TACEREA TRADATORILOR ALIMENTEAZA SPERANTA TRIBULUI HORTIST


Un grup de oameni a protestat, sâmbătă, la Londra, pentru independenţa Ţinutului Secuiesc, ei încercând să-i sensibilizeze pe britanici comparând Regatul Unit, cu Ungaria fără Ţinutul Secuiesc.

Protest la Londra, în favoarea independenţei Ţinutului Secuiesc. Imaginile au fost surprinse de un telespectator Realitatea TV aflat în capitala Marii Britanii.

Potrivit telespectatorului nostru, Răzvan Creangă, manifestanţii erau amplasaţi în apropierea clădirii Parlamentului. Ei erau „înarmaţi” cu bannere, afişe şi pancarte în limba română şi în engleză, mesajul predominant fiind indepdenţa pentru Ţinutul Secuiesc.

Unele dintre mesaje aveau însă un ton cel puţin agresiv. Ca, de exemplu, „91 de ani fără compromisuri! Numai soluţia armată este acceptabilă?”. Alte pancarte comparau un Regat Unit destrămat cu Ungaria fără Ţinutul Secuiesc.

2 comentarii

  1. Intreb daca nu exista vreo legatura intre achizitiile de terenuri ale printului Charles si acest tinut secuiesc?Poate exista si ceva promisiuni facute de presedintele nostru pe cai oculte? Stie oare cineva de buna credinta ca in zona centrala a Romaniei se afla un Centru de putere al Luminii care probabil se doreste a fi anihilat? Se pare ca eacest centru stravechi care se afla in plan eteric are o corespondenta exact in aceea zona? Exista specialisti romani care sa ne aduca informatii concrete si sa ne spuna adevarul? Asteptam raspunsuri pertinente. Eu am citit aceste lucruri in carti scrise de Eugen Nicolae Gisca si Eugen Delcea. Poate ca sunt mai multi care au clarvazut aceste evenimente vechi si ne vor vorbi cu curaj despre ele ca sa nu mai trecem prin ce trecem acum. Va multumesc, Rodica.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s