FOARTE GRAV, MATERIALUL CARE TE FACE INVIZIBIL


Imaginati-va o armata de soldati echipati in astfel de costume.

Avioane , tancuri ,armatele care vor prigoni omenirea , echipate cu astfel de materiale…de cine sa fe mai ascunzi cand devii aproape orb?

Materialul dezvoltat de fizicienii de la Universitatea scoţiană St.Andrew se numeşte Metaflex şi este, de fapt, un meta-material. Aceste aşa-numite „metamateriale” sunt fabricate din compuşi speciali, care reflectă lumina la distanţe extrem de mici.

Marele progres pe care îl înregistrează Metaflex constă în faptul că, spre deosebire de prototipurile precedente, este flexibil şi funcţionează la frecvenţe de lumină percepute de ochiul uman. Inventatorii Metaflexului spun că oamenii sunt acum capabili să manipuleze lumina la un alt nivel şi că materialul pe care l-au inventat îşi va dovedi utilitatea în numeroase domenii, de la optica medicală la îmbrăcăminte.

6 comentarii

 1. 02.11.2010
  Bucureşti

  SCRISOARE DESCHISĂ

  Către Preşedintele poporului pedelist
  TRAIAN BĂSESCU

  Să ne întoarcem în timp, în anul de graţie 2004 pe vremea când aţi candidat a 2-a oară la Primaria Generală din partea Alianţei DA. Aţi avut nevoie de ajutorul nostru, iar noi am răspuns din inima acestei chemări !

  Aţi câştigat Primaria la un scor zdrobitor şi ne-am bucurat cu toţii.
  NU am cerut nimic şi nu ne-aţi oferit nimic!

  Mai multe asociaţii civice (8 la număr) am organizat pe 8 decembrie 2004, în faţa Teatrului Naţional din Bucureşti, o manifestaţie de susţinere a candidatului Alianţei PNL-PD la Preşedinţie-Traian Băsescu…

  Mitingul (au participat 2.000 de cetăţeni aduşi de noi) s-a dorit a fi un „Apel împotriva fraudării alegerilor de către PSD“. Candidatul PSD, Adrian Năstase conducea cu 10% după turul I, iar noi nu puteam să fim indiferenţi!

  Aţi câştigat din nou şi aţi devenit Preşedintele României (sic). Însuşi Adrian Năstase a recunoscut că acţiunea noastră a determinat înfrangerea lui !
  NU am cerut nimic şi nu ne-aţi oferit nimic!

  SĂ TRĂIŢI BINE! – oare cine clama aceste cuvinte?

  Preşedintele zice, şi noi facem întocmai.
  E uimitor câtă toleranţă are turma faţă de lider. El poate face/impune foarte multe lucruri care fac chiar rău supuşilor săi, fără ca aceştia să îl tragă de mânecă.

  Vă scrie un om, care a crezut că în această ţară lucrurile se mai pot îndrepta în ultimul ceas!
  Procurorii numiţi de dumneavoastră au dat N.U.P. în dosarele MINERIADEI făcându-l scăpat pe kaghebistul Ilici şi banda lui.
  Sacrilegiu pe care slugile lui Iliescu nu au avut curajul să-l facă.

  Nu sunteţi cu nimic mai bun, decât adunătura de hoţi, imbecili şi infractori pe care o păstoriţi. Domnule Băsescu, afirmaţi de 6 ani, că luptaţi împotriva corupţiei şi a impostorilor!

  MINŢIŢI CU NERUŞINARE!

  Corupţia a cuprins cele mai înalte sfere ale puterii de stat (justiţie, interne, parlament, guvern, primării) fapt care face viaţa tot mai grea pentru români şi situează România la periferia UE.

  Aţi sprijinit impostori precum: ex-procurorul militar Dan Voinea care a dat N.U.P., autointitulatul revoluţionarul şi agresor în Mineriada din iunie 1990 Teodor Mărieş, făcătorul de istorie comunistă Volodea Tismăneanu şi, mai nou, pe infractorul George Costin (numit recent secretar de stat la SSPR).

  NU vă mai susţinem, însă trebuie să vă explicăm ultima numire semnată de Boc, acest pitic jalnic şi emasculat, care conduce o adunătură, numită pretenţios: Guvernul Romaniei!

  George Costin una din “căpuşele revoluţiei”, omul de casă al lui Constantin Râşnoveanu, este un traficant de certificate de revoluţionar – are deja milioane de euro – ajuns prin manevre oculte preşedintele Asociaţiei “Decembrie 1989 – Metrou” şi autointitulat prim-vicepreşedintele Blocului Naţional al Revoluţionarilor. Spun autointitulat, pentru că acest individ îşi arogă acest titlu fără să îl deţină.

  La revoluţie, acest mic securist numit George Costin, care îndeplinea funcţia de Şef de Stat major al Gărzilor Patriotice la I.M.G.B., s-a făcut remarcat prin încercarea de a închide porţile uzinelor pe 22 decembrie 1989, pentru a nu permite ieşirea coloanelor de muncitori care doreau să mărşăluiască spre Piaţa Revoluţiei.

  Vă reamintim că aceste ,,Gărzi patriotice” au apărat cu arma în mână dictatura ceauşeştilor.
  Sunt aceleaşi gărzi patrotice imeghebiste, care scandau pe 13 iunie 1990: ”IMGB face ordine” şi ”Noi muncim, nu gândim” – aflate sub conducerea acestuia şi care au vandalizat Universitatea Bucureşti, bătându-i cu sălbăticie pe studenţi şi profesori.

  După revoluţie, acest individ care s-a făcut remarcat prin traficul intens de adeverinţe false de revoluţionar, a introdus în ţară mii de maşini străine care au beneficiat de scutiri de taxe vamale, prejudiciind astfel statul român de importante sume de bani.

  O altă infracţiune de care se face vinovat acest George Costin, este sustragerea unor importante sume din contul “Libertatea”, despre care nici astăzi nu se cunoaşte cu exactitate unde a ajuns.

  Astfel, din cele circa 17 mil. lei vechi pe care fiecare revoluţionar trebuia să le primească lunar, infractorul George Costin le dădea jumătate, restul fiind dirijat către propriul buzunar sub pretextul unei mai bune administrări precum şi sub pretenţia că datorită lui s-au obţinut aceste drepturi. Acei revoluţionari care iniţial au refuzat semnarea unor astfel de procuri, au fost ameninţaţi că nu li se va mai reînnoi certificatul de revoluţionar şi au sfârşit prin a semna ceea ce le cerea acest impostor al revoluţiei: bani.

  Numărul dosarelor aflate pe rol, precum şi plângerile penale existente întregesc imaginea acestui
  impostor pe care l-aţi promovat în urma unor înţelegeri prealabile.Cică a pus ,,revoluţionarii’’să vă voteze!

  Presa obedientă Cotrocenilor avea nevoie de dovezi pentru a susţine teza « puciului anti Băsescu » şi a discredita mitingul poliţiştilor, din 24 septembrie, redacţiile din toată ţara, primind în cursul nopţii un denunţ semnat de George Costin.

  Pentru ca ticăloşia să fie fără limite, între 18 octombrie şi 24 decembrie pentru ,,a vă proteja de protestatari’’ în zona Palatului Cotroceni, Blocul Naţional al Revoluţionarilor (BNR) a primit de la Primaria Capitalei aprobare de protest, lucru nemaiîntâlnit până acum (nu mai poţi protesta dacă zona este ocupată de alţii).

  TOVARĂŞE BĂSESCU,
  Pe lângă revoluţionarii adevăraţi există mii de impostori aşa zişi revoluţionari care primesc de la Statul Român terenuri, spaţii comerciale, facilităţi şi scutire de taxe, dar ce este mai grav au primit retroactiv, cică de când este legea, 20.000 de euro şi primesc lunar 17 milioane bani vechi.
  Aceşti indivizi nu lucrează de zeci de ani, nu plătesc impozite şi nu cotizează nicăieri. Până mai ieri l-au slujit pe Iliescu – acum pe noul ,,tătuc”.
  Acestea se petrec în timp ce pensionarii care au muncit zeci de ani au o pensie de mizerie, cu toate că au cotizat întreaga viaţă pentru o pensie decentă.

  RUŞINE TOVARĂŞE BĂSESCU!

  Criza economică, foamea, pierderea a sute de mii de locuri de muncă, neplata integrală a salariilor, a pensiilor, a medicamentelor compensate, pierderea a de mii de case şi a multor maşini achiziţionate în leasing, fără a li se restitui banii plătiţi, patimile şi păcatele conducătorilor noştri,
  vor scoate românii în stradă în 2011!
  Nu o spun eu, o afirma pustnicii cu vieţuire îngerească din Munţii Rarău şi Giumalău, care se roagă pentru noi!

  Viorel ENE
  Preşedintele Asociaţiei Victimelor Mineriadelor
  1990-1991 din România

 2. VREM NATIONALIZARE PARTID UNIC SI LOCURI DE MUNCA GARANTATE 1

 3. * Zicea Părintele Arsenie, parcă pentru toţi românii: „Îmi pare rău de voi că sunteţi slăbiţi în credinţă. Veţi cădea din cauza fricii. Frica-i de la diavol; nu vă fie frică pentru a vă salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu, Care este tovarăşul de drum al fiecăruia, de la naştere până la moarte. Vor cădea şi cei aleşi. Îmi pare rău că sunteţi cei pe urmă. Vă vor cerne. Vor pune impozite, taxe şi alte îngrădiri. Vor lua totul!”

 4. Hello.This post was extremely fascinating, especially because I was looking for thoughts on this matter last Sunday.

 5. Normally I do not read post on blogs, but I would like to say that this write-up very forced me to try and do it! Your writing style has been surprised me. Thanks, quite nice article.

 6. All right, that’s a nice beginning but i’ll have to look into that a tiny bit more. Will show you what else there is.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s