MARIONETA GRIPULUI BILDERBERG HERMAN VAN ROMPUY FACUTA PRAF IN FATA PARLAMENTULUI EUROPEAN


Preşedintele UE, numit „cârpă umedă” în faţa Parlamentului

La primul său discurs în faţa Parlamentului European, preşedintelui Uniunii Europene, Herman Van Rompuy, i s-a spus că are „carisma unei cârpe ude” şi a fost comparat cu „un funcţionar inferior de bancă”, transmite BBC.

Cel care l-a jignit a fost eurodeputatul britanic Nigel Farage, lider al Partidului Independenţei Regatului Unit din PE. Atacul dur a avut loc la prima apariţie a lui Van Rompuy în Parlamentul European, la Bruxelles.

„Nu vreau să fiu nepoliticos”, şi-a început Farage discursul, înainte de a lansa o serie de insulte, timp de mai multe minute. „Cine eşti? Nu am auzit niciodată de tine, nimeni din Europa nu a auzit”, a continuat el.

Belgia, o „non-ţară”

„Nu am nicio îndoială că intenţionaţi să fiţi asasinul democraţiei europene şi a statelor europene naţionale”, a mai spus eurodeputatul. „Se pare că urâţi conceptul de „stat naţional”. Poate deoarece veniţi din Belgia, care e mai mult o „non-ţară””.

Farage a admis apoi că Van Rompuy este „competent şi capabil”, ceea ce îl face „periculos”.

La finalul sesiunii parlamentare, Herman Van Rompuy a spus că este „dezgustat”, dar că nu vrea să mai comenteze incidentul.

Partidul lui Farage militează pentru retragerea Marii Britanii din Uniunea Europeană şi are 13 reprezentanţi în PE.

Van Rompuy, în vârstă de 62 de ani, a fost ales în unanimitate de guvernele celor 27 de state membre ale Uniunii Europene pentru a ocupa de funcţia permanentă de preşedinte al Consiliului European.

3 comentarii

  1. thanks

  2. You made some nice points there. I looked on the internet for the subject matter and found most people will go along with with your site.

  3. I discovered your blog site on google and test a couple of of your early posts. Proceed to keep up the excellent operate. I simply extra up your RSS feed to my MSN Information Reader. Seeking forward to reading extra from you afterward!…


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s