REJUDECAREA PROCESULUI SOTILOR CEAUSESCU- SUNTETI DE ACORD?


12

Cand spui : Au fost executati ca pe caini, eu nu sunt deacord. Cainii de astazi au „drepturi”. Esti pasibil de puscarie daca omori un caine . Intrebarea e: Cum  nu sunt pasibili de puscarie niste indivizi care au asasinat doi oameni, atribuindu-si calitati pe care nu le aveau?

Cine era Ion Iliescu la acel moment, ca sa gireze el acest asasinat? Era un cetatean roman, fara nici o functie ce ar fi putut sa-i de-a dreptul la astfel de hotarari?

Cine era acel tribunal secret, constituit dintr-un grup de tradatori de tara, si „asamblat” in mare graba, din ordinul direct al lui Rochefeller?

Haideti sa va arat care erau principalele acte de acuzare pentru care Ceausescu si sotia sa au fost asasinati la Targoviste:

1) Subminare a puterii de stat .

2)  Actele de diversiune .

3) În fine, ultima faptă în sarcină şi care ( spun ei) este şi cea mai gravă, aceea de genocid, prevăzuta de 357, litera c, din Codul Penal .

Iata deci de ce a fost asasinat Ceausescu. Va intreb acum, pe voi cititorii, ce nu au facut cei care i-au urmat acestuia la putere ? Aceste acuzatii pentru care doi oameni au fost ucisi, le fac acum politicienii nostri, adica criminalii tarii, in fiecare zi. De ce atunci pentru aceste fapte cineva trebua condamnat la moarte fiind considerate fapte foarte grave, si astazi acelesi fapte sunt tratate cu indiferenta ca si cum acestea nu ar exista ?

Mai mult decat atatCeausescu a facut taman invers, a construit tot ce se vede, a facut sa avem o economie puternica in europa, ne-a descatusat de datorii, nu a creat acte de diversiune asa cum a facut Iliescu cu mineriadele , si apoi toata manipularea din mass-media, nu a facut genocid. Genocidul este prezent zilnic dupa `89 prin limitarea la minim a subzistentei noastre, prin salarii si pensii, prin sistemul medical, prin distrugerea economiei nationale, prin vanzarea resurselor tarii, prin vanzarea pamanturiloe, apelor, padurilor, minelor si tot ce detine acest popor. ASTA INSEAMNA GENOCID.

De ce institutiile statului nu se sesizeaza?

De ce SRI-ul nu vede? De ce e orb DNA-ul?

De ce nu se „asambleaza” un tribunal fulger sa judege pe cei vinovati de aceste capete de acuzare?

Atunci erau doi, acum sunt sute, in care din situatii e mai grav?

Cum pot o mana de tradatori sa vanda o tara si apoi cineva sa afirme public ca avem servicii secrete ce functioneaza? Da poate are dreptate ca avem servicii secrete care functioneaza in slujba altora, numai a tarii si poporului roman nu, si aici ii dau perfecta dreptate.

SRI-ul si DNA-ul, sunt institutii conduse de la Washington si Bruxelles. Nu-ti trebuie probe ca sa afirmi asa ceva, evidenta o spune. Astia aresteaza doar rivalii companiilor straine. Adica sa nu fure tara niste romani, sau parveniti, sa fure tara companiile celor ce conduc bancile si lumea..Nu mai intru in detalii, lumea se lasa antrenata in razbunarea hotilor, aplaudand aceste arestari. E foarte bine ca-i aresteaza, insa e foarte rau ca nu aresteaza si pe cei din urma, care au creat acesta coruptie, si anume companiile straine, ele au venit si mituit in stanga si-n dreapta. De ce arestezi doar pe mituit, nu-i aceeasi lege si pentru mituitor, cel ce  propune si infiinteaza tertipuri de incalcare a legii?

Iata de ce politicienii nostri au decis sa-si mareasca pensiile si salariile in urma eforturilor depuse pentru bunastarea acestei tari:

1) AU  SUBMINAT ECONOMIA DE STAT SI INCA O FAC NECONTENIT.

2) AU FOST FACUTE ACTE DE DIVERSIUNE CARE S-AU SOLDAT CU FOARTE MULTI MORTI- STITI VOI CAND.

3) GENOGIDUL IN ROMANIA ARE LOC ZILNIC  ( GRIPA PORCINA, AVIARA, VACCINARI FORTATE LA COPII , PULVERIZAREA DE CHEMTRAILS, OTRAVIREA CU SARE IODATA, FLUORUL DIN APA POTABILA, INITIUMUL ETC).

4) CRIMA INPOTRIVA POPORULUI ROMAN, PRIN INFOMETARE, LIPSA DE CALDURA, LIPSA DE MEDICAMENTE, INCATUSAREA SPIRITULUI SI SUFLETUL ACESTUI POPOR, CRIMA DISTRUGERII AGRICULTURII SI A INDUSTRIEI, CRIMA TRADARII NEAMULUI ROMANESC, CRIMA JAFURILOR ZACAMINTELOR DE PETROL, GAZE NATURALE , AUR, PIATRA , SARE, PADURI, APE NATURALE SI MULTE ALTELE.

5) CRIMA PRIN DISTRUGEREA ARMATEI ROMANE, A POLITIEI, AVIATIEI, MARINEI, ETC.

6) GENOCID PRIN OTRAVIREA IN MASA A POPORULUI ROMAN PRIN ALIMENTE, CODEX ALIMENTARIUS, INITIUM ETC.

7) CRIMA DE A NE VINDE LA PROPRIU PRIN DATORIILE FACUTE DE 150 MILIARDE DE EURO, DATORII EXTERNE SI INTERNE.

INTR-ADEVAR CEAUSESCU A FOST ASASINAT PENTRU CA SI-A PLATIT DATORIILE. IAR EI ERAU DERANJATI CUM CEAUSESCU A ANUNTAT ASTA, CICA CU MULTA ENFAZA.

8) CRIMA DE A CALCA IN PICIOARE  SUVERANITATEA ROMANIEI .

9) CRIMA DE A GOLI   BANCA NATIONALA  SI CEDA TOATA REZERVA DE AUR AGENTURILOR STRAINE MASONICE SI EVREIESTI CARE AU DISTRUS ACEASTA TARA, CU AJUTORUL INTRUSILOR INFILTRATI SI AL TRADATORILOR DIN INTERIOR.

10) POLITICA ROMANIEI: CRIMA, TRADARE, SABOTAJ, INTRIGI, TERTIPURI, JOSNICII, SFIDARE , GENOCIT SI MULTE ALTELE.

Revenind la sotii Ceausescu, imi doresc ca cineva cu posibilitati juridice, sa incepa demersuri pentru rejudecarea asasinarii acestora..

Iata aici o intrebare trucata si acuzare mincinoasa:

AVOCATUL LUCESCU: Domnule preşedinte, domnilor asistenţi populari, reprezentanţi din sală, este greu să pui concluzii împotriva oamenilor care, chiar şi deferiţi Justiţiei, nu vor să recunoască crima împotriva poporului român, crima de genocid, nu numai la Timişoara şi Bucureşti, în momentele de faţă, ci crima dinainte de peste 20 şi ceva de ani. Crima prin înfometare, prin lipsă de căldură, prin lipsă de lumină, dar cea mai odioasă crimă a fost crima de a încătuşa spiritul românesc, sufletul acestui popor, [………]  .

Cu multă emfază spuneaţi: am plătit datoriile! Nu numai că le-aţi plătit, ne-aţi secătuit şi v-aţi depus destui bani, v-aţi dus la ayatolah să închinaţi un ultim omagiu. Eraţi la fel ca el, acelaşi spirit de clan, care şi-a omorât poporul. Spuneţi că nu recunoaşteţi organismele noastre, ale puterii populare ?

Mortii „revolutiei” au rezultat dintr-un scenariu bine regizat si finantat de catre cei care au dat ordiul de asasinat. Asa zisii „teroristi” erau agentii serviciilor secrete ale CIA, KGB, MOSSAD  si cativa securisti romani care au dat o mana de ajutor , crezand ca fac un bine tarii si vor ajunge mari eroi.

images

Nicolae Ceauşescu: Ne gândim şi noi la unele propuneri. Vrem să ne aşezăm în fruntea ţărilor care luptă pentru o lume mai dreaptă şi mai bună.
H. Kissinger: Ne includeţi şi pe noi?
Nicolae Ceauşescu: Mergem împreună.  Apoi l-au asasinat…….

3 comentarii

 1. Sa ve spun drept, tot ce vad , este o mafie care a alungat o alta mafie. Eu nu am mare opinie despre Romania, fiind deconectat de mult timp de Romania. Stiu ca familia mea a locuit in Romania timp de 10 generati. Stramosii mei au luptat pentru Romania, au fost decorati, dar toate faptele acestea nu valoreaza  nici o cafea. Noi nu am fost niciodata considerati Romani, acum eu nu ma mai consider Roman, vorbesc limba, dar sunt deconectat complect de Romania. Noi nu am fost decit niste jidani imputiti, care au fost vinduti de nea Culaie. Nu rasfoim Holocaustul, ne-am adaptat si continuam cu viata noastra . Noi sfidam Romania in modul cel mai practic si frumos : Suntem bine in viata,  merci ! Daca imi ziceti buna ziua o sa va zic buna ziua atit timp ca nu imi cersiti bani. Baiatul meu nici nu vorbeste Romana si sa va spun drept, am mai multa conectie cu China, care este locul de unde vine sotia mea.Da, si ea este jidoavca, cati au locuit jidanii si in China (Kaifeng). Cititi istoria, caci nu am mare chef sa va educ. Goodbye Decebal   From: ROMANIA IN AGONIE To: mn_321@yahoo.com Sent: Friday, June 19, 2015 7:27 AM Subject: [Articol nou] REJUDECAREA PROCESULUI SOTILOR CEAUSESCU- SUNTETI DEACORD? #yiv2613978878 a:hover {color:red;}#yiv2613978878 a {text-decoration:none;color:#0088cc;}#yiv2613978878 a.yiv2613978878primaryactionlink:link, #yiv2613978878 a.yiv2613978878primaryactionlink:visited {background-color:#2585B2;color:#fff;}#yiv2613978878 a.yiv2613978878primaryactionlink:hover, #yiv2613978878 a.yiv2613978878primaryactionlink:active {background-color:#11729E;color:#fff;}#yiv2613978878 WordPress.com | intruder117 posted: „Cand spui : Au fost executati ca pe caini, eu nu sunt deacord. Cainii de astazi au „drepturi”. Esti pasibil de puscarie daca omori un caine . Intrebarea e: Cum  nu sunt pasibili de puscarie niste indivizi care au asasinat doi oameni, atribuindu-si calitat” | |

  • Sunt si evrei de treaba, insa datorita lacomiei celorlati.. sufera toti, tot asa cum sufera romanii in Europa datorita faradelegilor facute de tiganii din Romania..

 2. Da intruder 117.dar asa au facut si cu Gadaffy si cu Sadam Hussein.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 • wordpress
visitor
 • iunie 2015
  L M M J V S D
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  2930