VIDEO: Descoperire fabuloasă în apele din apropierea Cubei care rescrie istoria omenirii. De ce au ţinut-o americanii secretă


Odata la cateva zeci de mii de ani, au loc APOCALIPSE, si tind sa fac referire la faptul ca, in ultimii ani am ajuns la concluzia ca sunt cicluri in istoria Pamantului, in care uscatul devine fund al marilor si oceanelor, iar fundul acestora se inalta si devine UN NOU USCAT, adica o lume noua.  Iar dovezi in sensul acesta sunt destule, insa cea mai la indemana pentru muritorul de rand, este sa sapi o groapa si inevitabil vei da de scoici si nisip. Ce anume produce aceste schimbari de relief intratat de majore incat scoarta terestra sa urce sau sa coboare, chiar si 4000 de metri in unele zone, nu stiu. Insa stiu ca s-amai  intamplat de multe ori si se va mai intampla. In filmul 2012, la sfarsit realizatorii au scris la sfarsit : Ati fost avertizati.Ce-or fi vrand sa spuna cu asta? Stiu ei ceva si ascund omenirii>? Sa fie Nibiru>?

Cercetătorii au descoperit mai multe piramide pe fundul Oceanului Atlantic, în vestul Cubei, şi cred că ar putea fi vorba chiar despre ruine ale oraşului scufundat Atlantida, scrie Utaot.com.

Paul Weinzweig şi Pauline Zalitzki au găsit piramidele la o adâncime de 1.600 de metri, folosind submarine şi alte echipamente speciale. Structurile antice, realizate din piatră, cântăresc sute de tone şi aduc aminte de piramidele din Giza (Egipt), scrie sursa.

În plus, cercetătorii au mai găsit un sfinx, mai mulţi monoliţi aranjaţi ca la Stonehenge, dar şi gravuri într-o altă limbă, realizate pe pietre.

Utaot.com scrie că situl arheologic din Oceanul Atlantic a fost descoperit de americani, în anii ’60, dar descoperirea nu a fost făcută publică pentru a nu fi găsit şi de ruşi.

Utaot.com scrie că nu se ştie exact vechimea sitului, însă acesta are cu siguranţă peste 10.000 de ani.

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 • wordpress
visitor
 • septembrie 2012
  L M M J V S D
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930