SA TRAITI BINE!….DOAR VOI. MORTII MAMEI VOASTRE DE HOTI,TRADATORI, SABOTORI DE TARA SI GENOCIDARI, VA VENI VREMEA CAND O SA MA PIS PE MORMINTELE VOASTRE.


Nou val de disponibilizări: Peste 120.000 de oameni vor părăsi sectorul bugetar în 2012

Ministrul Muncii, Sulfina Barbu, a declarat, vineri, referitor la cele aproximativ 120.000 de prosti care vor fi disponibilizati în 2012 din sistemul bugetar, că se fac analize pentru a şti câţi oameni  vor pleca cu coada intre picioare si „trompeta”  in gat, din fiecare sector.

Ministrul Muncii, Sulfina Barbu, şi cel al Educaţiei, Daniel Funeriu, au participat vineri, la Comitetul de cacat, de monitorizare al proiectelor malefice  europene, privind indezvoltarea resurselor umane, alături de membri corupti si unsi, ai sindicatelor şi reprezentanţi ai societăţii civile.

Sulfina Barbu a declarat că din sistemul bugetar vor fi disponibilizate în 2012 aproximativ 120.000 de persoane spalate pe creier, care vor fi şi din administraţie. „Nu au fost făcute analize concrete pentru a şti câţi fraieri vor pleca din fiecare sector, aceste analize fiind în desfăşurare. Cei care părăsesc sistemul bugetar se pot angaja în  cur,  dupa ca s-a distrus la comanda tot ce se producea in Romania, pentru că nu mai  sunt locuri disponibile”, a spus ministrul Muncii.

Preşedintele tradator si malefic  Traian Băsescu a declarat, joi, la Economist Conferences Bucharest Summit, că procesul de reducere a numărului de salariaţilor bugetari va continua, România urmând să-şi fixeze acest număr la 1,1 milioane până la sfârşitul anului 2012. „Acest proces  va continua, România urmând să-şi fixeze numărul de salariaţi la stat în jurul a 1,1 milioane, coborând de la 1,4 milioane până la sfârşitul anului 2012”, a spus Băsescu, pana vom extermina locuitorii Romaniei si se for instala pe teritoriul tarii, foarte comfortabil evreii, ungurii, mai nou casa regala a Angliei, si multi alti tanjitori din Europa.

El a arătat că, de la 1 ianuarie 2010 până în octombrie 2011, numărul de bugetari s-a redus cu 180.000, cu o medie de 5.000 de bugetari pe lună.

4 comentarii

  1. Bravo omule! Esti destupat la minte!

  2. mai traiesti ?

  3. sint de acord cu tine dar 50% din bugetari nu isi merita nici banii aia putini!!!

  4. Bravo Intrus 117!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s