VISUL DE RAZBUNARE AL POPORULUI ROMAN


Si uite asa, in somnul cel fara de sfarsit al poporului roman, romanul  visa :

Se facu ca intru razbunarea sa, poporul roman a arestat toata clasa politica din `89 si pana azi.Si se facu ca poporul roman, cu mic cu mare, intr-un loc retras si bine ales, cu sarma inghimpata si toate cele trebuincioase constuira  Locasul Demonilor Vii. Ei bine, in aceasta zona  bine delimitata traiu politicienii nostri in baraci familiale, cu program de lucru de 10 ore, si cu salariu de 600 lei.

Insa la sfarsit de luna trebuiau sa-si achite facturile la electricitate, la G kalorie, la gaz metan etc.

Cei bolnavi erau tratati intr-un spital fara paturi, cu aparatura ruginita, fara nici un fel de medicamente fiind obligati sa-si cumpere singuri medicamentele din salariul consistent de 600 lei.

In mijlocul acestui paradis se inalta falnic un euromarket , de unde alesii isi cumparau alimentele .Alimente care nu aveau nimic in comun cu alimentatia sanatoasa si naturala.De aici, alesii puteau manca E-uri pe paine, fiind sanatosi tun, de la kilogramele de initum, aspartam, sare iodata, monoglutamat de sodiu si alte sute de otravuri binefacatoare  consumate lunar .

Tot aici in acest euromarket se afla si o banca, unde alesii pot sa faca credite la ”super oferta” cu contracte incetosate si anexe ascunse .

Aveau chiar si benzinarii, unde litrul de benzina era la pretul infim de 7 lei, si puteau alesii sa se plimbe cu masina necontenit de la munte la mare  de la serviciu spre  acasa etc.

Erau atat de grasi si frumosi, de plesnea pielea roza de pe ei, multumindu-ne calduros pentru grija si organizarea pe care poporul roman o are fata de ei.

Luati aminte…uneori visele se pot implini !

5 comentarii

 1. DA!!!! Doar că eu nu le-aș da niciun ban. Să trăiască din ceea ce vor fi în stare să cultive în câțiva metri pătrți în jurul barăcilor. Bineînțeles, din semințe modificate genetic…

  O singură ciudățenie: păi dacă sunt într-un fel de lagăr, cum dracu să mai plece la munte și la mare? Și cum să umble singuri, de nebuni, de la lagăr la locul de muncă? Ar fugi în două secunde și trei mișcări…

  A, știi care e culmea prostiei nutriționiștilor/stelor și celor care pun botul la aceștia/acestea? Că pe lângă faptul că nu știu cât de nociv e aspartamul, habar nu au că la fabricarea acestuia se folosește și o bacterie modificată genetic… Io-te-aici http://www.naturalnews.com/030918_aspartame_GM_bacteria.html

  • @razvratit, un lagar mai maricel, asa cum preacinstitii nostri evrei au tranformat Gaza.Au avut ce invata de la Hitler..si se pricep ceva mai bine ca nazistii, nah..elevul bate profu`.

 2. intrus117: hhmmm, cazarii de la Hitler?… Da’, ce-a făcut nea Hitler ăsta de au învățat cazarii ceva de la el? Au tu zici de povestea cu holococaustul? Eeeee, să avem noi, poporul român, doar atâtea necazuri câți cazari au ars aiurea prin așa zisele lagăre de exterminare…

  Ultimile „noutăți“ îl prezintă pe nea Hitler ca fiind elevul cazarilor… Mă îndoiesc, deși a fost finanțat de aceștia. Din punctul meu de vedere nu a fost decât dorința de expansiune și lupta împotriva bolșevismului, ceea ce arată că lupta exact împotriva cazarilor, care au introdus bolșevismul sub masca comunismului în Rusia.

  Totuși, revenind la oaia noastră, lagărul, din câte îmi dau eu seama, într-un lagăr e loc de mișcare prea mare. Iar nenorociții ăștia au mintea creață, imediat vor căuta să evadeze. Dar dacă punem pază incoruptibilă după vreo 5 garduri așezate la un metru distanța unul de celălalt, din sârmă ascuțită și electrificată, care să continue și în pământ până la vreo 10 metri adâncime, cred că șansele de evadare s-ar dimiinua simțitor, nu? Și, ca să fim și mai siguri că nu vom păți o Mare Evadare, uneltele le primesc dimineața și le înapoiază seara. Dacă nu înapoiază vreo unealtă nu mănâncă și nu bea nimeni nimic 5 zile, să zicem… 😀 😀

  A, și am uitat, trăiau și munceau, 10 ore pe zi, da, dar muncă silnică: săpat în ocnă, săpat la drumurile pe care le va face poporul român, săpatul pe ogor, etc…. Refacerea economiei necesită forță de muncă uriașă, iar statul este prea vlăguit de târla asta de hoți și hoațe ca să plătească oamenii așa cum se cuvine, așa că putem să ne facem treaba cu ei și ele…. 😉 😀

 3. Și pentru că nu suntem doar visători adormiți pe vecie, te invit și pe tine într-un grup de discuții numit România regăsită. Se găsește la adresa: http://groups.yahoo.com/group/cei100/. Dacă dorești, bineînțeles.

 4. Well I really enjoyed reading it. This post procured by you is very effective for correct planning.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s