ROMANII NU AU VOTAT NICI CU BABA MERKEL NICI CU MINCINOASA CLINTON


        

     Asa cum suna si titlul acestui articol, stau si ma gandesc ca un pacalit si neputincios, de ce am mai vota pe cineva din clasa noastra politica actuala ? De ce este nevoie de atatia politicieni, senatori, deputati, ori guvern sau presedinte, cand de fapt totul se rezuma la hotararea si dictatul  catorva nenorociti de la Washington si Bruxelles . Deci cum ati observat si dvs. in lupta dintre cele doua  curve PDL si USL , au intervenit parazitii pamantului adica cei care traiesc pe spinarea altora, colonizandu-i si  jefuindu-i de toate resursele necesare unui popor pentru ca acesta sa traiasca in demnitate si suveranitate.

     Marele necaz, este ca oricare dintre curve va  ajunge la putere sunt la fel de vasale si slugarnice acestor paraziti. Si spun asta pentru ca atunci cand si-a facut aparitia „sageata” lui Clinton la Bucuresti, ambele curve s-au pus in genunchi asteptand un sex oral fara sa carteasca. Finalizarea s-a terminat cu o ejaculate abundenta prin toata incaperea, stropind din plin pe toti cei ce chipurile  reprezinta Romania hotarandu-se astfel : Basescu revine la Cotroceni. Nu ne putem permite sa indepartam o sluga care tradeaza  orice neconditionat si serveste intereselor noastre financiare, cu alte slugi care inca nu prezinta garantie .

      Dupa toate astea USl-ul  batea toba tare despre cum se calca in piciorea vointa poporului ”Suveran”. Dintr-o data poporul a devenit suveran, cand s-a vandut tot in tara asta poporul era prea prost ca sa afle, totul se facea cu contracte ascunse si capitole aditionale pentru ca poporul idiot din fire sa nu stie cum i se vinde tot ceea ce lui ii apartinuse.

       Toti se bat cu pumnii in piept, cu cea mai mare perfiditate, ca poporul este suveran, vointa poporului e sacra  s.a.m.d , doar pentru a-si vedea interesele lor.

      Acum cand interesul curvei este maxim, cere mila poporului idiot care in prostia lui fara de margini, ajuta intr-un fel.

Cand de-o data, perversitatea iese la iveala, brusc, subit si instantaneu –  a disparut vointa poporului, toti in 10 minute s-au adundat si au facut cvorum pentru a se da citire la  hotararea coruptilor din CCR. Ati vazut si voi cum pentru un simplu avantaj, acel de a numi pe Avocatul Poporului, s-au cacat, pisat si tot ce vreti voi pe vointa poporului si „suveranitatea” acestuia .

Asa ca oameni buni singura noastra sansa este de a starpi toate soparlele astea care s-au perindat prin politica si au contribuit la jaful si distrugerea Romaniei  de la Iliescu si pana la Antonescu  .

                  Soarta ti-o faci singur nu astepti sa ti-o faca altul. Nu poti concepe sa iti dicteze cineva pentru care nu ai votat. De cand votul poporului american a ajuns sa influienteze soarta Romaniei?

4 comentarii

  1. da din pacate asa este si no suferim pe seama altora , pacat mare ptr Romania si poporul ei …….

  2. Speram la sfarsitul acestei situatii cat mai degraba pentruca tot inceputul are si un sfarsit…rabdarea acestui popor este proverbiala…
    Doamne ajuta!!!

  3. SOMNUL NATIUNII NASTE MONSTRI

    nu eu am spus-o

  4. cu cine sa incepem? cu primarul din sat , sau cu cateii din parlament si guvern?


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s