GUVERNUL TRADATOR SI PRIMUL PAS CATRE RENUNTAREA LA ARDEAL – REORGANIZAREA ROMANIEI IN VOIEVODATE SAU REGIUNI.


Pentru 10 miliarde de euro, bani pe  care acesti guvernanti spera sa-si indese prin buzunare cat mai multi, acesti tradatori vor scoate Romania la vanzare folosint tertipuri special regizate pentru a ceda mult ravnita Transilvanie unui trib parvenit din indepartata Asie de pe taramurile Mongoliei.Acestia nu sunt altii decat oamenii nomazi, oamenii fara tara, adica bozgorii, hortistii care s-au autodenumit mai nou : maghiari .

DUPA CUM VEDETI PE HARTA LE-AU DAT PE TAVA CENTRUL TARII. CUM FOARTE BINE SE PUTEA ALIPI MURES LA NORD-VEST, HARGHITA LA NORD -EST, COVASNA LA SUD- EST SI SE TERMINA CU PLACUTELE BILINGVE SI ALTE RAHATURI.

VREAU SI EU SA MERG IN SUA SI SA CITESC PE ROMANESTE INDICATOARELE LA INTRAREA IN LOCALITATILE UNDE EXISTA COMUNITATI DE ROMANI.

IATA CU CE NE AMAGESC  TRADATORII SI SUB CE PRETEXTE SE ASCUND :

Banii europeni promişi primarilor PDL de către ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, îl supun pe premierul Emil Boc la încă un test în faţa Parlamentului. Discutată mai bine de opt ani şi amânată din cauza rezistenţei şefilor din teritoriu, înlocuirea judeţelor cu regiuni devine prioritatea numărul unu a Guvernului.

Convocat urgent de preşedintele Băsescu, duminică seara, în cadrul unei întâlniri restrânse la care au participat câţiva membri din vârful PDL, Boc a primit sarcina ca în cel mult o lună să aibă finalizat proiectul de lege care va schimba în mod radical structura administrativă a ţării, scrie Gândul.

Miza o reprezintă cele 10 miliarde de euro de care România ar urma să beneficieze prin programul de Dezvoltare al Comisiei Europene, în perioada 2013-2014, sumele reprezentând plata viitoarelor lucrări de infrastructură, a reţelelor de canalizare şi drumurilor judeţene. Condiţie de bază impusă de Bruxelles, trasarea unor regiuni cu statut juridic a fost amânată până acum din motive cât se poate de pragmatice. Dispariţia judeţelor înseamnă automat şi dispariţia consiliilor judeţene, în timp ce prefecturile vor fi transferate la nivelul noilor structuri, ceea ce înseamnă sute de posturi din administraţie pierdute şi diminuarea influenţei actualilor şefi de consilii judeţene.

Cât priveşte forma pe care o vor lua noile superjudeţe, decizia ar urma să fie luată în termen de o săptămână, în cadrul Coaliţiei.

Două variante sunt discutate în interiorul PDL. Prima formulă vizează adoptarea modelului polonez de voievodate, structuri gigant care să înglobeze câte 3-4 milioane de locuitori şi a căror autorizate să fie exercitată direct asupra comunelor, oraşelor şi municipiilor.

Cea de-a doua variantă presupune păstrarea judeţelor actuale în cadrul noilor regiuni conduse de prefecturi, astfel încât deciziile să fie luate la un nivel mai înalt, dar totodată să existe o zonă tampon de transfer al autorităţii.

Explicaţiile au fost făcute de către Emil Boc, luni, în faţa deputaţilor PDL, premierul promiţând că în cel mult o săptămâna va avea un draft al proiectului.


3 comentarii

 1. Tradarea nu cunoaste limite!MOARTE TRADATORILOR!!!

 2. Cine credea ca Ue nu ne da Mue se convinge acum !
  S-au intalnit niste banditi internationali cu ai nostri tradatori nationali :mrgreen:

 3. Eii la noi tradarea a fost si este sport national. Unii spun spre justificare ca asta este conjunctura internationala… dar intotdeauna au fost aceste conjuncturi.
  Acum au motivul ca asa vrea UE….????
  Bine, bine de tradatori am avut si avem parte pentru ca ei asta stiu sa faca pt bani isi vand sufletul … sa-l vanda daca asa simt ei…Dar, eu am o alta intrebare …. atat in trecut cat si in prezent cand tradatorii isi fac treaba mizerabila si lase…UNDE AU FOST SI UNDE SUNT ROMANII?????glasul lor nu se simte si de aceia netrebnicii imputiti isi fac jocurile murdare in care sunt bagati.
  Eu cred ca ne meritam soarta…nu ne-am invatat minte de pe vremea lui Ceasca ….si admitem si acum aceleasi mizerii…numite legi de altfel dupa mintea unora.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s