PENTRU A PUTEA RAMANE LA PUTERE, PDL FAVORIZEAZA PANA LA TRADARE, SABOTAJ SI GENOCID PE CURVA CURVELOR : UDMR


Dupa cum ati vazut in ultima perioada UDMR si etnicii maghiari sfideaza si batjocoresc Romania  si pe poporul roman mai intens ca niciodata.

TRIBURILE UNGURESTI REVENDICA TRANSILVANIA

PDL, partid josnic, tradator de tara si neam, intorc privirea si manifesta o totala lipsa de reactie la actiuni anti romanesti, foarte grave din punct de vedere al sigurantei nationale si a discreditarii Romaniei pe toate planurile conduse de corhote si hoarde bozgoresti, care nu vor scapa niciodata de instinctele de jefuitori si cotropitori ale stramosilor lor mongoli.Deci partidul de la putere este in stare sa ne vanda ca pe niste vite la abator doar pentu a ocupa functii inalte de conducere, de unde cu usurinta pot suge precum capusele si alti paraziti, banii tarii pentru a se imbogati si pune la adapost viitorul odreaslelor lor de parveniti ce sunt.

Vreau sa amintesc ungurilor, ca in timp ce acesta era pamant romanesc :

 

ei,traiau ca si popor tribal,  in corturi in Mongolia. Nu uitati ca Ungaria este     Pamant Dacic.


Triburile maghiare au intrat în Bazinul Panonic, aflat la vest de interiorul Arcului Carpatic unde este situată Transilvania, spre sfârșitul secolului IX, în anul 896, când s-au stabilit în câmpia Panoniei. Ocuparea Transilvaniei (maghiară: Erdély, germană: Siebenbürgen) a debutat spre mijlocul secolului al X-lea, când două triburi maghiare – Gyula și Kende -, pătrund, venind dinspre Câmpia Panoniei, pe văile râurilor Mureș și Someș (inferior,de vărsare). Tribul Kende și-a stabilit centrul de putere în Câmpia Tisei (ung. Alföld), deci în Bazinul Panonic.

Asa ca nu putem sa realizam cat de marsavi puteti fi, odata de ungurii din Romania au cele mai multe drepturi ale minoritatilor din toata Europa.

Invatati in limba materna in tara noastra, istoria voastra mincinoasa si jignitoare.

70% din unguri, nu stiu limba romana, nici cat sa-si cumpere o paine, desi au cetatenie romana, s-au nascut pe teritoriul Romaniei.

Aveti mai multe drepturi ca romanii in tara lor, si voi ce faceti?

Nu sunt servit in Tg-Mures daca nu vorbesc  in ungureste.

Plangeti si racniti in gura mare ca Ziua Nationala a Romaniei este zi de doliu  pentru unguri, care sunt culmea, cetateni romani.

Il spanzurati pe Avram Iancu.

Va faceti reprezentanta la Bruxelles ca si cum ati fi un stat in stat.

De 90 de ani suportam batjocura, injurii, defaimare ai altele doar pentru ca nu va place voua Trianonul. Transilvania a fost a romanilor pana ati cucerit-o voi cu imperiul Austro-Ungar, asuprind romanii.

Revendicati Transilvania ca si cum ar fi a voastra.NU….Transilvania a revenit la sanul Patriei Mama , scapata din ghearele unui popor fara tara, un popor fara scrupule care se trage din neamuri de momgoli, huni si tatari care prin samanta sa genetica este obisnuit sa prade, sa asupreasa, sa inrobeasca pentru a-si insusi bunurile celor cotropiti intrucat lor nu le place munca.

Ati avut Transilvania  din 1848, cand ungurii au proclamat unirea Transilvaniei cu Ungaria, promițând românilor abolirea sclaviei în schimbul sprijinului lor împotriva Austriei. Românii și sașii au respins oferta și în schimb s-au ridicat împotriva statului național maghiar. În luptele ce au urmat în 1849 între unguri și forțele austro-ruse (sprijinite de români și sași), republica ungară a lui Lajos Kossuth a fost reprimată. Perioada imediat următoare de guvernare militară austriacă (18491860) a fost numită neoabsolutismul habsburgic.

Perioada cea mai plină de speranțe pentru populația majoritară, adică cea română, a fost cea a fost perioada liberalismului 1860-1867. Prin revenirea la autonomia Transilvaniei și convocarea unei diete la Sibiu, după secole de la „unirea națiunilor privilegiate” au fost adoptate legi prin care s-a stabilit egalitatea națiunii române din Transilvania cu fostele națiuni privilegiate, iar limba română a devenit limbă oficială a Transilvaniei, alături de germană și maghiară.

Csaba Sógor , Laszlo Tokes, UDMR si alti  maghiari care lucreaza necontenit la destabilizarea si rea-convetuire dintre romani si minoritatile maghiare ,veti plati.Va veni si ziua aia.

UPDATE:

06.06.2011

Garda Naţională Maghiară vrea referendum pentru revizuirea Tratatului de la Trianon

Liderul Gărzii Naţionale Maghiare, Ináncsi József, a anunţat, sâmbătă, în timpul comemorării Tratatului de Pace de la Trianon organizat la Versailles, că organizaţia sa intenţionează să adune semnături în vederea organizării unui referendum privind revizuirea Tratatului de la Trianon.

 

Potrivit barikad.hu, sâmbătă, în ziua comemorării a 91 de ani de la semnarea Tratatului de Pace de la Trianon, Federaţia Mondială a Maghiarilor (MVSZ) a organizat o adunare în faţa Palatului Trianon din Versailles. Circa 150 de maghiari din Europa de Vest şi din Ungaria s-au adunat pentru comemorare, la eveniment fiind prezenţi şi 15 membri ai Gărzii Naţionale Maghiare. Doi dintre ei purtau uniforma Gărzii Maghiare, interzisă în Ungaria. După intonarea imnului Ungariei şi a celui secuiesc, a avut loc un spectacol scurt şi apoi au urmat cuvântările.

Ináncsi József a anunţat că Garda Naţională Maghiară intenţionează să adune semnături în vederea organizării unui referendum pentru revizuirea problemelor legate de Trianon. El a precizat că întrebările referendumului vor fi postate în curând pe site-ul organizaţiei. „Ştim că graniţele nu pot fi modificate cu o trăsătură de condei… dar există numeroase probleme care în această chestiune trebuie să fie rezolvate”, a spus Ináncsi József.

Preşedintele MVSZ, Patrubány Miklós, a afirmat că „în Europa nu va fi pace şi stabilitate până ce nu face dreptate Ungariei”. El a mai spus că 4 iunie este Ziua naţională a reuniunii maghiarilor de pretutindeni şi că „fiecare maghiar, oriunde ar trăi, este membru al naţiunii”.

„Ştiind că suntem aici din strămoşi şi avem valori, să stăm în faţa Europei şi să solicităm dreptate Ungariei! Şi să solicităm dreptate şi Europei, căci în Europa nu va fi pace şi stabilitate până ce nu face dreptate Ungariei!”, a afirmat Patrubány.

Preşedintele MVSZ a ţinut să transmită un mesaj şi politicienilor români care au reacţionat dur faţă de deschiderea reprezentanţei Ţinutului Secuiesc de la Bruxelles. „Din faţa Marelui Trianon, transmitem politicului românesc că Ţinutul Secuiesc a existat cu mai multe milenii înainte de naşterea românilor şi va supravieţui încă multe milenii”, a afirmat acesta.

În timpul discururilor, cei prezenţi fluturau steaguri naţionale maghiare şi steaguri arpadiene şi au scandat „Să piară Trianonul!”.

Semnarea Tratatului de pace de la Trianon a fost comemorat în 4 iunie în oraşele de pe teritoriul Ungariei, dar şi în regiunile locuite de maghiari din afara graniţei ţării vecine.

Tratatul de Pace de la Trianon a fost semnat pe 4 iunie 1920, între Puterile Aliate şi Ungaria, stat succesor al Imperiului Austro-Ungar, înfrânt în Primul Război Mondial. În urma acestui tratat, Transilvania şi zone ale Banatului au trecut din componenţa fostului imperiu Austro-Ungar în cea a României.

 

 

 

 

9 comentarii

 1. Dar din pacate romanii nu sunt daci… 😦 Asta e realitatea…

  • Daca nu stii istorie,cauta pe net,,formarea statului unitar roman” dar banuiesc ca stii,dar iti sta in gat sa recunosti,noi ROMANII suntem DACO-ROMANI,voi ungurii ce sunteti?(ca nu degeaba vi se spune bozgori)

 2. Bravo Intrus 117 excelent articol.Ai expus realitatea in cest articol.Toti stim cine sint acesti migratori infecti,toti stim ca nu au nimic real in istoria lor mincinoasa si mizerabila,nimic nu au lasat demn in urma lor decit dezolare jafuri si crime.Va veni ziua SFINTA A RAZBUNARII,trebuie sa credem asta si sa spram asta si atunci va fi o zi de judecata de anihilare totala a tot ceea ce este unguresc.Numai asa vom putea sa scapm de ei.In acea zi nu trebuie sa avem mila de nimeni,nici pt bozgoroaica care naste copil,nici pt copii lor nici pt batrini,pentru nimeni.In fasa trebuie sa distrugem acest neam de hoti ticalosi pt ca in Arealul Sfint sa nu mai ramina decit o singura natiune cea ROMANA natia noastra singele nostru.SA CURGA SINGE DE UNGUR!!!Pt cretinul Norbi care este un migrator asiatic si tigan imputit,ba boule ROMANII SINT DACI ia voi SINTETI TIGANI!!!MOARTE UNGURILOR !!!!!

 3. Niste jeguri cu cetatenie romaneasca. Nu ma refer numai la ungurii din Romania ci si la cei ce-i sustin in demersurile lor.

 4. Probabil ,nimeni din familiile politicienilor romani,ma refer la cei care au prins razboiul,nu au avut de suferit de pe urma hortystilor,care au fost ce-i mai rai dintre cei mai rai cand a fost vorba de tortura,schingiuiri,violuri si alte atrocitati,ARDELENII in special,nu vor uita niciodata,si sun ferm convins ca urmasii lui Avram Iancu,Horea,Closca si Crisan si altii,nu vor lasa o palma de pamant in mina ungurilor,si vorba poetului,,Sa nu de-a Dumnezeu cel sfant/Sa vrem noi sange,nu pamant/Hristos sa fiti,nu veti scapa/NICI IN MORMANT !!! aceste versuri sunt si pentru tradatorii de tara dea la putere.

  • nu e suficient ca acesti bozgori sunt acceptati de romani sa traiasca pe acest pamant romanesc,ei vor pamantul sa fie al lor,ASTIA NU SUNT OAMENI ,SUNT DIAVOLI,N-AU NIMIC DIN CHIPUL LUI DUMNEZEU,un OM nu poate dormi linistit pe un loc pe care nu-l merita,pe un loc furat, pentru ca daca cineva te primeste in casa lui, tu ce faci ? Il scoti afara sa ramai tu cu casa.?Acesti bozgori n-au creier sa judece drept,sa aprecieze ca romanii sunt nevoiti sa-i accepte sa vietuiasca impreuna ,n-au bun simt,au rahat in loc de creier. In loc sa fim uniti si preocupati de ceea ce se intampla in toata lumea cu criza asta economica si toate necazurile care vin asupra noastra, provocate cu rea intentie de politicieni, si de ceea ce ne asteapta,de planurile lor diabolice…suntem preocupati cu lucruri de nimic.Fie ca BUNUL DUMNEZEU sa ne intareasca sa putem rezista pana la VENIREA LUI.AMIN. ps.nu sunt de acord cu versul”:Hristos sa fiti”..

 5. Pana la urma, la fel ca si in cazul nostru nu toti ungurii sunt vinovati de ceea ce urmaresc :recastigarea Ardealului !
  Dar trebuyie stiut ca si la ei s-au strecurat la varf niste iudeo-masoni care fac jocurile ocultei mondiale ce urmareste desfiintarea statelor nationale.
  Degeaba ar disparea sa zicem ungurii, daca ar ramane mizerabilii astia !
  Putini ca numar, dar diabolici si criminali cat nici nu-si poate inchipui omul neavizat !

 6. Am prietena maghiara sunt 100% roman daca ungurii primesc ardealu eu unu fac pe dracu in patru si il impusc pe presedinte si pe toti care au facut chestia asta posibila.Nu ne uneste lupta inpotriva unui guvern corupt pe cat ne uneste lupta pentru pamantul nostru de drept. Stiu ca putem conta pe „mitici” la capitolul asta.

 7. Iredentistul Patrubány dupa cum ii spune si numele (citit fara accent pe a si cu i in locul y-ului final) mai bine si-ar cauta originile cel mai probabil de roman maghiarizat cu forta asa cum au fost majoritatea ungurilor din Ardealul de azi.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 • wordpress
visitor
 • Iunie 2011
  L M M M V S D
  « Mai   Iul »
   12345
  6789101112
  13141516171819
  20212223242526
  27282930