ATACUL CU MINI-BOMBA NUCLEARA A ISRAELULUI, ASUPRA SIRIEI, A INFURIAT RAU DE TOT RUSIA:


h.sharifi20130527084727927

Dupa ce Siria a scufundat un submarin israeliean Dolphin echipat cu racheta nucleara Tomahawk-recuperata apoi de rusi- care era baza suport a infiltrarilor de comando in Siria,  a urmat atacul cu bomba nucleara al Israelului asupra vecinatatii Damasului! Vladimir Putin l-a contatctat imediat pe pres Obama si i-a confirmaat ca Rusia nu va mai permite niciun alt atac nuclear pe viitor fara a-i raspunde in acelasi fel Israelului iar prin aceasta informeaza si casa Alba ca “Israelul si-a asternut singur patul in care daca doreste poate sa si moara”! In prezent se pare ca administratia Obama si Rusia sunt de aceeasi parte in ceea ce priveste aceasta situatie. Noul scut deja functional de rachete S300 amplasat in Siria, e capabil sa protejeze Siria, si Libanul si anuleaza superioritatea aeriana a Israelului in zona!

7 comentarii

 1. Ce-i aceea ‘mini bombă nucleară’? O bombă nucleară trebuie să aibă o anumită masă, altfel reacţia care-i poartă numele nu se poate produce. Iar dacă posedă acea masă atunci nu mai este mini. În altă ordine de idei, de unde aţi obţinut informaţia?

  • NU, o bomba nucleara nu trebuia sa aiba o anumita masa. Depinde de ogiva nucleara.Focosul poate sa aiba 100 g de material radioactiv sau cateva sute de kg. Daca te referi la bombele nucleare inter-continentale, da, alea sunt mari datorita rezervoarelor de combustibil lichid si solid, necesar pentru propulsie, insa ogivele in functie de puterea de detonatie sunt de la zeci de kg la sute de kg. Sau poate tone daca vrei sa distrugi jumate din continent >

  • Alexandru, aici poți vedea mini-bomba nucleară pe care au dezvoltat-o israelienii (ma refer la sioniști, desigur!): http://nesaranews.blogspot.ro/2014/05/911-russia-presents-evidence-against-us_30.html

 2. http://en.wikipedia.org/wiki/Critical_mass Aveţi şi un tabel acolo cu masa minimă pentru diferite elemente radioactive în cazul ideal a unei concentraţii de 100% şi a unei forme sferice. Nici vorbă de 100 de grame, cea mai mică valoare fiind de 6kg. În realitate, însă, concentraţia nu ajunge la 100%, iar pentru a le declanşa este nevoie de explozibil care să atingă o anumită temperatură. Carevasăzică masa critică este şi ea mai mare, ajungând la câteva zeci, chiar sute de kg. Iar o bombă atomică de câteva tone nu distruge jumătate de continent. Fat Man avea vreo 5 tone, dacă nu mă înşel, iar cea mai mare detonată vreodată, la vreo 10km deasupra solului, e drept, avea vreo 55 de tone…

  • HI hi, si asta e drept , insa masa critica se refera la altceva. Ce spui tu acolo se refera la reactia se fisiune. Insa acum sunt ogive termonucleare, unde in acelasi timp are loc atar reactia se fisiune cat si de fuziune.
   În prezent există două tipuri de arme nucleare: cele bazate exclusiv pe reacția de fisiune nucleară și cele care utilizează fisiunea nucleară pentru amorsarea reacției de fuziune nucleară.

   Armele bazate pe fisiunea nucleară constau dintr-o cantitate de uraniu îmbogățit care formează o masă supra-critică în care se dezvoltă exponențial reacția în lanț. Masa supra-critică se realizează fie prin implantarea unei piese din material fisionabil în masa subcritică (metoda proiectilului) fie prin comprimarea (cu explozivi chimici) unei sfere de material fisionabil până se atinge masa supra-critică (metoda imploziei). Masa critica se refera la un copmpartiment al ogivei. Adica substanta periculoasa , nicidecum la greutate.Aici in aceasta substanta are loc reactia in lant, de asta se mai numeste si masa critica .:))

   Există și arme nucleare cu destinații speciale precum arma cu neutroni sau arma cu contaminare radioactivă. Arma cu neutroni este o armă termonucleară construită special pentru a produce un flux mare de neutroni ce produce multe decese dar nu produce contaminare radioactivă și nu afectează construcțiile. Arma cu contaminare este o armă cu fisiune învelită cu un material (cobalt, aur) care produce o contaminare radioactivă extrem de puternică.

   Din punct de vedere al strategiei militare armele nucleare se împart în : arme strategice (care vizează țări sau populații mari) sau tactice (utilizate numai pe câmpul de luptă). Armele nucleare strategice sunt transportate la țintă cu avioane sau rachete. Armele tactice sunt transportate cu rachete, artilerie, torpile, etc.Pricepusi? Cand vorbeam de continente era la figurat, putea fi vorba jdemii de tone…… si nu compara armele din `45 cu cele de astazi.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 • wordpress
visitor
 • Iunie 2013
  L M M M V S D
  « Apr   Iul »
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930