NIBIRU EXISTA


CUTREMURE, INUNDAŢII şi TSUNAMI-URI! O planetă „ucigaşă” ar putea distruge viaţa pe Pământ?

           Oamenii de ştiinţă de la NASA plănuiesc să trimită în spaţiu un telescop pentru a identifica misterioasa planetă „ucigaşă” Nibiru. Planeta ar putea schimba considerabil viaţa pe Terra în viitorul apropiat, ceea ce ar putea duce la dispariţia vieţii pe Pământ, informează publicaţia rusă Pravda.

Potrivit unor experţi consultaţi de sursa citată, influenţa pe care Nibiru ar putea-o avea asupra planetei noastre cuprinde mai toate scenariile apocaliptice folosite de scenariştii de la Hollywood. Astfel, planeta „ucigaşă” ar putea aduce pe Pământ cutremure, inundaţii sau tsunami-uri.

Aceste dezastre ar putea fi cauzate de apropierea lui Nibiru de Terra, sau, bineînţeles, în cazul unui impact al acestei planete cu Terra.

Nibiru a fost descoperită de savanţi în 1983 şi unii oameni de ştiinţă cred chiar că această planetă ar putea găzdui o civilizaţie extraterestră. De asemenea, se bănuieşte că această planetă este responsabilă pentru schimbările majore petrecute pe alte planete din sistemul nostru solar, la fel cum se crede că ea a provocat craterele de pe Lună, informează Pravda.

Până acum, astronomii au exclus varianta ideii existenţei unei asemenea planete, şi au depus toate eforturile pentru a asigura populaţia că nu există nicio ameninţare pentru planeta noastră.

 

Un comentariu

 1. Sper sa fie adevarat. & miliarde de oameni e prea mult pentru planeta asta. In afara de asta a inceput sa fie plictisitoare viata pe aici….


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 • wordpress
visitor
 • septembrie 2012
  L M M J V S D
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930