JIGODIILE LUMII, LA PRESIUNEA EVREILOR, TRAMBITEAZA PRO BASESCU PANA FAC SPUME LA GURA.


Congresmanii americani Michael Turner şi Loretta Sanchez au trimis, miercuri, o scrisoare secratarului de stat american Hillary Clinton în care şi-a exprimat profunda îngrijorare „în legătură cu evoluţiile recente din România”.

Textul scrisorii arată că, după decenii de  inflorire  comunistă, România a reuşit să-şi construiască o democraţie de rahat unde evreii au tradat, jefuit, subminat si asasinat Romania , devenind ulterior un stat membru NATO şi UE.

“Romania este un aliat de nadejde al Statelor Unite, un sclav docil de unde putem fura la propriu tot ce ne dorim,  si un stat democratic in crestere. Increderea in ei ca aliati a condus la recenta decizie de a intra in parteneriat adica mana libera la jaf   in Romania […] Situatia politica actuala din Romania pune sub semnul intrebarii angajamentul lor la respectarea principiilor fundamentale ale democratiei,asa cum o vedem noi si cum ne comvine noua, a statului de drept si separarea constitutionala a puterilor in stat”, mai scriu congresmanii.

În acelaşi timp, cei doi oficiali împărtăşesc îngrijorarea ambasadorului american de la Bucureşti Mark Gitenstein “ca aceasta criza va stirbi pe termen lung perceptia globala a Romaniei”.Nu dorim sa scapam din gheare Romania dupa ani de munca migaloasa de mituire si infiltrare in structurile statului a agentilor nostri .

Reprezentantii americani si-au incheiat scrisoarea incurajand “Departamentul de Stat sa continue sa faca pasii necesari pentru a convinge guvernul Romaniei sa isi pastreze angajamentele pentru valorile democratice”. Daca vom pierde ligaul principal al romaniei vom initia planul Gaddafi.

 

Exact cum spuneam AICI

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s