Casa Alba admite VACCINAREA FALSA pentru a colecta AND-ul populatiei. Sa ne amintim si LA CE ALTCEVA MAI SUNT FOLOSITE VACCINURILE


http://www.naturalnews.com/045318_fake_vaccines_DNA_harvesting_White_House.html#

Casa Albă admite organizarea operației de vaccinare falsa pentru a colecta ADN-ul de la populatie
(Natural News) Casa Alba a recunoscut oficial ca programele false de vaccinare au fost folosite de catre USA ca o acoperire pentru a colecta, pe ascuns, mostre de ADN de la populatie, ca parte din asa numitul „razboi impotriva terorismului”. Scopul schemei, desfasurata in Orientul Mijlociu, a fost de a utiliza analiza ADN-ului pentru a identifica persoanele suspecte de terorism, care urmau a fi vizate pentru a fi ucise in USA.
New York Times a raportat in 2011 „In lunile dinainte de a fi ucis Osama bin Laden, Agentia Centrala de Informatii a lansat un program fals de vaccinare in Abbottabad, Pakistan, un fel de truc pentru a obtine probe de ADN de la membrii familiei Bin Laden, ce se parea ca era ascuns intr-un campus de acolo”.
Agentii CIA au recrutat un medic pakistanez pentru a organiza unitatea de vaccinare din Abbottabad, incepand „proiectul” din partea mai saraca a orasului pentru a fi cat mai autentica vaccinarea” raport The Guardian.
Este pentru prima data in istoria guevernului SUA cand a fost obligat sa recunoasca faptul ca sistemul lansat in 2011a fost secret si ilegal in care cu ajutorul activitatii de „sanatate publica” a colectat ADN-ul de la popultie in incercarea de asasinare a unui individ.
Cum s-ar putea printr-o vaccinare sa se recolteze ADN de la oameni? Este o chestiune simpla. Dupa cum explica Guardian „asistenta medicala ar fi fost instruita sa extraga putin sange cu acul dupa administrarea vaccinului”.


Casa Albă a anunțat că va opri utilizarea de programe de vaccinare false pentru a colecta ADN-ul si sa omoare oameni
Acum, Casa Alba spune ca nu va mai folosi campanii false de vaccinare ca o tactica in „razboiul antiterorismului”. Oamenii din intreaga lume ar trebui sa aiba incredere in aceasta promisiune in mod automat, chiar daca este vorba de acelasi regim care a condus operatiunea falsa de vaccinare.
Deasemenea, Casa Alba spune: „Da, am lansat operatiunea de vaccinare falsa, am recoltat ADN-ul copiilor dumneavoastra sub acoperirea actiunii de sanatate publica si ne-ati prins…dar, ACUM puteti avea incredere in noi. Promitem!”
Aceasta promisiune, aparent ridicola, a aparut in aceasta saptamana ca parte al unui anunt al Casei Albe „nu vom folosi programe de vaccinare ca acoperire pentru operatiuni de spionaj”, potrivit lui Yahoo News.
Casa Alba este preocupata de faptul ca, din cauza utilizarii de catre CIA a programelor de vaccinare falsa, oamenii din Orientul Mijlociu nu mai au incredere in vaccinuri. Acest lucru a speriat intreaga institutie medicala, ingrozita ca cineva ar putea spune „NU” pentru vaccinari ceea ce poate duce ca poliomelita sa distruga intreaga civilizatie umana.

Click here to read my recent story on W.H.O. fear mongering and hysterics
Conform Yahoo News, consilierul anti-terorism Lisa Monaco, de la Casa Alba, a transmis o noua cerere la decanii a 13 scoli de sanatate publica din SUA. Ea a adaugat rapoartelor „agentia nu va incerca sa obtina si sa exploateze ADN-ul sau alt material genetic prin astfel de programe”. Inca odata s-a confirmat faptul ca CIA a utilizat programe false de vaccinare pentru a obtine mostre de ADN in scopul de a urmari si extermina oameni.
Toate acestea atesta folosirea vaccinurilor ca arma de razboi impotriva persoanelor considerate dusmane ale SUA.
Imi amintesc de rapoartele facute in urma cu cativa ani considerate „conspiratie terorista”. Cu toate acestea faptele s-au dovedit reale fiind o investigare a conspiratiei de inselaciuni in lume.
Asa cum am scris, oricine ar crede ca aceasta conspiratie nu a avut loc este retardat mintal. In fapt, Casa Alba a recunoscut, in mod deschis, lansarea „conspiratiei vaccin”, ca o tactica de razboi. (Pur si simplu, o „conspiratie” este o asociere a doua sau mai multe persoane ce incearca sa-i insele pe ceilalti. Aceasta schema de vaccinare falsa a fot o conspiratie elaborata).
Pakistan si ce este epidemia de poliomelita
Oficialii americani au intrat in panica dupa reactia la schema de imunizare falsa.Ei si-au dat seama ca au discreditat increderea occidentalilor in vaccinuri. Acum, Casa Alba a admis ca a folosit vaccinarea falsa pentru a acoperi colectarea de mostre ADN. La urma urmei, in cazul in care Casa Alba a admis ca a folosit operatiuni de vaccinare false cum poate fi oprita SUA de la utilizarea programelor de vaccinare false pentru a realiza alte operatiuni nefaste cum ar fi injectarea cu virusi de cancer nedetectabili?
Oops, deja s-a intamplat. S-a intamplat chiar aici in SUA cand s-au gasit 98 milioane de americani injectati cu vaccin polio contaminat cu virusuri cauzatoare de cancer. Pentru ca sa ascunda aceasta gafa cu vaccinul mortal CDC a eliminat site-ul sau din aceasta istorie.
Pentru oricine cu jumatate de creier care inca functioneaza este clar ca vaccinurile au fost deja folosite de catre SUA ca arme de razboi. Acest lucru este recunoscut, in mod deschis, de Casa Alba impreuna cu promisiunea „n-o vom face din nou”.
Aceeasi Casa Alba a promis etichetarea GMO la nivel national, inchiderea inchisorilor militare secrete si echilibrarea bugetului federal, apropo, in categoria de „promisiuni pastrate:. In prezent, Casa Alba nu a realizat nimic.
Ar putea SUA sa foloseasca schema de vaccinare pentru colectarea de ADN pe americani?
Nu este o intrebare ciudata. Este exact ceea ce Casa Alba a admis deja a se face pe pamant strain. Ar putea fi folosita operatiunea pe teritoriul SUA vizand americanii?
Sigur ca s-ar putea. Ce modalitate mai buna ar fi sa se obtina de la oameni, pentru a-i alinia si in mod voluntar, mostre de ADN decat prin inventarea unei „pandemii” fictive oferind un tratament de salvare a vietii”, sub forma unui vaccin?
Cei mai multi au fost deja instruiti sa accepte orice fel de preparate injectabile, guvernul dorind ca ei sa suporte campania de recoltare a ADN-ului atata timp cat aceasta este incadrata in limbajul „sanatate publica”, rezistentele vor fi, practic, inexistente.
Cele mai multe dintre vaccinurile americane sunt total inutile. De exemplu. Americanii sunt inca vaccinati impotriva poliomelitei chiar daca nu exista niciun caz de poliomelita in SUA de 35 ani. Pentru asigurari multe persoane sunt vaccinate inutil pentru poliomelita. OMS a lansa de curand un tabloid „sanatatea de urgenta la nivel mondial” din care se deduce ca vom muri de boli mizerabile daca nu ne vaccinam de poliomelita.
Vaccinurile antigripale au o eficacitate zero, dovedit stiintific, la aproape 99 din 100 de persoane. In acelasi timp, CDC admite, in mod deschis. Ca vaccinurile antigripale contin mercur toxic care distruge tesutul cerebral.
Cinci utilizari uimitoare pentru vaccinuri (asa cum a dovedit istoria recenta)
In cele din urma, vaccinurile au utilizarile lor. Sunt „mari” in urmatoarele cinci lucruri:
1. Administreaza mercur populatiei
2. Recoltare pe ascuns a ADN-ului
3. Poveste de acoperire pentru operatiuni CIA
4. Injectarea a milioane de oameni cu virusi de cancer nedetectabil
5. Instruirea populatiei privind „obedienta medicala”
Dar vacinurile sunt intr-adevar pretinzandu-se ca previn bolile infectioase.
S-a dovedit ca cele mai bune masuri impotriva bolilor infectioase sunt:
– Aport de nutritienti dintr-o mare varietate de plante proaspete
– Sisteme bune de higiena si salubritate publica
– Nivel sanatos de vitamina D la populatie
– Spalarea mainilor, regulat, de catre personalul medical si pacienti
– Expunerea intentionata la microbii prietenosi din sol si chiar din fermele de animale
– Evitarea expunerii la substante imunosupresoare cum ar fi fumul de tigara sau metale grele
Daca doriti cu adevarat sa aflati adevarul istoric despre vaccinuri vizavi de bolile infectioase cititi remarcabila carte a Dr. Suzanne Humphries intitulata „Dizolvarea iluziilor. Boala, vaccinuri si istoria uitata”.
Deasemenea, site-ul ei are o imensa colectie de grafice menite sa va deschida ochii, invocand dovezi stiintifice care contrazic notiunea de vaccinare falsa lansata in prezent de guvernul SUA.
Exemplu. Acest grafic arata ca, practic, rujeola a fost eradicata chiar inainte de introducerea vaccinului rujeolic. Astazi, institutiile medicale pretind in mod fals ca prin vaccin se eradicheaza bolile cum ar fi pojarul, variola si poliomelita. Daca vaccinul a provocat declinul bolilor atunci de ce rujeola a disparut inainte de introducerea vaccinului? (Poate vaccinul calatori in timp?)

Measles-Decline-Vaccines

Mai multe stiri despre vaccinuri false

Monsanto: The world’s poster child for corporate manipulation and deceit

Monsanto: Un poster copilaros pentru manipulare si inselaciune

Guatemalan STD medical experiments were just one crime in a long history of medical-government collusion to use humans as guinea pigs

Experimentele medicale Guatemalan STD au fost doar o crima in istoria coleziunii medicina-guvern de a folosi oameni cobai.
131 Ways for an Infant to Die: Vaccines and Sudden Death

131 de moduri pentru un copil sa moara. Vaccinuri si moarte subita.
NaturalNews exclusive: Michigan government unleashes armed raids on small pig farmers, forces farmer to shoot all his own pigs

Natural News exclusiv: Guvernul Michigan declanseaza raiduri armate la crescatorii de porci mici pentru a-i vana.
The epidemic of medical child abuse – and what can be done about it

Abuz epidemic asupra copilului – si ce se poate face legat de acesta.
Article updated with new message from the Health Ranger

Articol actualizat cu un nou mesaj de la Health Ranger:
Call to action – Join the demand to investigate Michigan DNR director Rodney Stokes over forced shooting of baby piglets in cold blood

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 • wordpress
visitor
 • mai 2014
  L M M J V S D
  « apr.   iun. »
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  262728293031