BASESCU SE PLANGE CA E PREA SCUMPA BENZINA.


Preşedintele critică OMV pentru politica de preţuri pe care o duce, dar spune că nu se poate face nimic pe această temă, din cauza contractului de la privatizarea Petrom.

„Astăzi am venit cu Loganul. Şi Loganului şi Duster-ului eu le pun benzină. Eu sunt cel care a rupt orice legătură cu Petrom pentru excesul de profit pe care l-a avut în perioadă de criză. Nu-mi place politica OMV, este incorectă. Nu poţi să ceri unei firme să fie 100% să fie morală, dar nici nu poţi să-mi arunci în faţă preţul mondial al petrolului este 120 de dolari, când tu îl extragi cu 16 dolari din ţară. Am avut această discuţie cu patronul OMV. Din păcate, contractul este scris aşa încât nu se poate face ceva”, a declarat Traian Băsescu, la Pro Tv.
          Cine mortii mamei voastre de genocidari si spanzurabili imputiti au facut acele contracte , ai?
          De ce baga-mia-si pula”n sufletele voaste, ati sabotat un bun al poporului, in speta Petrom si ati intocmit contracte secrete duse pana la jaful national,  fara acordul poporului, care este mostenitorul de drept al Petrom si a tot ce a lasat Ceausescu si voi ati vandut, furat si distrus la comanda?
           Cum ati instrainat voi bunul poporului unor persoane straine private, luavas nemul in pula, cand o veni ziua sa va calc pe cap impreuna cu progeniturile voastre, sa nu mai ramana samanta de tradator si jigodie imputita, a-l de toata clasa politica din 89 in coace.
            A sotit vreamea fratilor, ca astfel sa le raspundem acestor nenorociti. Aste este  acum pura diplomatie, cu care trebuiesc tratati tradatorii. Mancati, beti, distrati-va , caci nu mai aveti mult. Va veni vremea cand o sa ma pis pe mormintele voastre, futu-va in gat de nemernici.

2 comentarii

  1. sa umble dracu pe ei de hoti ca trenurile pe caile ferate sa fie blestematii si sa nu aiba noroc copii copiilor a lor de tlhari ce sant

  2. Bine punctat intruder 117.Bravo inca odata!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s