PE LANGA UN MINISTRU IDIOT, ROMANIA S-A PRICOPSIT SI CU UN PREDEDINTE DEMENT.


Basescu, marinar fara cultura, s-a gandit el sa decoreze doi „intelectuali”, limbisti de profesie.

SI anume pe evreul jegos din neam de tortionari Horea roman Patapievici, si limbistul perverso-comunisto-bolsevic, Gabriel Liiceanu.

Cum dracu, sa poti decora un om care crede si scrie despre Romania si poporul roman urmatoarele:

„Radiografia plaiului mioritic este ca a fecalei: o umbra fara schelet, o inima ca un cur, fara sira spinarii.” (din „Politice” de H.R. Patapievici, editia 1996, pag.63)

„23 de milioane de omuleti patibulari (buni de spanzurat)” (din „Politice” de H.R. Patapievici, editia 1996, pag 53)

„Un popor cu substanta tarata. Oriunde te uiti, vezi fete patibulare, ochi mohoriti, maxilare incrincenate, fete urite, guri vulgare, trasaturi rudimentare.” (din „Politice” de H.R. Patapievici, editia 1996, pag. 34) –

„Romanii nu pot alcatui un popor pentru ca valoreaza cit o turma: dupa gramada, la semnul fierului rosu.” (din „Politice” de H.R. Patapievici, editia 1996, pag. 64)

„Romana este o limba in care trebuie sa incetam sa mai vorbim sau… sa o folosim numai pentru injuraturi…” (din „Politice” de H.R. Patapievici, editia 1996, pag.64)

.Patapievici: “Republica Moldova, o zona în care, ca urmare a frământărilor istoriei, AU FOST români”

„Toata istoria, mereu, peste noi a urinat cine a vrut. Cind i-au lasat romanii pe daci in forma hibrida stramoseasca, ne-au luat in urina slavii: se cheama ca ne-am plamadit din aceasta clisa, daco-romano-slava, ma rog. Apoi ne-au luat la urinat la gard turcii: era sa ne inecam, asa temeinic au facut-o. Demnitatea noastra consta in a ridica mereu gura zvintata iar ei reincepeau: ne zvintam gura la Calugareni, ne-o umpleau iar la Razboieni, si asa mai departe, la nesfirsit. Apoi ne-au luat la urina rusii, care timp de un secol si-au incrucisat jetul cu turcii, pe care, in cele din urma, avind o basica a udului mai mare (de, betiile…) i-au dovedit.” (din „Politice” de H.R. Patapievici, editia 19

Portretul lui Patapievici este “ca al fecalei: o umbra fara schelet, o inima ca un cur, fara sira spinarii”,  un personaj “cu substanta tarata… fata patibulara… gura vulgara, trasaturi rudimentare”, cu “gura mereu svintata pentru a fi urinata” si o “puturosenie abisala a stătutului sau suflet… care tropaie vesel intr-un trup inconstient, pana ce mintea-i va fi in sfarsit scopita, inima ii va deveni piftie, iar creierul un amestec apos”. Brrr…

 

 

Patapievici: “Republica Moldova, o zona în care, ca urmare a frământărilor istoriei, AU FOST români”. Patapievicii: “comunism si ponegrirea publica a statului roman” .

“Primul rector ales al Universității de Vest s-a numit Eugen Todoran, care a fost un eminescolog de elită. Este inadmisibil ca urmașii lui să acorde titlul de Honoris Causa unui om care s-a pronunțat despre Eminescu că este un cadavru politic care trebuie înlăturat cât mai urgent din cadrul poporului român, pentru că îl împiedică să se integreze în Uniunea Europeană”, a spus revoluționarul Lorin Fortuna, președintele Asociației Victoria.

“Îi reproşăm lui Patapievici că a călcat în picioare istoria României. Nu există vreo persoană care să-i urască atât pe români şi valorile noastre ca Patapievici”, a declarat profesoara Viorica Bălteanu, inițiatoarea protestului.

 

 

 

Angajatul lui Sorin Ovidiu Vintu, ca director la “Idei in Dialog”, si al statului roman, ca presedinte al ICR, Horia Roman Patapievici, a acordat un interviu – fluviu trustului lui Adrian Sirbu, reprodus apoi integral de portalul Realitatea-Catavencu. Evident, din bilantul sau lipseste cu desavarsire discutarea angajarii de catre ICR a informatorilor Securitatii Andrei Corbea Hoisie si Sorin Antohi, care mai e si doctor inchipuit, pentru a reprezenta Romania in Germania, eveniment care a declansat o reactie viguroasa din partea actualei laureate Nobel, Herta Muller. In schimb se bate moneda pe amaratul de “ponei roz”, o poveste creata si inflamata artificial de Andrei Badin – un servitor al lui Vladimir Tismaneanu si Dan Voiculescu, in egala masura -, ca operatiune speciala pentru a acoperi si deturna scandalul international declansat de Herta Muller. Dincolo de toate auto-gratularile legate de suferintele sale ca presedinte al ICR, am retinut urmatoarea fraza, care reflecta, cred eu, adevaratul crez al fiului si nepotului bolsevicilor Dionis Patapievici si, respectiv, Leonid Patapievici, despre romani si teritoriile strabune romanesti.

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 • wordpress
visitor
 • Mai 2014
  L M M M V S D
  « Apr   Iun »
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  262728293031