CUM SPUNEAM, REVOLTELE PLANIFICATE IN OCTOMBRIE FAC PARTE DINTR-UN AMPLU SCENARIU AL ELITELOR.DOVADA:


Soros susţine manifestanţii anti-Wall Street: Am simpatie faţă de opiniile lor

Bogatul investitor american George Soros a declarat luni că priveşte cu simpatie manifestaţiile împotriva Wall Street care, în opinia sa, au fost cauzate de „super-bonusurile” plătite de către bănci.

„Am simpatie faţă de opiniile lor”, a declarat investitorul american George Soros într-o conferinţă de presă la ONU, răspunzând unei întrebări despre manifestanţii care au încercat să blocheze Podul Brooklyn la sfârşitul acestei săptămâni şi care au făcut apel la organizarea de noi manifestaţii miercuri, în cartierul financiar din New York, anunţă Mediafax.

Soros, unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume, a precizat că o proporţie importantă din furia exprimată de manifestanţii anticapitalişti şi ultraconservatorii din cadrul „tea party” vizează acţiunile băncilor.

„Le înţeleg reacţia, sincer”, a spus Soros, subliniind situaţia micilor întreprinderi, ale căror dobânzi la credite au crescut de la opt la 28 de procente, după criza din 2008.

3 comentarii

 1. DRAGA PRIETENE „ROMANIA IN AGONIE” NU TE MAI INTELEG! TE-AM APRECIAT PANA ACUM DAR MA SIMT BULVERSAT DE ATITUDINEA TA EXACT CA IN CAZUL LUI VADIM TUDOR SI MA INTREB ,TU CU CINE VOTEZI? DE-AR FI SA MOR SI MERG LA DEMONSTRATII , MAI CEVA CA LA REVOLUTIE , CACI SI ACOLO AM FOST! TU DE CINE TE SPERII??? ITI DAI SEAMA CA ESTI MUIERE???IARTA-MA CEVA NU E IN REGULA CU TINE.ITI RECOMAND CA DACA NU ESTI BARBAT SA TE DUCI LA COAFOR..
  ITI MAI DAU O SANSA SA TE ANALIZEZI SI SA-TI REVII. DACA NU DU-TE LA SCHIMABRE DE SEX.!!! MIHAI.

  • @MIHAI,

   Draga Mihai, am citit comentul tau si ma simt dataor sa-ti raspund, deoarece constat ca nu ai inteles adevaratul substrat al articolului respectiv.

   De zeci de ani, elitele folosesc diferite tertipuri de manipulare si intaratare a populatiei, comunitatilor etc pentru a putea sa-si puna in aplicare planurile diabolice, care au servit de-a lungul timpului propriilor interese financiare, respectiv interese spre cat mai multa putere.

   Deci cum spuneam in decursul istoriei acestia au creat revolutii, razboaie, razmelite, rasturnari de guverne si presedinti cu ajutorul maselor naive, si neinformate care au luptat alaturi de regizori sperand intr-o schimbare si intr-o viata corecta, cinstita si onesta.Insa cu puterea , banii si influenta elitelor, acestea si-au inscaunat marionetele lor dinainte pregatite pentru a servi politicii si intereselor lor.

   Elitele au provocat si profitat de pe urma tuturor razboaielor care au avut lor dupa 1700.( Te poti documenta ) Acolo unde era pace si influenta lor asupra politicii regiunii respective era minima , au gasit e solutii pentru a crea zazanie, destabilitate si in cele din urma conflicte, pentru a-si istala slugile la putere prin asa zis-ii revolutionari; Iar mai departe, intr-un final speranta oamenilor sa fie aceea de a o lua de la capat.

   Referitor la articol , elitele au nevoie de haos si anarhie, au nevoie de nesupunere globala, astfel incat sa poata striga in gura mare ca trebuie schimbata oaranduirea.(Care de fapt este produsul lor cu multa migala).

   Astfel vor putea implementa Noua Ordine Mondiala si respectiv un stat politienesc, in care fascismul si comunismul ti se vor parea mici copii.Asta e singurul lor tel : NOUA ORDINE MONDIALA. Au inceput cu fiscalitatea, care va provoca revolte ,nemultumiri si razboaie, iar la final vor veni cu solutia lor diabolica.

   Bun…blogul meu este unul de tip revolutionar, probabil ca de aici si trimiterea catre coafor, insa atunci cand faci o revolutie trebuie sa te intrebi pe cine pui in loc.Daca ai abservat, ideologia mea pe acest blog este starpirea tuturor acestor nemernici, degeaba faci o revolutie daca nu starpesti toata plaga care a cangrenat societatea.altfel se va cangrena din nou datorita acestor indivizi molipsitori.

   Sunt deacord ca toata lumea sa ia atitudine, sa iasa in strada sa faca revolutii daca situatia o cere, insa daca nu starpesti raul de la radacina totul e in zadar. Trebuie deconspirati cei din umbra tuturor relelor, astfel incat populatia sa stie, sa-i evite, sa nu le faca jocul si atunci le-ai luat toata puterea.Puterea lor inseamna necunostinta noastra, prin care ne lasam manipulati.

   • DRAGUL MEU.TOCMAI CA AM INTELES PREA BINE TOATE ACESTE ASPECTE PE CARE LE DESCRII , DAR EU VAD CEVA LA CARE NICI EI NU SE ASTEPTAU.LA TREZIREA CONSTIINTEI LA SCARA PLANETARA , ASPECT CARE DEPASESTE CAPACITATEA LOR DE-A TINE SUB CONTROL UN ASEMENEA FENOMEN.SUNT CONVINS CA SE VOR PLIA LA CONDUCEREA STATELOR OAMENI CAPABILI SA FACA SCHIMBAREA IN INTERESUL LARG AL SOCIETATII. SUNT CONVINS CA INTUNECATII FAC PE EI DE FRICA , SI-AR DORI UN RAZBOI CIVIL LA CARE SA INTERVINA SI SA AMPLIFICE EFECTELE DEZASTRUOASE IN SENSUL REDUCERII POPULATIEI DAR OAMENII DE RAND NU AU ACEST SCOP. ESTE VORBA DE SCHIMBAREA PARADIGMEI MATERIALISMULUI LACOMIEI FARA MARGINI CU CEA A IUBIRII,A PACII , A ARMONIEI , COMPASIUNII ,A IERTARII , A RECUNOSTINTEI ….DUPA MINE NU MAI ESTE CALE DE INTOARCERE. TREBUIE ACTIONAT FERM PANA LA CAPAT.EU VAD ZORII UNEI LUMI NOI. DOAMNE AJUTA !!! SOROS ESTE O VULPE BATRANA DAR VREMEA LUI A TRECUT…


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s