ACEST ” ANALIST ” DE RAHAT, C.T.POPESCU LATRA NECONTENIT, SUSTINAND IDEILE UNOR MOGULI SI CAPUSE MILIARDARE CARE AU JEFUIT ROMANIA 21 DE ANI.


Problema Schengen :

Acest personaj, platit din toate directiile cu mii de euro de catre asasinii economici ai Romaniei, in incercarea de a mentine adormirea acestui popor in cea mai adanca prostie, sfideaza la maxim .

Acest om, prin afirmatiile care le face, se afla in flagrant delict cu evidenta .Daca dumneata crezi ca poti sa ne consideri diste dobitoci, atunci vei fi tratat ca atare.Deci, dobitocul ”analist” nu realizeaza ca noi am trait in comunism, am trait ”perioada de tranzitie” adica perioada de exterminare si hotie a Romaniei si traim in prezent.

Prezentul care il traim astazi, ne da posibilitatea de a face comparatia cu trairea anilor din comunism.

”Analistul” :

Atitudinea actuală a Puterii de la Bucureşti este similară cu cea a regimului Ceauşescu din anii 80. În condiţiile falimentului în politica internă, se trece la o atitudine ţâfnoasă faţă de toată lumea. Aşa se întâmpla şi atunci. Ceauşescu era în război cu Uniunea Sovietică, cu ţările din lagărul socialist şi cu Occidentul pentru a-şi acoperi catastrofala politică internă.

1) Domnule analist, ori esti dureros de prost ori esti dureros de prost , din doua una. Actuala politica interna este de sute de ori mai catastrofala  ca politica lui Ceausescu .

2) Baiii gagauta, Ceausescu a fot un barbat adevarat, a avut sange in cuc, nu a pupat in cur nici Occidentul  care aproape ca l-a exterminat cu FMI si BM, care nu aveau nici un interes ca Ceausescu sa achite datoriile externe.Trebuia sa fim vesnic datori , sa platim doar dobanzile. Invata de aici nene analist.

3) Nu a avut obiceiul tau de a pupa in cur in stanga si in dreapta, si pentru asta Gorbaciov a fost dezamagit. Iar Gorbaciov,tradand URSS in cardasie cu Occidentul tau corupt,  l-au asasinat si pe Ceausescu.

”Analistul” :

„După părerea mea, ar trebui să nu uităm, noi cu toţii, românii, faptul că dorim să fim noi în Occident, şi nu Occidentul în noi. Noi vrem să fim acolo.

Domnule, a trecut febra, oamenii care gandesc corect stiu ca UE nu ne aduce noua nimic bun.In afara ca ne-au distrus economia, ne-au tranformat in piata lor de desfacere si ne iau tot ce mai avem in tara, nu am avut nici un avantaj.

Au distrus toata economia tarii si au obligat mii de oameni sa munceasca la ei…asta e un avantaj?

Esti ziaristul si analistul lui peste. ai citit vre-o data in intregine pachetele de legi, impuse de UE in perioada de pre-aderare a Romaniei? Stii ce porunci si cat genocid economic contineau acele impuneri asa zise ”obiective de realizat” impuse de aceste Elite mondiale?

Dute unde vezi cu ochii  si nu mai manca rahat pe la televizor , fecala putrezita ce esti.

Prin ceea ce faci esti partas la CRIMA SI GENOCID.


Suntem dispretuiti, facuti tigani vazuti ca sclavi ce ne trebuie noua UE? Avem o tara frumoasa…

CE NE ADUCE NOUA ROMANILOR INTEGRAREA IN UNIUNEA EUROPEANA.?
Doar cateva aspecte :

# România nu va avea putere de decizie reală în cadrul UE ci va primi doar portofolii de umplutură, cum este cel de „Traduceri şi multilingvism”.
# Legislatia UE va avea întâietate în faţa legislaţiei româneşti, adică nici o decizie majoră nu va mai putea fi luată fără aprobarea structurilor birocratice de la Bruxelles şi Strassbourg.
# Aderarea va aduce creşterea preţurilor şi şomajului.
# În agricultură, vor fi impuse standarde imposibil de atins pentru ţărani, iar produsele autohtone naturale şi competitive vor fi sabotate de marile concerne alimentare sub pretexte de „siguranţă alimentară”, mergându-se până la interzicerea producţiei care depăşeşte „cotele maximale alocate de UE”. Ţăranii vor fi nevoiţi să-şi vândă pământul şi vor deveni „proletari agricoli” pentru noii latifundiari.
# România va fi golită de specialişti şi invadată de imigranţi din Asia şi Africa.
# Va fi impusă dictatura minorităţilor, iar valorile naţionale vor fi considerate generatoare de ură şi vor fi distruse. Se va rescrie istoria României, astfel încât românii să fie incriminaţi pentru suferinţe pe care le-ar fi cauzat altora de-a lungul veacurilor şi pentru care vor trebui plătite despăgubiri. În loc de mândrie naţională şi patriotism, şcolile vor inocula copiilor simţământul vinovăţiei şi ruşinii faţă de faptele strămoşilor lor.
# Presa, radioul, televiziunea şi internetul vor fi cenzurate, convorbirile telefonice şi corespondenţa monitorizate şi opiniile contrare vor fi interzise, pretextându-se cu lupta antiteroristă.

Va fi prea tarziu cand vei vedea adevarata fata a UE si scopurile acesteia, analist de rahat .

ANALIST PARAT CE ESTI,STII DE CE L-AU IMPUSCAT PE CEAUSESCU, SUB CE ACUZATIE?

UITE AICI :

Pentru genocid si subminarea economiei de stat . Pai e tocmai invers cu ce se intampla azi .Asta faceti voi azi pe cand el atunci construia . Construia ceea ce vindeti si jefuiti de 21 de ani .4 comentarii

 1. foarte corect.

  ctp este un limbist pupător de găuri roz și maron, în curul căruia se reped să pupe alții și altele și mai proști/proaste decât el.

  din păcate, îndobitocirea românilor a dus la apariția acestor specimene de ființe, care latră ceea ce li se pune în față.

 2. CTP si-a tras primele milioane de E din patrimoniul ziarului Scanteia, acuma este de inchiriat pe $ pentru latrat/pupat, de fapt distragerea atentiei de la problemele fundamentale si crearea impresiei ca nu exista solutii, oameni, speranta… „Gandul” imi pare ca e (tot) al lui vantu-isarescu, hadrian sarbu nu sustinea un ziar in pierdere ani de zile :)))
  Oricum CTP o sa sa dispara din peisaj ca importanta anul asta…sper….

  PS: EXCELENT blogul!

 3. cred ca esti f. inteligent in tot ce afirmi! Poate trezasti cativa dintre zombii acestia care umplu Romania! Eu sunt mai sceptica decat tine, dar imi place indrazneala ta de ai biciui!!

 4. Well, this is fine, but what about additional options we’ve got here? Do you mind making a further article about them also? Regards!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s