BASESCU, JIVINA SPURCATA SUB PAPUC MASONIC


IATA CE SPUN GERMANII:

Publicaţia germană  Spiegel scrie că, în contextul crizei din zona euro şi a îngrijorărilor investitorilor privind dolarul, România a găsit ceva mai bun: aurul. Preţul aurului a depăşit pragul de 1900 dolari/uncia, iar România are cele mai mari rezerve de aur şi argint din Europa.

CE SPUNE TRADATORUL:

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, în urmă cu aproximativ două săptămâni, la Sulina, că proiectul de la Roşia Montană „trebuie făcut”, pentru că România are nevoie de el, „dar cu condiţia să fie renegociată partajarea beneficiilor”.

Câteva zile mai târziu, şeful statului afirmă că proiectul trebuie să înceapă, menţionând că statul are nevoie de aur pentru a-l duce în rezervele BNR, care trebuie să ajungă la 200 de tone.

Ca sa poata sa dispara si asta cum a mai disparut cateva zeci de tone de aur din rezerva BNR .Au fost scoase din tara, cica pentru a avea credibilitate la asa zisele ” imprumuturi” de inrobire si sabotaj fata de tara.

Aurul Romaniei este scos ilegal din tara. Primul transport, a 20 de tone de lingouri de aur cu destinatia Germania, s-a facut in ziua de 25 martie 2002. De atunci, Mugur Isarescu continua nestingherit jaful de la BNR. Ne-am putea gandi ca Guvernatorul Bancii Nationale este de buna credinta si ca depune in banci straine diferite cantitati de lingouri pentru a se obtine dobinda (asa afirma el!). Citeste mai jos : Scoaterea aurului din tara.

Insa spun ei zăcământul de la Roşia Montană este evaluat la aproximativ 300 de tone de aur şi 1.600 de tone de argint, care de fapt este sub evaluat.

Unii experti afirma ca acolo exista zacamant aurifer de cel putin 700-800 de tone de aur.

Va reamintesc, nu trebuie sa uitati de mina Barza, de la Brad care detine zacamant aurifer tot atat de mult sau poate chiar mai mult dacat Rosia Montana. ….va fi furat si ala in curand.


„Am discutat cu ministrul Mediului. Angajamentul companiei mixte: Cupru Deva are 20% din acţiuni şi Gabriel Resources 80%. Statul român are o redevenţă de 4%. 20 de tone trebuie să ajungă gratis în rezerve, 20% vin de la Cupru Deva şi prin negociere am putea ajunge la ceva mai mult”, a afirmat Băsescu.

DECI CEL MAI MARE JAF AL TUTUROR TIMPURILOR DE LA FACEREA LUMII SI PANA AZI ESTE LA ROSIA MONTANA.

NI SE FURA MII DE TONE DE AUR, MII DE TONE DE ARGINT IAR ROMANIA PRIMESTE DOAR 4%  , CEL MULT 6% SI O TARA DISTRUSA SI POLUATA CU CIANURI. VOM ASTEPTA SA PLOUA PENTRU O CANA DE APA . ASTA DA TRADARE SI JAF.

ROMANIA NICI NU ARE NEVOIE DE EURO, POATE SA-SI BATA PROPRIA MONEDA GREA CU MIILE DE TONE DE AUR SI ARGINT PE CARE LE ARE.

DAR ASTA PATIM CAND SUNTEM CONDUSI DE SIONISTI SI MASONERIE CU ACORDUL BINE PLATIT AL  TRADATORILOR CARE SUG ACEASTA TARA .

„VINA” LUI CEAUSESCU :

                   În primăvara lui 1989, Nicolae Ceauşescu a anunţat că România şi-a încheiat plata datoriei şi nu mai este nimănui datoare. Mai mult, Ceauşescu a făcut să se voteze o lege prin care i se interzicea guvernului român să mai apeleze la credite străine, să se îndatoreze, aşadar. Totul având drept scop să ferească ţara, în viitor, de riscurile pe care cu atâtea sacrificii le-a înfruntat în anii ’80, anii atât de cumpliţi pentru noi toţi, când Ceauşescu, somat de creditori, a angajat societatea românească în cursa contra-cronometru de plată a datoriilor.

             Mi-aduc bine aminte de tonul cu care „Europa liberă” a comentat la început, această situaţie: ni se prevedea un faliment total, falimentul unor neputincioşi, al unor prăpădiţi care au contractat, cu inconştienţă, datorii peste puterile lor de a le returna! Iar faptul că paralel cu plata datoriilor se continuau giganticele investiţii – canale de navigaţie, centrală atomică, metrou, noul centru civic, hidrocentrale, etc. – părea dovada certă a nebuniei megalomane a lui Ceauşescu şi a laşităţii noastre că îl suportăm! Prin anii ’87 – ’88, tonul „Europei Libere” a devenit altul: i se reproşa acum lui Ceauşescu nu incapacitatea economiei româneşti de a-şi plăti cheltuielile, ci i se reproşa însuşi faptul că ne plătim datoriile, căci aceasta ar fi fost o mare prostie, zicea alde d-l Orăscu, doar toate celelalte ţări trăiesc bine mersi fără să-şi achite creditele primite, ci numai dobânzile. Am constatat astfel, cu mare uimire, că în loc să fie apreciată ca un act de corectitudine, plata datoriilor înfuria anumite persoane sau instituţii, stârnea comentariile cele mai înveninate.
            Ca persoană care am fost crescut în teama de a nu rămâne cuiva dator, n-am prea înţeles, la început, această ciudată atitudine. Mai apoi, cugetând oareşicât, am înţeles un adevăr simplu despre cei care trăiesc din a-i împrumuta pe alţii, despre cei care trăiesc din câştigul astfel realizat, adică cămătarii: bancherii te împrumută nu ca să le restitui cât mai repede banii, ci ca să le rămâi la nesfârşit dator, plătindu-le cu regularitate numai dobânzile.

          Drept care mă întreb cu maximă ingenuitate: ce s-ar întâmpla cu finanţa mondială dacă toate ţările ar proceda cum a procedat România în primăvara anului 1989? Să ne imaginăm că toţi datornicii şi-ar plăti datoriile şi ar hotărî, prin lege, să nu mai facă alte datorii! În ce s-ar transforma sumele imense ce s-ar aduna astfel în depozitele băncilor dacă nimeni nu va mai apela la bănci, să se împrumute! În ce altceva decât în mari grămezi de hârtie inutilă?! Cu alte cuvinte, România devenise, în primăvara anului 1989, o mare primejdie pentru finanţa mondială, pentru cei dedulciţi la traiul din camătă, trai nemuncit! Primejdia constând în puterea exemplului, a forţei de contagiune pe care ar fi putut-o avea „modelul românesc”! Mi-am dat seama de asta şi din înverşunarea deplasată cu care „Europa Liberă” a comentat momentul eliberării României de povara datoriilor externe. 

           Nimeni, în Occident nu s-a grăbit să ne felicite. Dimpotrivă! Iar când Ceauşescu şi-a exprimat dorinţa, dar şi putinţa ca România să iasă pe piaţa de credite, acordând împrumuturi cu o dobândă mult mai mică decât cea îndeobşte practicată, pentru a dovedi astfel umanismul societăţii pe care o reprezenta, mi-am dat seama, cutremurat, că Nicolae Ceauşescu, săracu’, şi-a semnat sentinţa de condamnare la moarte! Cred că acest gest, de sfidare şi de demascare a marii finanţe mondiale, a dus cel mai mult la acea concertare de forţe care au reuşit, profitând de generozitatea şi puterea de sacrificiu a tineretului român, nu numai să-1 dea jos pe Ceauşescu de la putere, dar să-1 şi pedepsească personal, fizic, pentru insolenţa sa. Cu consecinţa, „firească”, a revenirii României, cuminţită, în rândurile ţărilor îndatorate până la gât marii finanţe, dând astfel putere de contagiune altui exemplu: cine va mai încerca vreodată, în Europa de Est sau în Africa, în America Latină sau în Asia să procedeze ca Nicolae Ceauşescu, ca el s-o păţească!
Tare aş fi curios să ştiu cât a costat această debarcare a lui Ceauşescu, KGB-ul, la ale cărui servicii a apelat marea finanţa mondială, este o instituţie serioasă, care ţine la preţ! La fel şi celelalte. Mai puţin securitatea română, care, bucşită cum era cu imbecili la toate nivelurile sale, nu este exclus să-şi fi dat concursul pe gratis, din… patriotism, convinsă că se pune în slujba poporului român!
               De plătit, fireşte, noi vom plăti costul înlăturării lui Ceauşescu şi-1 vom plăti înzecit, însutit, înmiit, poate.
Aşa nerod şi troglodit cum ne plăcea nouă să-1 credem pe Ceauşescu, acesta a înţeles totuşi un lucru pe care noi, mult mai deştepţi cum ne-a făcut revoluţia, ezităm să-1 recunoaştem, ca să nu ne facem de rîsul lumii. Adică ezităm să-i recunoaştem lui Ceauşescu vreun merit, cât de neînsemnat.        Eu unul i-aş recunoaşte deci lui Ceauşescu şi unele merite, măcar pe acela de a fi înţeles relaţia strânsă, în lumea de azi şi de mâine, între suveranitatea naţională şi mărimea datoriei externe a unui stat. M-am dumirit de aceasta deunăzi, când Parlamentul nostru a aprobat să ne împrumutăm cu vreo 300 de milioane de dolari intr-o anume transa şi nu a tresărit aflând că Fondul Monetar Internaţional ne va acorda acel împrumut numai dacă vom respecta nişte indicaţii superioare.

               Am ajuns acum in anul 2011 la o datorie de peste 150 de miliarde de euro . Am scăpat de dracu’, şi am dat peste ta-su! Aşa se face că am scos şi o Constituţie în care se afirmă principiul sacrosanct al suveranităţii naţionale, dar am legat această suveranitate numai de inviolabilitatea hotarelor, care interzice armatelor străine să calce pământul sfînt al Patriei. Chiar nu au înţeles parlamentarii noştri din Constituantă că agresiunea militară a încetat să mai fie la modă, atunci cand sunt „disponibili” presedinti, ministri si guvernanti tradatori?

                 Că este un procedeu tot mai primitiv pentru sensibilitatea omului modern, tot mai desuet şi mai ineficient? Mult mai curată se dovedeşte a fi agresiunea financiară, arma cea mai subtilă şi mai productivă la acest sfârşit si inceput  de mileniu! Drept care, în locul acestora şi în acelaşi scop, pământul este bântuit în lung şi în lat de experţii financiari ai Fondului Monetar Internaţional, ai Băncii Mondiale pentru, sanchi… Dezvoltare, şi alte „agenturi”! Asta, fireşte, după ce prin diverse mijloace, inclusiv propulsarea de agenţi ai marii Finanţe în fotolii ministeriale ori prezidenţiale, ţara vizată este adusă în situaţia de a cere ea însăşi, cu căciula în mână, împrumuturi şi investitori.In caz contrar se aplica scenariul tarilor arabe, atunci cand parazitii pamantului raman fara resurse de orice fel.  (La drept vorbind, ce este investiţia străină altceva decât un împrumut pe care te obligi să nu-l mai returnezi, ci doar să-i plăteşti creditorului dobânzile?) Astfel că suveranitatea noastră naţională, de care se umflă-n piept Constituţia română încă de la primele rânduri, în curând va fi, cu concursul senin al Parlamentului României, numai vorbe în vânt!

           Mai nou, declaratiile tradatorului Basescu, care sugereaza predarea suveranitatii in mainile asa -zise a Statelelor  Unite ale Europei .Apoi cedarea muntilor de aur (sute de tone), dupa ce s-a  sabotat deja tara de resursele de petrol, gaze naturale, apele minerale, paduri si altele.  Va fi cel mai trist neadevăr din câte neadevăruri cuprinde Constituţia României, săraca!
             Căci s-a ajuns la o situaţie paradoxală şi extrem de primejdioasă pentru un viitor românesc al copiilor noştri: deşi noi, în România, ne îndreptăm spre o “economie” de piaţă, deşi ne privatizăm care mai de care, grăbindu-ne să lichidăm proprietatea şi economia de stat, datoria externă care se acumulează în această perioadă de privatizare nu are şi ea un caracter privat, ci este o datorie de stat, a ţării, a poporului român! Cum şi când se va achita de aceste datorii statul român, de vreme ce rolul şi puterea sa în economia noastră urmează să se diminueze în mod sistematic şi programat’? Cine a programat această cacealma a privatizării în folosul oricui, numai în folosul ţării nu?!
Sigur, vor sări câţiva deştepţi să ne aducă aminte că şi guvernul S.U.A., statul american, deci poporul american, are câteva sute de miliarde de dolari datorii faţă de aceeaşi finanţă mondială, care de fapt sunt 15000 de miliarde de $  faţă de aceleaşi bănci la care suntem şi noi, din nou, datori! Si uite unde s-a ajuns.

              Dar, vor uita acei deştepţi să ne precizeze, neştiutori cum suntem, că acele bănci sunt bănci americane, occidentale, interesele lor – ale băncilor şi ale statului american fiind foarte coincidente! Nu am nimic împotrivă să se îndatoreze statul român la Banca Naţională a României, insa ma intreb acum : Oare mai este a Romaniei?! Au dus tot aurul in afara tarii, cica ca sa aiba credibilitate, 100 de tone de aur s-au evaporat din Banca Nationala a Romaniei, unde este aurul nostru?  Să se îndatoreze la noi in tara şi să-i punem noi  condiţiile în care acceptam  creditarea!
Fireşte, Ceauşescu trebuia dat jos! Şi încă cu mult înainte de decembrie 1989! Şi cel mai bine era dacă s-ar fi dat singur la o parte!

           Din păcate, aşa cum s-au petrecut lucrurile, de dispariţia lui Ceauşescu nu a ajuns să profite poporul român, aşa cum era firesc, adică să profite cei ce au suferit de pe urma lui Ceauşescu, ci au ajuns să profite duşmanii neamului românesc, aceiaşi care profitaseră şi în anii grei când, prin corvoadă naţională, le-am plătit îndoit şi întreit creditele cu care ne-au momit şi ne-au pricopsit în anii ’70! Acum, când scăpaţi de datorii, se cuvenea să trăim şi noi ca oamenii, ne-am trezit iar cu ei pe cap, cu aceiaşi binevoitori, veniţi să ne dicteze cum să se facă reforma! Această turnură tragică a lucrurilor de după 22 decembrie 1989, ora 12, a fost posibilă prin acţiunea criminală, repet: acţiunea criminală a unor persoane ce pot fi nominal identificate! Scopul principal al acestora a fost, în modul cel mai clar, să aducă din nou România în rândurile ţărilor îndatorate la finanţa mondială.       Adică scopul urmărit şi, în parte, deja atins, a fost pierderea suveranităţii naţionale româneşti. Au azmuţit asupra noastră o mână de exaltaţi maghiari sau secui şi noi am crezut că aceştia sunt cei ce atentează la suveranitatea naţională a românilor.

              Chiar daca acum acestia au prins la unghii si devin o problema serioasa. Din nefericire savanţii care au gândit Constituţia României nu au fost nici ei mai deştepţi, astfel că nu şi-au pus problema suveranităţii naţionale decât în termenii constituţiilor din secolul al XIX-lea, făcând din Constituţia noastră un corect compendiu al acestor texte. Nici un semn din partea acestor autori că ar fi înţeles adevăratele primejdii, de azi şi de mâine cu care se confruntă Ţara. Acesta fiind unul din motivele pentru care am votat împotriva acestei constituţii.

Conchid: merită sprijinite numai acele forţe (partide) politice care îşi propun să ferească ţara şi poporul nostru de povara şi primejdiile ascunse în teancul de dolari al îndatorării la alţii. Există aceste forţe?

SCOATEREA AURULUI DIN ROMANIA

Aurul Romaniei este scos ilegal din tara. Primul transport, a 20 de tone de lingouri de aur cu destinatia Germania, s-a facut in ziua de 25 martie 2002. De atunci, Mugur Isarescu continua nestingherit jaful de la BNR. Ne-am putea gandi ca Guvernatorul Bancii Nationale este de buna credinta si ca depune in banci straine diferite cantitati de lingouri pentru a se obtine dobinda (asa afirma el!). Dar ce ne facem ca, in vreme ce am aflat de iesirea aurului din tara, nu mai exista nici o evidenta a repatrierii sale? Asa cum Aeroportul Otopeni are o evidenta riguroasa a scoaterii aurului, de ce nu se gaseste nici o hartie cu privire la revenirea lui in Romania? Asta ca sa nu mai vorbim de faptul ca nimeni nu stie care este destinatia sutelor de milioane de dolari care se incaseaza anual ca dobinzi pentru aceste documente.

Am intrat in posesia a nu mai putin de 18 astfel de documente, care atesta scoaterea din Romania cu o frecventa aproape zilnica a valutei.

Documentul nr. 1: Banca Comerciala a Romaniei solicita in ziua de 10 decembrie 2001 accesul pe pista pentru un „transport de valori bancare la Zürich, cu Compania Swiss Air”. Semneaza director Marin Treapad si sef de serviciu Viorica Frangeti.

Documentul nr. 2: Banc Post solicita accesul pe pista pentru „un transport de valori bancare la Zürich cu zborul SR 463, in ziua de 10 decembrie 2001”.

Documentul nr. 3: Banca Comerciala Romana scoate iar valuta spre Zürich, chiar a doua zi, in 11 decembrie 2001.

Documentul nr. 4: Banca Comerciala Romana scoate valuta tot spre Zürich, la 3 ianuarie 2002. Observati ca nici nu se terminasera sarbatorile de iarna. Ce graba mare pe ei!

Documentul nr. 5: Banca Romana pentru Dezvoltare scoate si ea valuta din tara, la 4 ianuarie 2002, tot catre Elvetia, cu cursa SR 463.

Documentul nr. 6: Banca Romana pentru Dezvoltare mai scoate valuta si in 8 ianuarie 2002, tot spre Elvetia si tot cu cursa SR 463. A se remarca faptul ca directorul bancii, Ilie Gheorghe, nu-si asuma raspunderea. Semneaza de fiecare data altcineva pentru el.

Documentul nr. 7: Banca Comerciala Romana scoate din nou valuta, la 14 ianuarie 2002, tot catre Zürich.

Documentul nr. 8: Banca Comerciala Romana nu mai pridideste cu scoaterea valutei, schimba compania Swiss Air cu Compania Cross Air, dar nu-si schimba naravurile si mai efectueaza un transport, la 29 ianuarie 2002.

Documentul nr. 9: Banca Romana pentru Dezvoltare scoate din nou valuta din tara, la 29 ianuarie 2002, tot catre Elvetia, iar directorul Ilie Gheorghe se ascunde din nou, lasind pe altcineva sa-si asume raspunderea.

Documentul nr. 10: Aceeasi Banca Romana pentru Dezvoltare efectueaza din nou un transport de valuta spre Elvetia in ziua de 1 februarie 2002, iar directorul Ilie Gheorghe tot nu semneaza adresa, ceea ce arata ca-si da si el seama de ilegalitatile respective.

Documentul nr. 11: Banca Comerciala Romana scoate valuta din nou, la 11 februarie 2002, tot catre Elvetia.

Documentul nr. 12: Banca Comerciala Romana da in clocot si efectueaza un alt transport, dupa numai doua zile, mai exact la 13 februarie 2002, tot catre Elvetia.

Documentul nr. 13: Apar si Raiffeisen Bank si Banca Agricola, care scot si ele valuta, tot in 13 februarie 2002, dar nu spre Zürich, ci spre Viena.

Documentul nr. 14: Banca Comerciala Romana scoate valuta din nou, pe banda rulanta, in 18 februarie 2002, tot catre Zürich.

Documentul nr. 15: Reapare la orizont Banca Romana pentru Dezvoltare, care, la 19 februarie 2002, mai efectueaza un transport catre Elvetia.

Documentul nr. 16: Printr-o adresa catre generalul Dan Gheorghe, director general adjunct al Aeroportului Otopeni, Banca Comerciala Romana cere sprijinul pentru efectuarea unui nou transport, dupa numai o zi, in 20 februarie 2002, tot catre Elvetia.

Documentul 17: Cu o frecventa iesita din comun, aceeasi BCR scoate valuta din Romania si in 21 februarie 2002, tot catre Elvetia, si tot cu ajutorul generalului Dan Gheorghe.

Documentul 18: Banca Comerciala Romana mai efectueaza un transport la 12 martie 2002, tot catre Elvetia, si tot cu ajutorul generalului Dan Gheorghe.

Asa sa se poata explica dezastrul financiar-bancar in care se afla Romania? Exploziv-News solicita, oficial, Curtii de Conturi a Romaniei, declansarea unei anchete la singe la toate aceste banci si la Aeroportul International Otopeni. Nici o justificare sau explicatie nu se sustine. Frecventa transporturilor de valuta este prea mare pentru a nu da de gindit ca totul face parte dintr-un plan diabolic de jefuire si decapitalizare a Romaniei.

Asa cum Aeroportul Otopeni are o evidenta riguroasa a scoaterii aurului, de ce nu se gaseste nici o hartie cu privire la revenirea lui in Romania? Asta ca sa nu mai vorbim de faptul ca nimeni nu stie care este destinatia sutelor de milioane de dolari care se incaseaza anual ca dobinzi pentru aceste documente.

Banuielile noastre s-au transformat in certitudini in momentul in care am primit un document, eliberat la 19 decembrie 2001 de firma HCS Transporturi Speciale, care spune asa: „Catre Aeroportul International Otopeni – Director General. Conform Contractului de prestari servicii nr. 6.284/13. 05.1999 si Actului – aditional nr. 15.264/ din 18.XII.2000, vor insoti transportul de valori si vor patrunde pe pista aeroportului – prin Poarta 1, in ziua de 20.XII.2001, la cursa KLM 1360, pentru ora 12,30, ora la care se vor prezenta la cargo KLM toate documentele de expediere a valorilor ridicate de la S.C «Aurul» Baia Mare – domnii Panait Ion si Pecingine Niculae, cu autoblindata B-36-HCS”. Evident, conducerea aeroportului a aprobat cererea, precum si insotirea transportului de aur de catre paza aerogarii. In aprilie 1999 s-a scos din Romania, tot la solicitarea lui Isarescu, alta cantitate de aur. Mai exact, 325 kg lingouri din exploatarea din Maramures, imbarcate intr-un avion de catre firma romano-australiana „Esmeralda”. Dupa numai citeva luni, sarlatanii de la firma „Esmeralda” aveau sa provoace, prin nepriceperea si lacomia lor, dezastrul ecologic cunoscut, care a prejudiciat grav imaginea Romaniei in lume.

Revenim la transportul de aur din 19.XII.2001, in care nu mai apare firma „Esmeralda”, ci este bagata la inaintare S.C. HCS Transporturi Speciale. Aceasta este patronata de un personaj extrem de dubios, pe nume Heinrich Schorsch, care confera si initialele firmei. Personajul este un colaborator apropiat al lui Mugur Isarescu si, de-a lungul timpului, Serviciul Roman de Informatii a furnizat numeroase dovezi despre activitatile sale de tip mafiot. Firma HCS reprezinta firma internationala „Handels Kontor Schorsch GM – S.A. Simeral” din Germania, cu care Banca Nationala a Romaniei a incheiat, in data de 18.XII.1991, un contract-cadru pentru livrarea de mijloace de transport valori si materiale pentru fabricat monede metalice, utilaje de tiparit bancnote si inscrisuri de valoare, masini de numerotat si impachetat bancnoate si monede metalice, piese de schimb, aparatura electronica etc. Cu toate ca Banca Nationala a Romaniei avea oferte din partea a 6 firme din SUA, Germania, Canada si din alte tari pentru achizitionarea de mijloace de transport de diferite tipuri si capacitati – s-a preferat firma HCS din Germania, care nu a prezentat nici o oferta si, fara sa existe o comanda scrisa, au fost achizitionate in anul 1991 prin aceasta firma 20 de masini, cu o valoare de 1,1 milioane de dolari. De asemenea, prin Adresa nr. 8/505/23.05. 1991, eliberata de Directia tezaur si operatiuni de casa din Banca Nationala a Romaniei, s-au cumparat – tot prin firma intermediara HCS! – inca 6 autoturisme blindate de tip GMC, cu capacitate de 3,5 tone fiecare, in valoare totala de 973.800 marci germane. Din pacate, mijloacele de transport achizitionate nu corespund citusi de putin conditiilor de transport valori, in sensul ca au 3 usi de intrare in tezaur, in loc de una singura, iar cabina soferului are usa spre tezaurul din autoduba. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca usile nu sint prevazute cu doua incuietori diferite si nu dispun de sistem de alarma, ceea ce denota ca, din constructie, aceste mijloace de transport au fost concepute pentru alte destinatii. Totodata, masinile importate pe sume atit de mari de cuplul Isarescu-Schorsch consuma o cantitate de carburanti cu mult mai mare decit mijloacele de transport fabricate in tara. Intrebare: cite tone de aur au scos pina acum din Romania mafiotii de la „Esmeralda” si de ce beneficiaza de aprobari legale din partea Bancii Nationale a Romaniei, a Directiei Generale a Vamilor, a Politiei de Frontiera, a autoritatilor aeroportuare?

15 comentarii

 1. base e cel mai jegos,a pus gaj flota,am pierdut-o..a vandut aurul ,a
  saracit pamantul,trebuie impuscat..

  • Gresesti profund,nu trbuie impuscat ci spinzurat. Glontul este pentru eroi.

 2. Nu domnilor nu trebuie impuscat,pentru ca cei ce l-au votat l-au pus acolo si ne reprezinta pe toti. Problema adevarata suntem NOI.Atit timp cit nu vom intelege semnificatia cuvintelor”Capul Plecat Sabia Nu-l Taie” nu vom fi capabili sa avansam din stadiul in care ne aflam.Ei bine aflati de la mine ca CEL CE TINE CAPUL PREA PLECAT SABIA IL VA RETEZA CU SIGURANTA. Trebuie sa invatam sa stam drepti si nu in pozitia ghiocel pt ca asta este cauza pentru care ne incaleca toti si pun jugul pe noi..Cum este posibil ca in presa scrisa si vorbita sa se dea atitea si noi sa raminem impasibili de parca suntem hipnotizati si cineva ne dicteaza ce sa facem.Nu vi se pare ca este ceva in neregula cu noi?De ce sa-l tragem la raspundere pe Base(eu nefiind un fan al sau )in loc sa ne recunoastem neputinta si prostia,si poate in felul asta lasind la o parte orgoliile sa intelegem ca de fapt vina o purtam doar noi ca ne lasam pacaliti de promisiuni desarte.,zahar, faina,ulei etc.Saracia nu este o scuza pentru prostie.SI DA DACA NU VOM FACE CEVA NE VOR VINDE ASTI BUCATA CU BUCATA SI CIND NU VOR MAI AVEA CE ,IA UITE CE BANCA DE ORGANE MINUNATA ESTE ROMANICA.

  • POATE CHIAR SUNTEM HIPNOTIZATI

 3. Se pare ca singura solutie este ca fortele patriotice romanesti sa se uneasca si sa ceara demisia presedintelui si guvernului si organizarea de noi alegeri, cu conditia ca toti indivizii aflati in posturi cheie in ultimii 21 de ani si gasiti vinovati de fraude sa nu mai aibe dreptul sa candideze.

  Constantin din Canada

  • va fi asa, ori ca ne conduc ai nostrii ori ca suntem condusi de altii cu interese mari in Romania, pentru populatie este acelsi rezultat.

 4. Toti indivizii care de 21 de ani distrug si ucid Romania cu premeditare trebue judecati si condamnati la moarte impreuna cu familiile lor,raul trebuie stirpit din radacina,iar apoi instaurat un regimn nationalist pur romanesc antiminoritar si antistrain.Toatul va avea un sfirsit nemernicilor si tradatorilor!!!

 5. Am pus si noi link catre tine.Doamne ajuta!

 6. Cine a fost prim ministru si presedinte in 2002?Cine a facut contractul pentru exploatarea de la Rosia Montana?
  Adica ce legatura are Basescu cu ce se relateaza in articol?
  Unde sunt totusi documentele incriminatoare?Scanati-le postati-le si apoi scrieti articole.

  • Cine poate sa discearna, bine cine nu …asta e. Toata clasa politica e sub comanda masonica. Daca PSD a inercat o tradare si sabotaj fata de tara si Basecu continua in aceeasi maniera asta nu inseamna ca Basescu nu e vinovat doar pentru ca tradarea si sabotajul a fost initiat de altii. E ca si cum PSD te strange de gat si vine Basescu si spune: Date ba mai incolo sa-l termin eu. Dupa ce iti dai duhul cine e vinovat? Daca era cu adevarat patriot si pentru popor, putea sa stopeze orice jaf care s-a facut in tara asta sub mandatul lui.Dar nu, este exact ca orice nemernic, condus de valoarea banului si un pupa cur al masoneriei , sionistilor si gruparile mafiote de la Bruxelles. Daca ai destula minte, vei vedea adevarul, daca esti „hipnotizat” asta e .

 7. This is the question : Se poate lupta impotriva masonilor ( adica impotriva sefilor din umbra ai lui Iliescu , Roman , Nastase , Basescu , Boc , Isarescu …) ? Sau ne va fi sugerata celebra resemnare mioritica ?

  • @ Mc anton , da se poate lupta foarte usor fara o lupta propriu-zisa.Pot fi atacati cu propriile arme.
   1) Greva fiscala- toata lumea sa-si scoata banii din banci.
   2) Nimeni sa nu mai cumpere nici un fel de carburanti.
   3) Nimeni sa nu mai plateasca taxe si impozite.
   4) Sa nu mai folosim nici un fel de moneda, doar schimb pe schimb de marfuri – ucizi din prima infaltia micinoasa creeata de ei si tranformi toti banii lor in hartie inutila.
   6) Sa nu le mai cumparam medicamentele mincinoase si fara efect, care nu au scopul sa trateze si sa vindece, ele sunt fabricate doar pentru ameliorarea bolii, astfel incat sa fii vesnic bolnav pentru a fi client pana la Moarte.Naturistele tata . alea sunt adevaratele medicamente dovedite de mii de ani.
   7) NU le mai cumparam produsele din hipermarketuri. imbuibate cu otrava, e greu, insa trebuie sa incercam sa mancam ce avem, mai de pe la tara ori cumparand doar produse brute: faina, legume, fasole etc in special romanesti.
   9) Si multe, multe altele…cat om rezista…

   Adica sa ne intorcem la traiul din anul 1600, e greu dar s-a tirait si atunci nu? Si unde mai pui ca noi nu trebuie s-o facem decat 2-3 ani si atunci toata politica lor de subjugare bancara petroliera si alimentara nu va mai face doi bani. Nu va mai fi benzina 6 lei pentru ca vor sti ca no vom supara si nu o vom mai cumpara deloc. Asa cu orice produs cu care ne santajeaza.

   • Comentariul e bun e perfect, santem in anul2014 si e tot mai rau cu politica de subjugare, romani-s dezbinati de vampirul baseana, cred ca ne paste haosul si apoi NOUA ORDINE MONDIALA, asta se urmareste de masonerie, sa conduca tot pamantul, si noi bineinteles sa muncim ca sclavii, ca si pan-acum de fapt, asta face oculta de mii de ani

 8. Reblogged this on dezordinea and commented:
  Preluat de pe blogul salwatiromania , cu multumiri si consideratie.

 9. Greetings from Carolina! I’m bored to death at work so I decided to
  check out your website on my iphone during lunch break.
  I love the knowledge you present here and can’t wait to
  take a look when I get home. I’m amazed at how fast your blog loaded on my cell phone ..
  I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, excellent site!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s