MINERII DIN SUBTERAN DE LA ROSIA MONTANA NISTE PREFACUTI.


Minerii si ceilalti care protesteaza pro minerit la Rosoa Montana = mai multi de Sanda Lungu ( adica escroci platiti de evreu pentru a jefui romania) .

Sanda Cretina

Atenție, vorbim despre o minciună care „a fost văzută de 21.257.771 de oameni“ – așa cum precizează site-ul dedicat minciunilor către România. Vă las pe voi să deslușiți misterul acestei cifre.

Campania companiei Roșia Montană Gold Corporation (RMGC) botezată „Scrisoare către România“ a invadat mass-media audiovizuale, tipărite și online. Șapte personaje din Roșia Montană își povestesc necazurile. Toate poveștile lor se încheie cu un îndemn la deschiderea exploatării de aur (a RMGC). În urmă cu câteva luni, am făcut aici o trecere în revistă a identităților reale ale „autorilor“ scrisorilor. Unii dintre ei aveau relații destul de vizibile cu RMGC, dacă nu cumva erau chiar angajați. Cel mai bine camuflată a fost relația companiei cu Sanda Lungu, văduva de 42 de ani care-și crește cei doi copii din pensia de 134 de lei a mamei sale. Dacă pledoaria doamnei Lungu e clădită pe ideea unei declarații de avere, atunci trebuie să facem o crudă, dar necesară precizare: principala sursă de venit a femeii a plecat către cele veșnice, de câteva luni. Or, Sanda Lungu e plimbată să plângă prin țară, dar și la Bruxelles; când vine să plângă la București, e cazată la Marriott; fiicei ei nu-i lipsesc banii de benzină ca să meargă la liceu cu un VW microbuz proprietatea familiei; și, în general, trăiește – toate astea dintr-o pensie pe care n-o mai primește? Un VW pe care l-a turtit ușor într-un perete exact la ora la care maică-sa plângea în direct la OTV.

Sanda Lungu dorește dispariția bisericii care-o hrănește. Sanda Lungu povestește că a încercat să-și câștige existența croșetând ciorapi și făcând prăjituri, ceea ce localnicii pe care i-am întrebat consideră a fi încă o minciună grosolană. Ea câștigă, însă, un ban de la biserica romano-catolică de care are grijă ca de propria-i gospodărie. La FânFest-ul de anul trecut, în cadrul festivalului, a fost organizat un tur al bisericilor din Roșia. Sanda Lungu a cerut 400 de lei ca să permită o vizită a grupului, iar preotul romano-catolic a anunțat că nu trece peste cuvântul ei. Cuvânt care, iată, sub forma scrisorii către România, cere pornirea proiectului RMGC. Iar dacă proiectul s-ar realiza, biserica în care lucrează azi, monument istoric, ar fi printre primele distruse.

Sanda Lungu a răspuns cu sinceritate întrebărilor pe care i le-am formulat. A trăit timp de câteva luni în condițiile pe care le povestește în „scrisoare“. Acum este angajată la biserica romano-catolică, post pe care nu l-ar părăsi decât pentru un loc de muncă la viitorul proiect de exploatare. În deplasări – la Bruxelles și la București – „nu plec să mor de foame; […]sunt ONG-urile pro Roșia Montană (pro RMGC) care au grijă de mine“.

Ceaușescu mai demola biserici. Dar, ce-i drept, nu-și lua leafa de la Biserică. (Mircea Toma)

In Romania traiesc milioane de oameni la limita subzistentei.Daca nu era aur la Rosia Montana ce facea Sanda Lungu ?

Aceastei nenorocite, nu-i pasa de restul populatiei care va fi otravita la propriu cu cianurile provenite din procesul de extractie, cianuri in volum de ordinul a sutelor de mii de metri cubi.

Ce va face Sanda Lungu dupa ce Romania va ramane in curu` gol? Adica fara nimic? Ce vor face copii si nepotii tai, panarama corupta ce esti? Nu te gandesti si la viitorul celor care vor urma dupa tine, Iudo.Dar ce conteaza ce va urma atata timp cat ai bani de bautura , panarama.

Numai uita-te la tine, te tradeaza fata, ma mir cum de ai rezistat sa faci reclama aia fara sa bei nimic.

Mineritul la Rosia Montana s-a inchis de 15 ani. De ce nu se intreaba nimeni ce-au facut minerii in tot timpul asta? De ce nu au protestat pana acum.

S-au inchis peste 40 de galerii de mina de carbune, de ce nu protesteaza sa le redeschida si sa aiba locuri de munca? In foarte multe tari europene carbunele este folosit.

Sau nu le place la carbune, vor doar la mina de aur?

DACA VOR SA MUNCEASCA ESTE DESTUL PAMANT IN TARA ASTA, ORI SA PROTESTEZE SA REDESCHIDA MINELE DE HUILA SI LIGNIT, LASAND LA O PARTE TRADAREA .

NU EXISTA NICI O DRAMA A OAMENILOR DE LA ROSIA MONTANA. DACA NU EXISTA ACEL AUR ACOLO, LA CE MAI URLAU ACUM MANIPULATORII?

ROMANIA TV MANIPULEAZA.

TOTUL ESTE MANIPULARE, NU VA LASATI INSELATI DE O MANA DE NENOROCITI, CARE PENTRU O MANA DE BANI NE VAND PE NOI TOTI FARA SA CLIPEASCA.

1 comentariu

 1. Imi permit sa pun o singura intrebare, de bun-simt zic eu: cine a mai vazut „mineri” cu barbi de cocalar, asa cum am vazut zilele astea la TV cateva clipuri cu „minerii” care chipurile s-au „inchis in subteran” ?!? Aud ?!? „Mineri” care nu s-au inchis in mina in decurs de 15 ani, dar acum au facut-o in mod ostentativ, si nici macar in adevaratele galerii, ci in niste galerii de muzeu ! „Mineri” carora li se aduc acolo in „galerii” alimente si „Co ca-cola” cu baxu’, daca nu cumva si beuturica (tot cu baxu’) … Cred ca au uitat unii sa taie aceste imagini la montaj, asa incat „minerii” s-au facut – inca o data, daca mai era nevoie – de k k o !!! RUSINE SA LE FIE !!! Nu sunt nenorociti, sunt doar NEMERNICI !


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 • wordpress
visitor
 • Septembrie 2013
  L M M M V S D
  « Iul   Oct »
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  30