PROFETIILE PREZENTULUI ”NEVAZUT” SI AL VIITORULUI ASCUNS


Al Treilea Razboi Mondial a inceput.Sigur si eu pana acum ma asteptam ca acest razboi cand va incepa va fi unul armat de mari proportii. Adevarul este ca Al Treilea Razboi Mondial are foarte multe fronturi de atac, este foarte bine regizat si respecta planul cu o minutiozitate diabolica.
Primul front, care e pe cale de a fi finalizat este cel ECONOMIC, si a inceput 1989 cu Romania, apoi Zidul Berlinului, apoi URSS, apoi a continuat putin cu un razboi economico-armat cu Afganistan, Irak, Palestina si tot asa pana la „INDEPENTENTA” Cosovo.
Invadatorii corup guvernele tarilor vizate, apoi cu ajutorul acestora distrug sau pun stapanire pe gigantii economici ai acestor tari. Dupa care le imprumuta cu sume imense, le indatoreaza pana la nesfarit .In realitate toti banii fac un circuit complet, linia de sosire fiind tot la invadator. Si uite asa tarile respective sunt datoare vandute fara sa vada prea mult la culoare banii imprumutati si cel mai important, distruse total din punct de vedere economic. Si tinute acolo la acest nivel intentionat sub apasarea grea a datoriilor la dobanda. (Argentina, Romania, Irlanda, Grecia, Estonia, Bulgaria, Franta, Germania, Islanda, Lithuania, Albania, Spania, Portugalia Ungaria etc).Interesul?-Supunere totala! Si uite asa Invadatorul bate palma cu guvernul tradator si tranforma populatia din acea tara in sclavi pe vecie. Vanduti si targuiti ca vitele la abator.
Terenul este pregatit cu o populatie flamanda, chinuita si adusa la disperare vine vremea inlaturarii guvernului tradator de care nu mai are nevoie.Cum? Noi, populatia facem tot , ei numai asteapta momentul de a lua in stapanire ceea ce populatia in ura, diperarea, si dorinta de a se razbuna, vor duce planul pana la capat.Si asta cand? Atunci cand vor ei vor arunca sustinut scanteia peste paiele uscate gata sa se aprinda .Exp. chiar la noi in 89, Argentina, Irak, acum Tunisia si mai fierbinte in Egipt. Vor mai urma dar numai acolo unde este planuit. Tunisia si Egipt fac parte din planul IRAN, Invadatorul SACRIFICA Egiptul razbunandu-se pentru sustinerea pentru Gaza, totodata din Tunisia pana in Egipt controleaza sudul Marii Adriatice. Deci dupa toate evenimentele si dupa cum o parte dintre dumneavostra stiti, mari evenimente vor urma inevitabil in Iran.Iranul este o sursa imensa de profit iar asta nu va da liniste Invadatorului pana cand nu se va infrupta din aceasta sursa. Concomitent se va incerca acapararea tarilor ex-sovietice, de catre grupurile oculto-bancare care dicteaza din umbra Politica Malefica Mondiala. Rusia va fi incoltita si nu va sta impasibila. Ucarina este o tara cheie, daca Ucraina va fi controlata de europeni, Federatia Rusa se poate dezmembra. Rusii stiu asta sin vor face toate eforturile ca Ucraina sa nu adere la UE, chiar si cu riscul unui razboi armat impotriva Europei.


Apoi, un alt front al acestui razboi este otravirea populatiei lumii prin alimentatie, ”medicamente” nocive, impunerea stricta a codexului alimentar si pulverizarea de substante cauzatoare de moarte in spatiu aerian . (  vorbim aici de otravurile din alimente- E-uri, conservanti, coloranti etc, Chemtrails pulverizat din avioanele de pasageri)
Un al treilea front al acestui razboi, consta in contaminarea apei,( se va aproba fractarea hidraulica si la noi), a solului si aerului de la sol cu sute de virusi mutanti si numeroase bacterii si bloli care sa afecteze atat oamenii cat si animalele si plantele. Metoda de exterminare in masa „- „suntem prea multi” .

Un al patrule front consta in razboiul pe calea undelor electromagnetice, tunurilor cu ultrasunete, razboaie climatice, armele cu „munitie” in megaherti , psihotronice si cele cu microunde .

Iar pentru final, cel mai de temut front va fi cel nuclear, arme lansate numai din spatiu , pentru ca tehnologia lansarii acestor ogive de la sol poate fi deteriorata si nefunctionala cu ajutorul armelor enumerate in frontul patru.

In viitorul foarte apropiat veti auzi din ce in ce mai des despre scumpirea alimentelor pe plan mondial.
Tertipurile acestui razboi sunt foarte multe si diabolice, China este cea care a impiedicat intr-un fel involuntar ca acesti invadatori sa intarzie cu acest plan.

Catalin Nadabaica.(intruder_117)

18 comentarii

 1. așa e.

  însă, câți înțeleg acest lucru? prea puțini.

  de exemplu, mă uitam pe comentariile de la pagina cu sindicatul, care a coincis cu instaurarea taxei auto (una dintre cele mai mari măgării posibile), un total de 74… toți se dădeau cocoși (și câteva găini furioase), dar degeaba: taxa a rămas în picioare, ba mai mult se mărește în fiecare an. Ce au făcut cei/cele revoltați/tate? Și-au luat oricum altă mașină, că de, curul lor nu poate merge cu autobuzul sau tramvaiul…

  Așa și cu războiul care, pentru noi, a început odată cu lovitura de stat din 1989. Dacă oamenii ar fi înțeles situația gravă în care se află, ar fi pus mâna pe pari și ar fi rezolvat problema rapid și pentru totdeauna.

  Nici acum nu înțeleg, pentru că dacă nu le dă nimeni cu paru-n ca, nu se întâmplă nimic. Totul e în regulă.

  Frica, lașitatea, indolența. Asta caracterizează omul/oama modern/ă. Cu așa ceva nici măcare de un bairam în câmp liber nu pui…

 2. Nu pot sa cred ca traind pe pielea lor aceste lucruri, oamenii nu percep acest adevar.
  Acum deabia realizez cat de usor se conduce o multime, un popor sau chiar o lume intrega, manipularea e floare la ureche, trebuie numai sa-ti construiesti parghiile de comanda.
  De asta masonii, si toti cei care se trag si radacini de vita veche a nobililor stiu cum sa ne prosteasca. Au experienta a mii de ani, mostenita din tata in fiu, si se cred iluminati.Cand spun asta ma refer la toti aconducatorii Americi si ai Europei – toti au radacini de neam de sute de ani. Cel putin conducatorii Americii toti se trag dintr-un singur stramos : Ioan fara de Tara este monarhul englez ce a domnit intre ani 1199 – 1216, rivalul legendarului Robin Hood.

  http://salvatiromania.wordpress.com/2010/08/02/sangele-spurcat-al-masoneriei-oculte-care-conduce-lumea-de-sute-de-ani/

 3. Comemorarea victimelor Holocaustului comunist

  Coalitia impotriva Statului Politienesc va invita sa participati la comemorarea victimelor holocaustului comunist, ce va avea loc joi, 27 ianuarie 2011 intre orele 11-14 la Monumentul Holocaustului, ridicat in parculetul Brezoianu, aflat in Bucuresti, la intersectia str. Anghel Saligny cu Splaiul Independentei (in apropierea fostului sediu al Ministerului de Interne, langa Primaria Capitalei – in spatele acesteia).

  La comemorare sunt invitati sa participe atat membrii, voluntarii si simpatizantii celor 20 de ONG-uri ce formeaza Coalitia impotriva Statului Politienesc, cat si simplii cetateni, pentru a aduce un pios omagiu memoriei celor schingiuiti si ucisi de teroarea rosie comunista.

  Pentru cei care nu cunosc istoria tragica a poporului roman, amintim cateva date istorice, adevarate momente de cumpana in istoria noastra, aflate sub semnul satanic al Holocaustului rosu:
  28 iunie 1940 – A insemnat invadarea Romaniei de catre trupele sovietice, avand ca rezultat, anexarea Basarabiei, Bucovinei si a tinutului Herta, precum si preluarea puterii locale de catre evreii-comunisti. Este o lovitura grea, pe care romanii au simtit-o in suflet, si totodata inceputul ofensivei comuniste impotriva Tarii si a Neamului Romanesc.
  23 august 1944 – Romania era „eliberata„ de Armata Rosie si „ocupata„ de cea mai odioasa diktatura comunista! Trebuie sa precizam ca la instalarea prin forta a comunismului, etnicii evrei, au avut un rol preponderent si condamnabil din punct de vedere istoric ! Componenta de peste 90% a evreilor-comunisti, printre fondatorii Partidului Comunist Roman (in fapt komisari sovietici de etnie mozaica) veniti in Romania pe tancurile rusesti, a insemnat scufundarea Tarii in intunericul celor 45 de ani de teroare rosie comunista.
  Dupa fatidicul an 1944, spirala istorica a suferintei romanesti a crescut inexorabil, atragand in ea zeci de milioane de romani deportati, ucisi, inchisi in temnitele comuniste, privati de cele mai elementare drepturi in lagarul comunist. Intregul popor roman a fost martirizat, deviat de la cursul sau istoric firesc, amputat prin distrugerea unei intregi generatii de intelectuali si inlocuirea acestora cu pseudo-valori de sortginte comunista, a caror influenta este prezenta si continua si in ziua de astazi.
  Nu putem sa uitam ca marea majoritate a „tortionarilor„ si „educatorilor` din iadul inchisorilor comuniste, care au schingiuit si torturat sunt de mii de romani (opozanti ai regimului comunist) au fost de etnie mozaica.
  Cu titlu de exemplu, amintim ca numai tortionarul evreu Bondarenco Pantelimon (Pantiusa), general si fost sef al D.G.S.P. din august 1948, ministru adjunct si loctiitor al ministrului de Interne (1949-1956) se face responsabil de moartea a peste 400.000 de victime anti-comuniste din inchisori si lagare.
  Pentru o reintrare in normalitate am aprecia ca pe un gest de solidaritate cu victimele comunismului din Romania, daca reprezentantii comunitatii evreiesti din Romania cat si ambasadorul Statului Israel din Romania, Excelenta Sa David Oren, ar condamna public cu acest prilej, comunismul ca doctrina politica si sociala care a dus la moartea si distrugerea materiala si morala a milioane de romani.
  De altfel bilantul funebru al victimelor acestei nefaste ideologii comuniste ridica numarul global al acestora la peste 100 milioane in intreaga lume, fiind cea mai distructiva ideologie din istoria Umanitatii.
  O astfel de luare de pozitie nu ar constitui de altfel decat un binemeritat gest de respect fata de poporul roman, avand in vedere faptul ca toti sefii de stat din Romania post-decembrista au onorat memoria victimelor nazismului, vizitand muzeul Holocaustului cu ocazia vizitelor oficiale in Israel, si regretand in numele umanitatii care ne caracterizeaza ca popor, pierderile suferite de evrei.
  Coalitia Impotriva Statului Politienesc
  Pentru detalii organizatorice, va rugam sa ne contactati
  Persoana de contact: Rapcea Mihai – tel. 0727673376 mail: rapcea@gmail.com

 4. Te cred, dar ăsta este adevărul. Pentru că pentru oameni totul se reduce la durerea fizică. Nu o simte, nu se întâmplă. (acum nu mă refer la minciuna cu criza)

  Oamenii au fost dintotdeauna ușor de controlat și de manipulat. Acum este și mai ușor. Mai ales că sforarii au introdus un element oarecum nou în ecuație: femeia. Deși și înainte femeia avea un cuvânt destul de greu în familie, acum femeii i se dă tot mai multă putere. Mai mult, băieții, viitori, bărbați, sunt învățați că nu valorează nimic, că sunt niște donatori de spermă și așa mai departe. E, cum să nu controlezi pe toți așa? Femeia se sperie și de umbra proprie, iar bărbatul se sperie de femeie…

  Partea cea mai grea e să facem mulțimea asta de oameni să vadă lucrurile așa cum sunt. Doar că sunt atât de orbiți și vrăjiți încât este al naibii de greu.

 5. FLUORIZAREA – OTRĂVIREA GLOBALĂ A OMENIRII (1)

  27 01 2011
  Cei născuţi mai demult au învăţat la Istorie despre otrăvirea fîntînilor şi pîrjolirea terenurilor agricole, ca mijloace eroice de apărare a strămoşilor noştri în faţa invadatorilor.

  Desigur, prezentarea unei otrăviri contemporane a apei potabile, la nivel planetar, cu substanţe menite să ne facă uşor de controlat şi de stăpînit, să sterilizeze populaţia, pare o poveste incredibilă, numai bună pentru a fi subiectul unei teorii a conspiraţiei… J. P. Holdren este unul dintre consilierii actuali ai preşedintelui american Barack Obama şi coautor, alături de Paul şi Anne Ehrlich, al lucrării „Ecoştiinţa”, publicată în anul 1977. Împreună cu echipa sa, acesta pledează pentru un „regim planetar” care să instituie „avortul forţat”, „preluarea de către guvern a copiilor născuţi în afara căsătoriei” şi „implanturi corporale obligatorii concepute pentru prevenirea sarcinii”. Toate aceste propuneri sînt deja puse în aplicare la nivel planetar. Ultima găselniţă a consilierilor lui Obama este „adăugarea unui sterilizator în apa potabilă sau în alimente”, care să îndeplinească anumite cerinţe clare, pentru ca oamenii să nu-şi dea seama de efectele secundare, iar acest „sterilizator” să aibă efect doar asupra lor, nu şi a animalelor. „Trebuie să fie eficient în mod uniform, în ciuda dozelor de la individ la individ, şi nu trebuie să aibă efecte secundare neplăcute sau periculoase; nu trebuie să aibă efect asupra copiilor, bătrînilor şi animalelor de companie sau din gospodărie”. Şi această propunere, scrisă în 1977, este deja pusă în aplicare. Este vorba de „planul de sterilizare a populaţiei prin intermediul alimentării cu apă”, fără ca muritorii de rând să aibă cunoştinţă de aşa ceva. Face parte din planul diabolic al elitelor de „reducere a populaţiei globale”. Şi consilierul Holdren notează cu cinism că propunerea de sterilizare forţată a populaţiei „pare să înspăimânte oamenii”, dar nu pare să îi deranjeze prea tare, în ciuda pleiadei de idei totalitare promovate în carte, ca metodă de îndeplinire a unui plan agresiv de reducere a populaţiei. Prin ultima propunere şocantă a consilierilor preşedintelui american, în apa potabilă din reţelele oraselor şi ale celorlalte localităţi se introduc unele medicamente şi chimicale care scad calitatea materialului seminal şi afectează dezvoltarea sexuală. „Calitatea materialului seminal a scăzut semnificativ la nivel mondial, cu o treime din 1989 încoace şi la jumătate în ultimii 50 de ani. Rata declinului se accelerează, pe măsură ce din ce în ce mai multe cupluri întîmpină greutăţi în a avea un copil. În studii cu privire la bărbaţii albi europeni, rata declinului este de 50% în ultimii 30 de ani. În Italia, acest fapt se traduce prin reducerea populaţiei native cu 22% pînă în anul 2050. Reducerea populaţiei deja se vede în multe zone din America şi Europa”. Studiul din care am citat, dar şi noi cercetări ale unor specialişti independenţi au dezvăluit că substanţe chimice aditive, cunoscute sub numele de antiandrogeni, îşi găsesc drumul spre rezervoarele de apă potabilă. Aceştia sînt capabili să inhibe efectele biologice ale androgenilor (hormoni sexuali masculini). Adică eliberarea de testosteron, hormon sexual masculin, care are rolul de a fecunda ovulul, scade. Studiul menţionează că „Universitatea Exeter lucrează acum alături de chimişti de la Universitatea din Sussex pentru a stabili exact care sînt chimicalele în cauză şi pentru a înţelege cum sînt acestea eliberate în apă”. Trebuie menţionat că antiandrogenii sînt administraţi şi bărbaţilor trans-sexuali, care doresc să devină femei, dar şi celor vinovaţi de delicte sexuale – violuri, etc. – pe timpul şi la ieşirea din închisoare, pentru a le reduce libidoul. S-a mai descoperit că antiandrogenii sînt introduşi în insecticidele care sînt pulverizate pe alimentele pe care le consumăm. Profesorul Charles Tyler, de la Universitatea din Exeter, una din autorităţile de vîrf la nivelul Marii Britanii, a afirmat că „există certitudinea ca substanţele să aibă efect asupra oamenilor – şi, posibil, un efect marcant”. Ca urmare a tratării apei cu chimicalele menţionate, în zonele acvatice din apropierea localităţilor de tratare a canalizărilor (în foarte multe locuri aceste ape nu sînt nici măcar tratate) s-a observat că 80% din peştii masculi aveau caracteristici feminine. O treime dintre toţi peştii din rîurile britanice produc icre care nu pot fi fecundate (sînt infertile). Pescarii experimentaţi au observat deja un declin sever al populaţiei de peşte în toată Marea Britanie. Problema a devenit una globală, deoarece sînt afectaţi urşii polari, vulturii pleşuvi, vidrele, balenele, etc. Pe termen lung, sînt în pericol toate speciile de păsări care se hrănesc cu peşti, din moment ce aceste chimicale pătrund în organismul lor o dată ce se hrănesc cu peşti. Omenirea este inconştientă, nu are idee că se află într-un asalt biologic permanent: de la semnalele telefoanelor mobile, până la consumarea hranei pulverizate cu antiandrogeni sau a contaminării apei potabile, toate au fost luate în considerare de păpuşarii aflaţi în slujba elitelor. Toate acestea demontează orice încercare de apărare a drepturilor omului, orice noţiune logică cu privire la acestea, aşa cum sînt ele evidenţiate în Codul Nürnberg, care stipulează în mod clar: „Consimţămîntul voluntar al subiectului uman este absolut esenţial” în cazul oricărui tip de experiment uman. Şi tot ce prezint în această lucrare sînt experimente pe fiinţa umană. „Sîntem atacaţi biologic de adepţii totalitari ai eugeniei, care sînt concentraţi pe reducerea în mod forţat a populaţiei, anunţîndu-şi programul de reducere a acesteia la 80%. Moştenirea acestor megalomani s-a născut din rasism, din gîndirea fascistă şi din dorinţa sîngeroasă de a domina şi a aduce la sclavie întreaga Planetă”. Pentru ei, omenirea se împarte în două: elitele şi „consumatorii inutili de hrană”. Au nevoie doar de cîteva sute de milioane de sclavi care să-i întreţină.

 6. Lyrc, cam talmeș-balmeș ceea ce ai scris aici, dar ți-am dat un vot pozitiv, pentru că poate e mai bine pentru mulțimea de proști să mai scape de detaliile precise.

  Doar că nu testosteronul fecundează ovulul, ci spermatozoidul. Legat de aceasta mai există un lucru despre care aproape nimeni nu știe nimic, și anume, acela referitor la termenul de a naște. Dar nu am să dezvolt aici și acum această temă.

  Oricum, lumea este prea puțin interesată de așa ceva, pentru că este vorba, în primul rând, despre bărbați. Dacă femeile ar fi cele afectate să fi văzut atunci proteste, de toate felurile. Și când te gândești câtă egalitate pretinde mizeria asta de lume că are în ea….

 7. Manoliu Valentin, ai scris și pe alte bloguri aceleași aberații. Văd că ții morțiș să împui capul oamenilor cu tot soiulde aberații. Ca atare, am să scriu acest mesaj oriunde vei scrie tu aberațiile legate de Coaliția lui pește:

  „„comemorarea victimelor holocaustului comunist, ce va avea loc joi, 27 ianuarie 2011 intre orele 11-14 la Monumentul Holocaustului“ – acest pretins muzeu este o rușine pentru statul român și este dedicat în exclusivitate pretinselor victime ale pretinsului holocacaust. cum să manifești împotriva crimelor evreilor la ei în curte???

  „Intregul popor roman a fost martirizat, deviat de la cursul sau istoric firesc,“ – dacă a avut loc, s-a întâmplat, înseamnă că poporul român trebuia să treacă prin acest martiraj. De ce? Poate pentru a învăța să nu mai întoarcă curul atunci când nu trebuie și să spună NU atunci când trebuie. Din păcate, se pare că poporul român trebuie să rteacă și prin mizeria prin care trece de 22 de ani, pentru că în acei 45 de ani nu a învățat nimic.

  „Pentru o reintrare in normalitate am aprecia ca pe un gest de solidaritate cu victimele comunismului din Romania, daca reprezentantii comunitatii evreiesti din Romania cat si ambasadorul Statului Israel din Romania, Excelenta Sa David Oren, ar condamna public cu acest prilej, comunismul ca doctrina politica si sociala care a dus la moartea si distrugerea materiala si morala a milioane de romani.“ – hai că aici sunteți haioși. Păi după ce ne-au băgat cu forța pe gât un hoocacaust și niște legi stupide care contravin Constituției României, voi vreți să vă prezinte scuze??? Să condamne public ceea ce ei au făcut???
  Și apoi, nu comunismul a dus la „moartea si distrugerea materiala si morala a milioane de romani.“ ci zeloșii cazari care au omorât intelectualitatea și țărănimea română, zeloșii cazari care au reușit să bage în capul românilor că comunismul nu e bun, iar acum le bagă în cap că și capitalismul e la fel de bun, pentru ca, în cele din urmă, aceștia să aleagă LIBERTATEA ȘI FERICIREA pe care o dau sclavia sub talpa lor.
  Reprezentantul cazar în țara noastră a ajuns EXCELENȚĂ??? Foarte interesant.

  „De altfel bilantul funebru al victimelor acestei nefaste ideologii comuniste ridica numarul global al acestora la peste 100 milioane in intreaga lume, fiind cea mai distructiva ideologie din istoria Umanitatii.“ – ideologia nu omoară pe nimeni, ci cei care o pun în practică. Comunismul este ideologia care dădea putere maselor, însă cei care au pus-o în aplicare, adică acei cazari la care vrei tu ca pooporul român să se ducă și să se închine în fața mizeriei ăleia, au stâlcit-o în așa hal, încât oamenii refuză să mai creadă că au vreo putere. Propaganda este „ideologia“ care a făcut cele mai mari victime și continuă să facă.

  „O astfel de luare de pozitie nu ar constitui de altfel decat un binemeritat gest de respect fata de poporul roman, avand in vedere faptul ca toti sefii de stat din Romania post-decembrista au onorat memoria victimelor nazismului, vizitand muzeul Holocaustului cu ocazia vizitelor oficiale in Israel, si regretand in numele umanitatii care ne caracterizeaza ca popor, pierderile suferite de evrei.“ – ceea ce denotă că cei care conduc destinele României de 22 de ani nu sunt decât slugile lor și nu au nici cea mai mică urmă de compasiune pentru neamul pe care îl duc sprea groapa de gunoi a istoriei.
  Vă așteptați la demonstrații de respect din partea celor care au ucis români, care i-au împovărat și îi mai împovărează, care și-au bătut joc de țara asta și locuitori ei de peste 300 de ani??? Sunteți simpatici…
  Iar holocacaustul (nu văd de ce îl scrii cu majuscule, e vreo sărbătoare importantă pentru neamul nostru???) e doar în mintea bolnavă a cazarilor, plângăcioși și dornici de bani nemunciți. Cazarii au pierdut atât de mult de pe urma celui de-al doilea război mondial încât acum umblă cu șosetele rupte între degete și cu cururile goale… Dacă nu ai înțeles cât au câștigat nemernicii, încearcă la altă ușă…
  Iar ăia care au deplâns „pierderile…“ nu sunt români, așa cum spuneam mai sus, sunt doar niște lepre de sclavi și sclave.

  Susținând cele prezentate în mesajul tău, nu faci decât să te dai de gol.

  Și ca să credem că Rapcea e un luptător pentru libertate trebuie că ne crezi tare tâmpiți. Cum bă, tocmai lingăul cel mai mare al lui Bășexu și-a făcut Coaliție Împotriva Statului Polițienesc??? Cum de nu și-au făcut asemenea coaliții care dau în gât pe toți și toate cei care într-adevăr luptă pentru neamul românesc? Cum de cei ce luptă pentru neamul românesc încă sunt prezentați ca fiind handicapați, trădători, extremiști, etc.?

  Clar ca lumina zilei că Coaliția asta (cacofonie voită) e doar o altă manevră de a înnăbuși din fașă orice încercare de creare a unei adunări a românilor adevărați.“

 8. […] cum bine a mai observat și intrusul 117, al treilea război mondial a început de multă vreme. Practic, odată cu apariția perestroikăi. […]

 9. […] ore la cateva zile….in functie de fiecare! Pentru mai multe despre acest subiect poti citi: http://salvatiromania.wordpress.com/2011/01/26/profetiile-prezentului-nevazut-si-al-viitorului-ascun… Tags: antibiotice, diflucan, efecte secundare, fluconazol, medicamente de sinteza, reactii […]

 10. I’m still learning from you, as I’m making my way to the top as well. I absolutely enjoy reading all that is written on your website.Keep the aarticles coming. I loved it

 11. bravo cataline

 12. Apai pentru majoritatea oamenilor se pare ca mai usor este sa mearga in club ori sa iesa cu prietenii decat sa analizeze destule dovezi cu privire la teoria conspiratiei si sa ia atitudine… insa si aici e destul de greu deoarece nesiguranta locului de munca, salariile mici si conditiile mizere de viata ii fac pe majoritatea oamenilor sa ignore aceste lucruri esentiale, din pacate.

 13. […] […]

 14. That is the fitting blog for anyone who desires to find out about this topic. You realize so much its nearly laborious to argue with you (not that I truly would need…HaHa). You positively put a brand new spin on a subject thats been written about for years. Nice stuff, just nice!

 15. This web page is mostly a walk-through for the entire information you needed about this and didn’t know who to ask. Glimpse here, and also you’ll positively discover it.

 16. Hello my friend! I wish to say that this post is awesome, nice written and include almost all important infos. I would like to see more posts like this .

 17. I’ll right away grab your rss feed as I can not find your e-mail subscription link or e-newsletter service. Do you have any? Please let me know in order that I could subscribe. Thanks.

 18. Right, what a good start but i’m going to look into that a bit more. Will show you just what else i’ve found.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s