DE UNUL SINGUR, PRESEDINTELE NU A AVUT NICI O SANSA.A FOST PRIMUL DE LA ACEA VREME CARE A INCERCAT SA AVERTIZEZE LUMEA.VIZIONATI PANA LA SFARSIT SI VA MINUNATI.


ATUNCI:

UNDE S-A AJUNS AZI:

ACESTE JIGODII, LIDERI AI LUMII CARE SE INTALNESC IN SECRET FACAND TOT FELUL DE RITUALURI SATANICE SI STUPIDE, SUNT CEI CARE STRIGA IN GURA MARE CE E BINE PENTRU TINE. ACESTI OAMENI SUNT DE FAPT BRATELE SATANEI CARE LUCREAZA PENTRU A INSTAURA NOUA ORDINE MONDIALA, INSCAUNAREA ANTICRISTULUI SI EXTERMINAREA OMENIRII. NU VA LASATI AMAGITI, AVETI DOVADA ,PUTETI ALEGE : NU VA VINDETI SUFLETUL …LUPTATI !LUPTATI PENTRU A REZISTA ISPITELOR SI PRIGOANEI CE VA VENI.

2 comentarii

  1. Nu am comentarii teribile, vreau sa va spun doar ca este interesant tot ceea ce ati pus pe aceasta pagina. Foarte interesant… Ar fi o sugestie de facut, zic eu … cata vreme filmele video provin de pe YouTube, pot fi oprite de te miri cine , oricand. Poate ca ati putea gasi o posibilitate sa le aveti ca sursa direct undeva separat de YouTube. Alta remarca … pentru mine este greu de citit un text scris cu majuscule. Un cuvant doua care trebuie scoase in evidenta insa, … sunt binevenite. Textul intreg scris in majuscule, ma oboseste. Va multumesc pentru informatia pe care o impartiti cu mine – un anonim, si va doresc mult succes in tot ceea ce faceti.

  2. Sunt ft. de acord cu viky.. blogul dvs. are continut foarte interesant.. dar se incarca greu, chiar devine din ce in ce mai dificil sa va citim. Incercati sa schimbati templateul blogului, parerea mea. Succes!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s