Ti-ai luat tara inapoi?


Ai iesit in strada impotriva PSD, sa-ti iei tara inapoi? Da, in vremea PSD, tara era pe mana multinationalelor, a SRI si multor cotropitori colonizatori, dar nu toata, nu stapaneau chiar tot..
Insa cotropitorii vroiau TOTUL, a adunat multi tampiti din tara, iar pe restul i-a tampit si mai tare la ei acasa, cu televizorul..
A fost usor, e normal, e foarte usor sa tampesti un om deja tampit.. Aa da din diferite cauze.. asa s-a nascut, lipsta de lectura, de cultura , de educatie etc, factorii sunt multi, iar la unii toti la un loc..
Ei bine, dupa ce cotropitorii au adunat toti tampitii din tara asta intr-un singur gand: MUIE PSD, au dat lovitura. Si-au luat tara inapoi. Nu-i asa dobitocule ca ti-ai luat tara inapoi?

Ti-ai luat tara inapoi si in 30 de zile pibul a scazut cu 4,5%.

Au disparut pensiile speciale  in 30 de zile?

Ti-ai luat tara inapoi si cel mai debil presedinte al tuturor timpurilor de pe Terra, a dat americanilor 4 miliarde de $ pentru niste rachete expirate , fabricate in urma cu 35 de ani.
A luat si avioane, la fel de vechi, au facut Vietnamul cu ele.. Dar important este ca a venit cu o sapca, iar tu ti-ai luat tara inapoi..!

Ti-ai luat tara inapoi, iar in fruntea guvernului e un penal, ce n-a avut niciodata carte de munca, traind ilegal din mita..prost nevoie mare, nici macar roman nu e, si-si pune camarila in functii publice exact asa cum acuza ca face PSD, dar el o face mai cu talent.. E neintrecut..(Orban)

Ti-ai luat tara inapoi cand la comanda de om prost razi de o femeie pentru niste gafe minore, omenesti, si ai pus ca vicepremier, una intr-adevar idioata, de fapt nu e idioata, ea este izvorul idioteniei in Univers..

Ti-ai luata tara inapoi, si la 3 zile de guvernul tau, ai ramas fara TOATE resursele tarii. Bravo, esti un erou.. Trebuie sa fii foarte mandru de tine.. Normal.. fara neuroni nu poti suferi..

Ti-ai luat tara inapoi, si cel mai prost dintre pamanteni, va construi pana la urma, in ciuda proceselor unor romani adevarati, marea moschee de la Bucuresti.. Da, iar esti erou, cand din atata toleranta si prostie nu te mai regasesti pe tine in propria tara.. Ai ajuns minoritar, dar nerecunoscut, caci ei saracii sunt minoritarii care vor avea intodeauna mai multe drepturi decat tine.. Bravo.. Patria iti multumeste si te roaga din inima sa nu faci copii NICIODATA>> !

Ti-ai luat tara inapoi si dintr-o data toate legile acestei tari sunt bifate sau taiate de ambasadele Europei si de peste ocean.. da, tampitule, asa este, ce faci ochii aia asa mari ca de bou in calduri? Asa este..

Ti-ai luat tara inapoi, lucrezi in invatamant si esti prost idiot si un pic cretin cu facultate? Inca nu stii ca nici o facultate nu te poate face inteligent? Sau daca te nasti prost, (neam prost) mori prost cu 10 facultati? Nu stiai ca facultatea, de cele mai multe ori e doar o forma de a deveni mai destept intr-un anumit domeniu profesional?

Da, Am zis destept, nu inteligent.. Asa-i, orice prost poate deveni destept, acumuland informatie..

Da.. Dar cu inteligenta te nasti.. Asa ca draga „dascale” #rezistent, nu ai avut sansa de a deveni destept si in domeniu cel mai important: acela de a putea judeca lucrurile neutru, de a cantari faptele si de a nu te lasa manipulat la prima „pastila” caci atunci nu esti bun de nimic, cu atat mai mult de dascal.. iti lipseste discernamantul de a percepe ce se intampla cu adevarat in jurul tau.. Prin urmare .. sunt sanse sa distrugi copiii pe care vrei sa-i inveti.. Ce anume sa-i inveti, inca nu stim.. programele scolare ii tampesc si distrug.. !!!

Asa ca simte-te erou si iesi la pensie la 75 de ani, asa cum probabil ai vrut.. Fii propriul tau erou..

Ti-ai luat tara inapoi si Citu/(si cine va mai veni) ne vind bancilor? Stai linistit, nici nu stii ce urmeaza..! Dar nu pierde momentul, ci traieste clipa , fii vesel, fii eroul zilei..!

Ti-ai luat tara inapoi , e mai bine? Cand cei pe care ii huleai ti-au marit pensiile si salariile, au creionat preturile la o forma acceptabila, tu mugeai ca nu-i adevarat deoarece este inflatie, iar acum cumperi carne de Craciun cu 30 de lei Kg de la 15 lei, inteleg ca asta inseamna sa te simti stapan in tara ta? Intradevar, esti erou..

Ti-ai luat tara inapoi si esti fericit cand porcii nostri au pesta inventata, oile galbeaza, vacile au innebunit, pasarile au racit , oile fac scufundari in Dunare , totul se distruge doar pentru ca tu, „eliberatul” tu „eroul” tu #rezistentul la orice, inclusiv la prostie sa fii consumatorul robotizat neconditionat.. Da tu esti eroul care nu mai  manca decat otrava, plastic si alte chimicale frumos ambalate de cel care te-a cotropit si care, la cat de prost esti te crezi liber..!

Ti-ai luat tara inapoi si te simti implinit ca lucrezi in alte tari, ca te-au botezat altii diasporez, si ca intr-o buna zi , cei pe care i-ai aclamat si sustinut vor face ca tu, sa nu mai ai unde sa te intorci.. caci nu vei mai avea tara.. Ea va fi vanduta bucata cu bucata, acelor cotropitori pentru care tu lucrezi si te crezi implinit.. Trimiti bani acasa, ti-ai varuit casa, ti-ai luat led, dar peste 10 ani, iti mor copii de cancer, ca le-ai dat de mancare otrava propriului tau stapan, pentru care esti asa de mandru.. Da fii erou!!!

Ti-ai luat tara inapoi, esti tolerant, te simti Noul Om, „emancipat”, cu un crez in care iubirea nu se discuta, in care logica nu mai este necesara, nici rusinea, nici tot ce-i impotriva firii.. Ai copii dar nu vrei in ruptul capului sa traiasca „toleranta” pe care o trambitezi ca un prost, doar de dragul de a arata cat de inteligent , cat de bun, cat de intelegator esti tu.. Atat de intelegator incat cretinismul din tine depaseste marginile propriei galaxii, in care te-ai nascut prin voia si prin normalitatea Universului. Dar copiii tai vad, simt si aud ce spui, si vei avea parte de lesbianismul si homosexualitatea tolerata de tine..

Ti-ai luat tara inapoi si te simti fericit cand iti plimbi plozii pe strazi, iar Mos Craciun a fost inlocuit cu Satana. Te afli mandru in discutii si discreditezi biserica, doar pentru ca un popa sau altul a facut ce-a facut? Esti important, scoti in evidenta, dai solutii , esti cineva.. Le stii pe toate si esti mandru de tine? Te duci entuziast la diverse festivaluri dracesti, ce propaga paganismul si ocultismul mondial impus de cei care conduc lumea, iar lumea este condusa la propriu de pedofili, betivi, homosexuali, criminali, de oameni fara familii, fara copii, bancheri ce le au pe toate.. E simplu doar sa vrei sa afli.. Dar nu, tu vrei sa fii idiot, unul convins.. Si te simti mandru, esti erou pentru ca ti-ai luat tara inapoi..!

Ti-ai luat tara inapoi si te simti mandru cand oligarhii lumii vor ca „gunoaiele” de genul tau sa nu mai procreeze? Sa moara la varste fragede? Sa faca miliarde de dolari pe spatele tau , obligandu-te sa te vaccinezi pe tine si copilul tau, cu tot felul de substante pentru care tu habar nu ai ce contin, iar plodul tau face autism la 3 zile dupa vaccin, dar tu iesi in strada si sustii companiile farmaceutice, vanzatoare de genocid pe paine?

-Da fii erou.. Intr-adevar pentru ei esti un erou, dar unul idiot..!

Ti-ai luata tara inapoi? Crezi tu, idiot ce esti, Idiotii pro capitalisti, cei 75% din tradatorii acestei tari, vor simti pe pielea lor cum guvernul adevarat al Romaniei va fi format din multinationalele care ne jefuiesc.
Ca atare niste miliarde bune de dolari vor si jupuite prin nedeclararea profiturilor, vor secatui tot din tara asta, vor lua tot chiar si de pe   spinarea romanilor cu ajutorul celor 75% de cretini.
Astfel Big Pharma si alte companii genocidare care vand otrava ,nu medicamente vor face asta, caci s-a propus in SUA. si va fi implementata si in Romania de stapanul colonizator:

Propunere din SUA: Cei ce nu-si vaccineaza copiii sa fie dusi in lagare de reeducare, sa li se confiste imediat averea si fie decazuti din drepturile parintesti .

Apar noi apeluri pentru ca „parintii anti-vaccinare” să fie aruncati în lagăre de reeducare în timp ce copiii lor sunt răpiți și casele lor confiscate

Luni, 09 decembrie 2019 de: Mike Adams

Dacă nu sunteți de acord cu minciunile instituțiilor medicale cu privire la vaccinuri, nu aveți nici un drept să existați în societate, sustin tiranii autoritari pro-vaccin. În cazul în care v-ați întrebat care sunt planurile reale pentru persoanele care se opun dogmei științifice de vrac a industriei vaccinurilor și a avocaților săi care ucid prin vaccinare.

„Anti-vaccinarea este un flagel și un argument puternic pentru lagărele de reeducare, confiscarea imediată a proprietățiilor și punerea copiilor în custodie de protecție”, a scris pe Tweeter Rick Wilson (@TheRickWilson), un strateg republican neo-con și atât numit „niciodată pro Trump”.

Această cerere rezumă tirania statului polițienesc medical și autoritarismul anti-uman care îi caracterizează pe sustinatorii vaccinarii, aproape toți cei care “molesteaza medical copii”, care pot rani sau leza sanatatea copiilor pentru profit. Aceștia încearcă literalmente să arunce părinții în lagărele de concentrare dacă refuză să-și injecteze copiii cu aproape o sută de vaccinuri toxice care conțin substanțe neurotoxice precum aluminiu, squalen, mercur, țesut fetal uman, formaldehidă și chiar secvențe complete de ADN ale fetusilor avortati ale căror gene au fost modificate genetic pentru a cauza cancer. Muie ati vrut? va veti satura de ea, caci voti avea atata muie cat n-o s-o puteti lua..!

Daca ai citit pana aici, sa nu crezi ca absolv vina PSD-ului de tot ce a facut rau in tara asta.. Eu n-am uitat.. Insa in contextul politic de AZI, Dragnea avea dreptate, PSD avea schimbare, cel putin cu Dragnea.. Nu spun de ce si cum , e mult de discutat, dar in lupta lui Dragnea cu cotropitorii si SRI, Dragnea avea nevoie de popor. Astfel a devenit nationalist. a devenit un om pentru popor..

Ma opresc aici , nu cred ca daca voi continua asa la nesfarsit, idiotul dn tine va parasi corpul, lasandu-te altfel.. Nu nu cred.. ! Dar totusi cred in MINUNI, de asta am facut efortul de a-ti scrie..!

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un comentariu