MASS- MEDIA MONDIALA” ACOPERA”CEA MAI MARE ORGANIZATIE TERORISTA..: ISRAELUL


CRIMINALII CONDUC TERRA

Va intrebati desigur ce poate fi in capul acelui sinucigas infasurat in explozibili ,detonandu-se pe sine insa-si ,in jurul ambasadelor sau a altor obiective importante ,manifestand astfel impotriva politicilor marilor puteri si catalogat de presa mondiala ca teroristi periculosi .Acesti oameni au devenit asa pentru ca tocmai politica marilor puteri ,corupta ,josnica ,mincinoasa,malefica ,nu are ca obiectiv decat interesul propriu.Orice persoana de pe Pamant care a trecut prin aceste momente caruia i-a fost ucisa familia ,care si-au vazut copii facuti bucati de carne vie si arsi de vii ,nu le mai ramane alt ceva decat sa-si atarne dinamita de gat ,pentru ca majoritatea din ei nu mai au pentru ce trai…si cred ei asta e felul lor drept de a protesta..!

GAZA…imagini nedifuzate…interesul unor ”oameni”..mai presus de umanitate ..CRIMINALII CONDUC TERRA..!

Această prezentare necesită JavaScript.

UPDATE:

MASS-MEDIA – PROSTITUATA MASONILOR

“Presa are funcţia de a dezlănţui şi de a înflăcăra pasiunile unui popor; marea masă nu are nici cea mai mică idee cui îi serveşte presa într-adevăr. Printre ziare există şi unele care ne vor ataca. Pe acestea tot noi le fondăm, iar punctele în care ne atacă, tot noi le alegem. Nici o ştire nu va ajunge în public fără permisiunea noastră. Acest lucru este posibil deoarece toate ştirile din lume se centralizează la câteva agenţii de ştiri, iar aceste agenţii sunt controlate de noi. Ziarele noastre vor fi de toate nuanţele politice: aristocratice, socialiste, republicane, chiar anarhiste, bineînţeles atât timp cât există constituţie.” din Protocoalele înţelepţilor Sionului

Omul obişnuit nu are acces direct la evenimentele vieţii sociale, politice şi economice, cu alte cuvinte la ceea ce se petrece în societatea în care trăieşte. În cel mai bun caz, o persoană care nu îşi petrece zece ore pe zi la locul de muncă, alte opt ore dormind şi restul în vreun local de distracţii, poate avea şansa de a asista personal la unul sau două evenimente importante din oraşul său. Totul se opreşte însă aici. Pentru a se informa despre ce se petrece în jurul lui, omul modern are la dispoziţie o unică sursă: mass-media. La început au fost doar ziarele, apoi a apărut radioul, în ultimii treizeci de ani li s-au alăturat televizorul şi internetul, dând oamenilor iluzia unei bogăţii informaţionale şi a diversităţii de opinie.

„Majoritatea oamenilor sunt preocupaţi în mod obsesiv de necazurile lor personale, într-o societate terorizată de o violenţă explozivă, alimentată de mass-media şi sprijinită de o legislaţie incorectă. Ei nu au timp şi interes pentru viaţa politică şi, ceea ce este cel mai tragic, au fost şi sunt permanent condiţionaţi de francmasoni să creadă tot ce scrie în ziare” .

“Ziarele mint. Ziariştii sunt practic nişte prostituaţi în meseria lor, fiind plătiţi extrem de bine; ei nu îşi riscă aproape niciodată viitorul financiar pentru echitate socială, dreptate şi adevăr, ci ascultă slugarnic de poruncile celor care ţin hăţurile. Iar cei care ţin hăţurile sunt cei care fac parte din conducerea internaţională a băncilor, care au decis crearea Fondului Monetar Internaţional şi a Naţiunilor Unite, şi care împing lucrurile spre un guvern mondial, ce va pune capăt libertăţilor individuale. În momentul în care acest coşmar se va împlini, omenirea va intra în cea mai neagră epocă din care, dacă va fi în stare să iasă, o va face cu sacrificii omeneşti şi materiale imense. Trăim apogeul unei conspiraţii francmasonice diavoleşti, care a început cu secole în urmă” .

În 1953, în timpul unui banchet de la New York Press Club lui John Swinton, decanul ziariştilor din America, i s-a cerut să ţină un toast în cinstea presei independente. Iată răspunsul lui: “Nu există în istoria LUMII o presă independentă. O ştiţi şi voi şi o ştiu şi eu. Nici unul dintre voi nu îndrăzneşte să îşi exprime cinstit părerile în ziarul la care scrie. Sunt plătit tocmai pentru a nu-mi exprima opiniile cinstite în ziarul pentru care scriu. Voi, ceilalţi, sunteţi plătiţi ca să faceţi la fel, şi oricare dintre voi ar face nebunia de a-şi scrie părerile în mod cinstit ar fi imediat expediat pe stradă, căutând de lucru. Dacă mi-aş permite o părere cinstită într-unul din numerele ziarului meu, slujba mea ar dispărea în 24 de ore. Treaba jurnalistului este să distrugă adevărul, să mintă sfruntat, să pervertească, să denigreze, să lingă cizmele SEFULUI, să îşi vândă ţara şi neamul pentru pâinea cea de toate zilele. O ştiţi şi voi şi o ştiu şi eu, şi atunci de ce să închinăm pentru presa independentă? Suntem uneltele supuse şi slugile bogătaşilor din culise. Suntem Hopa-Mitică, ei trag sforile şi noi dansăm. Talentele, posibilităţile şi vieţile noastre aparţin altor oameni. Suntem doar nişte prostituaţi intelectuali.”

Nu este singura afirmaţie de acest gen, există multe altele.

„Suntem recunoscători Washington Post, New York Times, Time Magazine şi altor mari publicaţii ai căror directori au asistat la reuniunile noastre şi şi-au respectat promisiunile de a păstra discreţia timp de 40 de ani. Ne-ar fi fost imposibil să ne dezvoltăm planul mondial, dacă am fi fost expuşi public pe parcursul derulării misiunii noastre. Dar acum lumea este mai sofisticată şi mai pregătită să accepte un guvern mondial. Suveranitatea supra-naţională a unei elite intelectuale şi bancare mondiale este în mod sigur preferabilă autodeterminării naţionale practicate în secolele trecute”
(David Rockefeller, preşedinte şi fondator al gupului Bilderberg şi Comisiei trilaterale, preşedinte CRE – Consiliul Relaţiilor Externe (în engleză Council on Foreign Relations – CFR). Extras din discursul ţinut în cadrul întâlnirii Grupului Bilderberg la Baden Baden în 1991.)

“Măiestria noastră şi marea noastră misiune va fi deci aceasta: să împiedicăm ca din numeroasele vorbe rostite să fie auzite tocmai cele despre ţelurile noastre tainice. Căci dacă mulţi ar auzi vocea adevărului împotriva puterii noastre, atunci toată apărarea noastră s-ar dovedi inutilă şi ne-ar paşte pericolul ca toate popoarele să îşi scuture de pe ele jugul nostru. Fiţi vigilenţi, fraţi ai noştri, şi acţionaţi peste tot, ameţiţi-i pe duşmani, aiuriţi-le gândurile, astupaţi-le urechile şi orbiţi-le ochii, ca nicicând să nu vină ziua în care imperiul nostru mondial să se prăbuşească, căci noi l-am ridicat spre mărire şi el trebuie să se înalţe spre victorii viitoare, şi în sfârşit spre răzbunare împotriva popoarelor subjugate de pe întreg Pământul.”
(“Dear Telegraf”, Viena, noiembrie 1920, articol semnat cu pseudonimul Arthur Trebisch)

“Marea forţă a ordinului nostru constă în caracterul său tainic; de aceea faceţi astfel încât să nu apară nicicând în public sub numele său adevărat, ci întotdeauna mascat de un alt nume, şi să sugereze cu totul alte îndeletniciri decât cele reale… Ca pas următor, cred că forma unei societăţi de cărturari ar putea fi un instrument adecvat scopurilor noastre… Prin introducerea unor societăţi de lectură şi a unor biblioteci, precum şi prin preluarea controlului asupra acestora, vom putea modela după bunul nostru plac opinia publică, şi anume implantând în cercurile respective ideile (principiile noastre) şi lăsându-le să îşi exercite influenţa la care oamenii vor fi receptivi…”
(Adam Weishsupt, fondatorul grupării francmasonice “Iluminaţii din Bavaria”)

“Pentru a fi stăpâni pe opinia publică trebuie să o aducem într-o stare de zăpăceală. Noi vom folosi presa ca să prezinte oamenilor ştiri diverse, încât ei să se piardă în labirintul acestor informaţii. Oamenii vor ajunge la concluzia că este mai bine să nu aibă nici o părere…”
(Protocoalele maeştrilor francmasoni)

“Întrucât noi suntem stăpânii presei şi noi avem puterea de decizie asupra succesului ei, nouă ne revine sarcina de extremă importanţă de a veghea ca acei oameni pe care noi îi considerăm periculoşi să nu poată răzbate în acele puncte de unde să poată vorbi maselor prin cuvinte răsunătoare sau prin literă tipărită. Astfel, trebuie să instaurăm o muţenie absolută şi o grijă permanentă de îndată ce se profilează un om periculos în rândul duşmanilor noştri.”
(“Der Telegraf”, Viena , noiembrie 1920, articol semnat cu pseudonimul Arthur Trebisch)

“Treaba noastră este nu să îi dăm publicului ceea ce el doreşte, ci ceea ce noi hotărâm ca el să primească.”
(Richard Salant, fost preşedinte al CBS)

“Ziarele sunt pline în zilele noastre de ştiri despre creşterea explozivă a numărului de divorţuri, despre maltratarea crescândă a copiilor de către unii părinţi, despre numărul tot mai mare de violuri, despre creşterea continuă a numărului celor care citesc materiale pornografice, despre creşterea continuă a tâlhăriei, despre cereri care solicită să se instituie un guvern mondial, despre insistenţa tot mai mare de a se urmări să se dărâme graniţele naţionale, despre tot mai multe biserici creştine închise pentru că nu vor să se supună cenzurii guvernului. Dar oare de unde vin toate acestea? De ce toate moştenirile trecutului, graniţele naţionale, dreptul de a avea o religie liber aleasă, dreptul la avere personală şi alte drepturi sunt acerb atacate? Oare există persoane şi organizaţii secrete care doresc să schimbe ordinea de bază a lucrurilor?”
(Ralph Epperson, “The New World Order” – Noua ordine Mondială)

ROLUL PRESEI:

* Concentrează interesul publicului asupra evenimentelor sportive, relaţiilor sexuale mai mult sau mai puţin perverse, senzaţionalului şi faptului divers, astfel încât acesta să nu observe acţiunile guvernului;

* Împarte publicul în grupări ostile, exacerbând controverse minore (deviza francmasonilor este „Dezbină şi stăpâneşte”);

* Vorbeşte în cuvinte mari şi umflate despre democraţie;

* Arată risipa care se face în guvern (orchestrată anume) pentru a discredita guvernul şi a produce teama de inflaţie şi creşterea preţurilor;

* Încurajează greve şi răzmeriţe, încurajează dezordinea şi criminalitatea, dar şi atitudinea îngăduitoare faţă de criminalitatea guvernului.”

https://salwatiromania.wordpress.com

21 comentarii

 1. felicitari pentru poze! Nimic nu poate fi mai dureros decit moartea cruda a celor dragi sau apropiati! Dar poate in loc de razbunarea prin cam aceleasi ‘metode’ se va gasi o alta modalitate, Justitia internationala.. Altfel niciodata nu se va opri ceea ce e probabil de mii de ani si fiecare parte va avea ceva de razbunat…

 2. Maaaaiiiii!!!!!Astia toti sunt copiiII! Copii nevinovati. Care au murit; si ca ei mai mor inca muuuulti altii, pentru a satisface ambitiile de dominare a lumii care ii caracterizeaza pe asasinii mondiali: guvernul Israelului, al USA, al UE (in mod special al Frantei, Italiei, Germaniei – care se inghesuie calcandu-se pe picioare sa apuce ciosvarta a mai mare si chiar si al Romaniei, care din exces de pupincurism spera ca li se va trece numele in pomelnic la parastasul Statelor propuse pentru a disparea de pe harta politico-administrativa a Terrei.
  Mor pentru ca noi suntem prea lasi si indobitociti, mase inerte care doar constatam (unii nici asta nu sunt in stare) dezastrul in care ne aflam si colapsul catre care lunecam vertiginos. Ne uitam, luam aminte si ramanem impasibili. Asteptam sa ploua cu vreun extraterestru caruia sa i se faca mila de soarta nostra si sa intoarca Pamantul cu susul in jos, ca sa se adevereasca cuvantul bibliei:”Cei din urma vor fi cei dintai”
  Stam si ne uitam imbeciliti, lipsiti de vointa si initiativa la drobul de sare si ne lalaim jelindu-ne ca se apropie sfarsitul lumii si nimeni nu face nimic sa il impiedice. Nu s’ de ce fiecare ne uitam in dreapta si in stanga noastra asteptand sa vedem pe cel de alaturi ca face ceva care sa ne aduca salvarea si noua. Dar nimeni nu are taria sa intinda mana spre jaratec si castanele pocnesc amenintator de sub spuza. Cum? Nu am auzit bine. Sunt arabi? Nu sunt copiii nostri? Si cei cu asta? Dar daca un maine (nu prea indepartat) frontul isi schimba coordonatele si se muta mai catre noi? Vom spune la fel? Sau ne vom vaicari ca celorlalte natiuni (cate or mai ramane) nu le pasa de soarta noastra? Intotdeauna mi-am recunoscut cu mandrie originile romane.. dar pentru lasitatea actuala a conationalilor mei, devenita cronica, emblematica (s-or intoarce domnii si principii in morminte de-or vedea ce urmasi de mucava au venit in urma lor) am inceput sa rosesc tot mai des. Popoarele sunt dezbinate si atatate unele impotriva altora. Avutiile pamanturilor lor se muta in conturile celor care pun la cale razmeritele si razboaiele, prefacandu-se preocupati de destinele lumii, ca apoi, cu o ipocrizie diabolica sa patrunda in ograda lor chipurile pentru a aduce reconstructia, democratia, paceai linistea si bunastarea… In realitate au un singur scop: deposedarea bastinasilor de tot ceea ce au, acapararea bunurilor acestora si ingradirea libertatii si drepturilor acestora, pentru a-i putea impinge catre lagarul imens al sclavagismului modern global. Treziti-va oameni buni, uniti-va fortele, simtirea si cugetele, sa incercam sa ne gasim portita de salvare de la distrugerea pe care ne-o pregatesc Israelul, USA si UE. Astazi privim fotografiile durerii acestor oameni greu incercati de molima unui razboi al nedreptatii. Dar maine? Maine ce va fi? Daca maine altii vor privi impasibili cum noi ne vom purta pe brate odraslele insangerate de halosenia fara limite a acestor asasini? Astora nu le pasa ca pruncii morti sunt albi sau sunt negri, ca sunt est-europeni sau africani sau arabi sau… chinezi sau mexicani, asa cum nu le-a pasat nici de copiii indienilor ale caror pamanturi le-au luat cu forta. TREZITI-VA! Au pus ochii pe glia noastra, pe pruncii nostri, pe vietile noastre. Nu ne mai putem permite sa dormim. Guvernul nostru e de partea cealalta a baricadei, de partea calailor. Presedintele la fel. Ei au consimtit ca in cativa ani sa elimine natiunea romana. Si nu ii mai opreste nimeni daca noi vom continua sa oftam pe la colturi sau sa ne jelim pe forumuri in loc sa ii constrangem sa isi faca datoria de aparatori ai tarii si ai locuitorilor ei.

  • Terra Mater ,

   Sunt extrem de fericit, cand mai dau de cate o persoana cu ”picioarele pe pamant”, care nu se lasa a fi purtata de val si care poate patrunde catre Adevarul pe care il traieste astazi Terra ,adevar care este invaluit in negura si propaganda mass-mediei ,vasala a celor care vor sa conduca Lumea….Pacat de marea masa manipulata..

   • Ce sa mai comentezi, solutia este : moartea asasinilor nu a celor nevinovati, asta fac jidanii de sute de ani

 3. E foarte urat ce faci! Prezinti conflictul partinitor, si tradezi un antisemitism viu si periculos. Ai grija, si incearca sa iti revii la adevarata Cale!

  • Te inseli ,nu-i nimic partinitor in moartea acelor copii …..vrei sa spui ca poti tu justifica acele vieti.??

  • Cum poate fi acuzat de antisemitism cand ARABII sunt SEMITI?

 4. Da, intrus117, noi facem parte dintre cei care observa, se informeaza, constata, reflecta, se informeaza si mai mult si raspandesc informatiiile despre adevarata fata a lucrurilor. Dar, din pacate, nu este suficient. Trebuie sa ne mobilizam fortele, sa facem mai mult: sa facem „chiuretajul mamei imbecililor, care este gravida 12 luni din 12 ale anului, sa curatam societatea de viermii care isi depun ouala cu o viteza uluitoare si infesteaza totul in jurul lor. Eu inca mai cred ca „buturuga mica rastoarna carul mare”. ca este suficienta o pietricica sau o deschidere de cativa milimetri intre acele unui macaz, ca sa duca la producerea deraierii unui vagon, a unui tren sau a unei locomotive. Sunt multe si puternice si clare indicii ca „trenul” asta este condus de o locomotiva cu „pilot automat”, care face exact ceea ce i se comanda din butoane. Si sunt semne ca s-a inscris pe o linie periculoasa, care ne poate duce la sarirea de pe sine. De ce nu am fi noi pietricica aceea care sa tina macazul deschis atat cat trebuie pentru a rasturna locomotiva asta inainte ca intregul tren sa ajunga o gramada de fier contorsionat , fumegand si racorit de sangele calatorilor sai?
  Eu nu pot crede in aceasta „democratie” cu care suntem bombardati. Nu este nimic democratic in ceea ce ne inconjoara, in afara „libertatii” de a scrie (inca) pe forumuri online. Traim intr-o societate preponderent capitalista in care insa de democratie nu se vede nici macar urma. Un regim mai rau si mai greu de suportat decat chiar si „comunismult” pe care l-am blamat atata. Eu m-as intoarce inapoi daca ar fi posibil. AS STI SA APRECIEZ IZOLAREA PE CARE O DECISESE CEAUSESCU DE RESTUL LUMII „DEMOCRATICE” SI „CIVILIZATE”.

  • Ca sa putem face asta pietricica despre care vorbesti trebuie sa fie alcatuita din cateva sute de mii de oameni de pretutindeni,din toata lumea si pentru asta trebuie sa-i informan cat mai avem cu ce…deja a inceput cenzura internetului…la anul nu cred ca vom mai avea acei-asi libertate de exprimare ca acum….

 5. moartea unor copii chiar nu se poate justifica… Pot exista situatii cind copiii sunt folositi pe post de scuturi sau ‘acoperire’ sau chiar la actiuni armate (Hitlerjugend, gherile, chiar si de romii nostri.. la furat sau cersit.. chiar si de altii in diverse situatii disperate sau nu..) dar asta nu le justifica moartea.. Cei implicati, daca sunt responsabili, pot gasi alte abordari sau solutii… depinde (recunosc) si de timp (sau timpuri..), de urgente (discutabil..), de pregatire si educatie, de conceptia despre viata (nu numai a lor ci si a altora..) si pretuirea acesteia sau chiar si de hazard.. (cum se presupune ca a fost la scoala aia din Rusia, cu ostatici…) Acum 1000 de ani, la o invazie mongola in India, localnicii au scos in fata citeva mii de copii, imbracati frumos in alb, ca sa-i imbuneze pe mongoli… Au fost zdrobiti in goana cailor… Acum in ce secol traim?

 6. Pentru binele tau am sters cel de-al doilea comentariu. Unele lucruri sunt greu de inteles, iar tu te-ai angajat intr-o „lupta” in care nu ai decat de pierdut!

 7. nu exista „adevar” si nu exista „realitate” ABSOLUTA. Fie ca vorbim de presa controlata, fie ca vorbim de presa alternativa, totul se cheama manipulare. Inca de la aparitia civilizatiei ni s-a tras o cortina groasa peste simturi si ratiune astfel incat nu mai poti discerne ceea ce e bine si ceea ce e rau. Cu totii am adulat documentarele „conspirationiste” gen Zeitgeist insa nimeni nu s-a gandit ca in spatele miscarii se afla tot o manipulare grosolana caci adunand oamenii insetati de „adevar” intr-un punct, ii poti duce apoi spre alte piste superficiale, indepartandu-i de la acest adevar spre care credem ca tintim. De aici incolo se instaleaza confuzia si lipsa unui sprijin fix in care sa ne ancoram intelectul. O data cu disparitia notiunii de divinitate si spiritualism, ne indreptam spre o lume materiala din care lipsesc reperele fixe. Mizez pe o „pietricica” care sa insemne adevarata materie ascunsa a spiritului uman care se va rascula spontan impotriva ingradirii libertatii de exprimare, a chiparii si tot asa.
  Problema e ca tocmai din cauza informatiei si contrainformatiei, mergem cu totii pe alte drumuri care nu coincid pt. ca daca ne-am regasi toti pe acelasi drum, am putea spune ca suntem uniti si abia de atunci putem spune ca detinem o putere.

 8. In orice caz, articolul publicat de tine, intrus117 reflecta destul de clar si fidel situatia reala in care ne balacim atazi. Omenirea isi hlizeste faolea in fata micilor sau marilor ecrane, la toate mascaradele care ne sunt prezentate in mod bine gandit si programat de cei care se joaca cu destinele noastre. „Paine si circ” e o expresie tot mai valabila. Manele, Can-can-uri, Surprize, surprize… OTV, Elodia, Big Brother (sau Grande fratello), Fattoria si isola dei famosi… Orice.Acum si partida de sex consumata in apartamentul consulului Romaniei la Chisinau. Si noi, ai multi si… ne hlizim si „punem botu'” la toate aceste mascarade. Ce conteaza ca in timp ce noi ne holbam la astea, guvernele ne mai strang otara latul in jurul gatului si ne mai imping nitel pe drumul spre tarcul sclavagist? Ce importanta are ca, in situatia de criza acerba, primarul Craiovei, („ales” la pretul unui blid de fasole cu carnati sau al unuia cu sarmale, mancate in picioare si imbulzeala , ca vitele), a mai contractat un imprumut de 20 de milioane de € de la FMI, ca sa construiasca un… strand „european” in cartierul romilor? (Pentru care angajeaza in datorii si dobanzi populatia orasului si poate chiar mai mult pentru inca alte 3-4 generatii de-aci inainte)…
  Ai redat corect tabloul situatiei de degradare in care ne-am lasat tarati din lenea de a gandi, de a vedea si de a respinge. Lenea ne va pune capul daca nu ne vom misca macar in al 12-lea ceas.

 9. klezmer frica e o prostie sa traesti o viatza intreaga cu morcovelul asta e o slabiciune ce romanii nu o au …moartea ? e o usurare si sa mori si erou sa stii ca lasa amprente, noi romanii o avem in suflet de la burebista incoace e o tara a posibilitatilor pe noapte se poate ivi o revolutie si cantece vitejesti :)) respect strabunilor si tzie 😉 intrus http://www.realkafka.ro/2008/11/02/romania-antisemita-basescu-ignorant/ :))
  si asta pentru iubitorii de adevar http://video.google.com/videoplay?docid=9072119975796993477

 10. Hello.This article was really fascinating, especially because I was investigating for thoughts on this topic last Monday.

 11. It’s arduous to search out knowledgeable folks on this topic, however you sound like you recognize what you’re talking about! Thanks

 12. Vedeti ce face poporul ales si mai sunt multi prosti care cred fara sa cerceteze.

 13. Dragi prieteni, a echivala Noua Ordine mondiala cu statul Israel este o aberatie, exact asa cum ai echivala Romania cu regatul regelui Cioaba si idealurile acestuia. Orice generalizare este o eroare conceptuala.
  Fiecare om trebue judecat individual, si la o adica cine suntem noi sa judecam? Chiar suntem pregatiti sa aruncam prima piatra asa intr-un popor intreg?
  Deja s-a facut o salata de groaza in care s-au amestecat toate povestile ciudate cu elemente de adevar in teoria conspiratiei si se ofera de uns pe paine pentru toti naivii.
  Ceea ce postezi este de un antisemitism de foarte proasta calitate.
  Crestinii adevarati nu pot fi si antisemiti, pentru ca insusi IISUS si apostolii, ucenicii sai, precum si toti patriarhii tot semiti erau… este alegere noastra cu cine ne asociem si ce credinta avem…
  Astel de articole instiga la ura, separare, si la violenta, otravesc inimilie cu texte care prostesc lumea si cu poze adunate de pe net din toate atrocitatile posibile si care sunt asociate cu subiectul de bascalie ales.
  Chiar asta dorim?, de asta avem nevoie?, asta ne lipseste?, cu asta rezonam?
  IISUS ne-a invatat sa cautam adevarul, iertarea si iubirea, si chiar nu vad nimic din invataturile sale in astfel de „surse de informatie”.
  Liberul arbitru si alegerea si e a noastra…
  Voi ce alegeti?

  • In primul rand, daca te referi la cei situati in varful „piramidei” care au creat si sustin in continuare NOM, da, sa stii ca toti sunt evrei .Evrei sionisti care nu cred in Isus despre care tot vb. Ei isi asteapta inca mesia al lor.

   Pentru dumneata sa stii ca nu sunt antisemit, sunt pur si simplu importiva unor lucruri rele. Daca unele rele sunt facute de unii evrei asta nu inseamna ca sunt antisemit.Sau hopa…cum un evreu greseste si atragi atentia, hodoronc tronc unii mancatori de cacat te declara antisemit.
   Pentru dvs, care sunteti putin informat, sa stiti ca alea nu sunt poze facute in gradina la mine si nici culese aiurea de pe net, de la ultima batalie dusa de Napoleon. Am cunostinte in Gaza, cunosc ce se petrece acolo in cel mai mare lagar amenajat vre-o data; de politica de cotropire fortata, impamantenire si constuire abuziva a Israelului in Palestina.
   Abar nu ai despre nimic, te dai mare diplomat , imi tii teorii despre Isus, apostoli si alte chestii crestine, fara sa stii ca 97% dintre evrei nu cred in Isus. Ei isi asteapta noul mesia care urmeaza a fi incoronat in Templul lui Solomon, dupa ce acesta va fi reconstruit pe vechile ruine. In fine nu vreau sa intru prea mult in teme religioase, sunt destui atei care fac lucruri bune si aste este foarte bine.
   De fapt in toate discutiile purtate cu evreii despre politica Israelului, este tare greu sa ajungi la o schimbare de opinii obiectiva, la discutii civilizate (de foarte multe ori).
   Din capul locului, ei nu admit ca s-ar putea insela, ei nu accepta critica sau discutia daca nu le este avantajoasa, nu accepta nici un adevar.
   In majoritatea cazurilor, “adevarurile sustinute de ei, sunt neadevaruri”, de care ei se agata cu toata taria, refuzand sa admita sau sa-si indrepte postura, chiar cand pozitia lor este in flagrant delict cu evidenta.

   Daca îi contrazici, daca le dovedesti ca ce sustin este fals, daca vrei sa le demonstrezi ca afirmatiile lor, nu numai ca nu sunt adevarate, dar si ne neîndreptatesc,

   Vasnicii nostrii interlocutori se adapostesc indaratul atacurilor personale, afirmatiilor cu tendinta prejudiciabila, si in final in spatele formulei ca “împingi la ura de rasa”.. ca apoi hodoronc-tronc sa te declare “antisemit”

   Trebuie sa recunoastem ca o abordare a temei antisemitismului ii sperie pe multi, si asta pentru ca avem de-a face cu un subject care e de natura sa sperie pe unii.

   Ii sperie deoarece in sinea lor se stiu antisemiti, dar conventiile
   sociale ii obliga sa-si doseasca optiunile.

   A scrie pe tema antisemitismului e foarte periculos pentru
   acestia, deoarece exista permanent pericolul sa spuna, involuntar, ceea ce cred cu adevarat.

   Pe unii ii sperie din principiu, fiindca o singura virgula pusa gresit te poate transforma, in ochii diversilor vanatori de vrajitoare care bantuie si pe la noi, in “antisemit”.

   Alcatuirea unui intreg numar al unei publicatii – fie ea si electronica – pe tema antisemitismului poate da frisoane fiindca e foarte probabil sa se gaseasca unele minti incete care sa te acuze fie ca esti “vandut” fie ca, dimpotriva – daca numarul respectiv nu
   dovedeste suficienta “vigilenta” – ca esti tu insuti… antisemit.

   Antisemitismul pare a fi, la ora actuala, o tema de care au voie sa se atinga numai intelectualii verificati si para-verificati, cu cariera deja pusa la punct.

  • Evreii nu cred in Isus. Din punctul lor de vedere Isus este ridicol. Evreii au legea veche luata de Moise din Mesopotamia si Egipt iar Isus a venit cu legi noi pe care Evreii nu le accepta. Si inca ceva Palestinienii sunt si ei Evrei, O parte a Africanilor la fel sunt Evrei. Acestia de ce sunt alungati din Israel pt ca a fost casa lor, este casa lor? In schimb sau stabilit acolo Khazari din Europa care nu sunt Evrei ci neam Turc convertit la Iudaism. Nu mai veniti cuaberatii dintrastea ca Evreii au vro treaba cu Isus. Isus este respins 100% de Evrei,considerat ridicol si conceput din prea curvie. Scrie in talmudul Babilonian-Evreiesc.

   • Au o treaba foarte mare ca datorita lor prin împietrirea inimi lor avem si noi mantuirea


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s