JIGODIA DE AMBASADOR AL SUA LA BUCURESTI, AFIRMA CA ROMANII NU AR FI AVUT „EVOLUTIE CULTURALA” , NOROC DE EVREI CA AU DEZVOLTAT, CIVILIZAT SI CONSTRUIT BUCURESTIUL.


SPUN ACESTUI DOBITOC: MAI JAVRA, STII CATE IN LUME S-AU FACUT DATORITA ROMANILOR SI POPORULUI ROMAN, CARE  DACA NU AR FI FOST, ERATI CATARATI SI ACUM IN COPACI? DE CE NU SCOTI SI ASTEA IN EVIDENTA ?

SAU POPORUL ROMAN NU ARE ALTE MERITE DECAT HOLOCAUSTUL VOSTRU EXAGERAT, UMFLAT SI TERORIZABIL LA NIVEL SOCIAL, INTELECTUAL SI CHIAR FIZIC. PAI DUPA VOI ATI MURIT IN HOLOCAUST CAT NICI NU ERATI LA ACEA DATA, SI INCA MAI GASITI „GROPI COMUNE” . DEZGROPATI LEGIONARII ASASINATI, SPUNETI CA SUNT EVREI, DEZGROPATI ROMANII MASACRATI IN ARDEAL, SPUNETI CA SUNT EVREI, DEZGROPATI OSTASI MOLDOVENI SPUNETI CA SUNT EVREI. MAINE POIMAINE O SA REVENDICATI ROMANIA, CA NA, ATI FOST EPURATI . NU VA E DE AJUNS CA SUNTETI INFILTRATI IN TOATE ORGANISMELE DE CONDUCERE A TARII SI IN TOATE PUNCTELE CHEIE?

ADEVARATUL HOLOCAUST ESTE FACUT DE EI, EI AU CREAT TOATE CRIZELE ECONOMICE, EI AU CREAT RABOAIELE MONDIALE, EI AU ADUS CIUMA SOVIETICA DUPA ASASINAREA ULTIMULUI TAR AL RUSIEI SI A FAMILIEI SALE .

CELE MAI MARI CRIME IMPOTRIVA UMANITATII SUNT FACUTE DE EVREI.IATA UN MIC EXEMPLU :

“The Soviet Story” este un documentar de prima mana, al regizorului Edvins Snore. Filmul spune povestea regimului sovietic si cum evreii din URSS au ajutat Germania nazista la instigarea Holocaustului. Filmul arata documente recent descoperite care atesta acest lucru. Interviurile cu fosti ofiteri de informatii, evidentiaza detalii socante. “The Soviet Story” s-a filmat in mai mult de 2 ani in Rusia, Ucraina, Letonia, Germania, Franta, Regatul Unit si Belgia, iar materialele pentru documentar au fost adunate de autor timp de mai bine de 10 ani.
Povestea sovietelor este un film documentar realizat în 2008 despre comunismul sovietic instaurat de evreii khazari și despre relațiile de colaborare intre regimurile nazist (german) și sovietic (rus) înainte de 1941, scris și regizat de Edvins Snore.
Filmul prezintă interviuri cu istorici din Occident și Rusia, cum ar fi Norman Davies și Boris Socolov, scriitorul rus Victor Suvorov, disidentul sovietic Vladimir Bukovski, membri ai Parlamentului European, precum și cu victime ale terorii sovietice .
Filmul arată că au existat apropieri filozofice și de doctrină, legături politice și organizatorice între sistemele naziste și sovietice, înainte și la începutul celui de al doilea război mondial.
Se subliniază egalitatea dintre exterminarea evreilor realizată de germani și epurarea etnică prin înfometare făcută de evreii sovietici, prezintă Pactul Ribbentrop-Molotov, masacrul de la Katyn, colaborarea dintre Gestapo și NKVD (ultimul cu mai multa experiență în exterminarea oponenților regimului la începutul războiului).
“Povestea sovietelor” mai prezintă și deportările în masă sovietice și experimentele medicale din Gulag.

Documente secrete declasificate ale KGB vin sa confirme unul dintre cele mai bine pazite secrete ale lui Vladimir Ilici Lenin: fondatorul Rusiei sovietice avea sange de evreu, din partea bunicului mamei sale.

Documentele KGB care confirma descendenta lui Lenin au fost expuse recent la Moscova, in cadrul unui eveniment organizate de Muzeul de Istorie din Capitala Rusiei, scrie revista Time.

O ALTA IRONIE A SORTII, FACE CA LUCRURILE SA IA O TURNURA NEASTEPTATA DE CATRE EVREI. CHIAR DACA EI AU ADUS SI INFLACARAT BOSEVISMUL IN RUSIA, STALIN S AVUT O PERIOADA DE MARE ANTISEMITISM. CEEA CE EVREILOR LE-A CAZUT GREU LA STOMAC . ASTA E, SI-AU FACUT-O CU MANA LOR.

PENTRU SUBTITRARE APASATI CC

https://www.youtube.com/watch?v=reYRw_go-G0

IATA DECI CE SPUNE OLIGOFRENUL ASTA DE AMBASADOR:


Ambasadorul SUA în România, Mark Gitenstein, a declarat, marţi seară, la lansarea albumului „Istorii şi imagini din Bucureştiul evreiesc”, că această carte este o dovadă a contribuţiei pe care evreii au avut-o la dezvoltarea oraşului Bucureşti şi la evoluţia culturală a Capitalei.

Uitati ce moaca de prost are. Ce fata de embrion subdezvoltat.

Albumul „Istorii şi imagini din Bucureştiul evreiesc” propune o redescoperire a unei zone urbane care şi-a pierdut în mare parte amintirile din cauza emigrărilor şi a demolărilor comuniste. Structura cărţii oferă o perspectivă mai largă decât simpla trecere în revistă, combinând informaţia istorică cu imaginea ei literară şi pozele contemporane cu cele de epocă.

„E genul de carte care te captivează”, a spus Mark Gitenstein. El a adăugat că a fost impresionat de modul în care se leagă, în acest album, prezenţa fizică a evreilor din Bucureşti de arhitectura Capitalei.

Ambasadorul a mărturisit că, din acest album, a aflat că fostul sediu al ambasadei SUA, de pe strada Batiştei, a fost proiectat de un arhitect evreu. „Pentru mine ca american român şi evreu a fost dureros când am aflat şi am citit ce s-a întâmplat în România în perioada Holocaustului, ce s-a întâmplat cu evreii de aici, dar cu atât mai impresionant este când văd ce contribuţie şi-au adus evreii din România la dezvoltarea culturală a oraşului. Şi din acest motiv pot să vă garantez că această lucrare va fi mereu pe măsuţa mea de cafea, la îndemână, şi sper că va fi pe măsuţa de cafea a tuturor celor interesaţi să citească ceva despre istoria evreilor din România”, a mai spus Mark Gitenstein.

El a precizat că bunicii săi paterni provin din Botoşani, loc pe care l-a şi vizitat în luna aprilie a anului trecut.

La evenimentul de lansare a albumului „Istorii şi imagini din Bucureştiul evreiesc” au mai fost prezenţi ambasadorul Israelului la Bucureşti, Dan Ben Eliezer, preşedintele Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România, Aurel Vainer, preşedintele Comunităţii Evreilor din Bucureşti, Erwin Simsensohn, şi scriitorul Stelian Tănase.

Aurel Vainer a spus că „Istorii şi imagini din Bucureştiul evreiesc” este o adevărată carte de istorie, dar că anumite locuri-cheie din cultura evreiască bucureşteană merită să fie incluse într-un posibil volum al doilea: clădirea Teatrului Evreiesc de Stat, Calea Dudeşti, unul dintre cele mai vii spaţii ale comunităţii, sau Calea Moşilor. „Eu am trăit în Bucureşti şapte decenii şi am fost un umblăreţ prin Bucureşti”, a mai spus Vainer, precizând că îşi doreşte să susţină un proiect de creare a unui cartier evreiesc în Capitală.

La rândul său, Stelian Tănase a remarcat faptul că volumul umple un gol în nişa editorială românească. „Un Bucureşti evreiesc lipsea”, a spus Stelian Tănase, adăugând că şi-ar fi dorit să afle mai multe despre evreii care au condus avangarda literară românească. De asemenea, scriitorul a spus că ar merita documentată şi demolarea spaţiilor evreieşti de către buldozerele comuniste ale Capitalei.

„Bucureştiul omogen etnic este sărac, trist şi prostesc”, a spus Stelian Tănase, adăugând că, înainte de izbucnirea celor două războaie mondiale, Bucureştiul era un loc multicultural. „Astăzi este o plictiseală să treci prin Bucureşti (…) iar peisajul uman este atât de sărac încât nici nu trebuie să ieşi din casă”, a spus Stelian Tănase.

Albumul „Istorii şi imagini din Bucureştiul evreiesc” este scris de Felicia Waldman şi Anca Ciuciu. Cartea se doreşte a fi o invitaţie la descoperire, pentru ca în urma răsfoirii ei, cititorul să plece şi singur în căutarea a ceea ce a rămas din Bucureştiul evreiesc. Arpad Harangozo şi Ovidiu Morar sunt cei care semnează fotografiile din volumul editat de Noi Media Print.

6 comentarii

 1. Uimitor!
  Cit de simplu se poate falsifica istoria, sterge identitatea unui popor (cel rumun, nu roman asa cum ne-au botezat liftele tradatoare) si anihila orice urma de reactivitate din constiinta colectiva daca ai destula nesimtire, te autointitulezi popor ales si, bantuit de revelatii (pentru care in trecut primeai pardesiu cu maneci la spate), racnesti cat te tin bojocii ca esti oprimat, in conditiile in care datorita tie au fost generate majoritatea crizelor economice, ba chiar razboaie. Multa lume s-a cam saturat de acest mit fabricat al poporului ales (poate doar de zeul lor ivrit, Iahwe). In decursul istoriei au fost alungati de peste tot pentru ca erau in general cozi de topor si subminau tarile care-i primeau. Daca sunt demascati, incep sa faca spume la gura si o tot trag cu antisemitismul (de parca cazarii ar avea vreo legatura cu semitii, iar ivritii vechi, actualmente sefarzii, ar fi singurii semiti), pe baza unor aberatii pretins istorice (caci niciodata nu vor sa accepte recensamintele dinainte si de dupa razboi) pe care le-au inoculat in capsoarele goimilor ignoranti. De mentionat ca intr-adevar putini dintre ei s-au integrat in randul popoarelor care i-au primit si au adus tot atatea contributii cat si celelalte etnii conlocuitoare. Asa ca sa mai cante la alte mese!
  P.S. Cat despre holocaust, ar trebui sa-si ceara scuze zilnic pentru ciuma rosie ce au abatut-o asupra Europei si care a secerat milioane de vieti sub conducerea inteleapta a bolsevicilor cazari!

  • Ai perfecta dreptate!
   Sugatorii de singe, capusele omenirii sint jidanii!
   Mai sint natiuni care au suferit nedreptati: armenii au fost rasi de pe fata pamintului de catre islamici. Romanii au fost vinduti ca sclavi la toate tirgurile posibile de toate popoarele migratoare care ne-au cotropit. Africanii au fost decimati si vinduti sclavi in America.
   Si nu numai asta, ei sint suparati pe neamul nostru din timpul lui Antonescu si ne-au pus sa ne cerem scuze oficial, iar javrele din guvernul romanesc au facut-o!

 2. Singurele lor „merite” sin jaful crima si minciuna pt ca asta ii in invata spurcatul lor talmud,astia nu au avut niciodata o cultura proprie si nici nu au, sint capuse pe trupul umanitatii,atita tot.Cit despre Stelian Tănase ce poti sa zici, este o sluga care ii si linge in cur stapinii,ce gunoi fara onoare si coloana vertebrala!!!

 3. Oh Doamne !Unde esti tu Tit si Vespasiane !!!

 4. Oare cum au ajuns aceste potai sa guverneze lumea pri sionistii francmasoni distrugand toate valorile nationale , ale fiecarui stat ! oare cine a pus la cale in 1871 cele 3 razboaie mondiale ?! Oare chiar , nu stie luciferianul Gitenstein de Protocoalele Inteleptilor Sionului , sau de agenda aceea diabolica prin care populatia globala trebuie redusa cu 90%, caci kabalismul asta ii invata si s-au strecurat ca raiele in interiorul fiecarui stat cu viclenie si inselaciune ! Oricum , sunt natiunea cea mai detestata in lume prin toate porcariile pe care le-au conceput in sensul mai sus mentionat ! Cunoastem D.U.m.B.s, Chemtrails, Fema Camps, Fema Coffins, HAARP, cat si toate mijoacele lor ajutatoare in planul lor diabolic, francmasonii ,Papa si Iezuitii ! Ne-am saturat de aceste bestii luciferiene ! In curand vor fi maturati , ca gunoiul cel mai urat mirositor a istoriei !

 5. DA ,.FRUMOASE COMENTARII ,..PACAT CA NU LE STIE TOATA LUMEA IN FINE,…CUM ISI VOR STERNE ASA VOR DORMII ,.SA NU I SURPRINDA UN AL PATRULA RAICH ,GERMANY SINT UN POPOR MUNCITOR ,DAR CIND I AI CALCAT PE COADA INDATA STIU CE AU DE SPUS ,…BRAVO LOR


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 • wordpress
visitor
 • februarie 2012
  L M M J V S D
  « ian.   mart. »
   12345
  6789101112
  13141516171819
  20212223242526
  272829