SI UITE ASA VINE PRIGOANA :


George Valah.

In clip e vorba de America. In realitate, de toti, peste tot, doar cu ceva “intarziere”.

ICLEI = International Council on Local Environmental Initiatives (Consiliul International asupra Initiativelor Locale de Mediu)

ICLEI e un brat al UN si parte din Agenda 21

Un partener al ICLEI este compania PROCURA. Misiunea acesteia este achizitionarea TUTUROR RESURSELOR din fiecare tara DIN LUME! Toate sub deghizarea: ” Sa fim verzi” (a folosi tehnologii nepoluante, de protejare a mediului, a te comporta cu respect fata de natura si mediu)

Putini stiu ca deja majoritatea rezervatiilor naturale din US au fost donate sau vandute catre UN! Sute de orase americane sunt deja membre ICLEI.

Misiunea ICLEI: 

Sa transforme guvernele locale.

Sa faca presiuni asupra membrilor consiliilor locale, primarilor, sa adopte politici venite din afara.

Sa se egalizeze veniturile populatiei pe plan mondial.

Controlul populatiei (in sens numeric?)

Restrictionarea capitalismului, a consumului.

Eliminarea economiilor de piata.

Transformarea guvernelor locale realizata prin:

– aderarea la ICLEI la autoritatea (puterea de decizie) de la oficialii alesi de popor si da acele puteri catre functionarii primariilor (care nu sunt alesi ci numiti). 

– Au putere de decizie asupra planificarilor climatice si planificarilor de sustenabilitate pe termen lung; permit luarea de decizii si actiuni fara consultarea populatiei.

ICLEI e finantat din taxele si impozitele locale. dar si din surse private (ex. Rockefeller Bro. Foundation). O alta metoda de sifonare de bani este din proiecte aberante si sortite esecului s-au umflat masiv pretul lor de realizare (ex. clip. o statie de pompare a dejectiilor in susul dealului, la o localitate de peste 5000 loc. care de fapt a si inghetat si s-a spart si a costat mai mult ca dublul costului planificat. Apoi oamenii au fost obligati sa -si construiasca o statie de tratatre a apei pentru a nu le fi infectata apa potabila!)

“Incalzirea globala” face parte din scenariul prin care se schimba felul in care guvernele iau decizii. Emisiile CO2 datorate activitatilor umane reprezinta doar 3% din total, deci cu efect nesemnificativ!

Industriile tinta ale ICLEI, sunt: Energetica, Real Estate, Dezvoltare, Vanzari, Baruri si Restaurante, Transporturi.

Se vizeaza restrangerea/eliminarea drepturilor cetatenesti, de ex limitarea nr. persoanelor ce au dreptul sa locuiasca intr-o casa, daca primesti oaspeti iti va trebui un permis de la primarie! Chair si proprietarii vor avea nevoie de permis sa locuiasca in propria lor casa, altfel vor fi numiti “ocupanti de locuinta neautorizati” iar amenzile merg pana la 1000$/zi!

Firmele vor fi controlate si obligate sa-si “eficientizeze” consumurile, ceea ce de fapt va creste pretul de operare fara a avea o economisire reala.  Pentru impiedicarea firmelor  private de a exista, se vor folosi mijloace ca: crearea de avantaje partinitoare catre “unii” prin parteneriat de public/privat, competitia e restrictionata sau eliminata, folosirea banilor publici in afaceri private.

Tot ce s-a intamplat in economia SUA in ultimii 30 de ani este absolut programat. caderea economica e o forma de razboi economic! Ideea e de a se foloside bunele intentii ale oamenilor de protejare a mediului, pentru  a se provoca o prabusire economica mondiala! In plus miscarea are ca scop ELIMINAREA TOTALA a drepturilor individuale! 

Ideea de realizare a  acestor obiective e de a se prezenta actiunile drept protejare a mediului, pentru aer si apa curate, etc, dar odata adoptata apartenenta la ICLEI, sunt anexe prin care se implementeaza si adevaratele scopuri enumerate mai sus!

2 comentarii

  1. TREZIREA crestinului nu se face asa cum cred f. multi tineri , la un pahar de vorba, ci fratilor si surorilor pe voi femeilor care bunul DUMNEZEU va iubeste cel mai mult ,pt. ca ,voi aveti dragostea /iubirea in voi ,de la ADAM si EVA , fapt ca ,noi barbatii avem putere nu inseamna nimic , SFINTII APOSTOLI au fugit ca ,niste lasi ,acestia santem noi adevaratii barbati ,nu chiar toti ,dar in aceste timpuri acel f. putin bun ,NU este vizibil ,la o tara ca ,ROMANIA . Avem un mare exemplu pe P. Amfilohie Branza si altii 10 maximul care se arata .Voi ” FEMEILE ”ati fost alaturi de HRISTOS pana la sfarsit ,sfintii Apostoli numai dupa ce au primit pe DUHUL SFANT ,de la Dumnezeu ,atunci au devenit adevaratii barbati ,curajosi si luptatori ,mergand in LUME fara FRICA DE MOARTE ,spunand CUVANTUL LUI DUMNEZEU . Luminarea mintii curajul si ” UNIREA”care ne lipseste f. mult ,NU vine decat prin lucrarea lui DUMNEZEU / o spun toti sfintii parinti ,dar si duhovnicii ,o stiu / . Deci sa alergam la sfanta SPOVEDANIE ,sa ne marturisim cu cainta si toate vor venii pe rand ,cu rabdare ,asa cum stie bunul DUMNEZEU ,TATAL CREATORUL NOSTRU . Sa avem cu totii un an mai bun si sa ne lumineze bunul DUMNEZEU mintile ,la cati mai multi crestini .AMIN !

  2. […] uitati sa vizitati postul original pe ROMANIA IN AGONIE! Share this on: Mixx Delicious Digg Facebook Twitter […]


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s