VOR SA NE UCIDA IN MASA. LEGEA GENOCIDULUI A TRECUT CU 99% DIN VOTURI. CHIAR VOR SA NE UCIDA, NU E O GLUMA..!


images

 

Ei vor sa ne ucida. Copiii au intaietate…!

 

Tot felul de medici cretini, vor dori sa ne arate ca de fapt noi parintii suntem „bolnavi mintal” si nu intelegem riscurile nevaccinarii si importanta vaccinului. Aceeasi medici mediocri si habarnisti care habar nu au ce contin acele vaccinuri si care nu sunt in stare sa faca o operatiune de laborator, cu o dificultate de student in anul intai. Draga medicule cufurit si habarnist, de ce nu pui tu in centrifuga tot ce contine un vacci            n si sa separi strat peste strat „tulpinile de virus” si sa ne arati ce contine respectivul vaccin? Pentru ca esti prost si habarnist, dar sustii vaccinarea. Si iti spun: Guvernul vrea sa ne omoare. El nu este ingrijorat de sanatatea noastra, pentru ca daca ar fi, nu ne-ar otravi intentionat cu sare iodata, cu otravurile din alimente in care concentratia de E-uri „ADMISA” se mareste de la luna la luna, nu exista aliment care ca nu contina OTRAVA,  nu ne-ar tine cu pensii si salarii sub limita subzistentei, venituri ce sperie orice om european, si care dealtfel nu crede cum poate trai un om in conditiile date. Deci cum poate cineva sa fie ingrijorat de sanatatea noastra, si sa ne impuna cu forta vaccinarea, cand in toata activitatea guvernelor post-decembriste nu s-a regasit decat politica de exterminare a populatiei?  Cum poate omul politic criminal in tot ce face sa fie ingrijorat de soarta si sanatatea celui pe care necontenit vrea sa-l extermine prin actiunile lui? Draga medicule idiot, iti mai spun o data: Una dintre principalele cauze ale apariţiei acestei mişcări o reprezintă refuzul companiilor farmaceutice care produc vaccinuri de a-şi asuma în scris (şi nu doar verbal) răspunderea legală pentru siguranţa propriului produs. Din moment ce actualele vaccinuri (inclusiv cele polivalente) ne sunt prezentate de către companiile farmaceutice ca fiind „sigure şi bune”, este imposibil de înţeles de ce refuză companiile producătoare să îşi asume răspunderea legală pentru siguranţa acestora.

Draga medicule idiot, vaccinurile nu mai sunt ce-au fost odata, ele acum sunt concepute cu scopul total invers. Pe vremuri  vaccinarea era  un act medical, o interventie medicala si prin urmaresi azi :

  1. În România vaccinurile sunt înregistrate ca medicamente la Agenția Națională a Medicamentului, deci se supun aceluiași regim juridic și de practică medicală;
  2. Vaccinarea este o intervenție medicală, conform art. 1 pct. d) din Legea Nr. 46/2003 care spune:

prin intervenție medicală se înțelege orice examinare, tratament sau alt act medical în scop de diagnostic, preventiv, terapeutic ori de reabilitare”;

  1. Conform legii drepturilor pacientului și Codul de deontologie medicală al Colegiului Medicilor din România, niciun act medical nu poate avea loc fără consimțământul pacientului:

Legea 46/2003 art.13: „Pacientul are dreptul să refuze sau să oprească o intervenție medicală asumându-și, în scris, răspunderea pentru decizia sa; consecințele refuzului sau ale opririi actelor medicale trebuie explicate pacientului”;

  1. Codul de deontologie art.11:

„(1) Nicio intervenție în domeniul sănătății nu se poate efectua decât după ce persoană vizată și-a dat consimțământul liber și în cunoștință de cauză. 

(2) În aceleași condiții, consimțământul se poate retrage în orice moment de persoană vizată”;

  1. Proiectul de lege, prin situarea binelui societății înaintea binelui ființei umane, încalcă art. 4 din Codul de deontologie medicală care spune:

În toate deciziile cu caracter medical, medicul va trebui să se asigure că interesul și binele ființei umane prevalează interesului societății ori al științei”;

  1. Vaccinarea obligatorie de masă încalcă art. 5 din Cod care stipulează tratarea individuală a fecărui caz:

Medicul trebuie să depună toate diligențele și să se asigure că decizia profesională pe care o ia sau intervenția cu caracter medical respectă normele și obligațiile profesionale și regulile de conduită specifice cazului respectiv”;

  1. Acest proiect de lege încalcă independența profesională a medicului stipulată în art. 6 al Codului care precizează:

Medicul este dator să stăruie și să își apere independența profesională, fiind interzisă orice determinare a actului medical ori a deciziei profesionale de rațiuni de rentabilitate economică sau de ordin administrativ”;

  1. Acest proiect de lege încalcă art. 8 al Codului, care stipulează că pacientul trebuie să beneficieze de maximum de garanții în raport cu situațiile concrete, adică în condițiile în care există un risc, nimeni nu poate fi obligat să și-l asume împotriva voinței sale;
  2. Acest proiect de lege încalcă, prin „acordul prezumat” cu privire la vaccinare stipulat la art.21 alin.(3), articolul 14 din Cod care spune:

„(1) Medicul va solicită și va primi consimțământul numai după ce, în prealabil, persoana respectivă sau cea îndreptățită să își dea acordul cu privire la intervenția medicală a primit informații adecvate în privința scopului și naturii intervenției, precum și în privința consecințelor și a riscurilor previzibile și în general acceptate de societatea medicală. 

(2) Pe cât posibil, medicul va urmări că informarea să fie adecvată și raportată persoanei care urmează să își manifeste consimțământul”;

  1. Acest proiect de lege încalcă Constituția României, art. 22, 26 și 53:
  2. În condițiile în care vaccinarea devine obligatorie, aceasta poate fi asimilată atingerii dreptului la viață și integritate fizică și psihică dacă produce patologie fizică, psihică sau deces, precum și torturii dacă se efectuează împotriva voinței cuiva, contravenind art. 22 care stipulează:

„(1) Dreptul la viață, precum și dreptul la integritate fizică și psihică ale persoanei sunt garantate. 

(2) Nimeni nu poate fi supus torturii și nici unui fel de pedeapsă sau de tratament inuman ori degradant.

  1. Obligativitatea vaccinării încalcă dreptul persoanei fizice de a dispune de ea însăși, drept consfințit de art. 26:

(2) Persoană fizică are dreptul să dispună de ea însăși, dacă nu încalcă drepturile și libertățile altora, ordinea publică sau bunele moravuri.

  1. Proiectul de lege privind vaccinarea aduce restrângerea unor drepturi și libertăți, așa cum au fost discutate anterior, deși art. 53 din Constituție arată clar condițiile foarte particulare în care acest lucru poate fi făcut. Menționăm că proiectul de lege privind vaccinarea nu se adresează unor situații de pericol iminent ci, dimpotrivă, după cum menționează Art. 1 alin.(1) „…pe durata vieții…”, deci se situează cu totul în afara cadrului constituțional stipulat de art. 53 care spune:

(1) Exercițiul unor drepturi sau al unor libertăți poate fi restrâns numai prin lege și numai dacă se impune, după caz, pentru: apărarea securității naționale, a ordinii, a sănătății ori a moralei publice, a drepturilor și a libertăților cetățenilor; desfășurarea instrucției penale; prevenirea consecințelor unei calamități naturale, ale unui dezastru ori ale unui sinistru deosebit de grav. 

(2) Restrângerea poate fi dispusă numai dacă este necesară într-o societate democratică. Măsură trebuie să fie proporțională cu situația care a determinat-o, să fie aplicată în mod nediscriminatoriu și fără a aduce atingere existenței dreptului sau a libertății.

Din analiza acestui text de lege rezultă clar că vaccinarea nu este obligatorie, pentru că se folosește termenul „recomandată”. Pentru medicii de familie există obligația profesională să vaccineze corect și să raporteze anumite boli ca și situația vaccinărilor (se ține un caiet unic de vaccinare pe persoană și medicul de familie face asemenea raportări), dar de aici nu rezultă nicidecum vreo obligație pentru părinți/copii de a se supune vaccinării.  Deci in conditiile astea, tu ca medic ma cataloghezi un incult, un neavizat, un iresponsabil? Cand nici tu nici NIMENI nu isi asuma decesele ori efectele dezastruoase ale unui vaccin? Cat costa viata unui om/ copil? Unele efectele apar  termen lung si credeti ca asta va absolva de vina?

Deci daga docteore tradator, prost ori idiot, cand bogatii lumii sunt sinceri si  spun asta, eu ce ar trebui sa fac?

 

 

Deci doctore nenorocit, guvernele lumii vor sa reduca poulatiile , nu sunt ingrijorati de sanatatea noastra, dar voi, idioti cu acte in regula, habar nu aveti pe ce lume traiti. Nu v-ati intrebat de ce e rand la oncologie? In conditiil;e in care acum 20 de ani nici nu exista aceasta sectie de cancerosi? Pentru ca Suntem exterminati prin ALIMENTE, APA, CHEMTRAILS SI MEDICAMENTELE PENTRU CARE FACETI LOBY, pentru o excursie . Ati devenit instrumente criminale in acest genocid mondial. Se mai inventeaza cate o epidemie, cunt centre medicala unde se ucid copii pentru a panica lumea ca au murit de nush ce epidemie, din cauza ca nu au fost vaccinati. Pana aici s-a ajuns cu organizatia Criminala Farmaceutica si subordonata ei, OMS.  Si uite asa s-a ajuns ca in stil fascist, sa fii „tratat” pana vei fi ucis de catre aceste organizatii criminale.

Aceste vaccinuri ne sunt prezentate public, de către autoritățile sanitare, ca fiind medicamente sigure, cu efecte adverse ușoare și rare.

Cât de „sigure” sunt însă aceste vaccinuri din moment ce companiile farmaceutice care le produc refuză să își asume răspunderea legală pentru siguranța propriilor lor vaccinuri?

Cât de „sigure” sunt aceste vaccinuri din moment ce în prospectele lor oficiale scrie, negru pe alb, că ele nu sunt evaluate nici din punct de vedere carcinogen sau mutagen și nici din punct de vedere al impactului asupra fertilității celor injectați cu ele?

Cât de „sigure” sunt aceste vaccinuri din moment ce se recunoaște public, în prospectul lor oficial, că nimeni (nici producătorii de vaccinuri și nici autoritățile medicale) nu știe dacă ele pot sau nu să provoace cancer ori mutații genetice deoarece nu a avut nimeni până în prezent responsabilitatea/interesul de a le evalua și din acest punct de vedere esențial?

Vă rog, citiți prospectele oficiale ale vaccinurilor și veți afla aceste lucruri. Iată, de exemplu, ce este stipulat la începutul paginii 6 din prospectul oficial al trivaccinului ROR : „M-M-R II has not been evaluated for carcinogenic or mutagenic potential, or potential to impair fertility”

Vă rog să citiți și prospectele oficiale ale celorlalte vaccinuri și veți descoperi informații importante pe care Ministerul Sănătății ”uită” să le comunice părinților, inclusiv faptul că nici ele nu sunt evaluate din punct de vedere carcinogenic sau mutagenic [3].

Veți vedea astfel cum se recunoaște, în mod oficial, faptul că nimeni nu știe dacă aceste produse biologice care le sunt injectate copiilor ar putea sau nu să provoace cancer ori mutații genetice.

Iar celor care vor susține, pe drept cuvânt, că există și alte medicamente în al căror prospect se menționează că nu au fost evaluate din punct de vedere carcinogen sau mutagen, le spun doar atât : în cazul acelor medicamente nu a propus nimeni nici un proiect de lege sinistru prin care să se încerce impunerea obligativității consumării/injectării lor în mod preventiv. În cazul acelor medicamente ni se respectă dreptul de a alege dacă le consumăm sau nu și nu se încearcă impunerea lor cu forța.

Fiecare dintre noi trebuie să fie conștient că, în momentul în care ne-am dat acordul pentru orice procedură medicală (inclusiv pentru a fi vaccinați noi înșine sau copiii noștri) ne asumăm orice fel de potențiale riscuri și beneficiem de orice fel de potențiale efecte pozitive aferente acelui procedeu medical. În cazul vaccinării riscurile, cel puțin cele care sunt recunoscute până acum în mod oficial, le găsiți prezentate în prospectele vaccinurilor.

Unde este „interesul superior” al copilului, atât de mult invocat de către cei care vor să impună vaccinarea cu forța a tuturor, atunci când este vorba despre faptul că, nici până în prezent, nu se știe dacă vaccinurile care le sunt injectate au sau nu au efecte carcinogene și mutagene? Nu este în interesul superior al copilului să știm dacă vaccinurile care le sunt injectate (cu acordul liber exprimat al parintelui) pot sau nu să provoace cancer ori mutații genetice? Deci in cazul de fata unde este protectia Copililui? Nu sunt ele, aceste organisme, infiintate oare in cu totul alt scop?

Ce fel de mentalitate au cei care pretind că „interesul superior” al copilului înseamnă ca el să fie injectat în mod obligatoriu cu o mulțime de vaccinuri pentru a căror siguranță companiile farmaceutice care le produc nu își asumă în scris răspunderea legală?

Ce fel de mentalitate au cei care au redactat acest sinistru proiect de lege și vor să injecteze cu forța/sub constrângere, în corpul copiilor și al adulților, o mulțime de vaccinuri despre care nici măcar nu se știe dacă au sau nu au efecte carcinogene sau mutagene?  

Câți dintre noi cunoaștem/ vrem să cunoaștem faptul că România se confruntă cu o epidemie (din punct de vedere al numărului de victime) de cancer la copii? [4].

Câti știm că în România nu există o statistică oficială a numarului de copii diagnosticați cu cancer, o statistică care să fie realizată de către Ministerul Sănătății? Atât de mult îi pasă Ministerului Sănătății de copiii din această țară încât acest minister nu știe și nici nu vrea să se știe, în mod oficial, câți copii bolnavi de cancer sunt în România [5]. Atât de mult îi pasă Ministerului Sănătății de copiii bolnavi de cancer încât, în România, 1 din 2 copii bolnavi de cancer moare în timp ce în alte state europene 90% dintre ei supraviețuiesc.

Câți știm că, în România, anual se înregistrează aproximativ 500 de noi cazuri de cancer la copii? Această informație a fost prezentată, în anul 2015, chiar de către Președintele României

Domnule medic idiot, imi dai dumneata in scris semnat si parafat ca raspunzi in TOTALITATE de efectele adverse ale vaccinului pe care l-ai administrat copilului? SI daca da cu ce? Cu bani? Cat valoreaza un copil mort? Sau nenorocit pe viata?  NU se poate pune pret pe copilul meu medic idiot, ca nu sunt cu vaca la iarmaroc, in cazul in care copilul pateste ceva, nu-mi ramane decat sa te transez cu toporul la tine in cabinet, caci tare cu dispret superior ma mai priveai, si imi explicat cat de prost sunt eu ca nu pricep „valoarea si beneficiile” otravirii copilului meu..?!!

VACCINUL= alternativa sigura a mortii lente.!

 

 

 

 

By, CATALIN NADABAICA

 

2 comentarii

  1. […] VOR SA NE UCIDA IN MASA. LEGEA GENOCIDULUI A TRECUT CU 99% DIN VOTURI. CHIAR VOR SA NE UCIDA, NU E O… […]

  2. […] VACCIN CORONAVIRUS   […]


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un comentariu