorbit cu multii romani,majoritate tineri…(generatia de miine)si 99% ar accepata si astazi cipul dar nu ar mai avea acces macar la 30% din cele enumerate mai sus,deci sunt cu creierul spalat,ne-au dat toate aceste lucruri minunate care sunt:(TEHNOLOGIE EXTRATERESTRA)a cenusiilor care au facut pactul cu guvernul SUA dupa prabusirea din 1947 si care traiesc sub pamint in baze supterane,si fac rapiri si vor sa creeze o rasa hibrida prin experimente de inseminare..etc.
  SI noi am gindit ca e normal sa avem atita tehnologie avansata,de fapt avem cit au vrut ei sa ne dea ei…pt.ca e nimic fata de tehnologia avansata secreta care o detine guvernul secret al SUA.EI bine….folositi-va de ia pt ultimi ani fara cip….ha ha ha …pt ca urmeaza sa platiti pt.ia si pretul este acceptarea CIPUL-UI…..
  Trist dar adevarat,si biblia spune ca DUMNEZEU a lasat pamintul in stapinirea SATANEIca sa aleaga negina de griu(SI IN ACEST caz griul este format din acei care vor devenii mai buni,iubitori,nemincatori de carne si porcarii ambalate frumos cu multe e-uri,si care nu vor accepta cipul chiar daca asta insemna sfirsitul lor material,dar o renastere spirituala si energetica superioara,ei sunt cei care iubesc toate animalele si repecta creatia lui DUMNEZEU in toate formele ei minunate de manifestare vie.NEGHINA sunt oamenii stricatii si dusi de nas de satan care vor in cotinoare sa fie cu masini,case,servici de sclavi sau asupritori cu subalterni si exces de zel,abuz de functie..de prostie,etc.EU sunt pe cale sa evin omul GRIU si tu daca sti ca esti NEGHINA te poti schimba…stiu ca e greu….dar macar incerca si fa un exercitiu mental de imaginatie si inchipuie-ti ca ti-ai luat echipament de camping in conditii de iarna si un rucsac mare cit poti tu fizic cara in spate cu seminte si alimente cu valabilitate cit mai mare si medicamente de stricta necesitate:aspirina ,algocalmin,etc..SI vine vremea sa te cipeze si tu ai ales sa fi griu,liber cu adevarat si lasi tot ce ai strins material in urma si fugi in muntii….BUCEGI la sfinx e o varianta sau pestera daca va fi un cataclizm…..daca poti sa te vezi supravietuind alaturi de cei 7% dintre noi care vom primi cadoul suprem….VOM FI SALVATII DE CREATORUL NOSTRU……eu am demisionat de la banca RBS din functia de senior credit card adviser,dupa 3 ani in care am avut multe beneficii financiare,masina,motocicleta,barca cu motor,ETC.de ce ?pentru ca ma pregatesc sa fiu GRIU si este extrem de greu….stiu ca si voi puteti ….asta este poveste mea de viata….si cu asta va las si ne vedem in munti…….RB.

  • Da-mi te rog adresa ta de e-mail sau Id-il de messenger ca sa vorbim mai multe despre comentariul tau. Sa sti ca suntem multi care gandim ca tine si doresc sa ne cunastem URGENT pentru ca timpul este foarte aproape. Adresa mea de mail este ……………………………………………………. Dumnezeu sa ne ajute!

 9. Revin,toate minciunile de la televizor cu gripa aviara,porcina,cancerul de col la fetite….etc, vai de parintii care au lasat fetitele sa fie vacinate de niste asistente medicale ignorante cu doi neuroni arsi,pt. ca vor devenii pina la 18 ani 85% sterile si incapabile de reproducere umana pe cale naturala.Va sfatuiesc sa nu mai pierde-ti timp pretios din viata dvs.la televizor deoarece multa lume nu stie dar…….fiecare film si mai ales reportajele de la stiri sunt manipulate in modul cel mai pervers si inteligent cu putinta prin semnale subliminale care ajung direct in subconstient…..desigur ele nu sunt pozitive,ci 100%NEGATIVE,si cind nu te astepti te trezesti ca faci lucruri rele pt.tine si cei din jur,dar mai ales fata de cei dragi si pe care spui ca-i iubesti.Esti mai inpulsiv,cheltuiesti mai mult pe bere,tigari,amante,…etc.Omul modern a ajun un SCLAV ROBOTIZAT PREPROGRAMAT,ne-au dat TV.PC.MF(mobil fone)….etc…DE CE?…va intrebati vreodata de ce?.VA aduceti aminte de filmul MATRIX,ei bine este pura realitate…acel cablu cu mufa care intra in ceafa lui NEO..este de fapt mufa de la televizorul vostru de acasa sau pc ….sau cit timp stati cu ochii beliti in ele mai ales tineretul in telefoanele mobile..e de ris cit de programati suntem azi ca niste robotei vii.INTERNETUL ESTE SINGURUL CARE MAI MERITA TIMPUL VOSTRU PRETIOS…..dar atentie ca nu va mai dura mult acest belsug al comunicarii,va venii in max 3 ani momentul sa spuna ei stop.Si cine nu se cipeaza nu va mai avea servici,acces la comunicatii,proprietate de orice fel,(casa,masina…etc).si cei ce vor refuza vor pierde tot….ce au MATERIAL,cititi biblia,FERICITI CEI SARACI CU DUHUL.Sa nu regretati nimic din ce veti lasa in urma material pt ca este doar un balast al materiei si cei care nu se vor cipa vor fi singurii oameni liberi si care vor fi salvatii.Cei care vor accepta cipul de frica pierderilor materiale din momentul cind cipul va ajunge in corpul vostru acesta va emite niste unde controlate prin sateliti si care vor face sa nu mai fiti stapini pe mintea si corpul vostru,SCLAVIA ELECTRONICA A OMENIRI ESTE APROAPE.Dar voi dormiti pe voi pt ca veti accepta 93%din populatia Romaniei sa va cipati ca oile fara minte,pt.ca nu veti mai putea avea acces la nimic material fara cip.SI SMECHERIA LOR ESTE SIMPLA ….ne-au invatat cu masini,telefoane mobile,tigari,vin,berica,restaurante,dicoteci,TV cu 65 de programe,telenovele pt.doamne si domnisoare….transport in comun,metrou,MALLURI,plimbari in vacante in strainatate….cine i-si permite,pardon!.Ei bine daca nu va cipati ADIO toate aceste minunatii care crede-ti voi va fac mai fericiti.Am vorbit cu multii romani,majoritate tineri…(generatia de miine)si 99% ar accepata si astazi cipul dar nu ar mai avea acces macar la 30% din cele enumerate mai sus,deci sunt cu creierul spalat,ne-au dat toate aceste lucruri minunate care sunt:(TEHNOLOGIE EXTRATERESTRA)a cenusiilor care au facut pactul cu guvernul SUA dupa prabusirea din 1947 si care traiesc sub pamint in baze supterane,si fac rapiri si vor sa creeze o rasa hibrida prin experimente de inseminare..etc.SI noi am gindit ca e normal sa avem atita tehnologie avansata,de fapt avem cit au vrut ei sa ne dea ei…pt.ca e nimic fata de tehnologia avansata secreta care o detine guvernul secret al SUA.EI bine….folositi-va de ia pt ultimi ani fara cip….ha ha ha …pt ca urmeaza sa platiti pt.ia si pretul este acceptarea CIPUL-UI…..Trist dar adevarat,si biblia spune ca DUMNEZEU a lasat pamintul in stapinirea SATANEIca sa aleaga negina de griu(SI IN ACEST caz griul este format din acei care vor devenii mai buni,iubitori,nemincatori de carne si porcarii ambalate frumos cu multe e-uri,si care nu vor accepta cipul chiar daca asta insemna sfirsitul lor material,dar o renastere spirituala si energetica superioara,ei sunt cei care iubesc toate animalele si repecta creatia lui DUMNEZEU in toate formele ei minunate de manifestare vie.NEGHINA sunt oamenii stricatii si dusi de nas de satan care vor in cotinoare sa fie cu masini,case,servici de sclavi sau asupritori cu subalterni si exces de zel,abuz de functie..de prostie,etc.EU sunt pe cale sa evin omul GRIU si tu daca sti ca esti NEGHINA te poti schimba…stiu ca e greu….dar macar incerca si fa un exercitiu mental de imaginatie si inchipuie-ti ca ti-ai luat echipament de camping in conditii de iarna si un rucsac mare cit poti tu fizic cara in spate cu seminte si alimente cu valabilitate cit mai mare si medicamente de stricta necesitate:aspirina ,algocalmin,etc..SI vine vremea sa te cipeze si tu ai ales sa fi griu,liber cu adevarat si lasi tot ce ai strins material in urma si fugi in muntii….BUCEGI la sfinx e o varianta sau pestera daca va fi un cataclizm…..daca poti sa te vezi supravietuind alaturi de cei 7% dintre noi care vom primi cadoul suprem….VOM FI SALVATII DE CREATORUL NOSTRU……eu am demisionat de la banca RBS din functia de senior credit card adviser,dupa 3 ani in care am avut multe beneficii financiare,masina,motocicleta,barca cu motor,ETC.de ce ?pentru ca ma pregatesc sa fiu GRIU si este extrem de greu….stiu ca si voi puteti ….asta este poveste mea de viata….si cu asta va las si ne vedem in munti…….RB.
  +1

 10. VREM NATIONALIZARE PARTID UNIC SI LOCURI DE MUNCA GARANTATE 1

 11. After research a number of of the weblog posts on your website now, and I truly like your approach of blogging. I bookmarked it to my bookmark website listing and can be checking back soon. Pls check out my web site as nicely and let me know what you think.

 12. That is actually a awesome article. I am yet new to all this and I try to pick it all up. Reading this article helped me a good deal in finding out it. Thank you for making it available and maintain the superb work.

 13. This actually answered my drawback, thank you!

 14. Its my great pleasure to look at your website and to enjoy your excellent posts here. I like it very much. I can feel that you put much attention for these articles, as all of them make sense and are very useful

 15. This is a good approach to what, for some, may be a controversial topic. Very well though out post. – That’s our strongest weak point. – Samuel Goldwyn 1882 – 1974

 16. I saw a lot of website but I think this one contains something special in it in it -Piper

 17. very nice put up, i actually love this website, carry on it

 18. Thank you for this webpage. Thats all I can say. You most definitely have made this blog into something speciel. You clearly know what you are doing, youve covered so many corners.see you

 19. i saw it yesterday but didn’t remember the address

 20. I think i will add it in my favorite.

 21. Easy read. I’ve seen random information on other sites but didn’t get much out of it. thank you for this post.

 22. I bookmark and come back later.

 23. OMG,did you hear that shocking news? Japan confirms its first case of new superbug gene in man returning from India! Check out daily NDM-1 superbug news now! Take care.

 24. Just what I was looking for, regards for posting .

 25. I don’t even know how I got here, but I thought this post was good. Cheers!

 26. I knew I was correct. My friend and I placed a bet about which web site was superior. I thought your webpage was much much better produced, but she believed this post on trendy style ideas was much better. We rounded up 5 loved ones memebers who had not seen possibly website prior to to study them each more than. Majority chose your site. Many thanks for maintaing an excellent website.

 27. I adore what you guys are usually up too. Such clever work and reporting! Maintain up the excellent works men I’ve added you men to my blogroll, Cheers.

 28. Cititi in Biblie Apocalipsa Capitolu 13 . scrie in detaliu ce va veni peste oameni.

 29. Hi there, please tell us when we will see a follow up!

 30. This really answered my problem, thank you!

 31. I dont truly know what you talking about here. This cant be the only way to think about this can it? It appears like you know a great deal, so why not explore it more? Make it more accessible to everyone else who may not agree with you? Youd get a great deal a lot more individuals behind this should you just stopped making general statements.

 32. Advantageously, the article is essentially the best on this notable topic. I fit in together with your conclusions and will thirstily foresee to your upcoming updates. simply saying thanks won’t just be adequate, for the tremendous lucidity in your writing. i will be able to instantly grab your rss feed to remain abreast of any updates. Gratifying work and much success in your business efforts!

 33. You might haven’t intended to do so, but I think you’ve managed to express the state of mind that lots of individuals are in. The sense of wanting to assist, but not knowing how or wherever, is something lots of us are going through.

 34. After examine a number of of the weblog posts in your website now, and I actually like your approach of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and will probably be checking back soon. Pls try my website online as well and let me know what you think.

 35. There are certainly plenty of particulars like that to take into consideration. That may be a nice point to carry up. I offer the thoughts above as basic inspiration however clearly there are questions like the one you deliver up the place a very powerful thing will be working in sincere good faith. I don?t know if greatest practices have emerged around issues like that, but I am positive that your job is clearly recognized as a good game. Each boys and girls really feel the impression of only a moment’s pleasure, for the remainder of their lives.

 36. I was aware about this previously, but nevertheless there were several useful pieces which concluded the picture for me, thanks a lot!

 37. I don’t even know how I ended up here, but I thought this post was pretty good. Cheers!

 38. Have you ever considered creating an e-book or guest authoring on other websites? I have a blog based on the same subjects you discuss and would love to have you share some stories/information. I know my subscribers would appreciate your work. If you are even remotely interested, feel free to send me an email.

 39. […] ”FARAONII” BILDERBERG […]

 40. […] Cu o astfel de carte de vizita scoasa in evidenta de lucrarile si cercetarile specialistilor in stiinta conspiratiei si ocultism politic, este evident ca Grupul Bilderberg nu a scapat acuzatiilor venite din cele mai variate directii. Cu atat mai mult cu cat secretismul si refuzul de a declara subiectul discutiilor sale anuale a dus la adevarate acuzatii de complot in scopul dominarii intregii lumi. Cei mai vehementi critici sunt grupati in Societatea John Birch si beneficiaza de ajutorul oferit de jurnalistul canadian Daniel Estulin, scriitorul britanic David Icke, autorul american Jim Tucker si realizatorul de emisiuni radio, Alex Jones. Acesta din urma avertizeaza ca Grupul Bilderberg intentioneaza ca in urmatorii ani sa dizolve treptat suveranitatea Statelor Unite, Canadei si Marii Britanii pentru a crea o structura supra-nationala, denumita Uniunea Nord-Americana, similara cumva Uniunii Europene. https://salwatiromania.wordpress.com/faraonii-bilderberg/ […]

 41. Grupul Bilderberg este o organizație cu agendă globalistă, ce include lideri politici din lumea occidentală, oameni de afaceri și academicieni.Este un grup puternic exclusivist și se reunește anual pentru a promova o apropiere între Europa și Statele Unite ale Americii. Se spune că din cauza caracterului secret al întâlnirilor și al refuzului de a emite comunicate de presă, grupul a fost acuzat adesea de comploturi la nivel mondial de genul : grupul a fost suspectat de un potențial atac asupra Iranului și viitorul colaps al monedei euro, iar după colapsul monedei euro, soluția salvatoare pentru ieșirea din criză ar fi impulsionarea apariției unei monede mondiale, emisă de o bancă centrală globală, aceasta însemnând încercarea de a face din FMI un fel de Trezorerie mondială, sub egida ONU.
  Daniel Estulin, jurnalist, este unul dintre „vânătorii” grupului Bilderberg.
  Nu vom şti niciodată adevărul. Suntem prea mici.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s