O POSIBILA CATASTROFA NATURALA, SAU ELITELE VOR PREGATI UNA PENTRU NOI SI INTREAGA LUME ?


Elitele se ascund in maruntaiele pamantului. DE CE?

Incepand tot cu aceasta perioada 24 septembrie – 20 octombrie, mai toate guvernele colonialiste nu au nimic propus pe agenda de zi . DE CE? Au ajuns GUNOAIELE pamantului sa se teama de ceva sau ne pregatesc vreo  ”surpriza „.

                  America si Rusia isi pregatesc „cetatenii”, pe cei care inteleg si vor sa fie informati, pentru momente grele!!

Liderii marilor puteri ale lumii, stiu si se pregatesc …..

                  In data de 27 septembrie 2011 Statele Unite ale Americii vor fi in stare de alerta maxima DEFCON 1.Presedintele Obama este ordonat.Adica i s-a impus prin ordin al armatei , sa plece in Denver unde se afla unul dintre cele mai bine securizate bunkare din SUA.

 

                 In Rusia alerta este la fel de serioasa…  Un raport pregatit pentru presedintele Medvedev, sugereaza necesitatea construirii a 5000 de buncare suplimentare doar in Moscova cu privire la un posibil dezastru.

Raportul in cauza mentioneaza pisibilitatea aparitiei unor catastrofe cum ar fi cutremure devastatoare, inundatii de mari proportii, eruptii vulcanie si chiar posibilitatea de a se scufunda zone imense de terenuri si revenirea altora la suprafata din maruntaiele pamantului.

Observatiile arata ca ”ceva” a afectat deja Pamantul, facandu-i sa tremure axa de rotatie , cum se observa si din aspectul orbitelor stelare duble si ingrosate atunci cand se fixeaza obiectivul calerei foto pe ”axa cereasca”.  

 

 

 

 

 

 

  Un raport  pregătit de generalul Alexei Maslov, reprezentant militar la misiunea permanentă a Rusiei de la NATO, statuează faptul că el a fost informat de către americani de către planul lor de a menţine un nivel de alertă maximă (DEFCON 1 ) pe data de 27 septembrie 2011, iar în acea dată preşedintele american Obama se va afla într-unul din cele mai securizate buncăre din lume, situat sub aeroportul internaţional Denver.
În cadrul acordului SALT I privind controlul armelor nucleare (acord semnat între SUA şi Rusia), ambele părţi sunt obligate s-o anunţe pe cealaltă în cazul stărilor de alertă maximă, dar fără a preciza şi motivul. Generalul Maslov mai scrie în raportul său că îngrijorarea sa este amplificată şi de faptul că în luna august 2011 au avut loc două atacuri nucleare subterane în două sucursale CIA, din cadrul complexului de tuneluri militare ce leagă Washington-ul de Denver.
Interesant e faptul că, la scurt timp după atacurile teroriste de  pe 11 septembrie 2001, regimul Bush a hotărât să militarizeze complet CIA, la conducerea agenţiei de spionaj aflându-se până în 2009, generalul forţelor aeriene, Micheal Hayden, apoi CIA fiind condusă de fostul ofiţer de spionaj al Armateri americane, Leon Panetta. În august 2011, preşedintele Obama l-a pus în fruntea CIA-ului pe generalul Armatei Americane, David Petraeus, la o săptămână după atacurile nucleare menţionate în paragraful de mai sus.
Punerea de comandanţi militari la conducerea CIA-ului se datorează complicităţii agenţiei centrale americane de spionaj în atacurile teroriste de pe 9/11. CIA s-a folosit de reţeaua teroristă Al Qaeda, condusă de Osama bin Laden (cunoscut sub numele de cod Tim Osman) pentru a organiza atentatele de pe 11 septembrie.
Finanţarea atacurilor a fost realizată de către familia regală saudită, cu participarea directă a serviciilor secrete pakistaneze, ISI.
Important de reţinut e faptul că serviciile secrete ruseşti au ştiut de mult timp de operaţiunea CIA-ISI “Tim Osman”, căci Viktor Bout, marele traficant rus de arme, era agent secret FSB (noul KGB rusesc), el livrându-i lui Marvin Bush, fratele mai tânăr al lui George Bush şi lui Wirt Walker III Bush (vărul lui George Bush) 15 tone de explozibil rusesc PVV-5A, ce a fost folosit la dărâmarea turnurilor gemene de la World Trade Center.
Marvin Bush şi Wirt Walker III Bush erau în 2001 directorii companiei de securitate Stratesec (Securacom), ei având un contract de 8,3 milioane de dolari pentru asigurarea securităţii complexului World Trade Center. Coincidenţă sau nu, în weekendul dinaintea atacurilor de pe 11 septembrie, complexul a fost închis pentru “modernizarea sistemului său de securitate”. Cel mai probabil că în acel weekend au fost plasaţi explozibilii aduşi de traficantul rus de arme, aceşti explozibili ducând la prăbuşirea World Trade Center şi nu ciocnirea celor două avioane în complexul de afaceri.
Principalul finanţator al atacurilor teroriste de pe 9/11 a fost identificat de către Viktor Bout ca fiind Abdulaziz ak-Hijji şi soţia sa Anoud (nepoata regelui saudit Abdullah), cei doi locuind în Sarasota (Florida), dar, cu câteva zile înainte de atacurile de pe 11 septembrie şi-a părăsit brusc toate proprietăţile din America şi s-a reîntors în Arabia Saudită.
Am făcut această mică istorie a adevăratelor evenimente teroriste de acum 10 ani, pentru a reliefa faptul că SUA se află în pragul pericolului unor atentate teroriste ca acum 10 ani şi asta în special ca urmare a faptului că în perioada următoare Naţiunile Unite, la New York, urmează să dea votul pentru declararea statului palestinian. De menţionat faptul că asupra Statelor Unite s-au făcut presiuni şi ameninţări atât din partea Israelului cât şi a Arabiei Saudite. Israelul, care se opune cu vehemenţă declararării independenţei Palestinei, deţine foarte multă influenţă în structurile guvernamentale din SUA. Pe de altă parte, foarte recent, fostul ambasador al Arabiei Saudite în SUA, prinţul Turki al-Faisal a spus că dacă SUA nu va vota pentru crearea statului palestinian, Arabia Saudită (un susţinător al Palestinei) nu va mai coopera cu Statele Unite cum a făcut-o în trecut şi că ar exista astfel şanse pentru declanşarea unui alt război în regiune.
Nu se ştie de ce pe 27 septembrie 2011 s-a statuat un nivel de alertă maximă şi ce caută în acea zi preşedintele Obama la Denver în buncărul de maximă siguranţă, dar totul nu poate fi doar o simplă coincidenţă. Pe de altă parte, se ştie că încă din 2005, CIA şi-a transferat sediul său la Denver, în buncărul de sub aeroportul internaţional din Denver.
Şi iată încă o coincidenţă: pe 23 septembrie 2011 (deci cu 4 zile înainte) la Denver are loc un exerciţiu anti-terorism la care vor participa 81 de agenţii guvernamentale! Iată linkul oficial al exerciţiului:

http://blogs.douglas.co.us/sheriff/2011/09/19/operation-mountain-guardian-emergency-exercise/.

4 comentarii

 1. Pot sa se ascunda si in gaura de sarpe aceste gunoaie caci nu vor sacapa de furia Lui Dumnezeu!

 2. scapa

 3. sperieturile cu gripa aviara,gripa porcina si altele de acest fel nu au mers,sperietura cu criza alimentara nici ea nu functioneaza pentru ca nu are logica,asa ca s-au gindit sa ne ofere ceva mai spectaculos.Nu cred ca este vorba de cataclisme pentru ca in acest caz nici cel mai solid buncar nu te scapa.Poate vor face ceva „stropiri”ca la culturile de cereale cu ceva virusi,bacterii ,etc si atunci stau ascunsi pina cind trece pericolul si isi iau medicatia preventiv.Ca doar ne-au prevenit ca antibioticele nu mai au efect in tratamente.ASA CA CE SA FIE ,CE SA FIE ,OAAAAARE? VOM TRAI SI VOM VEDEA.SCAPA CINE POATE.

 4. Surprinzatoare informatii – unde ar fi legatura cu elementele sioniste? Lor le foloseste cel mai mult asasinatul in masa….


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 • wordpress
visitor
 • Septembrie 2011
  L M M M V S D
  « Aug   Oct »
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  2627282930