''PORTRETUL'' ASUPRIRII IN STIL AUSTRIAC : FARAONUL OMV


AFARA DIN TARA TOATE JAVRELE AUSTRIECE DE LA  OMV.

CEI CARE AU VANDUT PETROMUL – RAFINARIILE SI ZACAMINTELE DIN SUBTERAN TREBUIESC SPANZURATI IN CENTRU BUCURESTIULUI –  SI TRANSMIS IN DIRECT PE CNN.

ROMANI, MACAR PENTRU O PERIOADA NU MAI CUMPARATI BENZINA DELOC. IN CAZUL EXTREM IN CARE CHIAR  VA TREBUIE BENZINA, CUMPARATI DOAR STRICTUL NECESAR DEPLASARII PROPUSE.

BLOCATI BENZINARIILE, CONTINUATI CU TERTUPURILE DEJA CUNOSCUTE.

COMUTATI PE AVARIE SI DACA AVETI CUNOSCUTI CARE AU PLATVORME CHAMATII SA VA RIDICE MASINA CU PLATFORMA–PROCEDURA VA FI ANEVOIOASA EVIDENT, APOI REVENITI LA POMPA SI REPETATI .

FACETI BANNERE CU   : AFARA AUSTRIECII DIN ROMANIA, HOTUL OMV, LACOMIA AUSTRIACA ETC .

DAR NU UITATI CEL MAI USTURATOR PROTEST ESTE SA NU CUMPARATI BENZINA DELOC…ROMANI UNITI-VA !

8 comentarii

 1. ATAC CRIMINAL SIONIST IMPOTRIVA ROMANIEI, IAR BASESCU ESTE UNEALTA LOR

  Priviti zicerile lui BASESCU, iar daca priviti sunt aiasme SIONISTE:

  In Ziua Iertarii, ca evreu, intri in sinagoga si rostesti o ruga, singura ruga care te obliga sa ramai in picioare. Aceasta ruga scurta se repeta de trei ori: ea se numeste Kol Nidre. Ruga se refera la un acord pe care-l faci in clipa aceea cu Atotputernicul Dumnezeu, in sensul ca orice promisiune, declaratie sau juramant pe care-l vei face in urmatoarele 12 luni sa fie nul si neavenit. Juramantul nu va fi juramant; promisiunea nu va fi promisiune. Acestea nu vor avea nici o valoare. Cu atat mai mult, Talmudul reaminteste evreului ca ori de cate ori face o promisiune sau un juramant, sa nu uite ca legamantul facut sub Kol Nidre, de Ziua Iertarii, il scuteste de respectarea lor.

  Dar, pardon BASESCU si Boc si toata clasa politica, ne miruiesc cu aceste AIASME SATANISTE SIONISTE de 20 de ani, zilnic.

  Cat priveste PATRONATUL ROMAN este jaf national si fac afaceri pe banii nostri, ei sunt statul pe banii statului si nu pe banii lor si sunt beneficiari resurselor energetice naturale ale ROMANIEI.

  Daca priviti inainte de 1989 ROMANIA facea comert cu peste 80% din statele planetei si platise datoriile externe si mai avea de primit peste 12 miliarde de dolari de la state asiatice (Irak peste 3 miliarde de dolari) si africane, dar unde sunt acum si mai mult avea peste 2 miliarde de dolari in Romania care au fost jefuiti prin BANCOREX de intreaga clasa politica si Mugur Isarescu si militari si agenti KGb si GRU sovietic- VITALIE USTROI, vezi cazul ARO si RA LOCATO si firma Valeologia, asa cum a facut STALIN in Rusia, cand a venit la putere.

  Romania primea pentrol in schimbul datoriei de 3 miliarde de dolari de la IRAK.
  Romania avea fabrica de tractoare in Iran si vindea tractoare in toata lumea din tara si din Iran si romanii aveau bani si devenise o tara creditaore la fel ca si FMI.
  Romania primea petrol din LIBIA care are cea mai bogata rezerva de petrol din AFRICA.

  Identificarea la mijlocul anilor 1980, a unui câmp major de petrol în Libia, bazinul Murzuk, este doar una dintre numeroasele realizări ale Rompetrol Explorare & Productie.

  Si pardon, cine se ocupa de petrolul romanec din Libia si resursele energetice naturale ale Romaniei?

  Rompetrol Upstream coordonează activităţile de foraj, serviciile de sondă şi pe cele de explorare şi producţie (E&P, Drilling si Well Services-Petros) ale grupului Rompetrol în România şi la nivel internaţional.
  Ariile de interes şi activitate se concentrează pe ţărmul Marii Negre (resursele din marea Neagra cedate de STOLOJAN si Basescu in 1992, dar priviti si ARLO SLATINA si UPETROM PLOIESTI- PARDON EI SUNT STATUL si noi trebuie sa fim ucisi) şi al Mării Caspice, în Orientul Mijlociu şi în Africa de Nord.

  Romania in 1989 avea industrie si economie si toti cetatenii ei (22 MILIOANE DE ROMANI) aveau serviciu, salariu, casa, familie, si identitate, iar dupa 1989 avem: PRIVATIZARE, RESTRUCTRURARE SI DISPONIBILIZARE arme sioniste sataniste impuse dupa 1989 pentru scoaterea ROMANIEI LA VANZARE si distrugerea industriei si economiei si exterminarea poporului roman si inlocuirea lui cu cetateni straini adusi la studii gratuite in Romania pe banii romanilor pentru ca sa execute ordine externe pentru distrugerea Romaniei.

  Romani dupa 1989 au devenit someri, fara salariu, casa, fara familie, pensie, medicamente si fara identitate.

  China dadea credite ROMANIEI cu 1 dolar dobanda si CEAUSESCU credita URSS si primea 2 dolari dobanda.

  Priviti CRIZA, adica CEACEALMAUA SIONISTA STANISTA PLANETRA impusa de B`nai B`rith din America, adica B`nai B`rith cei care conduc ONU, NATO, GRU SOVIETIC, CIA, MOSSAD si toata media internationala, propaganda lor si se aplica in toate tarile unde la conducerea lor se afla CASE REGALE si guverne conduse de ei, precum Romania si daca priviti ultimele proteste de strada in toate aceste tari s-au facut in urma: cresteri varstei de pensionare, cresterea taxelor scolare si reducerea salariilor si pensiilor si altele.

  Si, acum priviti CHINA (se pisa pe AMERICA IMPERIALISTA), IRAN, COREEA DE NORD, CUBA si alte tari din America de NORN nu este CRIZA si mai mult se doreste inceperea unui al III lea razboi mondial impotriva CHINEI si aliatilor lor, pentru ca nu se supun ordinelor de la B`nai B`rith.

  De asemena, trebuie sa inceapa al III lea RAZBOI MONDIAL, pentru ca evreii care au jefuit EUROPA de Est sa ramana cu tot ce au furat si jefuit in ultimi 20 de ani din aceasta zona a planetei, iar SLUGILE LOR SA RAMANA LA PUTERE SA POATA JEFUI SI DISTRUGE in continuare asa, cum zice Perez:

  Shimon Peres: Israel cumpără România

  China cu industria si economie controlata de stat (asa cum era Romania inainte de 1989 si fara datorii la FMI)are o productie ibdustriala care acopera 25 % din productia planetei si America numai 16% si japonia 7% si despre ce vorbim?

  Este CRIZA, cum zice B`nai B`rith si Basescu, dar pentru reducerea fiintelor umane de pe fata pamantului, pentru ca daca priviti programele guvernamentale si firmele particulare ale intregi clase politice sunt STATUL si pentru ei sunt bani, iar pentru Romani nu sunt bani si trebuie ucisi: MARUL, CORNUL SI LAPTELE, RABLA, REABILITAREA BLOCURILOR, CASA VERDE si altele (va rog sa verificati inainte de a continua sa scrieti, sa vedeti cu ochii dumneavoastra ce inseamna CASA VERDE SI toate cele si la cine se duc banii)

  Mai mult, este CRIZA, dar facem credite la FMI si platim corporatiile evreiesti in ROMANIA: BECHTEL peste 3 miliarde de euro, Renault peste 28 de milioane de euro, Ford peste 360 de milioane de euro, EADS 271 milioane de euro anual, 360 de milioane de euro anual pentru militari romani care participa la jefuirea planetei de catre sionisti-sataniosti (in Irak a furat toata rezerva de AUR peste 2000 de TONE si petrolul si romani cu paguba si morti), despre ce trebuie sa mai vorbim ca sa ne trezim?

  Si, doresc sa revin la REGELE MIHAI membru al B`nai B`rith al celei mai cumplite organizatii criminale sioniste care a fost promovat foarte mult in ultimele zile ale anului 2010, de redactori de TV pentru a fi readus la putere pentru a pune CAPACUL pe tot jaful si distrugerea ROMANIEI in ultimi 20 de ani si pentru ca UDREA, BOC si alti sa ramna la GUVERNARE sub protectia CASEI REGALE CRIMINALE SI TERORISTE, atat CASA REGALA cat si intreaga clasa politica sunt CRIMINALI si asasini ai fiintelor din ROMANIA.

  TRAIASCA ROMANIA MARE SI UNITA

 2. Perfecta dreptate ai intrus 117.La moarte cu ei si afara cu scursorile starine din Romania!!!!

 3. Acum e cam tarziu. Cand s-a instrainat Petrom si s-a votat in Parlament, atunci era nevoie de proteste. PRM s-a opus, dar era singur!

 4. Un blog curajos !

 5. VEZI MISCAREASOCIALISTA VREM NATIONALIZARE PARTID UNIC SI SALARIU MINIM 2000 LEI CITESTE SI DA MAI DEPARTE

 6. There is visibly a bunch to know about this. I believe you made some good points in features also.

 7. I do agree with all of the ideas you’ve presented in your post. They’re very convincing and will certainly work. Still, the posts are very short for starters. Could you please extend them a little from next time? Thanks for the post.

 8. I seemed to be aware of this already, but nonetheless there are several helpful pieces that finalized the image for me personally, thanks!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s