7999 de asteroizi au traiectorii apropiate de Pământ VEZI TRASEUL LOR ÎN IUNIE


Sistemul Pământ-Lună primeşte, ocazional, vizite scurte de la miile de asteroizi ale căror orbite se intersectează sau se apropie mult de cea a planetei noastre.

Aceştia  se numesc NEA (Near Earth Asteroids) şi s-au descoperit până azi 7999, scrie astronomul Adrian Şonka pe blogul său, precizând că nu toţi au traiectorii periculoase dar mulţi se apropie de noi.

În filmele realizate de Observatorul Astronomic „Vasile Urseanu” sunt reprezentate trecerile din luna iunie 2011 pe lângă Terra şi Lună a asteroizilor NEA. Recordmenul este asteroidul 2009 BD, care a trecut pe  2 iunie la numai 346.020 km de noi.

 

15.06.2011 :

NASA isi avertizeaza angajatii ”Fiti pregatiti cu totii pentru un eventual dezastru!”

Avertisment NASA: ”Fiti pregatiti cu totii pentru un eventual dezastru!
NASA a trimis ieri un avertisment video tuturor salariaţilor sai, prin administratorul Agentiei Spatiale nord-americane, generalul Charles F. Bolden.

Acesta le cere tuturor angajatilor sa se gandeasca si sa-si pregateasca familiile, fie ca sunt pe coasta de est sau pe cea de vest a Statelor Unite, in eventualitatea ca s-ar putea intampla orice dezastru, catastrofa naturala sau unul ca si cel de la 11 septembtrie 2001.

Seful NASA le spune urmatoarele:
“Vorbiti cu familiile voastre si stabiliti ce aveti de facut in cazuri neprevazute. Sa aveti pregatita o trusa de urgenta. Stabiliti un plan in familie: ce vom face in cazul unei catastrofe, unde ne vom da toti intalnire, vom comunica la telefonul mobil. Daca aveti in familie persoane cu nevoi speciale, faceti pregatiri speciale etc… Inregistrarea, care are o durata de doua minute si jumatate, se incheie cu indemnul: Mai presus de toate, fiti pregatiti!”

Acest mesaj este postat pe siteul agentiei NASA si mai contine si alte indrumari video, amanuntite pentru protejarea familiei si a animalelor in situatii de urgenta.
Sunt sfaturi privind asigurarea cu mancare si apa pentru 7 zile, daca este o zona periculoasa este necesara informarea asupra mijoacelor de transport in cazul in care nu poseda masina, oprirea apaei si a gazelor.

NASA motiveaza acest lucru ca este de fapt un exercitiu la scara national fiindca agentia nu este pregatita pentru dezastre naturale.

„Până la 1 august 2011, toată lumea va şti ce urmează. Acesta este motivul pentru care doriţi să fiți în zonele de siguranţă pe data de / sau înainte de 1 august 2011. Când va afla toată lumea, prea mulţi oameni vor face acelaşi lucru pe care îl faceți voi acum, şi nu doriţi să vă găsiţi în situația de a rămâne blocat.” (NASA)

În cazul în care NASA încercă să-și avertizeze angajaţii, spunându-le familiilor lor să fie pregătite, eu sunt chiar și mai convins decât oricând că AVEM ÎNTR-ADEVĂR O STEA BINARĂ GEAMĂNĂ CARE SE APROPIE.

Reuniunea Bilderberg are loc în prezent, şi toate mass-media / presa vrea să vorbească despre voturile unui congresman?

Apare mai mult de un singur film despre un obiect nou în sistemul solar, plus finalul de la „The Event” („Evenimentul”) celor de la NBC cu o nouă planetă!? (Nibiru?)

Este vorba despre a atinge oamenii țintă şi toată vorbăria asta despre septembrie / octombrie 2011 pare să fie din ce în ce mai mult o chestiune adevărată oameni buni.

Sper că sunteţi toţi pregătiți! Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Acest email a fost transmis către mine de un prieten. El a spus că toţi angajaţii NASA primit acest e-mail în ziua de azi ….

Email Original

MESAJ AGENCYWIDE către toţi angajaţii NASA:

Punctul de Contact: Darrius Lewis, Direcţia de Asistenţă a Misiunii, Sediul NASA, 202-358-0608, darrius.l.lewis @ nasa.gov

Familie / Plan Personal de Pregătire:

„NASA este singura agenţie federală responsabilă pentru siguranţa poporului său şi bunăstarea lui aici, pe Pământ şi în spaţiu şi are un angajament pe termen lung pentru pregătirea în cazuri de siguranţă şi de urgenţă.

Pe parcursul anului trecut, Administratorul Bolden a subliniat importanţa programului „Familie / Pregătirea Personală” pentru întreaga familie NASA.

Familia şi planurile personale de pregătire sunt esenţiale pentru a proteja familiile şi comunităţile noastre în timpul situaţiilor de urgenţă potenţiale cum ar fi: incendii, inundaţii, cutremure, uragane, tornade, atacuri teroriste şi alte catastrofe neprevăzute.

Cele mai importante active în finalizarea cu succes a misiunii NASA sunt oamenii săi şi cei dragi lor. Agenţia a dezvoltat un set de ghiduri de informare concepute pentru a vă pregăti pe voi, familiile voastre şi animalele de companie pentru situaţiile de urgenţă.

Aceste ghiduri vă va oferi instrucţiuni de urmat pas-cu-pas despre cum să aplicați Planul de Pregătire a Familiei.

Toţi angajaţii sunt încurajaţi să descarce aceste ghiduri, să pregătească planuri, şi să le revizuiască împreună cu familiile voastre.

Agenţia a luat măsuri pentru a pregătirea familiei noastre NASA; acum este obligaţia dumneavoastră personală să vă pregătiți pe voi înșivă şi / sau familiile dumneavoastă pentru o situaţie de urgenţă.” (NASA)

4 comentarii

  1. you have a great blog here! would you like to make some invite posts on my blog?

  2. Youre so cool! I dont suppose Ive read anything like this before. So nice to find somebody with some original thoughts on this subject. realy thank you for starting this up. this website is something that is needed on the web, someone with a little originality. useful job for bringing something new to the internet!

  3. Oh man! What an excellent article man! Have to give thanks to you for this one, though I’ve got a problem together with your RSS feed. Can’t appear to subscribe to it for some reason. Do you know if anyone else is having the exact same issue? If you’ve got a solution please let me know.

  4. Extra Weight

    7999 de asteroizi au traiectorii apropiate de Pământ VEZI TRASEUL LOR ÎN IUNIE | ROMANIA IN AGONIE


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s