DE CE TREBUIE SA MOARA OMENIREA


 

Referitor la existenţa unui plan al Elitelor de reducere a populaţiei la nivel planetar există două opinii în rândul maselor. Unii consideră că acest lucru este doar o teorie a conspiraţiei, motivând că bogaţii au nevoie de oameni pentru a munci, pentru a plăti taxe şi pentru a consuma produsele corporaţiilor şi deci, dacă vor fi mai puţini oameni, atunci şi profiturile acestora ar scădea. Cealaltă tabără susţine teoria oficială, aceea că suntem prea mulţi şi planeta nu ne mai poate hrăni şi susţine pe toţi, aşa că trebuie să ne mai împuţinăm, „ca să salvăm planeta”.

Amândouă opiniile nu sunt greşite. Elitele doresc într-adevăr să reducă populaţia, dar nu pentru a salva planeta, care nu are nevoie de noi pentru a se salva şi nici nu este în vreun pericol, ci dintr-un calcul pur economic. Pe vremuri forţa de muncă umană era indispensabilă; cu cât existau mai mulţi sclavi, atunci şi productivitatea muncii era mai mare, civilizaţia putea să meargă înainte şi cei bogaţi puteau trăi în luxul pe care epoca respectivă îl permitea. Chiar şi după începutul erei industriale, numărul muncitorilor era determinant pentru economie şi pentru creşterea producţiei de bunuri. Dar, pe măsură ce tehnologia a avansat şi munca umană, chiar şi cea calificată, a fost înlocuită cu cea a maşinilor şi mai nou a roboţilor, atunci o parte din oameni au cam rămas pe dinafară.
Şi pentru că lăcomia patronilor cere optimizarea permanentă a profitului, aceştia au căutat mereu soluţii de a executa munca într-o firmă cu un număr cât mai redus de personal, astfel că a apărut şomajul şi creşterea continuă a celor care nu mai puteau fi absorbiţi de „piaţa muncii”.

Dacă am trăi într-o lume utopică, ca aceea descisă în unele cărţi şi filme SF, într-un viitor nu prea îndepărat, toată munca ar trebui să fie făcută de maşini, iar oamenii nu ar mai trebui să muncească decât într-o foarte mică măsură, dedicându-şi viaţa activităţilor, cultural-artistice, ştiinţifice şi spirituale.
În realitate lucrurile nu stau aşa. Capitalismul este un sistem care a fost creat de către cei bogaţi şi doar pentru folosul celor bogaţi, aşa că aceştia îi consideră pe foştii muncitori, care acum, din punct de vedere economic, sunt în plus, reprezentând doar nişte „consumatori inutili”. După cum cred că v-aţi dat seama, capitalismul nu tratează omul ca pe o persoană, ci ca pe o „resursă umană”, o piesă într-un angrenaj economic, iar munca salariată este considerată o marfă, care în ultimul timp a devenit tot mai ieftină şi nevandabilă.

Deci Elitele vor să păstreze numai acel număr de indivizi care sunt strict necesari sistemului, pe restul având în plan să îi reducă fie prin controlul naşterilor („educaţie sexuală”, contracepţie, homosexualitate, distrugerea familiei), fie prin creşterea prin diverse metode a mortalităţii (chimicale în hrană, vaccinuri, virusuri, catastrofe provocate, războaie, crize etc.)
Dacă sunteţi atenţi pe piaţa muncii la locurile de muncă, ce încă „sunt sigure”, veţi vedea că predomină slujbele în domeniul serviciilor, adică bucătar, chelner, vânzător, şofer, al divertismentului, cântăreţi, actori, moderatori de televiziune, profesiile bazate pe „creier”, adică cercetător ştiinţific, medic, avocat, profesor, la care se mai adaugă munca de birou în corporaţii şi posturile din administraţia de stat, serviciile publice şi armată. Sectorul industrial şi agricol, unde în trecut erau cei mai mulţi angajaţi sau mici antreprenori, sunt într-o continuă scădere, aici munca fiind tot mai mult automatizată şi robotizată.

Dacă aruncăm o privire la nivel global, observăm că aproape toate corporaţiile occidentale şi-au mutat producţia industrială în Asia, unde populaţia este foarte mare, în vreme ce statele vestice se confruntă cu o scădere tot mai accentuată a populaţiei din cauza reducerii natalităţii, ca efect al stilului de viaţă modern şi al scăderii ratei fertilităţii.
Acest fenomen nu este întâmplător, ci este efectul planului Elitelor de reducere a populaţiei. Vestul va fi depopulat pentru că aici vor trăi doar cei foarte bogaţi, care au nevoie de spaţii largi, nelocuite, unde să se distreze doar ei, iar Orientul va mai fi folosit o perioadă ca sursă de sclavi pentru producţie, până cât robotizarea şi automatizarea economiei va fi aproape de 100%. După aceea, singurele locuri de muncă vor mai fi doar cele de servitori pentru bogătaşi şi personal de supraveghere pentru roboţi, maşinării şi infrastructuri de comunicaţii şi control social electronic. Reproducerea pentru săraci se va face probabil doar în laborator şi pe bază de autorizaţie de la Guvernul Mondial.

Deci, în concluzie, la întrebarea, de ce vor Elitele să reducă populaţia planetei, răspunsul e foarte simplu: pentru că nu mai au nevoie de atât de mulţi sclavi!

Dan Tănăsescu Citate ale unor oameni celebri, respectaţi de întreaga omenire ridică multe semne de întrebare. Teoriile conspiraţiei cu privire la viruşii concepuţi în laborator pentru decimarea omeniri ar putea fi adevărate dacă ar fi să considerăm ca adevărate vorbele acestor oameni.

Roosevelt, Grobaciov, Kissinger, Rockeffeler sau chiar Bill Gates au făcut mai multe declaraţii îngrijorătoare, care au fost cuprinse într-un material cel puţin interesant.

Declaraţiile oamenilor care conduc lumea:

Graviditatea ar trebui să fie o crima împotriva societăţii, cu excepţia cazului în care părinţii deţin un permis de la guvern. Toţi potenţialii părinţi ar trebui să fie indemnati la a folosi produse chimice contraceptive, guvernul furnizand antidoturi cetăţenilor alesi pentru fertilizare” –  David Brower, directorul executiv Sierra Club

“Societatea nu face nicio afacere, dacă permite degeneraţilor să-şi perpetueze specia” – Theodore Roosevelt

“O populaţie totală mondială de 250-300 de milioane de persoane, cu 95% mai puţin decât în prezent, ar fi ideală” –  Ted Turner, intr-un interviu pentru revista Audubon.

“Există o singură temă în spatele eforturilor noastre: trebuie sa reducem nivelul populaţiei. Iar guvernele trebuie sa ne foloseasca metodele pentru a obtine rezultate curate si frumoase, sau vor primi mizeria pe care o avem în El Salvador, sau în Iran sau în Beirut. Populaţia este o problemă politică. Odată ce populaţia este scapata de sub control, este nevoie de guvern autoritar, chiar fascist, pentru reducerea ei…. Programul nostru în El Salvador nu a functionat. Nu am avut infrastructura care să-l susţină. Au fost al naibii de multi oameni … Pentru a reduce într-adevăr populaţia, rapid, va trebui să trimiteti toţi bărbaţii la luptă şi sa ucideti un număr semnificativ de femei fertile …Cel mai rapid mod de a reduce populatia este prin foamete, ca şi în Africa, sau prin boli cum ar fi Moartea Neagra ” –  Thomas Ferguson, Departamentul de Stat pentru Populaţie.

“În căutarea unui nou duşman care să ne unească, ne-a venit ideea cu poluarea, ameninţarea încălzirii globale, lipsa apei, foametea şi potrivirea proiectelor de lege dupa ele…. Dar , uneori, în desemnarea lor ca inamic, cădem în capcana de a confunda simptomele de cauze. Toate aceste pericole sunt cauzate de intervenţia umană şi numai prin schimbarea atitudinilor şi a comportamentului oamenilor acestea pot fi depăşite. Atunci inseamna ca inamicul real este chiar umanitatea” –  Alexander King,  Bertrand Schneider – Fondator şi respectiv secretar, Clubul de la Roma, „Prima revoluţie globală” Pag 104-105, 1991.

“Un cancer este o multiplicare necontrolată a celulelor, iar explozia demografică este o multiplicare necontrolată de oameni … Noi trebuie să mutam eforturile noastre de la tratarea simptomelor la extirparea cancerului. Operaţiunea va cere multe decizii aparent brutale şi lipsite de inimă” – Paul Ehrlich , profesr la Stanford,în cartea : „Bomba numita Populaţie”

“Eu cred că suprapopularea umană este problema fundamentală pe Pământ astăzi. Noi, oamenii, am devenit o boala: „Virusul-Om”. Primele mele trei obiective principale ar fi : reducea populatiei umane la aproximativ 100 de milioane în întreaga lume, distrugerea infrastructurii industriale şi in al treilea rand sa vad cat mai multe zone pustii” – Dave Foreman

“Noi trebuie să vorbim mai clar despre sexualitate, contracepţie, despre avort, despre valoarea controlului populatiei, deoarece, pe scurt, criza ecologică este criza populaţiei. Reduceti populaţia cu 90%, iar apoi nu vor mai mai fi suficienti oameni pentru a face atat de multe daune ecologice” –Mihail Gorbaciov

“Depopularea ar trebui să fie cea mai mare prioritate a politicii externe faţă de lumea a treia, pentru că economia SUA va necesita cantitati tot mai mari de minerale din străinătate, în special din ţările mai puţin dezvoltate. Persoanele în vârstă sunt consumatori inutili. Populaţia lumii trebuie să fie redusa cu 50%” – Dr. Henry Kissinger

“Suntem pe punctul de a realiza o transformare la nivel mondial. Tot ce avem nevoie este o criza majora credibila şi naţiunile vor accepta Noua Ordine Mondială” –  David Rockefeller

“Nimeni nu va intra în Noua Ordine Mondială decat in cazul în care el sau ea va face o promisiune pentru a se închina lui Lucifer. Nimeni nu va intra în New Age cu excepţia cazului în care el va lua o iniţiere luciferica” – David Spangler, director al Iniţiativei Planetare, Organizaţia Naţiunilor Unite si unul din fondatorii curentului New Age

“Astăzi lumea are 6.8 miliarde de oameni (declaraţia a fost făcută în urmă cu câţiva ani). Si ar putea creste până la aproximativ nouă miliarde. Acum, dacă am face o treabă foarte eficienta cu noile vaccinuri, cu asistenţa medicală, cu serviciile de sănătate si control a reproducerii, am putea reduce aceste cifre cu 10 sau chiar 15 la suta..!” – Bill Gates .

Sursa Acesti oameni josnici au condus si conduc lumea… Deocamdată http://www.financiarul.ro/wp-content/uploads/grupul-bilderberg.jpgSocietatea nu face nicio afacere daca permite degeneratilor sa-si perpetueze specia.
Theodore Roosevelt-al 32-lea preşedinte al Statelor Unite ale Americii

Malthus a fost justificat, realitatea a fost surprinsa bine de Malthus. Lumea a treia este suprapopulata, este un dezastru economic, şi nu exista niciun mod în care acestea ar putea iesi din ea cu aceasta populatie în rapida crestere. Filozofia noastra este: înapoi la sat.” Dr. Arne Schiotz, World Wildlife Fund, Director de conservare, 1984

“O populatie mondiala totala de 250-300 de milioane de persoane, cu 95% mai puţin decât în prezent ar fi ideala.” Ted Turner, într-un interviu pentru revista Audubon ? magnat al mass-mediei americane, fondatorul canalelor de televiziune TBS şi CNN

“Exista o singura tema în spatele eforturilor noastre: trebuie sa reducem nivelul populatiei. Iar guvernele trebuie sa ne foloseasca metodele pentru a obţine rezultate… Populatia este o problema politica. Odata ce populatia este scapata de sub control, este nevoie de un guvern autoritar, chiar fascist, pentru reducerea ei…” Thomas Ferguson, Departamentul de Stat pentru Populatie

“?n cautarea unui nou duşman care sa ne uneasca, ne-a venit ideea cu poluarea, ameninţarea încalzirii globale, lipsa apei, foametea si potrivirea proiectelor de lege dupa ele… Dar, uneori, în desemnarea lor ca inamic, cadem în capcana de a confunda simptomele cu cauzele. Toate aceste pericole sunt cauzate de interventia umana si numai prin schimbarea atitudinilor si a comportamentului oamenilor acestea pot fi depasite. Atunci înseamna ca inamicul real este chiar umanitatea.” Alexander King, Bertrand Schneider – Fondator si respectiv secretar, Clubul de la Roma, Prima revolutie globala, Pag. 104-105, 1991

“Un cancer este o multiplicare necontrolata a celulelor, iar explozia demografica este o multiplicare necontrolata a oamenilor… Noi trebuie sa mutam eforturile noastre de la tratarea simptomelor la extirparea cancerului. Operatiunea va cere multe decizii aparent brutale si lipsite de inima…” Paul Ehrlich, profesor la Stanford, în cartea Bomba numita Populatie

“Pamântul e bolnav de cancer, iar cancerul sunt oamenii.” Merton Lambert, formator în cadrul Fundaţiei Rockefeller.

“Eu cred ca suprapopularea umana este problema fundamentala pe Pamânt astazi. Noi, oamenii, am devenit o boala: ?Virusul-Om?.” “Primele mele trei obiective principale ar fi: reducerea populaţiei umane la aproximativ 100 de milioane în întreaga lume, distrugerea infrastructurii industriale si, in al treilea rând, sa vad cât mai multe zone pustii.” Dave Foreman ? ecologist, co-fondator al Mişcarii Ecologiste Radicale “Earth First!?

“?n scopul de a stabiliza populaţia lumii, trebuie sa eliminam 350.000 de oameni pe zi. Acesta este un lucru oribil pe care trebuie sa îl spun, dar este la fel de rau sa nu-l spun.” J. Cousteau, 1991, explorator si reprezentant UNESCO

“Noi trebuie sa vorbim mai clar despre sexualitate, contraceptie, despre avort, despre valoarea controlului populatiei, deoarece, pe scurt, criza ecologica este criza populatiei. Reduceţi populatia cu 90%, iar apoi nu vor mai fi suficienţi oameni pentru a face atât de multe daune ecologice.” Mihail Gorbaciov ? conducatorul Uniunii Sovietice în perioada 1985-1991

“Azi, America ar fi indignata daca trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea. Mâine vor fi recunoscatori! Acest lucru va fi valabil mai ales daca li s-a spus în prealabil ca exista infiltrate în mijlocul lor ameninţari din afara, indiferent daca sunt reale sau fictive, care pun în pericol însasi existenta noastra. Aceasta va fi valabil şi în cazul tuturor popoarelor din lume, iar ele  vor dori sa fie eliberate de acest rau… Atunci când este prezentat acest scenariu, drepturile individuale vor fi de buna voie abandonate de catre oameni, mai ales daca bunastarea lor va fi garantata de catre Guvernul Mondial.” Dr. Henry Kissinger, Conferinta Bilderberg, Evians, Franta, 1991

“Ilegal o putem face imediat. Constituţional va dura puţin mai mult…” “Depopularea ar trebui sa fie cea mai mare prioritate a politicii externe fata de lumea a treia, pentru ca economia SUA va necesita cantitaţi tot mai mari de minerale din strainatate, în special din tarile mai putin dezvoltate.” “Puterea este cel mai puternic afrodiziac”. “Persoanele în vârsta sunt consumatori inutili”. “Populatia lumii trebuie sa fie redusa cu 50%”. Dr. Henry Kissinger ? fost secretar de Stat al Administraţiei Americane în timpul lui R. Nixon şi G. Ford

“Suntem pe punctul de a realiza o transformare la nivel mondial. Tot ce avem nevoie este de o criza majora credibila si natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala.”David Rockefeller? fondatorul Grupului Bilderberg

“Razboiul si foametea nu sunt eficiente. ?n schimb, boala a oferit cel mai eficient si mai rapid mod de a ucide miliardele care trebuie sa moara în curând pentru a fi rezolvata criza populaţiei. SIDA nu este un criminal eficient, deoarece este prea lent. Candidatul meu favorit pentru eliminarea a 90% din populatia lumii este Ebola (Ebola Reston), deoarece este extrem de letala si ucide în câteva zile, în loc de câţiva ani. Trebuie sa creştem mortalitatea cu 90%  la om. Uciderea oamenilor… Gânditi-va la asta… Stiţi, gripa aviara e buna de asemenea. Pentru ca cel care supravietuieşte va îngropa mai apoi noua.” Dr. Eric Pianka, profesor de ecologie evolutiva la Universitatea din Texas. Interviu aici!

“Nimeni nu va intra în Noua Ordine Mondiala decât în cazul în care el sau ea va face o promisiune pentru a se închina lui Lucifer. Nimeni nu va intra în New Age cu exceptia cazului în care el va lua o initiere luciferica.” David Spangler, director al Initiativei Planetare –   Organizatia Natiunilor Unite şi unul din fondatorii curentului New Age!

“Suprapopularea este în prezent vasta, mult dincolo de capacitatea planetei. Ea nu va raspunde la reducerea viitoare a ratei natalitatii prin metode contraceptive, sterilizare si avort, dar trebuie sa reducem în prezent cât mai mult populaţia. Acest lucru trebuie realizat prin orice mijloace necesare.” Initiativa pentru Carta Natiunilor Unite ECO-92 PAM?NT

“?n America de Sud, guvernul peruan merge din usa în usa facând presiuni asupra femeilor care urmeaza sa fie sterilizate si el e finantat cu dolari americani pentru a face acest lucru.” Mark Earleyîn The Wrong Kind of Party Christian Post, 10/27 2008

“Femeile în Tarile de Jos, care sunt considerate de catre stat a fi mame improprii, ar trebui sa fie condamnate la a lua contraceptive pentru o perioada determinata de doi ani.” Marjo Van Dijken ? autor al proiectului de lege în ţarile de Jos

“Mentinerea umanitaţii sub 500 milioane, în echilibru perpetuu cu natura” Citat anonim aflat pe una din pietrele Georgia Guidestones

“Daca m-as reîncarna, as dori sa revin pe pamânt ca un virus ucigaş care sa reduca populaţia umana.”
“Cresterea populatiei umane este, probabil, singura si cea mai grava amenintare pe termen lung pentru supravietuire. Suntem în pragul unui dezastru major în cazul în care aceasta creştere nu este temperata – nu doar în rândul naturii, ci şi în rândul oamenilor. Cu cât sunt mai multe persoane, cu atât mai multe resurse vor consuma şi, implicit, va fi mai multa poluare.” Printul Phillip, sotul reginei Elisabeta, Ducele de Edinburgh, lider al World Wildlife Fund. Clip aici!

“Graviditatea ar trebui sa fie o crima pedepsibila împotriva societatii, cu exceptia cazului în care parintii  detin un permis de la guvern. Toti potentialii parinti ar trebui sa fie îndemnaţi la  a folosi produse chimice contraceptive, guvernul furnizând  antidoturi cetatenilor aleşi pentru fertilizare…” David Brower, directorul executiv Sierra Club

“Principiul care susţine vaccinarea obligatorie este suficient de raspândit, iar cel de taiere a trompelor uterine ar trebui sa fie la fel.” “Este mai bine pentru toata lumea daca, în loc de a astepta executarea degeneraţilor pentru infractiuni, sau de a-i lasa sa moara de foame în imbecilitatea lor, societatea îi va împiedica, pe cei care sunt în mod vadit inapţi, sa continue soiul lor… Trei generatii de imbecili sunt de ajuns.” Oliver Wendell Holmes, Curtea Suprema de Justiţie SUA

“Sincer, am crezut ca la acea data Roe s-a decis şi am avut temeri cu privire la cresterea populatiei, în special cresterea în rândul populatiilor care nu vrem sa aiba prea mulţi urmaşi.” Ruth Bader Ginsburg, Curtea Suprema de Justiţie SUA

“Un regim planetar ar trebui sa fie responsabil pentru determinarea populatiei optime în întreaga lume, dar si în fiecare regiune si pentru a arbitra diferitele tari în împarţirile regionale. Controlul demografic ar putea sa ramâna responsabilitatea fiecarui guvern, dar regimul planetar ar trebui sa aiba puterea de a aplica limitele convenite.” John P. Holdren, consultant în ştiinta al preşedintelui Obama. Articol aici!

“Direcţia pe care o urmeaza Rockefellerii si aliatii lor este de a crea un guvern într-o lume care combina supercapitalismul si comunismul în acelasi cort, toate aflate sub controlul lor… Ma refer la o conspiratie? Da, şi sunt convins ca exista un astfel de complot international în domeniu, aplicat şi planificat de mult timp si care este incredibil de rau în intentie.” Congresmanul Larry P. McDonald, ucis într-un zbor al Liniilor Aeriene Coreene doborât de catre Uniunea Sovietica

“Astazi lumea are 6.8 miliarde de oameni. Şi ar putea creşte pâna la aproximativ noua miliarde. Acum, daca am face o treaba foarte eficienta cu noile vaccinuri, cu asistenta medicala, cu serviciile de sanatate şi control al reproducerii, am putea reduce aceste cifre cu 10 sau chiar 15%…!” Bill Gates ? co-fondator al Microsoft Corporation.

http://lupuldacicblogg.wordpress.com/2014/03/09/de-ce-vor-elitele-sa-reduca-populatia/

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s