CUM SI-AU TRAS BASESCU SI GUVERNUL IZMENE NOI, DUPA CE S-AU CACAT IN CELE VECHI.


Iata deci, ca daca romanul se aduna un pic mai cu hotarare, isi arata coltii si pare inversunat, guvernantii incep sa cumpere mai multaa hartie igienica si in final pot fi trimisi inapoi in patratica lor.

 

 

 

Mii de oameni au ieşit joi seară în stradă, la Tîrgu Mureş, pentru a-l susţine pe medicul Raed Arafat, fondatorul SMURD, recent demisionar din funcţia de subsecretar de stat la ministerul Sănătăţii.

Cei aproximativ 5000 de manifestanţi au ţinut să-şi exprime solidaritatea cu doctorul Raed Arafat şi să susţină SMURD-ul pe care l-a fondat. Bazele serviciului medical de intervenţie în caz de urgenţă au fost puse chiar aici, la Târgu Mureş, în urmă cu 22 de ani. Părintele SMURD, cum este denumit Raed Arafat, a pornit la drum, atunci, cu o ambulanţă provenită dintr-o donaţie şi cu un grup de voluntari.

Mitingul şi marşul de joi seară nu au fost autorizate. Iniţiativa a fost anunţată pe reţelele de socializare şi grupului iniţial i s-au adăugat, pe parcurs, mii de manifestanţi.

Referindu-se la manifestările publice şi la apelurile care circulă pe internet, Raed Arafat a declarat pentru HotNews.ro că apreciază susţinerea populaţiei în privinţa sistemului de urgenţe, însă rugămintea lui este ca oamenii să nu se lase manipulaţi politic sau de către persoanele care instigă pe internet la ieşire în stradă. El a mai declarat că nu are de gând să fie implicat politic sub nicio formă în viitor.

Manifestantii au scandat: „Vrem sa traim, nu vrem sa murim„, „Haideti cu noi„, „Jos Basescu„, „Arafat nu uita, noi suntem de partea ta„, „Afara din tara cu javra ordinara” si „Romania, trezeste-te„.

Au mai fost afisate si pancarte cu mesajele: „Solidari cu SMURD„, „Respect pentru SMURD„, „Noi pentru SMURD, SMURD pentru noi„, „Raed Arafat suntem alaturi de tine„, „Respect pentru Raed Arafat, greata fata de Basescu„, „Nu ne luati dreptul la viata„, „Raed Arafat un model de urmat, Basescu un model de…. Unul construieste de 20 de ani, celalalt darama de circa opt ani„.

Nu au lipsit nici scandarile impotriva lui Basescu: „Jos Basescu, „Murim, luptam, SMURD-ul il aparam„, „Arafat, nu uita, Muresul e de partea ta„. Totodata, ei au scandat „Anticipate„.

Ca urmare a acestor evenimente GENOCIDARII u retras legea.

„Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, a retras din dezbaterea publică proiectul de lege privind organizarea şi funcţionarea sistemului sanitar din România, la solicitarea primului-ministru Emil Boc”, a anunţat Guvernul, într-un comuncat remis NewsIn.

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat, vineri, că-i cere public premierului Emil Boc să retragă proiectul care vizează reforma în sănătate.

„Nimeni din sistem nu vrea schimbarea acestuia sau foarte puţini o vor, probabil medicii mai tineri sau cei la mijloc de carieră. Spitalele nu vor schimbarea, medicii de familie nu vor schimbarea, sistemul de urgenţă nu vrea schimbarea. Înţeleg prin toate semnalele publice că şi o mare parte din public nu vrea schimbarea sistemului de sătătate”, a argumentat Băsescu.

„În aceste condiţii, pot spune că cer public primului-ministru retragerea proiectului care viza reforma în sănătate. Am disc cu primul-ministru intenţia de a face acest lucru, o fac eu pentru că aici a fost comisia prezidenţială, aici s-a făcut propunerea de proiecte de lege, aici au fost oamenii specialişti care s-au dedicat încercării de a pune un diagnostic şi de a da nişte soluţii adaptate la realităţile României care să poată contribui la o mai bună gestionare a resurselor existente şi să mărească resursele financiare pentru creşterea calităţii şi competitivităţii sistemului”, a mai spus preşedintele.

Băsescu le-a mulţumit celor care au elaborat legea sănătăţii şi a susţinut că aceştia riscau să devină „următorii inamici publici”, punctând că nu pot fi „batjocoriţi” nişte specialişti în acest mod.

„Înţeleg că foarte mulţi sunt mulţumiţi cu actualul sistem de sănătate”, şi-a încheiat preşedintele intervenţia.

DECI SE POATE CONTINUA ASA, PROTESTAND ASTFEL SI IMPOTRIVA NOII REGLEMENTARI ABERANTA A TAXEI DE PULUARE .

2 comentarii

  1. Taxa auto =taxa de protectie mafiota! „Vrei sa circuli, scoate banii”!

  2. Poate ca au retras aceasta lege criminala dar doar de moment,vor revenii ei asupra ei nici o grija.Tot functioneaza bine in tara asta trebuie distrus in conceptia acestor dementi.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s