FRAERII FAC „TREABA” IAR OBAMA CULEGE !


Obama îi dă un ultimatum lui Gaddafi, dar spune că SUA nu va desfăşura trupe în Libia

Intr-un discurs despre situaţia din Libia, preşedintele american Barack Obama a subliniat că se bazează pe sprijinul partenerilor europeni în a implementa rezoluţia ONU.

„Lăsat de unul singur Gaddafi îşi va continua campania de represiune asupra poporului său; orice lupta trebuie oprită. Ne bazăm pe partenerii noştri europeni pentru a implementa rezoluţia ONU”. Ţinând cont că trupele noastre sunt în Afganistan, o decizie privind Libia a fost dificilă. Nu vom desfăşura trupe în Libia”, a declarat Barack Obama.

Preşedintele american Barack Obama i-a dat un ultimatum vineri liderului libian Muammar Gaddafi, prezentând condiţiile pentru a evita o acţiune militară internaţională, informează NewsIn.

Obama a cerut o încetare imediată a focului, retragerea trupelor lui Gaddafi, reluarea alimentării cu gaz şi curent electric în toată ţara, permiterea acordării de asistenţă umanitară si RESPECTAREA VOINTEI REBELILOR, PLATITI EVIDENT DE SUA PRIN INTERMEDIUL C.I.A.

Liderul american a subliniat că aceşti termeni nu sunt negociabili, deoarece setea de petrol, gaze si multe altele este mai neastamparata ca oricand.

Un comentariu

  1. Adevarat graiesti,frate! Doamne ajuta!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s