SUPARAREA LUI OBAMA


ROCKERUL chemat să dea explicaţii agenţilor de la Secret Service, după ce a spus că Administraţia Obama este „ticăloasă, malefică şi plină de ură faţă de America”

Rockerul Ted Nugent a fost convocat de Secret Service, serviciul care asigură protecţia preşedintelui SUA, după ce a făcut o serie de declaraţii ofensatoare, chiar ameninţătoare, la adresa lui Barack Obama, scrie blogul Wall Street Journal.

În cursul weekendului, într-un discurs rostit la o reuniune a National Rifle Association, o asociaţie a deţinătorilor de arme din SUA, rockerul Ted Nugent, care îl susţine pe favoritul republican Mitt Romney în cursa prezidenţială, a catalogat Administraţia Barack Obama drept „ticăloasă, malefică şi plină de ură faţă de America”.

Rockerul i-a criticat în termeni duri pe unii membri ai Curţii Supreme de Justiţie din SUA, acuzându-i că nu ţin cont deloc de Constituţie. „Dacă vreţi ca aceşti oameni malefici şi antiamericani să rămână la Curtea Supremă, atunci staţi de-o parte şi lăsaţi-l pe Obama să câştige încă un mandat. Dar vă spun un lucru: dacă Barack Obama devine din nou preşedinte în noiembrie, eu fie voi fi mort, fie voi fi în detenţie la anul pe vremea aceasta”, a spus Nugent.

Secret Service s-a sesizat în legătură cu aceste declaraţii, considerând că sunt ameninţătoare.

Nugent a declarat că abia aşteaptă să aibă o întâlnire cu agenţii Secret Service, revenind puţin asupra atitudinii sale vehemente: „Ideea este că eu nu am ameninţat pe nimeni în viaţa mea. Eu nu ameninţ, nu pierd vremea cu ameninţări. Eu mă comport ca un activist dedicat al mişcării «Noi, poporul», pentru că am omagiat prea mulţi militari americani ucişi în lupte pentru a nu aprecia ideea de libertate. Familia Nugent este total nonviolentă, plină de pace şi iubire, pasionată de rock ‘n roll, o familie americană muncitoare”, a explicat rockerul.

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 • wordpress
visitor
 • aprilie 2012
  L M M J V S D
  « mart.   mai »
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  30