TE AFLI PE STRADA? STII MACAR DE CE?


                              Atunci cand te nasti cu un creier functional si nu-l folosesti, devii inevitabil o molusca. Dedic aceste randuri, „molustelor” esuate de pe strazi..Un om intreg la cap ar sustine cu placere un protest impotriva hotilor de tara si a tradatorilor, si asta as face si eu, DAR NU POT. (acum)
Nu pot sa sustin acest asa zis protest impotriva coruptiei si a amnistiei , constient fiind ca „protestatarii”, fac aceasta miscare ca o contra ofensiva in favoarea ALTOR HOTI, care au pierdut fraiele tradarii neamului romanesc.
Ipocrit as fi sa spun ca astia de acum ce au puterea, sunt bebelusi fara de pacat, nu.. nu sunt, si imi doresc ca TOTI care au tradat tara si au furat sa plateasca.
OK, ok, dar cum sa plateasca si cine sa-i judece? DNA, in a carei institutie functioneaza un birou cu agenti acoperiti FBI, CIA si Mosad? Agenti care de fapt ei conduc TOATE cele 8 servicii pe care le-a pierdut Romania, si care servesc entitati economice straine? Sa va explic in cateva randuri cum functioneaza santajul extern asupra capilor din politica romaneasca : Din `90 lobbysti straini au cutreirat tara in lung si-n lat „consiliind” si corupand tot ce inseamna functie de decizie.
Au „privatizat” fraudulos la presiunile acestor lobbysti tot ce era productiv ( nu trebuie sa dau amanunte caci stiti ca tara nu mai are nici o companie mare), asasinand economia tarii. Sau gasit destui tradatori, de fapt stateau la rand pentru a-si oferi serviciile altor tari, vanzandu-ne ca pe vite la targ, din dorinta unui scaun cald si banos. Serviciile straine au creat astfel dupa un plan bine pus la punct aparatul santajului politic. Nu vedeti cum recunosc toti ca ala e santajabil, altul a fost santajat si nu a avut incotro si tot asta. Pai daca erai om cinstit nu erai un santajabil.

Trecand peste alta, au venit in politica oameni noi, fara obiectul santajului. Neavand cum sa fie manipulati acesti oameni, intervine intrumentul din interior, instrument creat de serviciile straine cum am mai spus. Cine este acest intrument? Acest intrument este un intreg format din oameni racolati se serviciile straine si pusi in funtii care impart legea, cum ar fi Helving, Codruta, Maior, Coldea, magistrati, procurori, toti sefii SRI care s-au perindat, Isarescu etc. Sunt foarte multi oameni pe scari ierarhice. Ok, acestia fac dosare la comanda, sau le sunt date pe tava spre a face dosare, probe pentru cei deja santajabili..

Cum poporul roman e satul de hotii si tradari a cazut in capcana „justitiei” si au vazut DNA-ul si alte intitutii ca o mana cereasca. GRESIT, funtiionarii mari din aceste institutii sunt tradatori de tara. Trecand mai departe, de ce credeti voi ca serviciile straine fac aceste lucruri? Pentru a ne mulge. E mai convenabil pentru ei sa starpeasca hotii nativi care chiar daca fura investesc tot in Romania, si sa instaleze hotii lor, varuiti in alb imaculat „investitori”. Voi nu vedeti ca toti afaceristii romani cinstiti ori nu, sunt exterminati, si de cele mai multe ori chiar cu ajutorul institutiilor statului? La comanda celor care i-au inscaunat pe sefii acestor institutii?
Revenind la ale noastre si la cei pacaliti de astfel de manifestari pot sa va spun atat: ca ce face PSD acum este minunat, deconspira reteaua intrusa ce s-a inradacinat in Romania. Facem abstracrie de greselile lor si tradarile lor din trecut, pentru ca primul pas corect care trebuie facut este acesta, de a elimina factorul de decizie extern. Nu stim daca o va face pana la capat sau va trada din nou, dar e bine sa vedem ce se intampla..necunoscute sunt caile Domnului, insa nimeni nu va putea starpi vreodata coruptia si tradarea decat daca bandele mafiote se omoara intre ele.. Si trebuie sa recunosc prefer la putere niste hoti care mai si fac , au program de guvernare, si sunt mai pentru popor, adica de stanga. Nu am cum sa intorc privirea la ceilalti hoti de dreapta, prosti bata si gramada, care nu au nicio minima viziune de guvernare, si care telul lor de dreapta, e numai sa „frece” poporul in avantajul patronatelor..un NU raspicat. Insa daca am spus asta, nu vreau sa ma intelegeti ca le dau circumstante atenuante celor de la putere de acum. NU, sunt in egala masura tradatori de tara ca si ceilalti.. dar macar lupta pentru o „autonomie” de tara, nu mai suporta lesa stapanului extern, si asta e bine, e primul pas. Ei trebuie sa faca treaba grea, iar noi poporul treaba usoara. Urla spalatii pe creier, sorosistii, si oameni angrenati din nestiinta impotriva amnistiei, ……..un rahat cu apa rece. Ori cu amnistie , ori fara, pucarie oricum nu vor face cei care merita. Pe o usa ii baga, pe alta ii scoate, binenteles educati si speriati de moarte.. De ce ii scoate? Pentru ca cei care ii inchid sunt corupti la fel ca si cei pe care trebuie sa ii inchida.

N-am vazut „destepti” ori oameni carora li s-au trezit „simtul” civic, pe strazi protestant impotriva armatei si a serviciilor, care jumulesc poporul roman de miliarde de euro pe salarii si tehnica, si care ar trebui sa apere tara. Acea tehnica o folosesc impotriva noastra chiar sfidator. Bai rataciti de pe strazi, o tara poate fi atacata in foarte multe moduri, nu numai cu bombe. Romania este un exepmlu te tara atacata de tarile europene si transatlantice, iar serviciile ce au facut in toti acesti ani? Ce a facut armata? Cand cineva vine si iti ia tara pe tava , iti rade padurile , iti goleste zacamintele si iti prada visteria? Vorbiti de justitie? Pai ce a facut justitia cand politicienii au tradat si vandut tara bucata cu bucata? A luat si ea mita, a fost partasa, s-a bucurat la salarii si pensii speciale, iar acum zbierati pe strazi? De fapt ce vreti? Aveti un tel, o viziune?
NU,.. sunteti manipulati odios si gretos, de ONG-uri create si finantate de organizatii mafiote si asasini economici , si le merge pentru ca sunteti prosti transformati in masa de manevra. Avem acum dovada clara ca USR este un partid al SRI, cum sunt si unele ONG-uri dealtfel. Cand George Soros, controleaza servicii si pune presedint, va intreb : traim intr-o tara sau intr-o colonie de ultima conditie? De ce Iohannis nu renunta la imunitate daca tot v-a pus sa zbierati pe strazi? Daca ar renunta, ar cersi amnistia cu lacrimi in ochi.. iar voi trogloditilor traiti ca niste moluste pentru avantajul altora si inrobirea celorlati care formeaza poporul roman..! Catalin Nadabaica

Un comentariu

  1. Buna,Cataline! Citeste articolul acesta si am sa te rog sa-mi spui daca ai mai…vota cu ceausescu… http://mdzr.blogspot.nl/2008/07/romania-masonica.html
    Doamne ajuta!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un comentariu