CUM NE OBLIGA UNIUNEA EUROPEANA CRIMINALA SA NE CODUCEM TARA DUPA GENUL DE POLITICA A ALIENATULUI MINTAL.


Cu ajutorul tradatorilor ordinari si spanzurabili ai Romaniei, care au condus prin tradare pana la nesfarsit a poporului roman, Uniunea Europeana Criminala si Colonista incepe un nou jaf .

             Poate acum va puneti intrebarea : Oare ce contineau toate acele ” pachete de legi” pe care le tot primeam de la criminalii europeni, in perioada de pre-aderare a |Romaniei la Uniunea Criminala a Europei ?

             Ei bine , toate acele asa-zise pachete de legi nu contineau altceva decat porunci directe si modul in care tradatorii Romaniei sa saboteze si sa tradeze necontenit toate interesele tarii, economia si avutia acesteia.

            Daca nu am dreptate, acum in prag de alegeri, politicienii care miauna frumos si pozeaza in personaje carora le-ar pasa, atunci sa desecretizeze toate acele pachete de legi, cu lux de amanunte, nu doar anexele special pregatite pentru presa Iata deci, printre altele, unde se ajunge atunci cand tradatorii accepta „spre binele Romaniei” POLITICA ALIENATULUI MINTAL, si Dumnezeu sa ma ierte…nu cred ca era un popor mai nimerit pentru asta. Daca s-a ajuns la asa ceva, iertati-ma oameni dar numai unui popor alienat mintal poti sa-i faci asa ceva.

Iata deci, doar  unul din sutele de cazuri, in care noi romanii suntem jefuiti , cum ai jefui un popor de bolnavi la cap.\

Vindem ieftin, cumpărăm scump. Se întâmplă în România. De anul viitor, OMV va putea exporta gaze româneşti la preţ redus. Asta în timp ce, bineînţeles, vom continua să importăm la tarife de până la trei ori mai mari. Situaţia este prezentată de jurnaliştii de la Vocea Rusiei.

Vocea Rusiei notează că, de anul viitor, România va exporta gaze, prin OMV, la 150 de dolari pe metru cub, în timp ce necesarul pentru consumul intern şi-l va asigura de la Gazprom, la preţuri de 450-500 de dolari. Invitat la Deschide Lumea, secretarul de stat în Ministerul Economiei Rodin Traicu nu era la curent cu intenţiile gigantului OMV.

Secretarul de stat spune că OMV s-a angajat să nu exporte gaz din România dar că nu există niciun impediment legal în această privinţă.

Într-o intervenţie telefonică, deputatul PDL Mircea Toader a adus în discuţie o hotărâre de guvern din 23 august 2012, prin care sunt exceptate de la respectarea structurilor amestecurilor de gaze naturale stabilite sau avizate de ANRE, cantităţile de gaze naturale din producţia internă utilizate de către producătorii titulari de acorduri petroliere la producerea de energie electrică în propriile centrale electrice.

Întrebat dacă era la curent cu hotărârea de guvern, secretarul de stat a declarat că aceasta nu va afecta buzunarele românilor.

2 comentarii

 1. statu roman incearca sa ne omoare fara ca televiziunile sau presa sa faca cunoscut acest lucru nea ascuns tot trecutu toate mostenirile identitatea si munca servici medicale contributi au ascuns absolut tot copii parinti nepotii si nea transformat in HRANA LA CIINI DUPA O VIATA DE MUNCA

  • @Popa,televiziunile si presa sunt ale lor, ale celor care incearca sa ne omoare . Deci sunt copmlice, se fac ca nu stiu, prin ele ne manipuleaza si ne distrug..


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 • wordpress
visitor
 • Noiembrie 2012
  L M M M V S D
  « Oct   Dec »
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  2627282930