O TARA CU PROSTI, RECOMAND STERILIZAREA


              Ajuns la 20 de ani de la lovitura de stat, orchestrata de mai marii evrei (Bilderbergii, FMI, BM, si restul lepadaturilor care colonizeaza Terra), sa  constat cu lacrimi in ochi ca imi  traiesc viata de zi cu zi intr-o tara plina de prosti si alienati mintal.
Dar vai mie…ce-am putut sa spun? O sa-mi sara toti „desteptii”   acum in cap, pentru ca mi-am permis sa caracterizez o tara intreaga, o natiune cu istorii stravechi, sa-i pun pe toti in aceeasi oala ca fiind niste prosti, niste alienati mintal ori poate fii de curve corcite cu alte natii in decursul istoriei noastre de cotropiti ?!
In mod catedoric asa trebuie sa fie, sigur suntem cea mai idioata natiune de pe Pamant.
Insa intreb acum desteptii : De ce nu au sarit in sus cand s-au vandut toate resursele tarii pe o redeventa de 4%?
De ce nu au sarit in sus cand s-a sabotat toata industria tarii, dezmembrata si vanduta la fier vechi? Si pot sa continui pe plan economic si al sigurantei nationale mult si bine, ce s-a facut e bun facut.
Dar intreb acum desteptii, de ce nu au sarit in sus cand toata bozgorimea urla si tipa ca din gura de sarpe ca de 1 Decembrie e doliu mare in sanul minoritatilor maghiare ? Aceia nu erau ETREMISTI cand faceau tot felul de acuze la adresa poporului roman, si ne „recomandau” indracit sa ne dezmembram tara ?
Acei maghiari nu erau extremisti care mergeau pe strazile din Cluj si alte orase cu harta romaniei schilodita si Avram Iancu spanzurat?
Am ajuns sa traiesc intr-o  tara cu prosti, unde daca esti iubitor de tara  adica nationalist, daca promovezi moralitatea, cinstea corectitudinea si munca esti declarat EXTREMIST, TERORIST, FASCIST.
Am ajuns sa traiesc intr-o tara cu prosti in care cuvantul nationalist a ajuns sa insemne un cuvant imoral, negativist  .
                Am ajuns sa traiesc intr-o tara cu prosti in care, daca imi spun o parere proprie , sub antetul liberei exprimari sa fiu arestat. Da oameni buni si eu SUNT  DE PARERE CA TIGANCILE CARE DORESC SA FIE STERILIZATE, PE PROPRIA RASPUNDERE SI NESILITE DE NIMENI, SA O FACA , CONTRA COST SAU GRATIS.  VOI FI ARESTAT PENTRU ASTA?  Si nu mi-o voi schimba fortat sub presiunea oricarei organizatii .
MAI VRETI PARERI ? MAI AM:
Nu sunt deacord ca din salariul meu sa platesc ajutoare sociale unor tigani imputiti si nespalati, infractori notorii, care nu au nici o zi vechime  pe cartea de munca, care se fut ca animalele, astfel incat prin plata acestor ajutoare sa intretin „cultura” viitoare de tiganei infractori care sa-mi violeze copii si sa-mi de-a in cap peste cativa ani talharindu-ma.
                 Intreb acum Statul Roman, Justitia, Guvernul, voi si arestat pentru ca nu sunt deacord sa mi se violeze copii , sa fiu batut si talharit sau unde sa mi se duca proprii mei bani munciti de mine?
                 Bateti toba cu drepturile tiganilor, si aveti dreptate,  parazitii au mai multe drepturi ca mine. Dar dreptul meu la viata, la sanatate,  la siguranta mea si a copiilor unde este popor idiot, guvern si justitie corupta?
Mergeti prin spitale si vedeti, put ca, cainii, nu mai incapem de ei, ocupa toate paturile, fac galagie, aduc boli in spitale sunt un focar de infectie si TBC si pe banii cui sunt tratati? Nu platesc un leu asigurari de sanatate, toate pe banii prostilor.
Noua generatie de puieci.

https://www.youtube.com/watch?v=eTBjhi6Yr9M

                Nu mai tac, toate astea au degenerat de la organizatiile evreiesti care s-au inradacinat miseleste in Romania, si care prin tertiputi ticaloase, ademeniri, mituiri etc, s-au infiltrat peste tot in puncte cheie si in structuri de conducere a tarii, astfel incat sa poata sa se victimizeze ca si minoritate evreiasca asuprita si prigonita.
                De aici a plecat toata tarasenia cu antisemitismul, cu extremismul, cu ura de rasa etc.Totul pentru a avea protectie si beneficii, nu am dreptate?
                Csibi Barna l-a spanzurat pe Avram Iancu. Sa presupunem ca spanzura simbolic un evreu, credeti ca mai iesea ala din puscarie cativa ani? Nu!    …. va garantez asta, si stiti de ce? Pentru ca presiunea evreiasa asupra tibunalului, asupra mass-mediei, ziarelor etc era uriasa, atat timp cat ei controleaza aproape tot.Asta e opinia mea, libera la dreptul de exprimare ; voi fi arestat pentu asta?
Se intampla toate astea pentru ca suntem o tara de prosti!
Banii statului cheltuiti pentru astfel de incidente :

 

3 comentarii

 1. ai perfecta dreptate. Sunt de aceiasi parere cu tine. Dar oare se vor trezi romanii candva,?. aceasta este intrevarea. numai bine,

 2. 1000 kg TNT pe parlamentul romaniei ca sa fim siguri!!!!!!!!!!

 3. Sunt cu totul de acord cu autorul articolului!
  Ai dreptate, mai nimic a mai ramas din ADN nostru de Daci Liberi Neinfricati!
  Din pacate poporul nostru s-a corcit cu altii care ne-au cotropit in trecut in mod oficial si acum sintem o natiune de alienati.
  Mama natura,(biologic)spune ca cel mai puternic,agresiv supravietueste si conduce peste ceilalti.In cazul de fata acesti sclavi din India care au fost adusi in Principate mai bine de 400 ani in urma,Primeaza si conduce o natiune care aproape si-a pierdut identitatea culturala si nationala in fata acestor tigani jegosi.
  Daca in urmatorii 50 de ani in Romania nu apare un conducator de talia lui I.Antonescu sau un vizionar al natiunii romane precum Corneliu Zelea Codreanu vom inceta sa existam ca entitate statala,vom fi o enclava neinsemnata pe harta lumii,o groapa de gunoi a Europei in care legea junglei va fi la ea acasa!
  Reamintesc tuturora ca a fi nationalist este o virtute,trebuie sa scapam tara de aceasta ciuma,sau daca nu incetam sa mai ne numim ROMANI!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s