Jandarmeria cumpără de 79,3 milioane euro transportoare pentru deţinuţi


Asa cu relatam intr-un articol precenent ca,   puterea din Romania incepe sa tremure , avem acum inca o dovada ca guvernul investeste sume foarte mari in echipamente destinate inabusirii unor eventuale revolte de mari proportii in ROMANIA.

În ciuda dezminţirilor neconvingătoare ale reprezentanţilor puterii sau ale purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei Române, devine din ce în ce mai clar faptul că regimul Băsescu-Boc şi principalele sale structuri de forţă se dotează cu cele necesare reprimării mişcărilor de stradă.

Realitatea.net a dezvăluit ieri că Jandarmeria a postat pe SEAP un anunţ de intenţie pentru achiziţionarea de echipament de reprimare a revoltelor, în valoare de 42 de milioane lei, fără TVA (10 milioane euro). Jandarmii vor fi dotaţi cu grenade fumigene şi lacrimogene, căşti de protecţie, pistoale-mitralieră, puşti, pulverizatoare.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române precum şi toţi reprezentanţii PDL prezenţi în talk show-urile de la Realitatea TV şi Antena 3 au încercat toată seara să îngroape această ştire, clămpănind acelaşi refren: „E doar un anunţ de intenţie, asta nu înseamnă că Jandarmeria va şi face aceste achiziţii. Asta e legea, în fiecare an trebuie făcut necesarul pentru Jandarmerie, şi anunţul de intenţie trebuie publicat pe site-ul de achiziţii publice”.

Aceste argumentele ale pedeliştilor şi ale Jandarmeriei nu au nicio bază reală. În primul rând, legea achiziţiilor publice spune că un anunţ de intenţie al unei instituţii a statului poate fi postat în sistemul electronic naţional de achiziţii publice doar dacă suma pentru achiziţia respectivă este prevăzută în buget. Pe scurt, publicarea anunţului de intenţie pe SEAP înseamnă fără doar şi poate că achiziţia se va realiza.

Un alt motiv pentru care dezminţirile Jandarmeriei şi ale celor de la putere nu stau în picioare este acela că această structură de forţă a Ministerului de Interne nu intenţionează să achiziţioneze doar grenade, puşti-mitralieră, pistoale, ci şi multe alte dotări speciale pentru lupte de stradă, pentru transportul deţinuţilor şi ridicarea autovehiculelor.

Astfel, pe SEAP, Jandarmeria Română a postat azi, 1.02.2011, un anunţ pentru achiziţionarea unui autobuz special cu capacitate de 140 de locuri, a 4 autospeciale pentru transportul deţinuţilor, a 4 autospeciale transport efective, şi a 8 remorci speciale. Valoarea estimată, fără TVA, a acestui contract de achiziţie este de 150.187.500 lei, adică aproximativ 35,3 milioare euro. Data prevăzută pentru începerea procedurilor de adjudecare este 1.03.2011.

Un alt anunţ de azi al Jandarmeriei Române prevede achiziţionarea de semiremorci speciale, autovidanje, şi automăturătoare, în valoare de totală estimată fără TVA de 13.500.000 lei, echivalentul a 3,2 milioane euro. Şi pentru acest contract, data prevăzută pentru începerea procedurilor de adjudecare este tot 1.03.2011.

În data de 27.01.2011, Jandarmeria a anunţat că va achiziţiona remorci, speciale, automacarale, platforme transport autovehicule, autocisterne, şi ale asemenea vehicule speciale, în valoare totală estimată de 173.925.000 lei, fără TVA, echivalentul a 40,8 milioane euro. 1.03.2011 este data prevăzută pentru începerea procedurilor de adjudecare a acestui contract.

Aşadar, Jandarmeria Română are bugetaţi aproximativ 79,3 milioane euro pentru achiziţionarea de transportoare speciale (transport deţinuţi, autovehicule, autovidanje, automăturătoare, remorci speciale etc.) şi încă vreo 10 milioane euro pentru gloanţe, puşti-mitralieră, grenade şi căşti de protecţie. Asta arată a înarmare de război. În acest sens, a venit şi declaraţia din această dimineaţă, de la Antena 3, a vicepreşedintelui Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Vameşilor „Pro Lex”, Florin Vâlnei: „Jandarmeria Română este foarte bine dotată, este chiar cea mai bine dotată structură a MAI, aşa că nu se prea justifică aceste achiziţii. Decât în condiţii speciale, de conflict. Conform legii, Jandarmeria este, în ultimă instanţă, cea din urmă forţă care se foloseşte pentru reprimarea evenimentelor de stradă”.

10 comentarii

 1. Și când te gândești că oamenilor li s-au redus salariile pentru că nu erau bani la buget. Și a crescut taxa numită TVA (și multe alte taxe vechi și noi) pentru a aduce bani pentru înarmare împotriva cetățenilor, nu a străinilor… Și România a luat bani de la FMI și suratele ei pentru a plăti, cică, pensiile și șomajul…

  Și alte minciuni pe care prostimea le înghite fără să le rumege prin neuronul ăla zbârcit………

 2. E trist, majoritatii i-au fost spalate creierele, trezirea, daca exista asa ceva, se face foarte
  lent in comparatie cu „sistemul” ( toate pirghiile logistice, financiare, etc sunt deja in mina lor). Nu vorbesc aici doar de Romania.
  Sincer, nu stiu daca se mai poate face ceva.

 3. Cine sunt sustinatorii lui Mubarak?

  Cine arunca cu sticle incendiare?

  Membri ai servicilor scerete straine ori membri ai misiunilor diplomatice straine (unitati militare straine) acreditate in Egipt sau membri ai posturilor TV CNN, BBC, RADIO EUROPA LIBERA/RADIO LIBERTY si altele, cei care controleaza si jefuiesc EGIPTUL.

  In Romania de 20 de ani membri ai postului de radio europa libera, mai nou cei care au format GDS- GRUPUL PENTRU DIALOG SOCIAL ataca Romania cu sticle incendiare pentru a ajunge ei in institutiile statului Roman si acum sunt acolo.

  Cu ce au venit in 1989?

  PRIVATIZARE, RESTRUCTURARE si DISPONIBILIZARE arme sioniste-sataniste B`nai B`rith cu care au scos Romania la vanzare, au distrus industria si economia Romaniei si cu care lupta pentru exterminarea poporului roman si inlocuirea lui in institutiile statului cu cetateni straini adusi la studii gratuite in Romania conform: H.G. nr.549/1991 si HG 288/1993 privind acordarea unor facilitati pentru scolarizarea in Romania a cetatenilor de origine romana avand domiciliul in strainatate, fideli AMERICANILOR si RUSILOR.

  Mai nou anchetarea vamesilor, adica inlocuirea lor cu cetateni straini adusi la studii gratuite in Romania, chiar a jandarmilor si politistilor romani, cei care au strigat: IESI AFARA JAVRA ORDINARA.

  Cine controleaza traficul mondial de droguri, arme carne vie si altele?

  ONU, NATO, M-UE, adica cei care le-au infiintat B`nai B`rith, sunt si cei care au infiintat si OPUS DEI organizatie secrete a Vaticanului care sprijina toate actiunile sionistilor pe aceasta planeta si altele.

  Cine nu crede ii rog sa priveasca evenimentele din decembrie 1989, Targu Mures 15 martie 1990 pentru AUTONOMIE MAGHIARA, 13-14 iunie 1990 cand au atacat politia, armata si TVr cu sticle incendiare, dupa alegerile libere din 20 mai 1990, iar daca nu veneau minerii in 14 -15 iunie 1990 se intampla ce vedeti acum in Egipt: RAZBOI CIVIL

  In Romania o sa fie la fel.

  Sustinatorii lui Basescu membri GDS si Radio Europa Libera sprijiniti de membri misiunilor diplomatice straine acreditate in Romania, vor ataca romanii care vor solicita plecarea Basescu pentru ca pierd resursele energetice naturale pe care le-au jefuit dupa 1989, nu mai pot avea controlul asupra statului roman si nu mai pot extermina cetatenii Romaniei.

  Unde sunt acestia?

  In TVR, CSM, Justitie, Parchet, Transparency international-SOROS-B`nai B`rith, ANI, Institutul pentru cercetarea HOLOCAUSTLUI si in comisiile prezidentiale Basescu cu care ne falsifica ISTORIA -VLADIMIR TISMANEANU, fiul celui mai cumplit tortionar al poporului roman care se impotrivea implantarii comunismului in Romania in perioada 1944-1964, care in 16 iunie 1989 impreuna cu alti cetateni romani semna Declarati de la Budapesta, Ungaria pentru atacarea Romaniei si AUTONOMIE MAGHIARA: Djuvara si alti se pot vedea pe NET si cei care-l atacau pe PAUNESCU de la TVR dupa ce a murit: Andrei Cornea, Rodica Clucer si alti, adica ATACA si DENIGREAZA tot cei romanesc.

  Pardon:

  JOS COMUNISMUL

  FARA COMUNISTI, cand ei sunt fii KOMINTERNISTILOR evrei rusi veniti pe tancuri in 1944 cu sprijinul Regelui Mihai, ulterior membri PCR si ai tuturor societatilor secrete sioniste sataniste planetare ale B`nai B`rith CARE VOR SA CONTROLEZE SI SA DISTRUGA ROMANIA si fiintele umane pe aceasta planeta.

  Cei care ne asculta telefoanele, ne aresteaza si ucid cu ajutorul unei REZOLUTII, din COMISIA SPECIALA Basescu, cei care vor infiintarea REPUBLICII TRANSILVANIA in Romania, cei care desfiinteaza spitalele si alte institutii ale statului roman pentru a infiinta alte institutii si pentru a inlocui cetatenii romani din aceste institutii cu cetateni straini, priviti Institutul ORL sau EUGEN TOMAC cetatean ucrainian etalon in institutiile statului roman, adus la studii gratuite si acum negociasa el in numele poporului roman cumpararea de avioane F16 sau scut antiracheta AMERICAN.

  Cei care vor distrugerea mediei particulare si izolarea romanilor pe NET sa nu se mai scrie despre jafurile si distrugerile comise de acestia in Romania.

  Deja, pe NET au inceput sa distruga legaturi si WEB-uri care sunt un pericol pentru asasinii cetatenilor ROMANI.

  Daca romanii in 1989 cunosteau actiunile kominterniste evreiesti in Romania din 1944 si sprijinul acordat de REGELE MIHAI la implementarea COMUNISMULUI in Romania, NU SE INTAMPLA ACEST DEZASTRU dupa 1989 in Romania.

  Trebuie sa stim cine sunt dusmanii Romaniei si cine ataca Romania si cetatenii ei.

 4. aşa Valentine, noroc cu minerii care au ucis şi băgat în spital sute de studenţi.

  bă, puţi a neo-comunist de la o poştă. ia-te de gât cu Iliescu tău şi pupaţi-vă până vă daţi duhul.

  cât eşti bă plătit să umpli blogurile cu inepţiile tale?

  iar tu, intrusule, de ce îi permiţi să îţi mânjească blogul cu tâmpeniile lui?

 5. Tinere priveste sunt pe youtube PIATA UNIVERSITATII si pe urma te convingi.

  O sa vezi ca pe 13-14 armata si politia si TVR au fost atacate de GDS- RADIO EUROPA LIBERA cu sticle incendiare (TISMANEANU, SILVIU BRUCAN, PATAPIEVICI, HUREZEANU, LIICEANU, SEVER VOINESCU, DJUVARA si alti, sprijiniti de membri ai ambasadelor straine acreditate in Romania) si au ucis romani nevinovati si pe 14-15 iunie 1990 au venit minerii si nu au mai murit romani.

  Silviu Brucan un kominternist evreu rus criminal si terorist evreu rus in 1989 a devenit ANTICOMUNIST?

  Nu uita ca la aceasta LOVITURA DE STAT a participat si Mitterand si Liga pentru drepturile omului de la Paris condusa de Combes fiica lui Doinea cornea si sunt peste 20 de morti cu IDENTITATE NECUNOSCUTA inmormantati la Straulesu, adica mercenari din LEGIUNEA STRAINA FRANCEZA si altele.

  Te rog sa privesti metoda decembrie 1989 care este pe youtube militari ai serviciului secret suedez care au participat la lovitura de stat din Tunisia in 2011, asa au fost si in Romania in decembrie 1989, targu mures 1990, 13-14 iunie 1990, restul sunt povesti de adormit copii.

  Unde este Tismaneanu? Pardon, se ocupa de MINERIADA, dupa ce a fost organizata de el si GDs – Radio europa Libera si finantata de B`nai B`rith din America.
  Ce face Tismaneanu? Pentru ca sa ajunga la putere si au ajuns si conduc TVR si institutiile statului roman.

  Dupa ce a falsificat Istoria Romaniei si condamna romanii nascuti dupa 1944 pentru crimele kominternistilor evrei rusi adusi pe tancuri de regele Mihai care se impotriveau implementarii comunismului in Romania, deportarilor in Siberia sovietica ori condamnau romani care au luptata impotriva Rusiei pentru: CRIME IMPOTRIVA UMANITATII.

  Kominternisti evrei rusi LEONTE TISMANEANU, tatal lui VLADIMIR TISMANEANU, Dionis Patapievici, tatal lui Horia Patapievici, Walter Neulander tatal lui Petre Roman si alti criminali si teroristi ai nemului romanesc si mai mult au inrobit Romania la FMI pentru a plati crimele comise de acesti evrei rusi in frunte cu regele Mihai impotriva poporului roman in perioada 1944-1964.

  Poate esti prea tanar, dar sa sti ca Romania in perioada 1944-1947 a fost MONARHIE si regele mihai emitea decrete pentru condamnare la moarte a romanilor si pentru numirea Anei Pauker in guvernul Groza.

 6. Bănuiesc că la mine te rățoiești.

  Tânăr? Nu ca tine…

  Tu faci un talmeș-blameș, foarte periculos pentru cei care nu știu cum stau treburile exact. Ești doar un scrib care scrie la comandă. Dacă ai scrie din mintea ta, iar mintea ta ar fi un lucru organizat, nu ar ieși asemenea aberații.

  Te arăți împotriva cazarilor, dar inviți lumea la construcția ridicată pentru eii prin minciună pe pământ românesc. Vorbești despre eroii neamului, dar nu despre toți. Cei care nu convin stăpânilor tăi nu sunt enumerați niciodată. Vorbești de dușmanii neamului, dar nu și despre cei cu adevărat periculoși.

  Nu te mai obosi să îmi răspunzi. Eu unul nu am să mai pierd timpul cu tine. Este treaba stăpânului acestui spațiu dacă îți mai permite să elucubrezi pe aici.

  Din punctul meu de vedere nu ești decât un alt cățeluș aruncat în focul luptelor pentru putere de către stăpânii săi.

 7. Te intreb unde sunt resursele energetice naturale ale Romaniei?

  Si, daca Romania este datoare la FMI si la cine sunt banii de la FMI?

  Te intreb daca esti evreu jidan spurcat care intri pe net sau pe forumuri in Romania sa pari destept, dar o ,,,,,,,,,,,, pentru ca romanii stiu pe pielea lor cine ii infometeaza, saracesc si ucid cu armele sioniste-sataniste PRIVATIZARE, RESTRUCTURARE SI DISPONIBILIZARE.

  In rest jidan spurcat, numai de bine si pleaca in AMERICA.

  Eu stiu cand apare un rahat evreiesc-jidanesc pe forum sau fac comentarii pe net, si sunt impotriva a tot cei romanesc.

 8. i like it Jandarmeria cumpără de 79,3 milioane euro transportoare pentru deţinuţi « ROMANIA IN AGONIE now im your rss reader

 9. Sa le fie rusine,evident,guvernantilor,pentru achiziziile care le fac,cu bani publici,contra contribuabilor la bugetul de stat,o dovada in plus ca politica romineasca,e aceiasi Marie dar cu alta palarie.

 10. PRIVITI CINE REPREZINTA STATUL ROMAN SI CINE ATACA SI DISTRUGE ROMANIA

  http://www.facebook.com/media/set/?set=a.169976643065454.45328.100001593577493

  Hitleristi, anti-hitleristi, comunisti si anti-comunisti ataca ROMANIA si extermina cetatenii ei

  http://raportatacarearomanieideonu.wordpress.com/2011/06/13/hitlreristi-antihitleristi-comunisti-si-anticomunisti-ataca-romania-si-extermina-cetatenii-ei/

  Ce zice BOC-BASESCU este CRIZA? Dar, nu si pentru cetatenii straini adusi la studii gratuite pe banii romanilor

  http://referendumbasescuescrocul.wordpress.com/2011/06/12/ce-zice-boc-basescu-este-criza-dar-nu-si-pentru-cetatenii-straini-adusi-la-studii-gratuite-pe-banii-romanilor/

  STUDII GRATUITE PENTRU STRAINI PE BANII ROMANILOR PENTRU EXTERMINAREA ROMANILOR SI DISTRUGEREA ROMANIEI

  Hai, SOROS-FMI-GDS-VITALIE CIOBANU si o sa vedeti disponibilizari si inchideri de scoli si spitale, la fel ca in ROMANICA, condusa social, economic, politic, militar, financiar de SOROS-FMI-GDS-TISMANEANU si alti, Fiti pe faza se poate, trimite si Basescu studenti straini la studii gratuite in Romania, sa-l sustina pe SOROS-FMI-GDS, Fiti pe faza scurta, ca pe aia lunga este GDS-TISMANEANU-PATAPIEVICI-VITALIE CIOBANU

  http://referendumbasescuescrocul.wordpress.com/2011/06/04/studii-gratuite-pentru-straini-pe-banii-romanilor-pentru-exterminarea-romanilor-si-distrugerea-romaniei/

  13-14 IUNIE 1990 INCERCARE DE LOVITURA DE STAT ORGANIZATA DE GDS-SOROS-FMI

  http://raportatacarearomanieideonu.wordpress.com/2011/06/08/13-14-iunie-1990-incercare-de-lovitura-de-stat-organizata-de-gds-soros-fmi/

  RAPORT CU PRIVIRE LA ATACAREA MILITARA SI TERORISTA A ROMANIEI IN DECEMBRIE 1989 DE CATRE ONU, NATO, GRU SOVIETIC, SOROS-FMI

  http://raportatacarearomanieideonu.wordpress.com/2011/06/08/raport-cu-privire-la-atacarea-militara-si-terorista-a-romaniei-in-decembrie-1989-de-catre-onu-nato-gru-sovietic-soros-fmi/

  MERCENARI SI TERORISTI CARE DE 21 DE ANI ATACA ROMANIA CU STICLE INCENDIARE SI CU LOZINCI SI CACEALMALE JIDANESTI SPURCATE SOROS-FMI-AMERICA-ISRAEL: JOS COMUNISMUL- FARA COMUNISTI – CRIZA

  http://www.facebook.com/media/set/?set=a.168718576524594.44684.100001593577493

  ASASINI, MERCENARI SI TERORISTI

  http://www.facebook.com/media/set/?set=a.168969303166188.44807.100001593577493

  23 august 1939 ( zi internationala a B`nai B`rith, vezi si 23 august 1944)- Semnarea pactului Ribbentrop-Molotov si cedarea neconditionata de catre CASA REGALA, Regele Carol al II lea si amanta lui ELENA LUPESCU a Bucovinei de Nord si Basarabia si se infiinteaza RSS MOLDOVENEASCA in RSFS Rusa si Stalin kominternistul- comunistul, fabricat de B`nai B`rith din AMERICA, adica nu mai este BOLSEVIC, ci este KOMITERNIST-COMUNIST, a cerut evacuarea administratiei civile si a armatei romane din aceste teritorii.

  Dictatul de la Viena din 30 august 1940 la solicitarea STALIN evreilor komiternisti-comunisti, Franklin D. Roosevelt- americani si Hitler -germani membri ai lojei B’nai B’rith, Carol al II lea cedeaza NECONDITIONAT parti din teritoriul Romaniei, Ungariei: nordul Transilvaniei, Bulgariei:Cadrilaterul si Rusiei: Basarabia, Herta si Bucovina de nord
  România pierde o suprafaţă de 99.738 km² cu o populaţie de 6.821.000 locuitori, reprezentând aproape o treime din teritoriul şi populaţia ROMANIEI

  Conferinţa de la Ialta, numită şi Conferinţa din Crimeea a fost întâlnirea din 4-11 februarie 1945 dintre liderii SUA, Marea Britanie şi Uniunea Sovietică. Delegaţiile au fost conduse de către Roosevelt, Winston Churchill şi Stalin: Basarabia şi Bucovina de Nord au fost încorporate DEFINITIV de Uniuniea Sovietica.

  Dupa LOVITURA de Stat din 1989 in care UNGARIA a atacat Romania cu sprijinul NATO si GRU SOVIETIC, iar AMERICA-UNGARIA-SOROS-FMI-GDS-TISMANEANU-UDMR au ajuns la putere si sunt in comisiile prezidentiale BASESCU si au majoritate parlamentara, cu sprijinul unor teroristi si infractori, respectiv UNPR care nu au participat la alegeri si nu a avut sigla si program, REGIONALIZEAZA SI DESTRAMA ROMANIA conform DECLARATIEI DIN 16 IUNIE 1989 DE LA BUDAPESTA, UNGARIA in care solicitau atacarea militara si terorista a Romaniei, pentru AUTONOMIE MAGHIARA si infiintarea REPUBLICII TRANSILVANIA, lucru care se face la ordin AMERICA-SOROS-FMI.

  Mecenari si teroristi in slujba ONU-NATO-SOROS-FMI

  http://www.facebook.com/media/set/?set=a.169518239777961.45065.100001593577493

  HITLERISM, COMUNISM SI PRIN TERORISM LA SIONISM

  Comitetul Naţional pentru o Europă Liberă (National Committee for a Free Europe) a fost înfiinţat de guvernul Statelor Unite la 15 martie 1949, la New York. Radio Free Europe a fost ramura responsabilă cu radiodifuziunea în numele acestei organizaţii. Sediul principal a fost stabilit la München. Organizaţia a fost finatata de Congresul Statelor Unite, iar fondurile pentru finanţarea RFE au fost alocate în cadrul bugetului destinat Agenţiei Centrale de Informaţii (CIA) a Statelor Unite. CIA a stabilit îndrumări generale şi se implica zilnic în activitatea redacţională a secţiei centrale de ştiri si era subordonat postul de radio Vocea Americii (VoA).

  VICTOR RONCEA-DIVERSIONISTUL SI TERORISTI LUI BASE-TISMANEANU-GDS-SOROS-FMI

  http://www.facebook.com/notes/manoliu-valentin/victor-roncea-diversionistul-si-teroristi-lui-base-tismaneanu-gds-soros-fm/180317988691718

  Cine a trimis gasca GDS-TISMANEANU si pe fratii RONACEA la Chisinau sa lupte impotriva COMUNISTILOR, adica sunt ANTI-COMUNISTI, fii copiilor kominternisti-comunisti-tortionarii poporului roman din Romania si Basarabia, dupa 1944, lupta pe o lozinca CACEALAMA SIONISTA: jos comunisti pentru ca SROROS-FMI, prin GDS sa controleze economic, politic, militasr, financiar, social si altele, TOATA NATIA ROMANA? BASESCU CHIORUL

  ASASINII FIINTEI UMANE- GLOBALIZAREA


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s