SOLDATII SE TREZESC ,UNII REALIZEAZA CU ADEVARAT UNDE POATE DUCE LACOMIA EVREILOR SI A BILDERBERGILOR ADEVARATUL CANCER PLANETAR.


Toate razboaiele de pe fata pamantului au fost si sunt finantate si organizate de evreii masoni. Evreii prin REZERVELE FEDERALE AMERICANE finanateaza si organizeaza lovituri de stat, revolutii, revolte populare, razboaie civile si altele pe intreaga planeta pentru a implementa democratia evreiasca, adica COLONIZAREA INTREGI PLANETE.


„Chiar si Trupele se trezesc” un montaj de David Icke în care un soldat vorbeste cu privire la practicile fasciste ale razboaielor unde sunt trimisi … toate pentru obtinea de profit cu nerusinare. Aceasta situatia este un dezechilibru si are loc cu marea indiferenta a oamenilor care sa faciliteaza economia de razboi, cei care fondeaza impozite si, astfel, bugetele de aparare, SUA, toate din SUA.

„Trebuie sa ne schimbam … pentru o schimbare, Obama sta ca o papusica, folosind ca justificare, dar care face exact opusul.”

„Ni s-a spus ca ne luptam cu teroristi; Realul terorist eram EU si terorismul real este aceasta ocupatie”

„Puterea lor consta numai în capacitatea lor de a ne convinge ca razboiul, asuprirea si exploatarea acestora este în interesul nostru. Ei înteleg ca bunastarea lor este dependenta de abilitatea lor sa convinga clasa muncitoare: sa moara, sa controleze piata altei tari, si sa ne convinga pe noi sa ucidem si sa murim.”

4 comentarii

  1. Foarte adevarat. Pentru ca acesta este capitalismul, sau orice sistem bazat pe profit. Este foarte clar ca cine vrea sa se imbogateasca trebuie sa exploateze pe altii prin diverse metode subversive si diversioniste.
    Oricine ataca alta tara, fara insa sa fie agresat de acea tara, este uncriminal feroce, o bestie, un monstru.
    Deci nimeni nu trebuie sa se lase manipulat in nici un fel de razboi, deoarece razboaiele sunt create pentru a se imbogatii anumite jigodii de oameni etc.

  2. Dar nu vi tu Hitler oare? Acum chiar ca am avea nevoie de el!

  3. asta e clipul original.. si nu are treaba deloc cu dezinformatorul de David Icke…

  4. Hello.This post was extremely remarkable, especially since I was browsing for thoughts on this issue last Saturday.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s