NOI STIRI DESPRE PLAGA SIONISTA – CANCERUL EVREIESC AL LUMII:


Jurnalista americană Helen Thomas: “Sioniştii controlează politica externă a SUA”

Renumita autoare americană şi jurnalistă veterană Helen Thomas spune ca “sioniştii” deţin pe deplin controlul politicii externe a Statelor Unite şi instituţiilor sale.

Thomas, o fost jurnalistă la Casa Alba, a declarat că Israelul nu poate fi criticat în Statele Unite, deoarece sioniştii controlează politica externă americană, precum şi instituţiile sale principale.

“Eu pot spune orice despre preşedinte al SUA în carte, dar nu mă pot atinge Israelul, care s-a făcut stăpân peste West Bank (Cisiordania)”, a spus Thomas, citată de PressTV.

Jurnalista americană Helen Thomas: “Sioniştii controlează politica externă a SUA”

Editorialistul de 90 de ani spune despre Casa Albă, Congresul american, Wall Street şi Hollywood că sunt toate deţinute de sionişti.

“Congresul, Casa Albă, Hollywoodul, şi Wall Street sunt propietatea sioniştilor. “Nu există nici o îndoială, în opinia mea”, a spus ea.

Thomas a mai spus, de asemenea, că datorită comentariilor despre Israel, făcute la inceputul acestui an, ea a fost condamnată de comunitatea evreiască locală.

Thomas a declarat că israelienii ar trebui să plece din Palestina şi să revină la casele lor în Europa şi Statele Unite.

Într-un interviu, Thomas a declarat că criticarea Israelului a fost motivul pentru care a fost forţată să demisioneze de la Hearst Newspapers si a fost ostracizată la Washington.

Mult timp corespondent la Casa Albă, crescută în Detroit ca fiica a unor imigranţi libanezi, a fost în Dearborn pentru studiu pe tema prejudecaţilor anti-arabe.

Organizaţiile evreieşti au numit comentariile anterioare ale jurnalistei “nedrepte şi bigote”.Ei au criticat, de asemenea, observaţiile de joi.

Jurnalistă acreditată la Casa Albă: Evreii ar trebui să plece din Palestina

Helen Thomas, una dintre cele mai cunoscute jurnaliste americane acreditate la Casa Albă, a declarat săptămâna trecută că evreii ar trebui să plece din teritoriile palestiniene şi să se întoarcă “acasă, în Polonia, Germania, SUA” sau altă ţară, potrivit San Francisco Chronicle , scrie Antena3.ro

Într-o discuţie la 27 mai cu un jurnalist, cu ocazia celebrării la Casa Albă a realizărilor şi moştenirii evreilor, Helen Thomas a fost rugată să facă un comentariu în legătură cu situaţia din Israel. Ea a declarat atunci: “Spuneţi-le să plece din Palestina. Ţineţi minte, acest popor este ocupat şi este pământul lor. Nu este Germania. Nu este Polonia.”

La întrebarea ce ar trebui să facă evreii, Thomas a răspuns: “Să plece acasă. Polonia. Germania. Şi Statele Unite şi oriunde altundeva”.

Ulterior, Helen Thomas şi-a cerut scuze, afirmând: “Regret profund comentariile pe care le-am făcut săptămâna trecută în legătură cu israelienii şi palestinienii. Ele nu reflectă credinţa pe care o am în suflet, că pacea se va instala în Orientul Mijlociu doar când toate părţile recunosc nevoia de respect reciproc şi toleranţă. Fie ca acea zi să vină în curând”.

În pofida scuzelor prezentate, declaraţia sa iniţială a provocat polemici pe scena politică americană, precum şi un val de nemulţumire în rândul comunităţii evreieşti virtuale, extremiştii solicitând companiei Hearst Newspapers pentru care Thomas lucrează să o concedieze.

Preşedintele brazilian, Luiz Inacio Lula da Silva, l-a informat pe preşedintele Autorităţii Palestiniene, Mahmoud Abbas, că Brazilia recunoaşte statul palestinian în frontierele din 1967, într-o scrisoare publicată vineri de Ministerul brazilian al Afacerilor Externe, transmite AFP, citată de Mediafax.

Conform scrisorii, publicată pe site-ul ministerului, această recunoaştere răspunde unei cereri personale formulate de Mahmoud Abbas către Lula pe 24 noiembrie.

“Considerând că cererea prezentată de Excelenţa sa este justă şi coerentă cu principiile apărate de Brazilia pentru problema palestiniană, Brazilia, prin intermediul acestei scrisori, recunoaşte statul palestinian în frontierele din 1967″, potrivit textului scrisorii.


Lula susţine în această scrisoare “legitima aspiraţie a poporului palestinian la un stat unit, sigur, democratic şi viabil din punct de vedere economic, care să coexiste în mod paşnic cu Israelul”.

Mahmoud Abbas s-a deplasat de două ori în Brazilia, în 2005 şi 2009, în timp ce şeful statului brazilian “s-a aflat în Teritoriile palestiniene ocupate în martie 2010″, aminteşte ministerul brazilian.

În paralel cu acest anunţ, cancelaria subliniază în comunicatul său că relaţiile dintre Brazilia şi Israel “nu au fost niciodată atât de robuste”.

Brazilia a încercat în ultima perioadă să se prezinte drept mediator în conflictul israeliano-palestinian.

În timpul războiului de Şase zile din iunie 1967, Israelul a ocupat Ierusalimul de Est şi Cisiordania, platoul sirian Golan, Fâşia Gaza şi Sinaiul egiptean. Statul evreu s-a retras din Sinai în 1982 şi din Fâşia Gaza în 2005.

Sursa : Bataiosu

Rusia: Un manual de istorie sustine ca sionistii l-au ucis pe Stalin si au provocat prabusirea URSS

Un nou manual de istorie destinat scolilor de politie rusesti acuza „sionistii” ca s-ar fi aflat in spatele mortii lui Stalin si al prabusirii Uniunii Sovietice, relateaza cotidianul Vremia Novostei, citat de AFP.

„Sionisitii sunt cei care l-au eliminat fizic pe Stalin” in 1953, sustine autorul manualului, Vasili Drojin, in varsta de 80 ani, profesor la Universitatea Ministerului de Interne din Sankt-Petersburg.

Manualul, intitulat „Istoria Statului si a dreptului national. 1985-1991”, prezinta prabusirea URSS drept un „act al sionistilor” si afirma ca adevaratul nume al „sionistului” Mihail Gorbaciov, parintele perestroikai, era de fapt „Garber”.

Lucrarea isi propune sa „explice viitorilor politisti cine sunt vinovatii pentru tot raul pe care l-a traversat tara”.

„Din pacate, cartile ultranationaliste nu sunt deloc rare (…) Ceea ce surprinde insa este cum o astfel de carte a putut sa fie publicata de o universitate precum cea din Sankt-Petersburg, care, in plus, mai este destinata si politiei ruse”, se intreaba cotidianul citat.

In 2007, un manual de istorie contemporana, scris de istoricul Alexandr Filippov, a provocat indignare in randul invatatorilor si al istoricilor, care l-au acuzat ca „revizuieste rolul jucat de Stalin” si „justifica represiunile”.

hotnews. martie 2009

8 comentarii

 1. Imi cer scuze pentru cei care citesc aceste randuri, dar de 20 de ani ROMANIA este atacata cu sticle incendiare de GDS si RADIO EUROPA LIBERA si acum sunt la putere in comisiile prezidentiale BASESCU si ne asculta telefoanele si ne condamna pe vorbele noastre si pe stenograme fabricate de TISMANEANU, UNGUREANU, PREDA, PATAPIEVICI si alti, nu sunt BANII pentru salarii si pensii, dar sunt bani pentru firmele particulare ALE CLASEI PULITICE si romanii sunt saraciti si jefuiti si ucisi.

  procetatean@presidency.ro

  http://cristianpreda.blogspot.com/2009/04/europenii-in-2009.html

  Cristian preda sa-mi sugi p……………………editat

  Trei mincinosi ordinari care mint in chip sionist evreiesc spurcat jidanesc criminal, precum ca PONTA (am criticat si atacat PSD chiar si la alegeri langa cortul lor din PIATA UNIVERSITATII, dar ce se practica de 20 de ani se numeste TERORISM PULITIC) a spus ca ROMANIA nu este pregatita sa intre in spatiul SCHENGEN si mai mult mint cu nerusinare ca nu sunt bani pentru PENSII SI SALARII si ROMANII trebuie DISPONIBILIZATI si aruncati in strada, la ordin sionist criminal si terorist.

  O alta jidanca imputita spune pe sticla foarte frumos unde se risipesc banii ROMANILOR,adica la firmele particulare PDL, la familiile lor si copii lor, dar pentru romani este CRIZA, alta MINCIUNA SIONISTA PLANETARA pentru a inrobi financiar state si natiuni si pentru a ucide cati mai multi oameni ai acestei planete.

  Asa au facut si cu HITLER pe care l-au finantat sa ucida evrei saraci din europa care refuzau sa mearga in PALESTINA pentru a infiinta STATUL ISRAEL, dar au facut-o si pe asta si mai mult pentru a infiinta COMUNITATEA ECONOMICA EUROPEANA, adica M-UE de azi, sa-mi sugeti pula toti evreii si slugile lor.

  Cat despre TOKES sa o fut pe mata, este sluga VATICANULUI adica A PAPA PULA al catelea vrei tu, ori cate pule sa suga TOKES si PAPA sau cate vrei tu, pentru ca VATICANUL a sustinut si sustine toate crimele sioniste pe aceasta planeta si sprijina toate atentatele si crimele evreiesti pe aceasta planeta si mai mult aduce arme in ROMANIA pentru grupari PARAMILITARE MAGHIARE, pregatite de agenti CIA si MOSSAD si membri NATO la ORADEA pentru un RAZBOI CIVIL IN ROMANIA.

  Sa ma pis pe mortii vostri de tradatori de neam si tara, sa va fut familia si copii in gati de criminali si teroristi care in decembrie 1989 ati atacat ROMANIA cu sticle incendiare si asta o faceti de 20 de ani si strigati

  FARA COMUNISTI
  JOS COMUNISTI, dar tu bai PREDA sa-mi sugi p……. cand scriai despre CEAUSESCU in publicatii studentesti nu erai COMUNIST?

  Si pentru ce a fost LOVITURA DE STAT din decembrie 1989 ?

  Pentru distrugerea si jefuirea ROMANIEI IN STIL EVREIESC CRIMINAL SI TERORIST?

  Pardon, MODERNIZAREA ROMANIEI; saracie, foamete si suicid sa o f……pe mata si toata familia si copii vostri de tradatori de neam si criminali ai natiunii ROMANE.

  Aoleu MODERNIZAREA ROMANIEI, adica infiintarea REPUBLICII TRANSILVANIA, sa o f………. pe mata SI II ROG PE TOTI CEI CARE AU PROTESTAT PENTRU BOTNITA IMPOTRIVA PRESEI sa va invite in emisiuni si sa va lase sa va aruncati vorbele otravite impotriva lor si a natiunii ROMANE.

  Eu personal am fost la acel miting, dar impotriva lui BASESCU si a voastra slugi BASESIENE, adica cei care faceti de drept MODERNIZAREA ROMANIEI si falsificati ISTORIA ROMANIEI in frunte cu VLADIMIR TISMANEANU, fiul celui mai mare tortionar al poporului ROMAN kominternistul evreu-rus LEONTE TISMANEANU si pentru MIRCEA BADEA si nu pentru doi cacati de sapte feluri: CIUTACU SI RADU TUDOR.

  CIUTACU CARE o invita pe RIZDI -PIZDI o escroaca DOVEDITA DE COMISIA PARLAMENTARA si protejata pulitic DE PDL SI BASESACU, dar pardon fac CONFERINTE DESPRE CORUPTIE IN PARLAMENTUL ROMANIEI, dar si CIUTACU SUGE P……

  AOLEU, dar unde este averea lui HAYSSAM?
  Aloleu, dar 4 milioane de dolari pentru aducerea jurnalistilor in ROMANIA, adica cei RAPITI IN IRAK la ordinul CIA si MOSSAD pentru ca EVREII SA JUSTIFICE ATACAREA IRAKULUI pentru distrugerea si jefuirea acestui stat si exterminarea poporului irakian.
  Dar, FLOTA ROMANIEI, RESURSELE ENERGETICE DIN MAREA NEAGRA si petrolul ROMANIEI si altele?
  RADU TUDOR solicita mentinerea trupelor romane in RAZBOIELE SIONISTE EVREIESTI CRIMINALE PENTRU DISTRUGERE SI JEFUIRE PLANETARA SI COLONIZARE EVREIASCA PLANETARA si mai mult ROMANIA se imprumuta la FMI sa plateasca militari romani si campania imperialiasta jidaneasca in lume cu peste 360 de milioane de euro anual si mai mult finatam corporatiile jidanesti care au venit in romania la furat si jefuit si despre ce vorbesti tu bai PREDA sa-mi sugi pula?
  RADU TUDOR intr-o emisiune cu STOLOJAN, adica fiul unui evreu rus STOLLcare este la furat si jefuit impreuna cu rusi evrei la ARLO SLATINA, unde are si actiuni, il pupa in cur pe STOLL, SI-L LAUDA CA ESTE UN BUN ECONOMIST, dar la ce ECONOMIE, adica la SPECULA ECONOMICA pentru ca ROMANIA, sa-mi sugi p… si tu PREDA SI TU RADU TUDOR, nu mai are dupa 1989 nici INDUSTRIE si NICI ECONOMIE, ci numai jaf si distrugere sionista evreiasca.

  Si in incheiere pentru cultura ta, de PROFESOR sa-mi sugi P……, NATIONALIZAREA CASELOR IN ROMANIA s-a facut pe 6 martie 1945, din ordinul REGELUI MIHAI si prin decret emis de casa REGALA sa o f…. pe mata, iar COMUNISTII au venit la putere in 19 noiembrie 1946, dar pana la abdicara sa REGELE MAGAR sa-mi sugi p… a emis decrete REGALE chiar si pentru instalarea la putere a ANEI PAUKER ca ministru de externe si viceprim ministru, aceea jidanca imputita care a instrainat INSULA SERPILOR, sa o fut pe mata de tradator de neam si tara.

 2. VREM NATIONALIZARE PARTID UNIC SI SALARIU MINIM 2000 LEI CITESTE SI DA MAI DEPARTE

 3. Azi, senatul SUA va vota trecerea legii 510, bine cunoscutul déjà “Act al Modernizarii Sigurantei Alimentelor” (S510). Daca S510 este trecuta, controlul individual asupra gradinaritului personal va fi restrictionat in mod sever, iar pastrarea semintelor pentru anul viitor, va fi trecuta in ilegalitate, aceasta insemnand teoretic pregatirea pentru un complet monopol al firmei Monsanto si agedei sale de proliferare a OMG-urilor (Organismele Modificate Genetic). Pe scurt, ii va oferi guvernului Statelor Unite o noua autoritate asupra drepturilor populatiei de a cultiva, comercializa si transporta orice fel de alimente. Productia de alimente de orice fel, va fi esentialmente sub autoritatea Departamentului de Siguranta Nationala si oricine va fi prins cultivand alimente fara permisiune, chiar si in gradina casei sale, va putea fi acuzat de ofensa criminala. Ia actiune acum impotriva Legii Senatului S510.
  Daca Legea senatului 510 va trece, Statele Unite vor fi cu un pas mai aproape de situatia Europei unde Uniunea Europeana a acceptat o directiva care va fi aplicata in forta maxima din Aprilie 2011. Toate plantele medicinale si suplimentele minerale vor fi interzise, toate invataturile si metodele de vindecare ale medicinei alternative vor fi interzise iar toate colegiile si scolile de homeopatie vor fi dizolvate. Incepand cu aceasta vara, acum este interzisa vanzarea de carti pe tema vindecarii prin folosirea plantelor si a mineralelor. Daca locuiesti in Europa sau cunosti oameni / ai familie din Europa, te rog raspandeste aceast email, intrucat este nevoie de 35 de milioane de semnaturi ACUM!
  http://www.grammasintl.com/html/products/campaigns.asp
  Indiferent unde in lume locuiesti, te rugam treci azi la actiune! Noi toti avem nevoie sa contribuim la stoparea acestui deznodamant care ne pune in pericol sanatatea si viata.

 4. vulgar comentariu dar,al dracului de adevarat BRAVO

 5. IRAN ULTIMUL BASTION IMPOTRIVA SATANEI

  SATANA ATACA IRANUL

  IRAN LAST BULWARK AGAINST SATAN`S

 6. Cam ciudata aceasta jurnalista…

 7. Hello. splendid job. I did not expect this. This is a excellent story. Thanks!

 8. There are some interesting deadlines on this article but I don’t know if I see all of them heart to heart. There is some validity however I will take maintain opinion till I look into it further. Good article , thanks and we would like more! Added to FeedBurner as effectively


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 • wordpress
visitor
 • Decembrie 2010
  L M M M V S D
  « Noi   Ian »
   12345
  6789101112
  13141516171819
  20212223242526
  2728293031