DORINTA DE A UCIDE, INSTINCTUL DE CRIMINAL , ESTE SATISFACUT OARECUM, PRINTR-UN CARNAGIU CINEGETIC


Coaliţia pentru Mediu din România, formată din aproape 70 de organizaţii de mediu, condamnă organizarea partidei de vânătoare de la Balc şi promovarea „acestui sângeros derapaj comportamental” drept eveniment monden, potrivit unui comunicat de presă.

 

 

 

„Considerăm că actul uciderii din plăcere este moralmente inacceptabil. Acest fapt devine însă cu atât mai reprobabil şi mai condamnabil cu cât el se desfăşoară într-o incintă închisă unde vietăţilor expuse tirului concentrat nu li se oferă practic nicio şansă de supravieţuire. Numărul animalelor ucise (în presă se face inclusiv referire la “doborârea de recorduri”) este în fiecare an de ordinul sutelor, uciderile fiind concentrate într-un interval de 2 zile. Astfel, aşa-zisa partidă de vânătoare de la Balc este practic un abator în aer liber”, se arată în comunicatul de presă.

Reprezentanţii organizaţiilor de mediu spun că persoanele care participă la vânătoarea de la Balc sunt lipsite de discernământ şi că acestea au devenit un vector de periculozitate publică, atât pe terenul de vânătoare cât şi în afara lui. „Respingem cu hotărâre şi tendinţa actuală de transformare a fondurilor de vânătoare româneşti în terenuri unde se practică înmulţirea şi hrănirea în regim domestic şi semi-domestic a exemplarelor unor specii de animale sălbatice, cu unicul scop de a furniza materie primă pentru crimele recreative”, subliniază organizaţiile de mediu.

Coaliţia pentru Mediu se teme că „modelul” Balc se va extinde în întreaga ţară, România devenind o „destinaţie predilectă pentru cei animaţi de pasiuni sanguinare”.

Organizaţiile de mediu îi solicită Ministerului Mediului şi Pădurilor  să reglementeze activitatea în acest domeniu „unde situaţia a scăpat de sub control”.


8 comentarii

 1. ce mi-aș dori să îi văd pe ei alergând în bătaia ghearelor și colților și coarnelor animelelor, într-un țarc împrejmuit că sârmă-nghimpată. Să îi văd cerând milă și îndurare…

  Niște nenorociți, iar familiile lor sunt așișderea, de vreme ce se bucură de recolta bogată adusă de breazul vânător acasă…

 2. Intrus 117 ar fi interesant sa arati cum si prin ce mijolace acest nemernic numit Ion Tiriac a ajuns atit de bogat(asa zisele lui afaceri e clar ca nu sunt curate)daca face parte din societati secrete etc.Ai vazut tupeul nemernicului jr drogatul Ion Ion Tiriac sa ceara despagubiri statului roman de 1.253.558 de euro si 126.648 de lei cica pentru prejudiciul material si moral, intrucat ar fi fost hartuit de procurori…ce tupeu, ce scursori,ce putregaie umane.Intrus 117 cred ca merita sa faci publice anumite aspecte din viata acestor capuse care praziteaza trupul tarii!!!!!!

 3. Sunt curios, poate ca anul acesta vor reusi sa se mai nimereasca si intre ei,Doamne ajuta!!!

 4. chiar trebuiau sa omoare 300 de mistreti? Saracele animale..

 5. Wow! Thank you! I always wanted to write on my site something like that. Can I include a portion of your post to my site?

 6. Hm, Now i am comfortable with this but nonetheless not absolutely positive, thus i am about to research a little bit more.

 7. Sincer eu cred ca toate animalele alea sunt create pentru a fi ucise. Eu d exemplu am ucis o gramada de caini. pisici, si maine poimaine ceva mai consistent, in fine,,, Nu cred ca ar trebui sa le protejam. Sunt doar niste animale nenorocite. I will fucking kill!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 • wordpress
visitor
 • ianuarie 2011
  L M M J V S D
  « dec.   feb. »
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930
  31